Pofta buna!!! Spor la zi...si ai grija de pisulache...te astept cu vesti bune!!! | ||
The_rock_flower Postat pe 2 Noiembrie 2012 08:59 |
||
---|---|---|
Merci Ne citim mai tarziu ...Paaaaaa..... | ||
Rotty Postat pe 2 Noiembrie 2012 09:01 |
||
Paaaaaaaaaaaa..... | ||
|
||
The_rock_flower Postat pe 2 Noiembrie 2012 09:09 |
||
Neatzaaaa Ce fac fetele si ba...cum zice Barbo .O si o va rog..poate trece capul asta | ||
nu_sunt_nimeni Postat pe 2 Noiembrie 2012 09:45 |
||
Neatza,Jjuly....sunt bine...la munci!!! Iar te doare capul??? Iata cafeaua si tigara ....dar...cieam deunazi...in cazul migrenelor...cafeaua este contraindicata......acum...nu stiu ce sa-ti mai spun!!!! Ce-ti face piticul...cum decurg ostilitatile cu dintisorii? | ||
The_rock_flower Postat pe 2 Noiembrie 2012 09:57 |
||
Iar ma doare...azi noapte debea am putut sa adorm de dureri..ma durea in asa hal ca aveam si stari de voma Miercuri doctorul mi-a dat alte pastile...dar degeaba...Vorba lui..a incercat cu toate pastilele din farmacie care exista Piticu era 1 si ceva si nu vroia sa doarma...cum il puneam in patutz parca il ardea...L-am luat si l-am pus pe picioare(ceea ce nu obijnuiesc)si cu chiu cu vai...l-am adormit...ACUM recupereaza ... |
||
nu_sunt_nimeni Postat pe 2 Noiembrie 2012 10:25 |
||
Daca medicul nu reuseste sa te ajute cu o medicatie corespunzatoare......este problematic!! Bebeul tau doarme prea mult ziua cred!!!Asa este??? | ||
The_rock_flower Postat pe 2 Noiembrie 2012 10:41 |
||
Nu...nu doarme mult..dar acum cum noaptea se culca ffffff tarziu...recupereaza pana la 12-13 apoi..pana la 16-17 nu mai doarme | ||
nu_sunt_nimeni Postat pe 2 Noiembrie 2012 10:48 |
||
Am inteles...doar are alt program de somn...dar va streseaza si pe voi!!!! O sa treaca si aceasta perioada grea!! | ||
The_rock_flower Postat pe 2 Noiembrie 2012 10:55 |
||
Treaba asta a inceput de acum 1 saptamana..innainte dupa baita pe la 22 se culca pana dimineata la 7 cand manca si apoi iar facea un nanitza pana la 11...Se uita putin la desene se mai juca..manca si iar nanitza...Asa a fost si Laura..si acum cand vine de la scoala mananca si doarme 2 ore..zilnic | ||
nu_sunt_nimeni Postat pe 2 Noiembrie 2012 10:59 |
||
Totul se rezolva in timp!!!! | ||
The_rock_flower Postat pe 2 Noiembrie 2012 11:09 |
||
Tzie ti se pare ca baiatul doarme prea mult? | ||
nu_sunt_nimeni Postat pe 2 Noiembrie 2012 11:24 |
||
Unde suntety fratzilor...a dat SANDY peste voi? | ||
nu_sunt_nimeni Postat pe 2 Noiembrie 2012 21:35 |
||
seara buna !!!!! |
||
jeanette40 Postat pe 2 Noiembrie 2012 21:47 |
||
Buna seara,JJuly,Jeanette...intru si eu in fuga...este tarziu...maine am o gramada de treaba...dar va salut...si va imbratisez!!! | ||
The_rock_flower Postat pe 2 Noiembrie 2012 21:55 |
||
si eu cu cine beau un pahar asta seara ? |
||
jeanette40 Postat pe 2 Noiembrie 2012 22:06 |
||
Cu mineeeee....! Seara buna Jeanette Tocmai am venit de la servici.....obo rau | ||
Rotty Postat pe 2 Noiembrie 2012 22:15 |
||
Rotty! Si cu mine...inainte de culcare...merge un pahar cu vin!!!! | ||
The_rock_flower Postat pe 2 Noiembrie 2012 22:23 |
||
Hai ca unul merge ...Cred ca o sa dorm ca leganata...Si maine iar suna ceasul devreme sa merg cu pisu la injectie.....de-or mai ajuta... Buna rock |
||
Rotty Postat pe 2 Noiembrie 2012 22:27 |
||
Nu-mi spune...ce a patit...sper ca nu este ceva rau? Rotty...nu plange...o sa fie bine!!!! |
||
The_rock_flower Postat pe 2 Noiembrie 2012 22:35 |
||
Nu stiu Rock....nu stiu....dar bine nu e cu el.E doar un pachet de oase si stomac. Cred ca are ceva la ficat sau fiere,ca e galben tot...si limba si cerul gurii si urechile in interior....Se leagana pe picioare si nu poate inghitii nimic,ca a incercat. A venit mai adineaori in fata mea si parca vorbea cu mine.Apoi a vrut afara.L-am lasat.Daca mai vine,inseamna ca vrea sa lupte pentru viata lui si o sa merg pana la capat pe la doctori.Daca nu..... Dupa cum stiu,pisicile pleaca de acasa cand simt ca mor.... | ||
Rotty Postat pe 2 Noiembrie 2012 22:47 |
||
nu_sunt_nimeni Postat pe 2 Noiembrie 2012 22:50 |
||
Rotty...imi pare rau...este un suflet...sigur are ceva la ficat....si asa este..animalele se ascund...atunci cand isi simt sfarsitul! Fa tot ce se poate face!!!! | ||
The_rock_flower Postat pe 2 Noiembrie 2012 22:51 |
||
Acum nu pot decat sa astept....Iti mai zic eu maine. Multumesc ca sunteti alaturi de mine | ||
Rotty Postat pe 2 Noiembrie 2012 22:56 |
||
Cum sa nu,Rotty...esti prietena mea...nu uita asta!!! Maine...sa-mi dai vesti...te rog....chiar imi pare rau!!! | ||
The_rock_flower Postat pe 2 Noiembrie 2012 23:10 |
||
Ma retrag acum ca sunt obosita si trista. Noapte frumoasa si somnic pufos iti doresc Ne "vedem" maine la cafea .... | ||
Rotty Postat pe 2 Noiembrie 2012 23:15 |
||
Noapte buna,Rotty...noapte buna tuturor!!! Am fugit la nani!!! | ||
The_rock_flower Postat pe 2 Noiembrie 2012 23:28 |
||
buna dimineata... adica sper ca o sa fie buna daca reuseste Rotty sa mearga cu anumalutul la medic... !!! sfasie sufletul animalele astea cand sunt suferinde... ! imi pare tare rau ca treceti prin asta... ! azi, daca inca nu ai plecat... si nu a venit inca, mergi si tu cu Rott la plimbare prin cartier si cheama-l.... poate vine. iti pumnii sa reuseti sa-l salvezi... !!! |
||
barboneli Postat pe 3 Noiembrie 2012 07:14 |
||
Buna dimineata ! A venit pisi...Deci ,mergem la medic Mai intai dau gata cafeaua si apoi.... Weekend frumos la toata lumea |
||
Rotty Postat pe 3 Noiembrie 2012 07:34 |
||
veste buna Rotty... ma bucur ! succes mai la medic... !!! |
||
barboneli Postat pe 3 Noiembrie 2012 07:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
bux 3 | 3 | De la: yanyacharberet 10 Octombrie 2009 10:17 |
cu ce este potrivit sa te imbraci la un party intr-un restaurant bar, noaptea? | 40 | De la: Dari_Daniela 9 Ianuarie 2010 13:59 |
Zebra Caffe cheama traditia martisorului in haine moderne | 1 | De la: Veenman 28 Februarie 2011 10:07 |
|
||
Terasa de vara | 4534 | De la: silfida 4 Iunie 2013 19:46 |
zodii | 14 | De la: mgmm 9 Iulie 2014 14:00 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural