Buna fetelor! A venit primavara! Iubesc primavara pentru ca in piete apar din ce in ce mai multe legume si fructe si pot sa ince sa mananc mai sanatos. E minunat. Garbo recomanda aceste plante pentru detoxifiere: http://www.garbo.ro/articol/Tratamente-naturiste/555/slideshow/detoxifierea-de-primavara-5-plante-benefice-pentru-detoxifierea-corpului.html Voi ce parere aveti? As vrea sa le folosesc si eu. |
||
garbo_1155 Postat pe 13 Martie 2012 16:42 |
||
---|---|---|
Buna dimi.Legumele si fructele sunt intotdeauna binevenite si sanatoase.Ai incercat cura cu sare amara?Eu da. E o cura soc de doua zile dar e ca o curatenie generala a organismului.Apoi te poti apuca de o dieta bazata pe fructe si legume. | ||
Rotty Postat pe 15 Martie 2012 09:00 |
||
ce presupune cura cu sare amara? | ||
|
||
Eugenia69 Postat pe 15 Martie 2012 12:00 |
||
Mult� r�bdare, voin�� �i drumuri la... ![]() ![]() |
||
Axl_22 Postat pe 15 Martie 2012 12:28 |
||
Buna fetelor .Dintre toate legumelle de primavara i-mi plac carnea | ||
ion_11 Postat pe 15 Martie 2012 15:42 |
||
![]() si eu, care credeam ca iti place sexul... ![]() |
||
dor72_ Postat pe 15 Martie 2012 15:47 |
||
Si sexul are de-a face tot cu carnea. ![]() |
||
Rotty Postat pe 15 Martie 2012 16:14 |
||
Multumesc! Da, te rog sa imi spui despre ce vorba pentru ca nu am auzit in viata mea de ea ![]() |
||
garbo_1155 Postat pe 15 Martie 2012 17:28 |
||
De la: dor72_, la data 2012-03-15 15:47:21 doaro, cre`ca ii place orice, numa` limba romana sa nu fie! ![]() ![]() |
||
esme Postat pe 15 Martie 2012 17:46 |
||
Intra pe Google pe "Metoda de curatire a ficatului"si iti apare la culinar.ro In corpore sano.Daca ai nelamuriri te ajut cu placere.Eu am facut cura o singura data,dar pot sa spun ca nu curata doar ficatul si fierea ci si intestinele.F important e sa mananci cu o zi inainte si in ziua de dupa,doar mancaruri usoare.Pentru mai multe informatii intra pe Ioana Ginghina-sarea amara.Mult succes si sa imi spui cum te simti. ![]() |
||
Rotty Postat pe 15 Martie 2012 18:33 |
||
Neata.Ai citit in ce consta cura?Am uitat sa iti zic sa cumperi multa hartie igienica.Curaj! E numai o zi. ![]() |
||
Rotty Postat pe 16 Martie 2012 08:58 |
||
Vrei sa beneficiezi de o detoxifiere naturala si sanatoasa ? Ti-i se pare ca te-ai ingrasat ? Vrei sa mai dai jos ceva din greutatea corporala in plus sau in exces ? Ai o activitate fizica intensa ? Esti stresat ? Ai nevoie de ajutor ? La toate aceste intrebari poti gasi raspuns inlocuind cafeaua pe care o bei zilnic cu 2 - 3 cesti / zi de "Fitness - Antioxidant - Coffee" -- singura CAFEA 100% NATURALA (Arabica-80% si Robusta) intr-un amestec armonios cu 16 plante si condimente naturale. Unele dintre plantele ce "sar in ajutorul tau" : - Ginseng Korean original - te ajuta sa-ti recuperezi energia fizica si/sau psihica; - Rodiola Rosea - concluziile ref. la sportivi sunt ca imbunatateste atat rezistenta fizica cat si psihica,creste timpul de recuperare a energiei cardiovasculare; - Yerba Mate - bogata in continut fenolic ; - Ghimbir - un antioxidant puternic ; - Portocala amara - ajuta la cresterea metabolismului , faciliteaza pierderea in greutate ; - Curcuma Longa - efect benefic asupra ficatului , stimuleaza fluxul de bila , responsabila de defalcarea greasimilor alimentare ; Aproape in totalitate cele peste 1500 de persoane care beau "Antioxidant - Coffee" afirma fara tagada ca este CEA MAI BUNA CAFEA A MOMENTULUI in Romania . Detalii complete pe pagina web a importatorului unic (o poti gasi cautand pe google.ro cu numele produsului) . Acolo unde vei gasi compozitia celor 3 sortimente ale brandului "FITNESS - COFFEE". |
||
fittnescoffe Postat pe 16 Martie 2012 10:37 |
||
Si cum gasesc in Germania cafeaua minune? ![]() |
||
Rotty Postat pe 16 Martie 2012 11:43 |
||
Multumesc pentru interesul aratat . Din pacate producatorul nu are in acest moment nici un distribuitor in Germania . Daca mai ai rude in Romania o poti cumpara de la noi la pret de importator unic. Adresa naostra este: B-dul.Aurel Vlaicu nr.6 , Constanta tel.:0241 519 380 e-mail:[email protected] Da-mi pe e-mail mai multe date (respectiv un numar de tel. ) . Cu stima, Leonard RADU |
||
fittnescoffe Postat pe 16 Martie 2012 15:34 |
||
De la: ion_11, la data 2012-03-15 15:42:11Buna fetelor .Dintre toate legumelle de primavara i-mi plac carnea ma gandeam ca dintre toate legumele "iti plac....cratima pusa aiure" , nu prea "stie sa vorbeste si sa scrie romaneste" "imi place" - asta era! si ma mai gandeam ca dintre toate legumele si fructele din lume iti place berea! pune mana pe carte putin si apoi vino pe aici... |
||
adeline Postat pe 16 Martie 2012 15:51 |
||
Cred ca ramane pe vara cand voi veni in concediu.Interesul ramane.Nu spun "nu" unui produs care ajuta la sanatate.Mai ales ca sunt o persoana f activa(se vede ce tovaras de plimbare am) ![]() |
||
Rotty Postat pe 16 Martie 2012 16:03 |
||
De la: dor72_, la data 2012-03-15 15:47:21 ![]() ![]() |
||
quasaria Postat pe 31 Martie 2012 16:47 |
||
Pastile pentru detoxifierea organismului - http://track.untoxin.ro/product/Untoxin/?uid=2484&sid=661&pid=128&bid=advandec | ||
garbo_394333 Postat pe 2 Ianuarie 2014 16:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
DIETA CRUDIVORA DE REFACERE | 22 | De la: Rotty 20 August 2012 12:25 |
Ce parere aveti despre dietele proteice? | 3 | De la: garbo_476951 26 Noiembrie 2017 07:57 |
Pentru o detoxifiere naturala si sanatoasa ! | 1 | De la: fittnescoffe 16 Martie 2012 10:35 |
|
||
Mituri dietetice | 11 | De la: eu_geminy 10 Noiembrie 2010 22:41 |
DIETA SCARSDALE....NE BAGAM? | 15 | De la: CrossX 2 Februarie 2010 13:39 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9