http://www.youtube.com/watch?v=UrRUbkGdbyQ Poate ca ai mai vazut link-ul, mie imi place mult |
||
GHEISA_ Postat pe 12 Noiembrie 2012 10:32 |
||
---|---|---|
Aceeasi ca in fiecare zi Laura la scoala..baiatul doarme | ||
nu_sunt_nimeni Postat pe 12 Noiembrie 2012 10:32 |
||
Ghe..este ceva gen BACHATA | ||
|
||
nu_sunt_nimeni Postat pe 12 Noiembrie 2012 10:34 |
||
Gheisaaaaaaaaaa.....excelent dans...si mie imi place...ce miscari....cum sa rezisti cand vezi asa ceva???? Multumesc...nu vazusem acest clip!!!! Jjuly....o zi ac oricare alta...dar unica in felul ei!!! Cum merge scoala?? |
||
The_rock_flower Postat pe 12 Noiembrie 2012 10:38 |
||
Ghe m-am uitat atent si sunt pasii de BACHATA Merge bine scoala Alina |
||
nu_sunt_nimeni Postat pe 12 Noiembrie 2012 10:40 |
||
Asta conteaza,Jjuly...sa fie copiii bine!!! | ||
The_rock_flower Postat pe 12 Noiembrie 2012 10:46 |
||
De la: GHEISA_, la data 2012-11-12 10:32:52http://www.youtube.com/watch?v=UrRUbkGdbyQ la varsta lor... nici nu e greu ! mie dansul asta imi place mai mult.... http://youtu.be/Fge22sx8guk |
||
barboneli Postat pe 12 Noiembrie 2012 11:02 |
||
Nea�a Sup�rici! De ce m� strigi aici? Io am dormit acas�. Mam���, ce str�mt �i aici. Nu vreu totu�i s-alunec! |
||
Axl_R Postat pe 12 Noiembrie 2012 11:07 |
||
O fi crezut ca vrei sa ma ajuti pana vin eu... Rock,interesante articole Pupici la toata lumea ...ma apuc de trebi casnice |
||
Rotty Postat pe 12 Noiembrie 2012 15:35 |
||
De la: Axl_R, la data 2012-11-12 11:07:25Nea�a Sup�rici! eram in trecere si am vazut Raza...na :( ....da tu di ce umbli creanga? Ghe, merci! ...l-am mai vazut dar..... tot barbatu' o impulsioneaza cu pumnul pi coloana?....nu sonora daga .... merci inca o data! |
||
Fss_ssu Postat pe 12 Noiembrie 2012 15:55 |
||
Ai confundat raza de ac�iune cu Raza. | ||
Axl_R Postat pe 12 Noiembrie 2012 17:05 |
||
Inca: Compunere liber� despre FEMEIE a elevului Gigel din clasa a Femeia este o fiin��, pe care Dumnezeu a l�sat-o pe p�m�nt dup� chipul �i asem�narea lui, de�i to�i o prefer� dup� chipul �i asem�narea lui Pamela Anderson. De fapt �i femeia este tot un fel de Dumnezeu, c�ci pe p�m�nt e atotputernic�. Nimic nu se face f�r� ea: nici politic� (vezi madam Thatcher), nici v�lv� (vezi Mrs Hillary Clinton), nici miliarde (vezi madam Rotschild), nici copii (vezi mama Femeile sunt de dou� feluri: tinere �i foarte tinere. Cele mai �n v�rst� intr� �n categoria �femei bine�. �Femeile bine� sunt acelea care au �mplinit 50 ani �i de fapt merg pe 39. Oricum, la femei nu are importan�� v�rsta, ci cosmeticele, fiindc� fiecare produs cosmetic acoper� 2-5 ani. A�a c� dac� o femeie folose�te 20 de cosmetice po�i s� spui despre ea c� nici nu s-a n�scut �nc�, de�i prime�te deja pensi Femeia este subiectul celor mai multe c�ntece de dragoste, de aceea dragostea este �ntotdeauna un c�ntec. Tata spunea c� f�r� femei nu se poate tr�i, iar cu femei este imposibil de tr�it. Cea mai mare calitate a femeii este zestrea. Cel mai mare defect al femeii este maic�-sa. Dar a�a cum inventatorii au inventat avionul f�r� pilot, revolverul f�r� zgomot, tot a�a se �ncearc� o alt� inven�ie: zestrea f�r� nevast� �i so� f�r� soacr�. Cred c� cel care va pune la punct aceste dou� mari inven�ii va primi Premiul Nobel pentru Pace Femeile se pot �mp�r�i, dup� cum spune unchiul Costel, �n alte trei categorii: femeile care au suflet �i sunt stimate, cele care au caracter �i sunt admirate �i cele care au "nu-�tiu-ce" �i sunt c�utate. Eu nu �tiu de ce sunt c�utate, c� doar nimeni nu se joac� cu ele de-a v-a�i ascunselea, ci de-a v-a�i g�sitelea. Unchiul Costel �i �optea lui tata despre una: �Ce mi-am c�utat mi-am g�sit, iar acum mi-e fric� s� nu-mi g�seasc� ceva �i medical�. Femeia este de genul feminin, de�i unele poart� pantaloni, dup� cum unii b�rba�i sunt de genul masculin �i poart� �or� de buc�t�rie. Femeia, spune legenda, s-a n�scut dintr-o coast�. De aceea se pricepe at�t de bine s� mi�te �oldurile. Prima femeie care a p�c�tuit a fost Eva. A doua femeie au fost toate celelalte. Cic� Eva a p�c�tuit c�nd a mu�cat din m�r. E posibil s� fie adev�rat, fiindc� �ntr-o sear�, c�nd mama era plecat� de acas�, l-am auzit pe tata, care era cu o vecin� �n salon, strig�ndu-i: �Ho, nebuno, nu m� mu�ca!�. Probabil c� pe �ntuneric l-a confundat pe tata cu un m�r. �ntr-adev�r, c�nd a ie�it el din camer�, avea urme de mu�c�tur� pe g�t, exact acolo unde este m�rul lui Adam. Pe urm�, ca �n Biblie, tata i-a �optit vecinei: �Acum pleac� repede, c� dac� vine acas� �arpele, s-a zis cu noi!�. Eu l-am �ntrebat: �Despre ce �arpe vorbe�ti, c� acas� nu trebuie s� vin� dec�t mama!�. Enervat, tata mi-a plesnit dou� palme, de m-am v�zut cu to�i sfin�ii, a�a cum scrie la Biblie. C�nd s-a �napoiat mama, i-am cerut s�-mi explice legenda. �n loc s�-mi explice mie, i-a explicat lui tata, dup� care l-a gonit din Rai �i abia dup� dou� luni s-a �ntors. Atat �tiu despre femei. Pentru rest am s� m� uit pe gaura cheii. |
||
The_rock_flower Postat pe 12 Noiembrie 2012 17:43 |
||
rotycica, tii restaurant elevat | ||
Eugenia_ Postat pe 12 Noiembrie 2012 17:44 |
||
Ieee, nu serve�te zacusc�. | ||
Axl_R Postat pe 12 Noiembrie 2012 18:01 |
||
Nuuuu....numa` mamaliga cu branza si ceapa... | ||
Rotty Postat pe 12 Noiembrie 2012 18:08 |
||
N-am confundat nica! Sara! Edelwass fr. lectura,dar au aparut altele cu descriere mai ampla si fara.....gropi . ;) zacusca acu' si in post ci mai mancati?? mai da o salata de fructe cu frisca nu dati, un profiterol....pi bune....calicelor |
||
Fss_ssu Postat pe 12 Noiembrie 2012 18:09 |
||
M�i, ��i dau un Kr�mes cu fri�c�. Place? :) | ||
Axl_R Postat pe 12 Noiembrie 2012 18:16 |
||
ce-i aia Kremes? sper sa nu se foloseasca laptele, ca ingredient, ca fac alergie la lactoza | ||
Eugenia_ Postat pe 12 Noiembrie 2012 18:22 |
||
http://fozocske.network.hu/kepek/edes_sutemenyek_edessegek/gyongyi_kremes | ||
Axl_R Postat pe 12 Noiembrie 2012 18:25 |
||
Las' c-avem Camer� de gard� �i tratament pt ADHD de conduit�. | ||
Axl_R Postat pe 12 Noiembrie 2012 18:40 |
||
ce_ai de tei | ||
Eugenia_ Postat pe 12 Noiembrie 2012 19:03 |
||
mes belles, dor..si iara dor... ce faceti, iubitelor...ati inceput zacusca? fetiscano, am vazut multam |
||
dor72_ Postat pe 12 Noiembrie 2012 19:08 |
||
Si io vreau Kremes !!! Mai este ? Buna Dor "Inceput" ???....Am si terminat-o |
||
Rotty Postat pe 12 Noiembrie 2012 19:09 |
||
mai fato...las-o mai moale cu papa...vrei sa te ingrasi? si cremes? la ora asta? sunteti tra-la-la, zau.... rotty, scuze, am vazut si salutul tau |
||
dor72_ Postat pe 12 Noiembrie 2012 19:14 |
||
dorulet esti cometa, abia atat apuc sa zac |
||
Eugenia_ Postat pe 12 Noiembrie 2012 19:17 |
||
aaaa, merci...voi lua in considerare...doar stralucirea... da' am simtit si pupaceala...si intorc impatrit |
||
dor72_ Postat pe 12 Noiembrie 2012 19:21 |
||
nu definesc alintarea doar | ||
Eugenia_ Postat pe 12 Noiembrie 2012 19:29 |
||
Buna dimineata, Barbo Buna dimineata, fetele cochetele Dupa miros de cafea am venit si eu |
||
GHEISA_ Postat pe 13 Noiembrie 2012 08:36 |
||
Neata ! Aicea sunt ! Am venit cat am putut de repede sa-mi beau cafelutza Barbo Merci....ai dreptate ....tre sa merg cu cutzii afara si apoi la targuieli . Sunt tot o treaba azi ,dar imi fac io timp si sa intru pe aici... Neata buna Ghe |
||
Rotty Postat pe 13 Noiembrie 2012 08:43 |
||
Neatza fetili si ba.. Miha..ce s-a intamplat cu eugenia..de ce s-a suparat si si-a sters contul? |
||
nu_sunt_nimeni Postat pe 13 Noiembrie 2012 09:53 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
help | 7 | De la: dalimi 8 Iulie 2009 17:51 |
Iodul e aici ! | 75 | De la: garbo_13807 17 Mai 2016 21:01 |
imi prinde bine un sfat | 253 | De la: ancanca 24 August 2009 19:13 |
|
||
Despre site-uri de reduceri | 1 | De la: madita 25 Noiembrie 2013 14:40 |
ce mai vb fetele....... | 62 | De la: alexsutsa 3 Octombrie 2009 02:13 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural