RESTAURANT

Da Barbo si ardei iute pt tine Intra la mine la PAPARAIE
Rotty
Postat pe 15 Iulie 2012 20:21
eu am cantat , am dansat .......si am gatit pepene
jeanette40
Postat pe 15 Iulie 2012 20:22
Tu ma faci sa ma rusinez ...iote tu te mentii si io... bag in mine ca sparta.
Rotty
Postat pe 15 Iulie 2012 20:24
Vine ploaia ! Adun iute terasa ca imi uda tat......Ce m-am saturat de ploaie
Rotty
Postat pe 15 Iulie 2012 21:21
la tine ploua tot timpul...la noi nema
ladyDY
Postat pe 15 Iulie 2012 21:28
Ghinionul meu.Da` eu sunt optimista si tot sper....maine,maine....
pisuco. Sa ai o seara placuta. Eu ma duc sa arunc un ochi la film.
Rotty
Postat pe 15 Iulie 2012 21:31
ok, lasa-l pe celalalt aici.... si contiunuam !!! vizionare placuta... !
barboneli
Postat pe 15 Iulie 2012 21:38
Pai cam asta am facut. Pendulez....
Ai vazut ce mari sunt deja cili?
Rotty
Postat pe 15 Iulie 2012 21:40
merci...merci...daca ar ploua ar fi fff placuta !!!
ladyDY
Postat pe 15 Iulie 2012 21:49
De la: Rotty, la data 2012-07-15 21:40:11 Pai cam asta am facut. Pendulez....
Ai vazut ce mari sunt deja cili?

am vazut... am si comentat... !!! dar de ce nu-i lasi sa se inroseasca ? asta-i toata frumusetea la ei.
barboneli
Postat pe 15 Iulie 2012 21:56
... Rotty.... Q.... sariti.... Amore sempiternus... sau semitermos... A STERS TOPICUL: "Poveste de dragoste -prima parte"... !!!! sariti... poate mai salvam ceva din el... !!!! vaaai di mini..... ce ne facem acum... ????? noi ca noi... de ce-o sa faca fetele care asteapta de atata timp continuarea... ?????? Doaaaamne.... ce nenorocire.... !!!!!
barboneli
Postat pe 15 Iulie 2012 22:09
Ceeee...??? Stai sa vaz ca nu cred
Rotty
Postat pe 15 Iulie 2012 22:18
stiu.... cand o sa te intorci o sa zici: "saracul barbo... a inebunit... !!!"... ! si te inteleg. dar zau ca nu mai era nici un comentariu cand am intrat atunci pe el.... ! ma jur.... ! ok, poate trebuie sa-mi iau o vacanta mai mare de pe forum.... ! ramaneti cu bine si aveti grija de voi.... uite ce face forumul asta..... !!!!!
barboneli
Postat pe 15 Iulie 2012 22:28
Bine ca e totul acolo Cum ziceai....sarmanele fete ce asteapta....
Rotty
Postat pe 15 Iulie 2012 22:42
Ora inchiderii. Las o lumina aprinsa sa nu se impiedice de-o mai intra careva.
Noapte buna si somnic pufos sa avem...
Rotty
Postat pe 15 Iulie 2012 23:06
ok... am dormit pufos... ne-am trezit si mai pufosi.... cand deschizi restaurantul... gospodaritzo... ??? azi ceva usor.... multe rosii si o supa de castraveti rece... !!! cu macris in ea... ! ce zici ?
barboneli
Postat pe 16 Iulie 2012 11:35
Nu stiu sa fac asa ceva Am gustat de la vecina ca ea face, nu e rea. Io mai bine pun castravetii in salata aia de rosii...
Rotty
Postat pe 16 Iulie 2012 11:45
ok... si asa e bine... ! da o supa de macris fara castraveti... merge ?

Supa de macris este una din preferatele Mayei. De data asta a tinut neaparat sa o faca ea, asa ca ea a fost bucatarul sef si eu ajutorul de bucatar. A fost destul de complicat pentru ca a trebuit sa folosim aragazul dar am avut mare grija amandoi.

Ingrediente:

O punga mare de macris
500 ml lapte
150 ml smantana grasa
1,5 l apa
2 linguri de faina
3-4 catei de usturoi mari
o legatura mare de marar
un varf de lingurita de chimen macinat
sare, piper dupa gust
2 linguri otet sau zeama de lamaie

Prima data am spalat macrisul si apoi am ajutat-o pe Maya ssa ii rupa coditele. A durat cam 30 de minute, mai ales ca frunzulitele au fost foarte mici (max 5 cm). Mi-a spus Maya ca e mai bine ca sunt asa de mici ca sunt mai bune si cu mai multe vitamine. Cat am curatat, Maya a mancat o parte din macris.

Am trecut la facutul supei propriu-zise. Dupa ce s-a luptat cu usturoiul vre-o 10 minute.(e greu de zdrobit daca ai manute mici). L-am pus la prajit in putin ulei. L-am stins cu lapte si am adaugat si apa. Am lasat compozitia sa dea in clocot, timp in care Maya a mancat jumatate din legatura de marar.

Aici a venit randul Mayei sa amestece faina si smantana+ putina apa ca sa poata invarti mai usor cu telul.

Am turnat compozitia cu smantana si faina in supa, amestecand in continuu. Am si condimentat, dupa instructiunile stricte ale bucatarului-sef.

La final, Maya a adaugat cu mare grija macrisul si mararul pe care in prealabil m-a instruit cum sa il tai marunt.

Am mai lasat supa sa fiarba vre-o 4-5 minute si am luat-o de pe foc. Am mai adaugat doua linguri de otet. Bucatarul s-a declarat multumit de gustul supei asa ca am trecut la mancat.

Trebuie sa recunosc ca supa de macris a Mayei a fost mai buna decat orice supa pe care am mancat-o vreodata.

Pofta buna!

http://i968.photobucket.com/albums/ae163/rozmarinverde/CASTRAVETI1.jpg

barboneli
Postat pe 16 Iulie 2012 11:52
Interesant si amuzant stilul .Deci.logic ai nevoie de 1/2 punga de macris ci 1/2 legatura marar. Mai am totusi o nelamurire....Cine e Maya ?
Rotty
Postat pe 16 Iulie 2012 12:06
Maya... cred ca fosta lui nevasta... ! dupa cum arata satarul ala..... probabil ca nu mai e in viatza. nu uita ca reteta a fost scrisa, daca am inteles eu bine... prin 1968... sau cam asa ceva ! da nu conteaza cine e sau a fost ea... tu vezi ce faci cu supa ta. si te rog sa folosesti la tocat... un satar curat !!!

reclama de excursie in Romania, la noi... !!!

http://static.il.groupon-content.net/54/57/1341412155754.jpg

"Rom�nia pachet de vacanta:. De zbor, de sase nopti de cazare la un hotel sau EA Diminea�a �i 7 zile de la vehicul, incepand de la doar 530 � pe persoan�

Romantism european, fin traditie romaneasca bucatarie, vremea buna permite excursii confortabil si placut printre multe atractii si frumusete impresionante ale ora�ului este de mult a fost recunoscut� �n Paris, din Europa de Est ". Grofon Rena Torres �i compania - exper�i �n Rom�nia, care va invita"

Valabil� �ntre datele de vacanta, alegerea urm�toare:
25-31.7.2012
14-20.8.2012
21-27.8.2012
Achizi�ionarea condi�ionat� de 2/3/4 Grofonim
(pachet dublu, o pereche de + un copil Dubla + 2 copii)
Copiii cu v�rsta de 2-12
De ore de zbor:
pana 00:45
20:55 de returnare
Intrarea devreme la hotel din Bucuresti, incepand de la ora 4:30
Pachetul const� �ntr-o pereche sau un pachet format din o pereche de copil +:
Chevrolet Spark masina sau un nivel similar
Pachetul format din o pereche + 2 copii:
tip de vehicul Opel Astra sau un nivel similar
Politica de anulare - click aici >>
Voucherul va fi disponibil imediat dup� cump�rare �n "Contul meu"
Vezi regulile care se aplic� pentru toate tranzac�iile
Cum s�-�i exercite

Pentru rezerv�ri, v� rug�m s� contacta�i Rena companie Torres, �n termen de 48 de ore de la primirea personale Hgrofon email
de telefon 077-7350055 054-4660454 sau e-mail [email protected]~~HEAD=NNS

(tradus de Google... !
barboneli
Postat pe 16 Iulie 2012 12:16
Buna dimineata ! Am pregatit micul dejun si cafelutza de dimineata Sa ne rasfatam ca e weekend Imi place mirosul asta de cafea proaspata si zambetul gales al florilor din ghivece....
Sa avem fiecare o zi asa cum meritam
Rotty
Postat pe 4 August 2012 08:07
Chiar dragute
Neata Ia serveste-te mata de colo de pe b�fe cu un croissant cu dulceata,ca merge bine la cafea
Rotty
Postat pe 4 August 2012 08:21
Am mai facut ceva ceai si ciocolata calda Fug in bucatarie sa fac pic ordine...Strigati daca aveti nevoie de ceva
Rotty
Postat pe 4 August 2012 09:27
mersi... ! o sa iau....
barboneli
Postat pe 4 August 2012 09:28
Azi avem Ciorba de burta,colo pe dupa amiaza iote las cafea daca intra cineva si fug la trebi
Duminica placuta
Rotty
Postat pe 5 August 2012 05:27
Ah....Am uitat sa specific :" Tinuta obligatorie" in functie de cum bate vantu` ....izmene....salopeta...sac de iuta(sau de nailon)...
Rotty
Postat pe 5 August 2012 05:54
ok ! daca azi avem "Ciorba de Burta"... atunci tzinuta mea o sa fie in costum de baie cu burtica pe afara... ! nu, papionul nu-l mai pun... e prea cald azi ! merge ?
barboneli
Postat pe 5 August 2012 08:48
Si fara cizme de cauciuc ? ...daca tot nu pui papionul...
Ziua buna ! Am venit de la treaba
Rotty
Postat pe 5 August 2012 12:32
nu draaaga... eu cizmele de cauciuc le imbrac numai iarna cand e noroi afara... !!! in gradina ma refer. altfel, merg cam mereu cu "crocs"... ! odihna placuta... si relaxare dupa servici !!!
barboneli
Postat pe 5 August 2012 13:13
Sunt la faza relaxare inca nu trec la odihna,ca fierbe ciorba. Aduc si ardei iute din gradina,dar sa se opreasca ploaia.
Rotty
Postat pe 5 August 2012 13:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cu ce este potrivit sa te imbraci la un party intr-un restaurant bar, noaptea? 40 De la: Dari_Daniela 9 Ianuarie 2010 13:59
concurs 22 De la: manina 23 Noiembrie 2009 11:02
Lume,lume! Va invit la botez! 290 De la: eladaela 9 Octombrie 2009 19:33
Cataodata'prieteni te lasa balta... 28 De la: preciouss 11 Decembrie 2009 21:23
oo 160 De la: garbo048253 22 Ianuarie 2010 14:24
Setari Cookie-uri