sigur ca "cei vechi"(zecile de conturi adica,ei sunt vreo 5,cred, la numar) se intalnesc cel putin odata pe saptamana,la sedinta redactiei.. ![]() ![]() |
||
madita Postat pe 25 Martie 2012 16:34 |
||
---|---|---|
aici nu ai nimerit-o Madita. adminii deschid topice cu conturi noi. | ||
cri_cat Postat pe 25 Martie 2012 16:39 |
||
si le intretin din conturi vechi.. ![]() |
||
|
||
madita Postat pe 25 Martie 2012 16:44 |
||
EVRIKA! ![]() nu stiam unde dispar eu saptamanal de nu ma mai gaseam, neam! ![]() deci acolo eram, la sedinta - dar cum ma teleportam, oare? ![]() haidi bre, sa nu cadem in paranoia... da, exista si useri care au tz-spe conturi (by the way, ioanide/voiajor/etc, cam cate conturi mai ai pe 9am? asa e si aici? ![]() ![]() |
||
panty_C Postat pe 25 Martie 2012 16:46 |
||
n-am facut referire la TOTI cei vechi panty ![]() |
||
madita Postat pe 25 Martie 2012 16:52 |
||
![]() |
||
panty_C Postat pe 25 Martie 2012 16:55 |
||
![]() Imi spune cineva?...poate aflu mai repede, cum se socializeaza/ aici?! ...n-as vrea sa aflu saptamana viitoare ca am completat o cerere de prietenie care mi-e draga(ea,nu cererea)ca ii clona si ca ma ia la nus' ce sa mai spun. Ajutati-ma va rog, nu vreau intalnire,nici telefoane,nici injurii, nici apropouri si nici site- cu gauri mari precum CIUR,.... se poatee?Va multumesc anticipat! |
||
Fss_ssu Postat pe 25 Martie 2012 17:31 |
||
buna ziua oameni buni! ce faceti?? astazi am o bucurie imensa.... fiul meu face 3 anishori.. va las aici tort si suc ![]() ![]() ![]() |
||
Iryna_Iry Postat pe 25 Martie 2012 17:39 |
||
Iryna, sa fie sanatos si voios printisorul. Sa aiba parte numai de bucurii si noroc !![]() ![]() ![]() |
||
cri_cat Postat pe 25 Martie 2012 17:43 |
||
''LA MULTI ANI'' !!! CU SANATATE, NOROC .... ![]() |
||
ladyDY Postat pe 25 Martie 2012 17:46 |
||
sarut mana multumesc ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Iryna_Iry Postat pe 25 Martie 2012 17:46 |
||
suparatu, contul tau arata ca si cum trebuie sa pleci in graba. De aceea au crezut unele persoane ca esti clona. Si unele clone au contul mai plin ![]() In rest, socializeaza cum crezi .. si cu cine crezi ![]() |
||
cri_cat Postat pe 25 Martie 2012 17:48 |
||
Iryna La multi ani! ![]() micutul tau sa aiba parte doar de sanatate, noroc, bucurii ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 25 Martie 2012 17:51 |
||
Cand am intrat in forumul Garbo,am crezut ca e un loc de relaxare,glume,pareri prietenoase,sfaturi utile....dar ce am citit astazi(cel putin pe acest topic), mi-a lasat un gust amar.Stiu ca si eu am fost la un moment dat cam acida si imi pare sincer rau. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 25 Martie 2012 18:19 |
||
si eu sint tentata de intilnirea asta chia daca nu am purtat niciodata un dialog...am citit toate subiectele | ||
cosmina75 Postat pe 25 Martie 2012 18:19 |
||
Rotty, stai linistita, nu e ceva iesit din normalitatea Garbo - care, la fel ca lumea reala, e populat de oameni diferiti - e logic si normal ca sa nu putem fi de aceeasi parere mereu... ![]() acuma, ca unii nu tolereaza sa fie contrazisi si sunt de principiul "cine nu e ca mine e dusmanul meu" - asta este - nu-i mai putem schimba... ![]() mno, nu vreau sa dezvolt pentru ca iar vor aparea discutii inutile - imi permit sa spun ca te-ai grabit, "punand la punct", fara a fi in cunostinta de cauza...mai ai nitica rabdare, mai lasa sa curga apele pe...Garbo si te vei lamuri cum stau lucrurile... ![]() in fine, iti voi mai spune ca forumul da dependenta, ca, si eu, mai credula si mai naiva/nestiutoare, la "debutul" meu pe forum, am fost atat de dezamagita incat mi-am sters contul, dupa cateva luni (vreo 3), dar am revenit calita pentru ca mi-am invatat lectia - aia cu privatul si cu pastrarea vietii reale departe de forum! ![]() fii binevenita si toate cele bune! ![]() Iryna, LA MULTI ANI SI DE LA MINE! ![]() |
||
panty_C Postat pe 25 Martie 2012 19:00 |
||
irina, La multi ani! flacaului...sa te bucuri mereu de el, sa fie sanatos ![]() panty, fiecare , pe pielea lui, a invatat... "Garbo" ![]() rotty, eu cred ca atunci cand faci niste afirmatii, este mai sanatos sa detii toata datele problemei ![]() iti urez succes pe Garbo si sa te simti bine ![]() pana la acest moment, ma mira sa nu stii ca eu sunt...reaua forumului ![]() |
||
dor72_ Postat pe 25 Martie 2012 19:08 |
||
Erat� Dor, roua forumului! ![]() Iry, LMA! ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 25 Martie 2012 19:13 |
||
LA MULTI ANI ! | ||
magda_37_nicky Postat pe 25 Martie 2012 19:15 |
||
nu "piperul"/"ardeiul iute"? ![]() ![]() ![]() |
||
panty_C Postat pe 25 Martie 2012 19:16 |
||
![]() fetiscano ![]() ![]() ce,vrei sa imi pierd...credibilitatea? ![]() ![]() ![]() ![]() panty, hai ca tu esti cumva, mai aproape de realitate ![]() dar taifunul? ati uitat? tz,tz,tz...noroc ca sunt eu, suficient de...vigilenta ![]() |
||
dor72_ Postat pe 25 Martie 2012 19:19 |
||
Multumesc mult Panty ![]() Dor....si cei daca esti rea?O sa devin eu mai buna ![]() |
||
Rotty Postat pe 25 Martie 2012 19:24 |
||
daca tot suntem la intalnirea forumistilor garbo .. probabil ca si eu am necajit-o pe Rotty cu o anumita afirmatie. Si eu acum vreo doi ani si ceva abia asteptam sa intru pe garbo sa intru in discutie cu comunitatea. acum ... a devenit obisnuinta ![]() |
||
cri_cat Postat pe 25 Martie 2012 19:28 |
||
rotty, dar te rog, nu trebuie sa sacrifici nimic pentru mine ![]() si apoi, nu ma deranjeaza ce crede x, y despre mine...eu ma cunosc suficient si, deocamdata, ma simt foarte bine cu mine... ![]() oricum, asta nu schimba datele problemei...asa sunt eu, de la tara si dintr-o bucata ![]() cum sa nu apareti voi p-aci... ![]() si tu, ma rog, cum de nu mi-ai dat niciun calificativ? ![]() nu te hrean, nu tu acid....mi se duce naibii aura ![]() |
||
dor72_ Postat pe 25 Martie 2012 19:31 |
||
mmm, faci tu pe reaua dar eu stiu ce e sub carapace ![]() ![]() |
||
cri_cat Postat pe 25 Martie 2012 19:35 |
||
si eu vreau sa ma intalnesc cu voi dragi forumisti garbo , parerea mea este ca locul trebuie bine ales , accesibil multora dintre noi , ma refer si la partea financiara cat si la distanta ....o idee ar fi la Bran , Moieciu doar o propunere..... | ||
garbo167758 Postat pe 25 Martie 2012 19:35 |
||
![]() da' unde vezi tu carapace ![]() ![]() ![]() |
||
dor72_ Postat pe 25 Martie 2012 19:37 |
||
![]() ![]() |
||
cri_cat Postat pe 25 Martie 2012 19:43 |
||
Imi amintesc cri cat dar nu-i nimic.Dor...nu stiam ca vrei sa fii rea... ![]() ![]() Ai dreptate....mai am de invatat |
||
Rotty Postat pe 25 Martie 2012 19:45 |
||
Rotty, o sa ne inveti pe toti, ai timp. Doar ca acum se posteaza mai putin si tot ce se posteaza e de maniera lejera .. sa zic asa. O sa prinzi dependenta de noi ... ![]() |
||
cri_cat Postat pe 25 Martie 2012 19:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Hai, spune ce ai in cap ! | 59 | De la: barboneli 9 Martie 2012 14:42 |
Concurs rochie de seara 600 euro | 1 | De la: Cathy_me 13 Decembrie 2010 16:22 |
romani in Germania | 71 | De la: garbo010448 26 Decembrie 2013 23:56 |
|
||
Cum iti mai faci prieteni noi in zilele noastre | 3 | De la: garbo_493814 11 Septembrie 2019 04:59 |
Desi e toamna, lumea este in calduri! | 424 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:19 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9