La mine a fost pauza... Next e geamul care trebe sters Ne-om intalni mai tarzior.....ai grija pe aici Rock. | ||
Rotty Postat pe 9 Noiembrie 2012 14:36 |
||
---|---|---|
si eu trebe sa spal geamurile | ||
Eugenia_ Postat pe 9 Noiembrie 2012 14:38 |
||
Am grija....sa speli geamurile,Rotty...pazesc localul!!!! Eu le-am spalat cu ceva timp in urma!!!! Eugenia,buna ziua!!!! |
||
|
||
The_rock_flower Postat pe 9 Noiembrie 2012 14:53 |
||
nu-i buna, ca am treaba multa si chef ioc vreau sa ma imprietenesc cu Zorro, poate-mi imprumuta spada lui gata! eu |
||
Eugenia_ Postat pe 9 Noiembrie 2012 15:22 |
||
Ca practic acelasi "sport" cu EU azi (spalam geamuri) am inteles....da ce are saracu` Zorro cu geamurile ? | ||
Rotty Postat pe 9 Noiembrie 2012 17:59 |
||
Gata ca s-a intunecat .Acum pauza Seara buna Ax |
||
Rotty Postat pe 9 Noiembrie 2012 18:16 |
||
Seara buna fetele | ||
nu_sunt_nimeni Postat pe 9 Noiembrie 2012 18:20 |
||
E bun� cu ceva Perfect lemon. Pupici! |
||
Axl_R Postat pe 9 Noiembrie 2012 18:21 |
||
Nu am .... Seara buna July |
||
Rotty Postat pe 9 Noiembrie 2012 18:27 |
||
Da am paine prajita cu unt,pic sare si un mar maaaaare....Problema e ...Fac un ceai sau un vin fiert ? | ||
Rotty Postat pe 9 Noiembrie 2012 18:42 |
||
De la: The_rock_flower, la data 2012-11-09 09:29:45 cum se vede treaba si tu te plictiseai! eu credeam ca aia de se lupta in siria se lupta din cauza ca au dat unii mingea in gradina de zarzavat a celorlalti sau ca ala micu al lui achmed i.a stricat jucaria aleia mici a lui mustafa! alte noutati mai ai? de aia din egipt ce ne poti spune? ca de aia din afganistan stiu ca au printre cele mai mari zacaminte de minerale si metale rare din lume. despre kuweit se stie ca a fost aparat de americani + nato impotriva lui sadam salam, pentru simplul si banalul motiv ca aveau niste nesemnificative importante zacaminte de petrol, inca neconcesionate marilor puteri! ai vazut tu sa se faca vreun razboi fara vruen interes major? fie el si macar pentru testarea unor arme moderne, macar atat... cu razboaiele astea, care vin sa aduca pacea si democratia, mai ales democratia e cam asa. te suna nenea de la banca si te intreaba... nu-i asa ca ai nevoie de niste bani? tu zici DA! si ei foarte servili si chiar umil de binevoitori.... iti spun ca iti ofera tot ajutorul din lume, iti dau toti banii de care ai tu nevoie... chiar daca nu ai cu ce plati! nu conteaza apoi ca iti vor lua casa, masina, bicicleta, haina de pe tine... pielea nu... pielea ti-o lasa... dar te iau si pe tine cu totul. ca au nevoie de sclavi! de ce sa nu muncesti tu pana la moarte pentru ei? asa e si cu ajutorarea asta prin vremea razboiului! acum iti dau si.ti place... dar sa vezi cand ti-oi lua ca mi se cuvine! |
||
heartbit Postat pe 9 Noiembrie 2012 18:45 |
||
Bla bla bla..nu ma obosesc sa citesc..romane P.S Miha..azi am ramas impotmolita cu masina..ca in filmul cu prosti |
||
nu_sunt_nimeni Postat pe 9 Noiembrie 2012 18:48 |
||
Bre, da' �i aici? Tulai Silvie! Am io Miha, �i mai bine beu! |
||
Axl_R Postat pe 9 Noiembrie 2012 18:49 |
||
Ax, bea si pentru mine un pahar....io mai am trebi Bravoooo July Inseamna ca nu sunt singura La mine se intampla frecvent primavara cand ma "aventurez" cu cutzii pe camp si parchez in vreun lan ce musteste de apa. Noroc ca eram cu 4x4 al sotului... ....ultimele doua dati.... Bitule...nu mai zice ca mi-e frica |
||
Rotty Postat pe 9 Noiembrie 2012 18:58 |
||
Am fost sa culeg sparanghel si ciuperci..ca noah a plouat..si am parcat langa un drum ca sa las sa mai treaca si altii cu masina..si am parcat-o bine..cand sa ies a intrat toata in namol ..L-am sunat pe sotz si i-am dat vestea si a inceput sa rada de mine(bine ca pe pitic il lasasem la restaurant cu el)Am lasat-o acolo si am mers 8 km pe jos si repede repede ca se facea 14 si trebuia sa o iau pe Laura de la scoala...Apoi s-a dus el si a tractat-o | ||
nu_sunt_nimeni Postat pe 9 Noiembrie 2012 19:05 |
||
Macar ai gasit ciuperci? | ||
Rotty Postat pe 9 Noiembrie 2012 19:06 |
||
Si ciuperci si sparanghel..dar am venit plina de namol...imi era o rusine sa nu ma vada lumea asa...si pe jos | ||
nu_sunt_nimeni Postat pe 9 Noiembrie 2012 19:08 |
||
Ei as....Ziceai ca ti-ai facut masca de vitaminizare ...e la moda | ||
Rotty Postat pe 9 Noiembrie 2012 19:14 |
||
Mergeam repede repede..am ajuns acasa apa toata..ca era si cald...si 8 km mers repede ca trebuia sa o iau pe Laura...Putine lucruri mi.au iesit din gura | ||
nu_sunt_nimeni Postat pe 9 Noiembrie 2012 19:16 |
||
Jjuly...spuneai ca ti-ai aplicat o masca din argila......se poarta ...si erai mai interesanta!!! Buna seara....Rotty,Jjuly,Axl-R,Heartbit....o seara frumoasa......pe langa butoaiele cu vin!!!! Jjuly...ai adus sparanghel...sa facem o salata...!??? | ||
The_rock_flower Postat pe 9 Noiembrie 2012 19:20 |
||
Io vreau ciuperci cu branza Buna Rock |
||
Rotty Postat pe 9 Noiembrie 2012 19:27 |
||
Eu raman la sparanghel!!!!! Si doua ciuperci.....la gratar ...daca se poate!!!! | ||
The_rock_flower Postat pe 9 Noiembrie 2012 19:30 |
||
Alina...la gratar imi plac si mie..si cu putina sare deºasupra..Mmmm...Asa le vom face noi diseara | ||
nu_sunt_nimeni Postat pe 9 Noiembrie 2012 19:38 |
||
Stiu...avem gusturi comune....mmm...chiar mi-ai starnit pofta de asa ceva!! O sa cumpar maine...si o sa le pregatesc la gratar....cu putin unt!!!! | ||
The_rock_flower Postat pe 9 Noiembrie 2012 19:49 |
||
Alina..stii cum am mainile de la boschetzii de sparanghel..nici nu stiu unde nu am tzepi | ||
nu_sunt_nimeni Postat pe 9 Noiembrie 2012 19:53 |
||
Cred!!!!! Comprese cu apa rece!!!! Dar sparanghelul este gustos ...mai ales crud!!! | ||
The_rock_flower Postat pe 9 Noiembrie 2012 20:02 |
||
Eu nu-l mananc L-am cules pt iubitu meu | ||
nu_sunt_nimeni Postat pe 9 Noiembrie 2012 20:04 |
||
Moaaaa..ce ma dispera in seara asta site-ul asta cu reclama la SILVA | ||
nu_sunt_nimeni Postat pe 9 Noiembrie 2012 20:12 |
||
Vrea sa-ti faca pofta ...Ca tu mie cu ciupercile | ||
Rotty Postat pe 9 Noiembrie 2012 20:30 |
||
Nu imi face Miha...am aici magazin romanesc si nu duc dorul produselor romanesti.Le mancam zilnic! | ||
nu_sunt_nimeni Postat pe 9 Noiembrie 2012 20:34 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Voi ce ati face.. | 54 | De la: garbo_464798 21 Mai 2017 16:28 |
cafeneaua trei cirese, doua piersici si un gratar..... | 11457 | De la: SAL 27 Ianuarie 2012 14:39 |
De ce suntem imbecili in lumea virtuala? | 58 | De la: duchess1 6 Februarie 2014 13:19 |
|
||
Ati auzit de H10 Sport Lounge? | 1 | De la: garbo_14501 26 Iunie 2013 12:48 |
POVESTEA MEA...URMELE TRECUTULUI | 33 | De la: garbo_412085 30 Noiembrie 2015 02:15 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural