sa va inveselesc putin... PENSIE Părţile corpului vor să iasă la pensie, de aceea fac şedinţă. Ochiul spune: -Eu am văzut deja atâtea lucruri urâte, aşa că aş vrea să mă retrag într-un loc mai întunecos! Urechea spune: -Eu am auzit deja atâtea lucruri urâte, aşa că aş vrea să mă retrag într-un loc mai liniştit! -Şi eu aş vrea să ies în pensie - se aude o voce din ultimul rând. Preşedintele prezidiului se enervează şi strigă: -Să se scoale cine a vorbit neîntrebat!! -Ei, dacă aş putea să mă mai scol, n-aş ieşi la pensie.. Nivel de trai La început de primăvară se întâlnesc doi pensionari: -Ce mai faci?..aşa-i că şi tu aştepţi cu nerăbdare vara? -Daaa, atunci măcar nivelul de trai va fi mai ridicat cu 50% - răspunde celălalt -Cum adică cu 50%? -Păi iarna am răbdat de frig şi foame.Vara ne va fi numai foame. Crăciun La mijloc de decembrie trei pensionari stau la cafenea şi se uită cum ninge cu fulgi mari, iar oamenii aleargă pe stradă încărcaţi cu pachete de Crăciun. Primul zice: -Şi totuşi, e lucru bun Crăciunul acesta... Al doilea spune: -Da, dar sexul e mai bun! Al treilea spune: -Da, dar Crăciunul este mai des. Distractie de pensionar Oamenii tineri, care încă muncesc, mă întreabă din când în când, ce fac cu timpul meu liber acum, că sunt ieșit la pensie... Ziua trecută, am fost prin centru la cumpărături. Am intrat într-un supermarket pentru 5 minute, ca să-mi cumpar o pâine. Când am ieșit, un polițist scria o amendă pentru parcare în loc nepermis. I-am zis: - Ce-ar fi să iertați un pensionar de data asta? El m-a ignorat și a continuat sa scrie amenda. I-am zis atunci că e un comunist. S-a oprit, s-a holbat la mine și apoi a început să scrie alta amendă. Am continuat prin a-i spune că e un mâncător de rahat. A terminat și cu a doua amendă și a început să o scrie pe a treia. Am continuat așa vreo 20 minute. Cu cât îl zgândăream, cu atât scria mai mult. Nu-mi păsa... Eu venisem cu autobuzul. Barem mă distrez și eu putin la pensie... |
||
garbo_19362 Postat pe 8 Decembrie 2013 20:42 |
||
---|---|---|
care va place ...? | ||
garbo_19362 Postat pe 8 Decembrie 2013 20:44 |
||
misto G, toate | ||
|
||
vivacedonna Postat pe 8 Decembrie 2013 20:51 |
||
![]() ![]() Viva , sunt pe aici , dar inca am musafir deci mai am si pe aici treaba ![]() |
||
Rotty Postat pe 8 Decembrie 2013 21:02 |
||
http://i56.servimg.com/u/f56/14/89/60/05/ad6zll10.jpg Daca nu mai zic nimic , inseamna ca m_am ascuns ![]() |
||
Rotty Postat pe 8 Decembrie 2013 21:09 |
||
Va pup fete , o seara placuta ... vad ca barbo e in scutece deja ... vise placute! | ||
garbo_19362 Postat pe 8 Decembrie 2013 21:20 |
||
noapte buna fetele. maine e luni... ![]() |
||
vivacedonna Postat pe 8 Decembrie 2013 21:27 |
||
Buna dimineata ! ![]() http://www.strategic.ro/wp-content/uploads/Poza-NESCAFE.jpg Bem cafe_loaia si purcedem la trebi . Sa aveti o saptamana frumoasa ![]() |
||
Rotty Postat pe 9 Decembrie 2013 07:25 |
||
![]() ![]() ![]() |
||
garbo_19362 Postat pe 9 Decembrie 2013 08:13 |
||
nu mai mult ca e ger , 1 kg de cafea am facut cine pofteste ??? | ||
garbo_19362 Postat pe 9 Decembrie 2013 08:13 |
||
doamnelor , draga BARBO ....VA ROG http://img18.imageshack.us/img18/5706/2124481xsrciu1ffu.gif | ||
garbo_19362 Postat pe 9 Decembrie 2013 08:16 |
||
http://img.9am.ro/comunitate/photos/1/1/9/1729111.jpg | ||
garbo_19362 Postat pe 9 Decembrie 2013 08:27 |
||
oameni buni , mai ascultati depeche ......????http://www.youtube.com/watch?v=BOrnC3LQeLs | ||
garbo_19362 Postat pe 9 Decembrie 2013 08:31 |
||
de 5 minute ma tot frec la ochi... poate nu vad bine... poate visez inca... dar se pare ca nu... ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.v3wall.com/wallpaper/1920_1200/1006/1920_1200_20100604010453570708.jpg http://www.v3wall.com/wallpaper/1680_1050/1009/1680_1050_20100905013918476078.jpg http://www.v3wall.com/wallpaper/1680_1050/1009/1680_1050_20100905014007362519.jpg o zi, o saptamana minunate sa aveti... !!! cand vine pastele ? Rotty, sa ma anunti se pe mine te rog... da ? mersi ! |
||
barboneli Postat pe 9 Decembrie 2013 08:33 |
||
ai citit glumele pe care le-am pus aseara Barbo baiatule , ca vad ca de depeche nu zici nimic .... nu iti place ...? | ||
garbo_19362 Postat pe 9 Decembrie 2013 08:39 |
||
Pastele zici :Paste 2014 Paste 2014 - Paste ortodox 2014 Pastele din 2014 este praznuit pe 20 aprilie. Pastele este sarbatoarea Invierii Domnului. Modul de calculare a datei Sfintelor Pasti s-a stabilit la primul sinod ecumenic, tinut in anul 325 la Niceea. Sarbatoarea Pastelui este momentul in care praznuim "omorarea mortii, sfaramarea iadului si incepatura altei vieti vesnice si saltand il laudam pe Mantuitorul, pe cel unul binecuvantat si preamarit, Dumnezeul parintilor nostri". Ca acest lucru sa se intample cu adevarat si in noi este nevoie ca sa zicem "fratilor si celor ce ne urasc pe noi si sa iertam toate pentru Inviere si asa sa strigam: Hristos a inviat din morti cu moartea pe moarte calcand si celor din morminte viata daruindu-le". Pastele se praznuieste in fiecare duminica Pastele se praznuieste in fiecare dumineca, cu cateva exceptii : in dumineca Rusaliilor, pentru ca atunci se sarbatoreste pogorarea Duhului Sfant; in Dumineca Floriilor, pentru ca atunci se praznuieste intrarea in Ierusalim, deci altceva decat Invierea; si apoi daca intr-una din dumineci cade o sarbatoare imparateasca, cum este Schimbarea la fata, Ziua Crucii, Nasterea Mantuitorului nostru Iisus Hristos, Botezul Domnului Hristos, atunci se anuleaza insemnatatea de praznic al Invierii pe care o are dumineca si se praznuieste numai praznicul respectiv, sarbatoarea care coincide intr-o zi de duminica. Pastele in Sfanta Evanghelie In fiecare Evanghelie avem istorisiri despre Sfintele Pasti. Sfantul Evanghelist Matei in capitolul 28 al Evangheliei sale are aprecieri in legatura cu Invierea, respectiv prezentarea celor ce au fost in legatura cu Invierea. La fel Sfantul Evanghelist Marcu, avem in capitolul 16 astfel de relatari, in Sfanta Evanghelie de la Luca in capitolul 24, tot capitolul, si in Sfanta Evanghelie de la Ioan, doua capitole, 20 si 21. MULTUMIT D-L MEU ...? |
||
garbo_19362 Postat pe 9 Decembrie 2013 08:41 |
||
va salut am fugit ... ciao ! | ||
garbo_19362 Postat pe 9 Decembrie 2013 09:09 |
||
imi cer scuze... au pus astia acum avatarele in patratele... abia se vede si daca mai si seamna... ei bine, am vazut acum ca viva n-a aparut asa cum am crezut ! asa e cand ma trezesc eu... vad mai anapoda ! ![]() da G... cred ca am citit si mi-a placut... am fost tare agitat zilele astea. dar nu trebuie sa ma, ne intrebi mereu. tu pune materialul si daca ne place batem din palme sau radem sau ne ploua in gura !!! ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 9 Decembrie 2013 09:53 |
||
buna dimineata, uite ca am venit ![]() Li, am scris aseara la aceeasi ora cu G, deci ai vazut bine ![]() |
||
vivacedonna Postat pe 9 Decembrie 2013 10:02 |
||
si ca sa incepeti o saptamina frumoasa.... ![]() Secrete aritmetice de Ovidiu Oana-pârâu Unu şi cu unu fac doi ... Dar eu am să te învăţ secretele unei altfel de aritmetici. Începem? Unul şi cu una fac UNUL. E foarte posibil pentru doi îndrăgostiţi. Apoi, doi şi cu doi fac unu. Cum? Doi ochi şi doi ochi nasc un vis. N-ai înţeles? Reluăm: Două buze şi două buze se contopesc într-o picătură de miere. Sau, două mâini şi două mâini se împletesc într-un templu. Al dragostei, desigur! Foarte bine! Să recapitulăm: Un el şi o ea dau naştere unei minuni. Sau ce-ar fi să spunem ”doi în unu?” Să mai exemplific? Mai bine, nu! Dar vei avea ca temă pentru acasă iubirea aceasta. Şi apoi, continuăm în viaţa viitoare. ciclul ”La gura sobei” si raspunsul meu ![]() ''Si-n clipa ratacita/ a acestei nopti de iarna,/ privesc la doi fulgi ratacitori/ si-mi reinvie un vis in minte./ As vrea sa ratacesc asemeni / acelui vis fara sfarsit./ Inca traiesc in iarna din trecut./ Cind printre fulgi zburdalnici/ ma sarutai indragostit./ ... de Donna V: |
||
vivacedonna Postat pe 9 Decembrie 2013 10:09 |
||
Nu poţi să-mi spui, Ajunge! de Ovidiu Oana-Parau Nu poţi să-mi spui, Ajunge! Nu-s nălucă! Sunt doar înfometat de feciorelnic Prinos ce-mi dai din trupul tău edenic Şi n-am s-ascult îndemn nebun de ducă! Te-am istovit? Mileniile-s doar clipe Când mă răsfeţi cu dulcea contopire. Vom da apoi, pe calea spre-mplinire, Odihnei un minut să se-nfiripe. Să nu mă cerţi când ne-o plimba-ntre astre Că vreau din nou să mă cufund în tine, Primeşte-mă-n Lacteele lumine Şi-n trupul tău cu unduiri măiastre. Abia atunci de vei rosti: Ajunge! Răgaz ţi-oi da cât licărul de greier. De n-o să pot dorinţele învinge, Mă lasă iar prin tine să cutreier. |
||
vivacedonna Postat pe 9 Decembrie 2013 10:12 |
||
... ''Nu-mi spune ca s-a terminat/ caci eu ma contopesc cu tine/ precum ploaia cu pamintul. / Nu-mi spune ca s-a terminat/ pentru ca suntem diferiti/ ca soarele si luna./ Caci ne iubim nespus / si ne certam la nesfirsit/ ....... de Donna V. |
||
vivacedonna Postat pe 9 Decembrie 2013 10:14 |
||
MINUNATE ... merci mult ... !sa fii iubita ! | ||
garbo_19362 Postat pe 9 Decembrie 2013 11:35 |
||
am inteles sa traiti , nu te mai intreb ca te irit ! scuzati deranjul ! ciao o zi cum va place ! | ||
garbo_19362 Postat pe 9 Decembrie 2013 11:37 |
||
nu draga... nu ma iriti ! eu nu sufar de iritatii... ! ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 9 Decembrie 2013 11:52 |
||
gata hamuda... acum chiar ca vin cu reporterii acasa la tine... ca prea scri poezii frumoase... ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 9 Decembrie 2013 11:56 |
||
Barbo , cand m-am trezit eu , tu te intorceai de pe stanga pe dreapta....sau invers ![]() ![]() G , ce-i cu cp_ul ala despre Paste ? ![]() |
||
Rotty Postat pe 9 Decembrie 2013 12:15 |
||
buna MIHA , Intrebase Barbo mai devreme cand este pastele si m-am documentat.... | ||
garbo_19362 Postat pe 9 Decembrie 2013 12:22 |
||
Miha, tu asteapta craciunul, ca eu iti trimit poezii de iarna, apoi vine primavara cu primii ghiocei... ![]() mai avem pina la pasti ![]() |
||
vivacedonna Postat pe 9 Decembrie 2013 12:58 |
||
De la: barboneli, la data 2013-12-09 11:56:31 iubire pe paine la micul dejun, ![]() la pranz sperante si la cina soapte de dor... ![]() ![]() cum crezi ca-mi intretin silueta? ![]() |
||
vivacedonna Postat pe 9 Decembrie 2013 13:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
CAFENEAU DE VARA '' NE MUTAM AFARA '' PE TEREASA | 6 | De la: michela1 3 August 2009 14:47 |
Inima albastra | 714 | De la: dor72_ 23 Octombrie 2011 01:18 |
fisuri anale!! | 5 | De la: hermosa20 17 Decembrie 2015 14:41 |
|
||
Topic pt pup�cio�i | 269 | De la: Axl_R 29 August 2013 21:29 |
Poftiti,va rog,la cafeneaua mea!Cafeneaua celor indragostiti de viata! | 796 | De la: Tabitta 7 Iunie 2020 12:12 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9