Da Barbo si ardei iute pt tine Intra la mine la PAPARAIE | ||
Rotty Postat pe 15 Iulie 2012 20:21 |
||
---|---|---|
eu am cantat , am dansat .......si am gatit pepene |
||
jeanette40 Postat pe 15 Iulie 2012 20:22 |
||
Tu ma faci sa ma rusinez ...iote tu te mentii si io... bag in mine ca sparta. | ||
|
||
Rotty Postat pe 15 Iulie 2012 20:24 |
||
Vine ploaia ! Adun iute terasa ca imi uda tat......Ce m-am saturat de ploaie | ||
Rotty Postat pe 15 Iulie 2012 21:21 |
||
la tine ploua tot timpul...la noi nema | ||
ladyDY Postat pe 15 Iulie 2012 21:28 |
||
Ghinionul meu.Da` eu sunt optimista si tot sper....maine,maine.... pisuco. Sa ai o seara placuta. Eu ma duc sa arunc un ochi la film. |
||
Rotty Postat pe 15 Iulie 2012 21:31 |
||
ok, lasa-l pe celalalt aici.... si contiunuam !!! vizionare placuta... ! | ||
barboneli Postat pe 15 Iulie 2012 21:38 |
||
Pai cam asta am facut. Pendulez.... Ai vazut ce mari sunt deja cili? |
||
Rotty Postat pe 15 Iulie 2012 21:40 |
||
merci...merci...daca ar ploua ar fi fff placuta !!! | ||
ladyDY Postat pe 15 Iulie 2012 21:49 |
||
De la: Rotty, la data 2012-07-15 21:40:11 Pai cam asta am facut. Pendulez.... am vazut... am si comentat... !!! dar de ce nu-i lasi sa se inroseasca ? asta-i toata frumusetea la ei. |
||
barboneli Postat pe 15 Iulie 2012 21:56 |
||
... Rotty.... Q.... sariti.... Amore sempiternus... sau semitermos... A STERS TOPICUL: "Poveste de dragoste -prima parte"... !!!! sariti... poate mai salvam ceva din el... !!!! vaaai di mini..... ce ne facem acum... ????? noi ca noi... de ce-o sa faca fetele care asteapta de atata timp continuarea... ?????? Doaaaamne.... ce nenorocire.... !!!!! | ||
barboneli Postat pe 15 Iulie 2012 22:09 |
||
Ceeee...??? Stai sa vaz ca nu cred | ||
Rotty Postat pe 15 Iulie 2012 22:18 |
||
stiu.... cand o sa te intorci o sa zici: "saracul barbo... a inebunit... !!!"... ! si te inteleg. dar zau ca nu mai era nici un comentariu cand am intrat atunci pe el.... ! ma jur.... ! ok, poate trebuie sa-mi iau o vacanta mai mare de pe forum.... ! ramaneti cu bine si aveti grija de voi.... uite ce face forumul asta..... !!!!! | ||
barboneli Postat pe 15 Iulie 2012 22:28 |
||
Bine ca e totul acolo Cum ziceai....sarmanele fete ce asteapta.... | ||
Rotty Postat pe 15 Iulie 2012 22:42 |
||
Ora inchiderii. Las o lumina aprinsa sa nu se impiedice de-o mai intra careva. Noapte buna si somnic pufos sa avem... |
||
Rotty Postat pe 15 Iulie 2012 23:06 |
||
ok... am dormit pufos... ne-am trezit si mai pufosi.... cand deschizi restaurantul... gospodaritzo... ??? azi ceva usor.... multe rosii si o supa de castraveti rece... !!! cu macris in ea... ! ce zici ? | ||
barboneli Postat pe 16 Iulie 2012 11:35 |
||
Nu stiu sa fac asa ceva Am gustat de la vecina ca ea face, nu e rea. Io mai bine pun castravetii in salata aia de rosii... | ||
Rotty Postat pe 16 Iulie 2012 11:45 |
||
ok... si asa e bine... ! da o supa de macris fara castraveti... merge ? Supa de macris este una din preferatele Mayei. De data asta a tinut neaparat sa o faca ea, asa ca ea a fost bucatarul sef si eu ajutorul de bucatar. A fost destul de complicat pentru ca a trebuit sa folosim aragazul dar am avut mare grija amandoi. Ingrediente: O punga mare de macris 500 ml lapte 150 ml smantana grasa 1,5 l apa 2 linguri de faina 3-4 catei de usturoi mari o legatura mare de marar un varf de lingurita de chimen macinat sare, piper dupa gust 2 linguri otet sau zeama de lamaie Prima data am spalat macrisul si apoi am ajutat-o pe Maya ssa ii rupa coditele. A durat cam 30 de minute, mai ales ca frunzulitele au fost foarte mici (max 5 cm). Mi-a spus Maya ca e mai bine ca sunt asa de mici ca sunt mai bune si cu mai multe vitamine. Cat am curatat, Maya a mancat o parte din macris. Am trecut la facutul supei propriu-zise. Dupa ce s-a luptat cu usturoiul vre-o 10 minute.(e greu de zdrobit daca ai manute mici). L-am pus la prajit in putin ulei. L-am stins cu lapte si am adaugat si apa. Am lasat compozitia sa dea in clocot, timp in care Maya a mancat jumatate din legatura de marar. Aici a venit randul Mayei sa amestece faina si smantana+ putina apa ca sa poata invarti mai usor cu telul. Am turnat compozitia cu smantana si faina in supa, amestecand in continuu. Am si condimentat, dupa instructiunile stricte ale bucatarului-sef. La final, Maya a adaugat cu mare grija macrisul si mararul pe care in prealabil m-a instruit cum sa il tai marunt. Am mai lasat supa sa fiarba vre-o 4-5 minute si am luat-o de pe foc. Am mai adaugat doua linguri de otet. Bucatarul s-a declarat multumit de gustul supei asa ca am trecut la mancat. Trebuie sa recunosc ca supa de macris a Mayei a fost mai buna decat orice supa pe care am mancat-o vreodata. Pofta buna! http://i968.photobucket.com/albums/ae163/rozmarinverde/CASTRAVETI1.jpg |
||
barboneli Postat pe 16 Iulie 2012 11:52 |
||
Interesant si amuzant stilul .Deci.logic ai nevoie de 1/2 punga de macris ci 1/2 legatura marar. Mai am totusi o nelamurire....Cine e Maya ? | ||
Rotty Postat pe 16 Iulie 2012 12:06 |
||
Maya... cred ca fosta lui nevasta... ! dupa cum arata satarul ala..... probabil ca nu mai e in viatza. nu uita ca reteta a fost scrisa, daca am inteles eu bine... prin 1968... sau cam asa ceva ! da nu conteaza cine e sau a fost ea... tu vezi ce faci cu supa ta. si te rog sa folosesti la tocat... un satar curat !!! reclama de excursie in Romania, la noi... !!! http://static.il.groupon-content.net/54/57/1341412155754.jpg "Rom�nia pachet de vacanta:. De zbor, de sase nopti de cazare la un hotel sau EA Diminea�a �i 7 zile de la vehicul, incepand de la doar 530 � pe persoan� Romantism european, fin traditie romaneasca bucatarie, vremea buna permite excursii confortabil si placut printre multe atractii si frumusete impresionante ale ora�ului este de mult a fost recunoscut� �n Paris, din Europa de Est ". Grofon Rena Torres �i compania - exper�i �n Rom�nia, care va invita" Valabil� �ntre datele de vacanta, alegerea urm�toare: 25-31.7.2012 14-20.8.2012 21-27.8.2012 Achizi�ionarea condi�ionat� de 2/3/4 Grofonim (pachet dublu, o pereche de + un copil Dubla + 2 copii) Copiii cu v�rsta de 2-12 De ore de zbor: pana 00:45 20:55 de returnare Intrarea devreme la hotel din Bucuresti, incepand de la ora 4:30 Pachetul const� �ntr-o pereche sau un pachet format din o pereche de copil +: Chevrolet Spark masina sau un nivel similar Pachetul format din o pereche + 2 copii: tip de vehicul Opel Astra sau un nivel similar Politica de anulare - click aici >> Voucherul va fi disponibil imediat dup� cump�rare �n "Contul meu" Vezi regulile care se aplic� pentru toate tranzac�iile Cum s�-�i exercite Pentru rezerv�ri, v� rug�m s� contacta�i Rena companie Torres, �n termen de 48 de ore de la primirea personale Hgrofon email de telefon 077-7350055 054-4660454 sau e-mail [email protected]~~HEAD=NNS (tradus de Google... ! |
||
barboneli Postat pe 16 Iulie 2012 12:16 |
||
Buna dimineata ! Am pregatit micul dejun si cafelutza de dimineata Sa ne rasfatam ca e weekend Imi place mirosul asta de cafea proaspata si zambetul gales al florilor din ghivece.... Sa avem fiecare o zi asa cum meritam |
||
Rotty Postat pe 4 August 2012 08:07 |
||
Chiar dragute Neata Ia serveste-te mata de colo de pe b�fe cu un croissant cu dulceata,ca merge bine la cafea |
||
Rotty Postat pe 4 August 2012 08:21 |
||
Am mai facut ceva ceai si ciocolata calda Fug in bucatarie sa fac pic ordine...Strigati daca aveti nevoie de ceva | ||
Rotty Postat pe 4 August 2012 09:27 |
||
mersi... ! o sa iau.... | ||
barboneli Postat pe 4 August 2012 09:28 |
||
Azi avem Ciorba de burta,colo pe dupa amiaza iote las cafea daca intra cineva si fug la trebi Duminica placuta |
||
Rotty Postat pe 5 August 2012 05:27 |
||
Ah....Am uitat sa specific :" Tinuta obligatorie" in functie de cum bate vantu` ....izmene....salopeta...sac de iuta(sau de nailon)... | ||
Rotty Postat pe 5 August 2012 05:54 |
||
ok ! daca azi avem "Ciorba de Burta"... atunci tzinuta mea o sa fie in costum de baie cu burtica pe afara... ! nu, papionul nu-l mai pun... e prea cald azi ! merge ? | ||
barboneli Postat pe 5 August 2012 08:48 |
||
Si fara cizme de cauciuc ? ...daca tot nu pui papionul... Ziua buna ! Am venit de la treaba |
||
Rotty Postat pe 5 August 2012 12:32 |
||
nu draaaga... eu cizmele de cauciuc le imbrac numai iarna cand e noroi afara... !!! in gradina ma refer. altfel, merg cam mereu cu "crocs"... ! odihna placuta... si relaxare dupa servici !!! | ||
barboneli Postat pe 5 August 2012 13:13 |
||
Sunt la faza relaxare inca nu trec la odihna,ca fierbe ciorba. Aduc si ardei iute din gradina,dar sa se opreasca ploaia. | ||
Rotty Postat pe 5 August 2012 13:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cu ce este potrivit sa te imbraci la un party intr-un restaurant bar, noaptea? | 40 | De la: Dari_Daniela 9 Ianuarie 2010 13:59 |
concurs | 22 | De la: manina 23 Noiembrie 2009 11:02 |
Lume,lume! Va invit la botez! | 290 | De la: eladaela 9 Octombrie 2009 19:33 |
|
||
Cataodata'prieteni te lasa balta... | 28 | De la: preciouss 11 Decembrie 2009 21:23 |
oo | 160 | De la: garbo048253 22 Ianuarie 2010 14:24 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural