Eu Scorpion, el Capricorn

Ne intelegem perfect de un an jumate. El vrea sa plece in strainatate sa munceasca sa faca un viitor pentru noi. Eu trebuie sa stau aici pentru master, sunt abia anul 1.Mi-e frica sa nu intervina distanta aceea de care tot am auzit ca intervine la un moment dat, cand cei doi sunt departe unul de celalalt. El imi zice ca nu am de ce sa-mi fac griji, ca se va intoarce tot la mine si ca isi doreste sa fim o familie.Voi ce credeti? Am nevoie de pareri si poate de un sfat, de ce nu?Precizez faptul ca il iubesc foarte mult, cu toate acestea pun cariera pe primul plan. Gresesc cumva?
dora_dora
Postat pe 16 Martie 2012 20:21
Buna Dora!Eu sunt Scorpion iar sotul meu Capricorn,suntem casatoriti de 21 de ani avem doua fete (20 si 17)pot spune ca relatia mea cu el a fost la inceput exact asa cum povestesti tu,adica el plecat iar eu in orasul meu.Crede-ma nu este usor,dar l-am iubit atat de mult si inca ne iubim si pt asta am luptat si am trecut peste prejudecati,ne-am acordat incredere unul celuilalt si totul a functionat.Gandeste pozitiv si nu-ti lasa cariera,termina ce ai inceput si dupa mergi dupa el,daca este sa fiti impreuna asta se va intampla,daca nu lucrurile vin de la sine.Daca ii e dor de tine_te cauta,daca te vrea_iti va spune,daca ii pasa_iti va arata,dar daca nu,inseamna ca nu merita sa iti pierzi timpul cu el.Iti doresc multa fericire si sa iei cea mai inteleapta alegere.
garbo201426
Postat pe 24 Martie 2012 20:51
cred ca totul va fi bine,sincer,nu te mai ingrijora,ca si-asa nu scoti nimic bun din ingrijorat.
roaga-te si va influenta foarte mult.
daniilia
Postat pe 2 Aprilie 2012 00:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce ziare sau reviste mai cititi? 50 De la: garbo_19362 22 Noiembrie 2013 19:11
buna 15 De la: Ioana007 31 Mai 2009 16:28
dilema 46 De la: LILO 6 Ianuarie 2010 08:22
aceasta este povestea mea de dragoste.. sa arat ca exista si iubire adevarata...sper sa nu ma injurati dupa..:( 21 De la: bau 30 Iunie 2010 16:58
voi ce spuneti??? 212 De la: mariana33 21 Aprilie 2011 22:47
Setari Cookie-uri