sarbatori fericite... !!! transmite-i te rog la multi ani si lui Stratan... !!! cum adica impanata cu o felie subtire de leustean... ? ala nu se pune numai la ciorbe ? n-am mancat niciodata scrumbie la gratar... dar eu o sa pun rozmarin, leustean nu prea e aici ! il omoara caldura... ! pofta buna Eugenilor !!!! |
||
barboneli Postat pe 29 Iunie 2012 18:40 |
||
---|---|---|
retete, retete, retete... sau lalele, lalele, lalele |
||
Eugenia_ Postat pe 29 Iunie 2012 18:49 |
||
De la: ufishor, la data 2012-06-29 13:33:23nostalgii....offffffff, mi-i dor si di chetre!! au ajuns pozele la album... ! |
||
|
||
barboneli Postat pe 29 Iunie 2012 19:40 |
||
Buna dimineata! Ia uite ce harnicutza sunt ...am pregatit micul dejun si udatura fierbinte de dimineata . Ia uite ce frumos stau toate aliniate pe bufetul suedez.... Ma scuzati dar tre` sa pun afis in geam ca nu stam de vorba cu nationalisti ieftini.Asta e un local multi-culti si deschis celor cu scaun la cap si zambetul pe buze Hai sa avem o dimineata cu soare in suflete.... |
||
Rotty Postat pe 30 Iunie 2012 05:53 |
||
Ma uit la un iepure care incearca sa atenteze la gradina mea,dar nu poate trece de gard...hihihi!!! Ne "vedem " mai tz...fug la serviciu Paaaaa..... |
||
Rotty Postat pe 30 Iunie 2012 06:28 |
||
Nea�a! Draga mea, aminte�te-�i de Hilton. Haina nu conteaz�, nici limba... Chiar dac� vb �n lb lui Shakespeare po�i s� dac� numai asta ai �n cap. O zi fain�! Am uitat, nu pot cu �n gur�. Mai t�rziu, poate.... |
||
Axl_R Postat pe 30 Iunie 2012 08:16 |
||
De la: Rotty, la data 2012-06-30 05:53:13Buna dimineata! Ia uite ce harnicutza sunt ...am pregatit micul dejun si udatura fierbinte de dimineata . Ia uite ce frumos stau toate aliniate pe bufetul suedez.... deci duci lipsa de scaune si fiecare trebuie sa vina cu... scaunul'n cap... ??? da' cine e pe aici nationalist ? poate e doar... patriot !!! |
||
barboneli Postat pe 30 Iunie 2012 11:34 |
||
Ieeeeeeeee! Acu n-am timp, musai s� caut un scaun. | ||
Axl_R Postat pe 30 Iunie 2012 11:42 |
||
Neata lume! Multzam fain de invitatie barbo...s-ar putea sa ai surpriza ca eu s-o accept!! vazut pozele, fir`ar mama ei de...distanta ! |
||
ufishor Postat pe 30 Iunie 2012 11:52 |
||
Barbo uite-te la rugamintea catre d-ne inteligente dragilor...m-am intors de la treaba . Vreau cafeaaaaa!!!.... |
||
Rotty Postat pe 30 Iunie 2012 12:31 |
||
Nu m� las� garbo s� te Na, iar fac curat! |
||
Axl_R Postat pe 30 Iunie 2012 12:37 |
||
Pupe-o mama de harnicutza ..io pot sa te tuc, dar cu viteza de transmitere stau mai prost | ||
Rotty Postat pe 30 Iunie 2012 12:43 |
||
De la: Axl_R, la data 2012-06-30 11:42:31Ieeeeeeeee! Acu n-am timp, musai s� caut un scaun. eiii... nu fi rea... il ai pe ala micu... !!! la scaunel ma refer !!!! |
||
barboneli Postat pe 30 Iunie 2012 13:24 |
||
De la: Rotty, la data 2012-06-30 12:31:39Barbo uite-te la rugamintea catre d-ne inteligente si unde e rugamintea catre doamnele inteligente... pe forum ? sa nu-mi spui ca rugamintea o are prostutzul ala.... !!! |
||
barboneli Postat pe 30 Iunie 2012 13:27 |
||
Topicul "Rugaminte fierbinte catre doamnele inteligente"...e in bula... Se revolta unul acolo dis de dimineata... | ||
Rotty Postat pe 30 Iunie 2012 13:32 |
||
ok, mersi... mi-am facut curaj si am citit... !!! asta nu e nationalist... e sovinist ! cum limba materna a lui Suzi e maghiara... aia de la Oradea, oras frumos in Romania (cel putin azi...) n-am cum sa fiu de acord cu el ! si dupa modul lui de exprimare... mai mult face de rusine propria lui limba materna si pe folosantii (astai cuvant inventat de mine... ) ei ! UNII dintre ei... !!! http://youtu.be/K_OKaZ9hcJk (Axl... n-am gasit dansul ala care imi place mie... stii tu, poate ma ajuti te rog...) ca daca tot e restaurant... merge si ceva muzica placuta... !!! |
||
barboneli Postat pe 30 Iunie 2012 13:46 |
||
Na , vezi ? De aia am pus afisul in geam ...da` daca tu vrei sa vi cu scaunul personal....nu am nimic impotriva... | ||
Rotty Postat pe 30 Iunie 2012 13:49 |
||
Dou� prietene la coafor. -Unde ai disp�rut drag�? Nu te-am v�zut de c�teva luni. -�nv��, japoneza. - ? -Am �nfiat un copil japonez, are deja 6 luni. Nu putem comunica cu el. |
||
Axl_R Postat pe 30 Iunie 2012 13:57 |
||
astai dansul pe care te-am rugat sa-l gasesti... ?????? .... | ||
barboneli Postat pe 30 Iunie 2012 13:59 |
||
Aoleuuuuu !!!.....Vreau nu vreau,tre sa trec la bucatarie ca am oaspeti ...Viu mai tarziu cu meniul | ||
Rotty Postat pe 30 Iunie 2012 14:16 |
||
Barbo, un pic ...a�e ca la noi... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TYgl6qfPdd4 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=o3ziwm1BZ5w http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BXLLBOPY1pw http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Hxg8oUgR1yo Iec, dui, tri, �tar...cu b�ie�ii �n ro�u...�n fa�� la Hilton. Rotty |
||
Axl_R Postat pe 30 Iunie 2012 14:28 |
||
nu draga... mersi si pentru astea, dar le stiu... eu vorbesc de dansul ala unde apar doi dansatori, el in negru, pe un fomd inchis la culoare l;a inceput... danseaza superb si dupa un cantec mortal.... vorba vine... ca de fapt te trezeste de-a binelea... cred ca eu l-am descoperit si ti l-am trimis si tie !!! parca are un nume cu Ana... Lena... nu mai stiu, il am pe undeva da' nu stiu unde ! l-ai mai postat si tu... ala il vreau ! te rog... daca ai timp, binenteles ! era deosebit..... | ||
barboneli Postat pe 30 Iunie 2012 14:51 |
||
�tiu, dar �i-am mai spus clipul nu mai e pe youtube. Danseaz� o unguroaic� �n costum na�ional...Lena. http://www.youtube.com/watch?v=62uCNeMjYkk Po�i s� tot cau�i, numai asta g�se�ti. |
||
Axl_R Postat pe 30 Iunie 2012 15:03 |
||
n-am stiut... ! erau doi, el ere in negru si avea o palarie neagra pe cap... ca doar unde naiba s-o aiba... si ea avea rochie lunga si nu purta chiloti... ! nu cred ca avea numele Lena... dar eu o sa-l mai caut la mine la favorite... ! mersi in tot cazul... ! acum m-am trezit din somn si... sunt cam zumbi... !!! | ||
barboneli Postat pe 30 Iunie 2012 18:13 |
||
De la: Rotty, la data 2012-06-30 05:53:13Buna dimineata! Ia uite ce harnicutza sunt ...am pregatit micul dejun si udatura fierbinte de dimineata . Ia uite ce frumos stau toate aliniate pe bufetul suedez.... |
||
Fss_ssu Postat pe 30 Iunie 2012 19:01 |
||
De la: Axl_R, la data 2012-06-30 11:42:31Ieeeeeeeee! Acu n-am timp, musai s� caut un scaun. Mi l-ai trimis mie....ai uitat? ....ti-l re.... vrei,.....sa ai si tu unu.... |
||
Fss_ssu Postat pe 30 Iunie 2012 19:09 |
||
M�i Barbo, erau 2, na. El �n negru, ea cu sau f�r� �i o cheam� Lena. L�na, �des le�nka.... Supi...scaunul �la, �l mai plimb�m mult? |
||
Axl_R Postat pe 30 Iunie 2012 19:44 |
||
dap' ar trebui sa ti-l trimit inapoi ca tu ai ramas fara.... si Rotty, o pus deja afis.... |
||
Fss_ssu Postat pe 30 Iunie 2012 19:52 |
||
Chiar crezi c�-mi lipse�te ....la cap? Io-s z�lud�, dar n-am nica cu nicio na�ie. |
||
Axl_R Postat pe 30 Iunie 2012 19:59 |
||
Va pupicesc scurt, ca inca sunt prinsa in trebi... De cina avem pui la rotisor si ciolan de porc cu piure de cartofi si salata asortata... ....va rog sa va serviti | ||
Rotty Postat pe 30 Iunie 2012 21:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
multumesc!! | 6 | De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 22:00 |
cluburi de dans in cta | 2 | De la: oxygene 24 Iulie 2009 22:38 |
cafea | 147 | De la: garbo_387603 3 Martie 2014 09:22 |
|
||
Despre site-uri de reduceri | 1 | De la: madita 25 Noiembrie 2013 14:40 |
Terasa de vara | 4534 | De la: silfida 4 Iunie 2013 19:46 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural