sarbatori fericite... !!! transmite-i te rog la multi ani si lui Stratan... !!! cum adica impanata cu o felie subtire de leustean... ? ala nu se pune numai la ciorbe ? n-am mancat niciodata scrumbie la gratar... dar eu o sa pun rozmarin, leustean nu prea e aici ! il omoara caldura... ! pofta buna Eugenilor !!!! |
||
barboneli Postat pe 29 Iunie 2012 18:40 |
||
---|---|---|
retete, retete, retete... sau lalele, lalele, lalele |
||
Eugenia_ Postat pe 29 Iunie 2012 18:49 |
||
De la: ufishor, la data 2012-06-29 13:33:23nostalgii....offffffff, mi-i dor si di chetre!! au ajuns pozele la album... ! |
||
|
||
barboneli Postat pe 29 Iunie 2012 19:40 |
||
Buna dimineata! Ia uite ce harnicutza sunt ...am pregatit micul dejun si udatura fierbinte de dimineata . Ia uite ce frumos stau toate aliniate pe bufetul suedez.... Ma scuzati dar tre` sa pun afis in geam ca nu stam de vorba cu nationalisti ieftini.Asta e un local multi-culti si deschis celor cu scaun la cap si zambetul pe buze Hai sa avem o dimineata cu soare in suflete.... |
||
Rotty Postat pe 30 Iunie 2012 05:53 |
||
Ma uit la un iepure care incearca sa atenteze la gradina mea,dar nu poate trece de gard...hihihi!!! Ne "vedem " mai tz...fug la serviciu Paaaaa..... |
||
Rotty Postat pe 30 Iunie 2012 06:28 |
||
Nea�a! Draga mea, aminte�te-�i de Hilton. Haina nu conteaz�, nici limba... Chiar dac� vb �n lb lui Shakespeare po�i s� dac� numai asta ai �n cap. O zi fain�! Am uitat, nu pot cu �n gur�. Mai t�rziu, poate.... |
||
Axl_R Postat pe 30 Iunie 2012 08:16 |
||
De la: Rotty, la data 2012-06-30 05:53:13Buna dimineata! Ia uite ce harnicutza sunt ...am pregatit micul dejun si udatura fierbinte de dimineata . Ia uite ce frumos stau toate aliniate pe bufetul suedez.... deci duci lipsa de scaune si fiecare trebuie sa vina cu... scaunul'n cap... ??? da' cine e pe aici nationalist ? poate e doar... patriot !!! |
||
barboneli Postat pe 30 Iunie 2012 11:34 |
||
Ieeeeeeeee! Acu n-am timp, musai s� caut un scaun. | ||
Axl_R Postat pe 30 Iunie 2012 11:42 |
||
Neata lume! Multzam fain de invitatie barbo...s-ar putea sa ai surpriza ca eu s-o accept!! vazut pozele, fir`ar mama ei de...distanta ! |
||
ufishor Postat pe 30 Iunie 2012 11:52 |
||
Barbo uite-te la rugamintea catre d-ne inteligente dragilor...m-am intors de la treaba . Vreau cafeaaaaa!!!.... |
||
Rotty Postat pe 30 Iunie 2012 12:31 |
||
Nu m� las� garbo s� te Na, iar fac curat! |
||
Axl_R Postat pe 30 Iunie 2012 12:37 |
||
Pupe-o mama de harnicutza ..io pot sa te tuc, dar cu viteza de transmitere stau mai prost | ||
Rotty Postat pe 30 Iunie 2012 12:43 |
||
De la: Axl_R, la data 2012-06-30 11:42:31Ieeeeeeeee! Acu n-am timp, musai s� caut un scaun. eiii... nu fi rea... il ai pe ala micu... !!! la scaunel ma refer !!!! |
||
barboneli Postat pe 30 Iunie 2012 13:24 |
||
De la: Rotty, la data 2012-06-30 12:31:39Barbo uite-te la rugamintea catre d-ne inteligente si unde e rugamintea catre doamnele inteligente... pe forum ? sa nu-mi spui ca rugamintea o are prostutzul ala.... !!! |
||
barboneli Postat pe 30 Iunie 2012 13:27 |
||
Topicul "Rugaminte fierbinte catre doamnele inteligente"...e in bula... Se revolta unul acolo dis de dimineata... | ||
Rotty Postat pe 30 Iunie 2012 13:32 |
||
ok, mersi... mi-am facut curaj si am citit... !!! asta nu e nationalist... e sovinist ! cum limba materna a lui Suzi e maghiara... aia de la Oradea, oras frumos in Romania (cel putin azi...) n-am cum sa fiu de acord cu el ! si dupa modul lui de exprimare... mai mult face de rusine propria lui limba materna si pe folosantii (astai cuvant inventat de mine... ) ei ! UNII dintre ei... !!! http://youtu.be/K_OKaZ9hcJk (Axl... n-am gasit dansul ala care imi place mie... stii tu, poate ma ajuti te rog...) ca daca tot e restaurant... merge si ceva muzica placuta... !!! |
||
barboneli Postat pe 30 Iunie 2012 13:46 |
||
Na , vezi ? De aia am pus afisul in geam ...da` daca tu vrei sa vi cu scaunul personal....nu am nimic impotriva... | ||
Rotty Postat pe 30 Iunie 2012 13:49 |
||
Dou� prietene la coafor. -Unde ai disp�rut drag�? Nu te-am v�zut de c�teva luni. -�nv��, japoneza. - ? -Am �nfiat un copil japonez, are deja 6 luni. Nu putem comunica cu el. |
||
Axl_R Postat pe 30 Iunie 2012 13:57 |
||
astai dansul pe care te-am rugat sa-l gasesti... ?????? .... | ||
barboneli Postat pe 30 Iunie 2012 13:59 |
||
Aoleuuuuu !!!.....Vreau nu vreau,tre sa trec la bucatarie ca am oaspeti ...Viu mai tarziu cu meniul | ||
Rotty Postat pe 30 Iunie 2012 14:16 |
||
Barbo, un pic ...a�e ca la noi... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TYgl6qfPdd4 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=o3ziwm1BZ5w http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BXLLBOPY1pw http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Hxg8oUgR1yo Iec, dui, tri, �tar...cu b�ie�ii �n ro�u...�n fa�� la Hilton. Rotty |
||
Axl_R Postat pe 30 Iunie 2012 14:28 |
||
nu draga... mersi si pentru astea, dar le stiu... eu vorbesc de dansul ala unde apar doi dansatori, el in negru, pe un fomd inchis la culoare l;a inceput... danseaza superb si dupa un cantec mortal.... vorba vine... ca de fapt te trezeste de-a binelea... cred ca eu l-am descoperit si ti l-am trimis si tie !!! parca are un nume cu Ana... Lena... nu mai stiu, il am pe undeva da' nu stiu unde ! l-ai mai postat si tu... ala il vreau ! te rog... daca ai timp, binenteles ! era deosebit..... | ||
barboneli Postat pe 30 Iunie 2012 14:51 |
||
�tiu, dar �i-am mai spus clipul nu mai e pe youtube. Danseaz� o unguroaic� �n costum na�ional...Lena. http://www.youtube.com/watch?v=62uCNeMjYkk Po�i s� tot cau�i, numai asta g�se�ti. |
||
Axl_R Postat pe 30 Iunie 2012 15:03 |
||
n-am stiut... ! erau doi, el ere in negru si avea o palarie neagra pe cap... ca doar unde naiba s-o aiba... si ea avea rochie lunga si nu purta chiloti... ! nu cred ca avea numele Lena... dar eu o sa-l mai caut la mine la favorite... ! mersi in tot cazul... ! acum m-am trezit din somn si... sunt cam zumbi... !!! | ||
barboneli Postat pe 30 Iunie 2012 18:13 |
||
De la: Rotty, la data 2012-06-30 05:53:13Buna dimineata! Ia uite ce harnicutza sunt ...am pregatit micul dejun si udatura fierbinte de dimineata . Ia uite ce frumos stau toate aliniate pe bufetul suedez.... |
||
Fss_ssu Postat pe 30 Iunie 2012 19:01 |
||
De la: Axl_R, la data 2012-06-30 11:42:31Ieeeeeeeee! Acu n-am timp, musai s� caut un scaun. Mi l-ai trimis mie....ai uitat? ....ti-l re.... vrei,.....sa ai si tu unu.... |
||
Fss_ssu Postat pe 30 Iunie 2012 19:09 |
||
M�i Barbo, erau 2, na. El �n negru, ea cu sau f�r� �i o cheam� Lena. L�na, �des le�nka.... Supi...scaunul �la, �l mai plimb�m mult? |
||
Axl_R Postat pe 30 Iunie 2012 19:44 |
||
dap' ar trebui sa ti-l trimit inapoi ca tu ai ramas fara.... si Rotty, o pus deja afis.... |
||
Fss_ssu Postat pe 30 Iunie 2012 19:52 |
||
Chiar crezi c�-mi lipse�te ....la cap? Io-s z�lud�, dar n-am nica cu nicio na�ie. |
||
Axl_R Postat pe 30 Iunie 2012 19:59 |
||
Va pupicesc scurt, ca inca sunt prinsa in trebi... De cina avem pui la rotisor si ciolan de porc cu piure de cartofi si salata asortata... ....va rog sa va serviti | ||
Rotty Postat pe 30 Iunie 2012 21:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Clubul Scorpiilor | 8 | De la: garbo_2112 28 Aprilie 2013 09:23 |
barbat scorpion femeia leu | 6 | De la: quasaria 17 Noiembrie 2009 00:34 |
euro | 8 | De la: akupcso_yaho_com 21 Noiembrie 2009 20:24 |
|
||
Metamorfoza | 86 | De la: elodia_2 24 August 2012 20:14 |
sunt fericita! | 95 | De la: daria_pet 10 August 2009 22:43 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn