http://www.youtube.com/watch?v=UrRUbkGdbyQ Poate ca ai mai vazut link-ul, mie imi place mult |
||
GHEISA_ Postat pe 12 Noiembrie 2012 10:32 |
||
---|---|---|
Aceeasi ca in fiecare zi Laura la scoala..baiatul doarme | ||
nu_sunt_nimeni Postat pe 12 Noiembrie 2012 10:32 |
||
Ghe..este ceva gen BACHATA | ||
|
||
nu_sunt_nimeni Postat pe 12 Noiembrie 2012 10:34 |
||
Gheisaaaaaaaaaa.....excelent dans...si mie imi place...ce miscari....cum sa rezisti cand vezi asa ceva???? Multumesc...nu vazusem acest clip!!!! Jjuly....o zi ac oricare alta...dar unica in felul ei!!! Cum merge scoala?? |
||
The_rock_flower Postat pe 12 Noiembrie 2012 10:38 |
||
Ghe m-am uitat atent si sunt pasii de BACHATA Merge bine scoala Alina |
||
nu_sunt_nimeni Postat pe 12 Noiembrie 2012 10:40 |
||
Asta conteaza,Jjuly...sa fie copiii bine!!! | ||
The_rock_flower Postat pe 12 Noiembrie 2012 10:46 |
||
De la: GHEISA_, la data 2012-11-12 10:32:52http://www.youtube.com/watch?v=UrRUbkGdbyQ la varsta lor... nici nu e greu ! mie dansul asta imi place mai mult.... http://youtu.be/Fge22sx8guk |
||
barboneli Postat pe 12 Noiembrie 2012 11:02 |
||
Nea�a Sup�rici! De ce m� strigi aici? Io am dormit acas�. Mam���, ce str�mt �i aici. Nu vreu totu�i s-alunec! |
||
Axl_R Postat pe 12 Noiembrie 2012 11:07 |
||
O fi crezut ca vrei sa ma ajuti pana vin eu... Rock,interesante articole Pupici la toata lumea ...ma apuc de trebi casnice |
||
Rotty Postat pe 12 Noiembrie 2012 15:35 |
||
De la: Axl_R, la data 2012-11-12 11:07:25Nea�a Sup�rici! eram in trecere si am vazut Raza...na :( ....da tu di ce umbli creanga? Ghe, merci! ...l-am mai vazut dar..... tot barbatu' o impulsioneaza cu pumnul pi coloana?....nu sonora daga .... merci inca o data! |
||
Fss_ssu Postat pe 12 Noiembrie 2012 15:55 |
||
Ai confundat raza de ac�iune cu Raza. | ||
Axl_R Postat pe 12 Noiembrie 2012 17:05 |
||
Inca: Compunere liber� despre FEMEIE a elevului Gigel din clasa a Femeia este o fiin��, pe care Dumnezeu a l�sat-o pe p�m�nt dup� chipul �i asem�narea lui, de�i to�i o prefer� dup� chipul �i asem�narea lui Pamela Anderson. De fapt �i femeia este tot un fel de Dumnezeu, c�ci pe p�m�nt e atotputernic�. Nimic nu se face f�r� ea: nici politic� (vezi madam Thatcher), nici v�lv� (vezi Mrs Hillary Clinton), nici miliarde (vezi madam Rotschild), nici copii (vezi mama Femeile sunt de dou� feluri: tinere �i foarte tinere. Cele mai �n v�rst� intr� �n categoria �femei bine�. �Femeile bine� sunt acelea care au �mplinit 50 ani �i de fapt merg pe 39. Oricum, la femei nu are importan�� v�rsta, ci cosmeticele, fiindc� fiecare produs cosmetic acoper� 2-5 ani. A�a c� dac� o femeie folose�te 20 de cosmetice po�i s� spui despre ea c� nici nu s-a n�scut �nc�, de�i prime�te deja pensi Femeia este subiectul celor mai multe c�ntece de dragoste, de aceea dragostea este �ntotdeauna un c�ntec. Tata spunea c� f�r� femei nu se poate tr�i, iar cu femei este imposibil de tr�it. Cea mai mare calitate a femeii este zestrea. Cel mai mare defect al femeii este maic�-sa. Dar a�a cum inventatorii au inventat avionul f�r� pilot, revolverul f�r� zgomot, tot a�a se �ncearc� o alt� inven�ie: zestrea f�r� nevast� �i so� f�r� soacr�. Cred c� cel care va pune la punct aceste dou� mari inven�ii va primi Premiul Nobel pentru Pace Femeile se pot �mp�r�i, dup� cum spune unchiul Costel, �n alte trei categorii: femeile care au suflet �i sunt stimate, cele care au caracter �i sunt admirate �i cele care au "nu-�tiu-ce" �i sunt c�utate. Eu nu �tiu de ce sunt c�utate, c� doar nimeni nu se joac� cu ele de-a v-a�i ascunselea, ci de-a v-a�i g�sitelea. Unchiul Costel �i �optea lui tata despre una: �Ce mi-am c�utat mi-am g�sit, iar acum mi-e fric� s� nu-mi g�seasc� ceva �i medical�. Femeia este de genul feminin, de�i unele poart� pantaloni, dup� cum unii b�rba�i sunt de genul masculin �i poart� �or� de buc�t�rie. Femeia, spune legenda, s-a n�scut dintr-o coast�. De aceea se pricepe at�t de bine s� mi�te �oldurile. Prima femeie care a p�c�tuit a fost Eva. A doua femeie au fost toate celelalte. Cic� Eva a p�c�tuit c�nd a mu�cat din m�r. E posibil s� fie adev�rat, fiindc� �ntr-o sear�, c�nd mama era plecat� de acas�, l-am auzit pe tata, care era cu o vecin� �n salon, strig�ndu-i: �Ho, nebuno, nu m� mu�ca!�. Probabil c� pe �ntuneric l-a confundat pe tata cu un m�r. �ntr-adev�r, c�nd a ie�it el din camer�, avea urme de mu�c�tur� pe g�t, exact acolo unde este m�rul lui Adam. Pe urm�, ca �n Biblie, tata i-a �optit vecinei: �Acum pleac� repede, c� dac� vine acas� �arpele, s-a zis cu noi!�. Eu l-am �ntrebat: �Despre ce �arpe vorbe�ti, c� acas� nu trebuie s� vin� dec�t mama!�. Enervat, tata mi-a plesnit dou� palme, de m-am v�zut cu to�i sfin�ii, a�a cum scrie la Biblie. C�nd s-a �napoiat mama, i-am cerut s�-mi explice legenda. �n loc s�-mi explice mie, i-a explicat lui tata, dup� care l-a gonit din Rai �i abia dup� dou� luni s-a �ntors. Atat �tiu despre femei. Pentru rest am s� m� uit pe gaura cheii. |
||
The_rock_flower Postat pe 12 Noiembrie 2012 17:43 |
||
rotycica, tii restaurant elevat | ||
Eugenia_ Postat pe 12 Noiembrie 2012 17:44 |
||
Ieee, nu serve�te zacusc�. | ||
Axl_R Postat pe 12 Noiembrie 2012 18:01 |
||
Nuuuu....numa` mamaliga cu branza si ceapa... | ||
Rotty Postat pe 12 Noiembrie 2012 18:08 |
||
N-am confundat nica! Sara! Edelwass fr. lectura,dar au aparut altele cu descriere mai ampla si fara.....gropi . ;) zacusca acu' si in post ci mai mancati?? mai da o salata de fructe cu frisca nu dati, un profiterol....pi bune....calicelor |
||
Fss_ssu Postat pe 12 Noiembrie 2012 18:09 |
||
M�i, ��i dau un Kr�mes cu fri�c�. Place? :) | ||
Axl_R Postat pe 12 Noiembrie 2012 18:16 |
||
ce-i aia Kremes? sper sa nu se foloseasca laptele, ca ingredient, ca fac alergie la lactoza | ||
Eugenia_ Postat pe 12 Noiembrie 2012 18:22 |
||
http://fozocske.network.hu/kepek/edes_sutemenyek_edessegek/gyongyi_kremes | ||
Axl_R Postat pe 12 Noiembrie 2012 18:25 |
||
Las' c-avem Camer� de gard� �i tratament pt ADHD de conduit�. | ||
Axl_R Postat pe 12 Noiembrie 2012 18:40 |
||
ce_ai de tei | ||
Eugenia_ Postat pe 12 Noiembrie 2012 19:03 |
||
mes belles, dor..si iara dor... ce faceti, iubitelor...ati inceput zacusca? fetiscano, am vazut multam |
||
dor72_ Postat pe 12 Noiembrie 2012 19:08 |
||
Si io vreau Kremes !!! Mai este ? Buna Dor "Inceput" ???....Am si terminat-o |
||
Rotty Postat pe 12 Noiembrie 2012 19:09 |
||
mai fato...las-o mai moale cu papa...vrei sa te ingrasi? si cremes? la ora asta? sunteti tra-la-la, zau.... rotty, scuze, am vazut si salutul tau |
||
dor72_ Postat pe 12 Noiembrie 2012 19:14 |
||
dorulet esti cometa, abia atat apuc sa zac |
||
Eugenia_ Postat pe 12 Noiembrie 2012 19:17 |
||
aaaa, merci...voi lua in considerare...doar stralucirea... da' am simtit si pupaceala...si intorc impatrit |
||
dor72_ Postat pe 12 Noiembrie 2012 19:21 |
||
nu definesc alintarea doar | ||
Eugenia_ Postat pe 12 Noiembrie 2012 19:29 |
||
Buna dimineata, Barbo Buna dimineata, fetele cochetele Dupa miros de cafea am venit si eu |
||
GHEISA_ Postat pe 13 Noiembrie 2012 08:36 |
||
Neata ! Aicea sunt ! Am venit cat am putut de repede sa-mi beau cafelutza Barbo Merci....ai dreptate ....tre sa merg cu cutzii afara si apoi la targuieli . Sunt tot o treaba azi ,dar imi fac io timp si sa intru pe aici... Neata buna Ghe |
||
Rotty Postat pe 13 Noiembrie 2012 08:43 |
||
Neatza fetili si ba.. Miha..ce s-a intamplat cu eugenia..de ce s-a suparat si si-a sters contul? |
||
nu_sunt_nimeni Postat pe 13 Noiembrie 2012 09:53 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
:) | 2 | De la: tutankhamon 27 Noiembrie 2009 20:58 |
Bataie cu zapadaaaaaaaaa! | 136 | De la: arco_iris 29 Decembrie 2014 15:17 |
Iodul e aici ! | 75 | De la: garbo_13807 17 Mai 2016 21:01 |
|
||
Regretele voastre((: | 204 | De la: zambila 10 Noiembrie 2009 12:41 |
SUNT ATIT DE SINGUR K A-MI AUD BATAILE INIMII | 31 | De la: tutankhamon 21 Noiembrie 2009 12:20 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9