RESTAURANT

Sper sa nu mai vina daca nu a venit pana acum. Nu l-ai vazut pe Barbo ? O lasat o dezordine in bucatarie......tot cuie si scule peste tot
Rotty
Postat pe 4 Ianuarie 2014 19:09
si-a luat concediu
a plecat la agatat
vivacedonna
Postat pe 4 Ianuarie 2014 19:14
Si el ?
Rotty
Postat pe 4 Ianuarie 2014 19:15
o veni el maine, poimaine...

hai ca te ajut eu la curatenie,
ca pe G am suparat-o
vivacedonna
Postat pe 4 Ianuarie 2014 19:18
Sper ca nu cu vreun ochi vanat

Nu ai suparat-o tu , ci adevarul spus . Las` ca facem maine curat
Rotty
Postat pe 4 Ianuarie 2014 19:22
nu mereu iti poti lua libertatea de a ajuta pe cineva.
si nu in modul asta. aici a gresit ea.
vivacedonna
Postat pe 4 Ianuarie 2014 19:26
Prefer sa nu comentez acum si aici
Ma duc la o ca tocmai am pus sa fac cina la cutzi .
Rotty
Postat pe 4 Ianuarie 2014 19:46
si eu ma bag in baie.
seara placuta Miha
vivacedonna
Postat pe 4 Ianuarie 2014 19:50
Si tie Viva
Rotty
Postat pe 4 Ianuarie 2014 20:09
buna dimineata lume
v-o iau si eu odata inainte
la cafea cu voi somnorosilor

http://2.bp.blogspot.com/-YxqDQ9SsTuo/UGsc0EzhKPI/AAAAAAAAB7Q/2oGvycAafG4/s1600/Cafea+pentru+noi+doi.JPG
vivacedonna
Postat pe 5 Ianuarie 2014 09:04
maiiiii io m-am trezit dejaaaa...baut cafea, treaba este in toi, uite-ma si pe garbo o tara!!!
buna dimineata!!! mai merge o cafea, merci!!
ladyDY
Postat pe 5 Ianuarie 2014 09:07
Neata fetele ! Eu sunt la a doua cafea

http://i4.tagstat.com/p1/0/IYgPX6DdLHBoUjhsHGzAYMB1gjFxArulZPXDm7pB8Dt1PdjtGYhL1A==.gif

...deja am fost in gradi cu cutzii ...ce harnica-s
Rotty
Postat pe 5 Ianuarie 2014 09:10
dragele de voi
vivacedonna
Postat pe 5 Ianuarie 2014 09:11
Nu stiu cum va e voua , dar eu am o foameeee....

http://1.bp.blogspot.com/_Rbr1t8UamYo/S5p5lABMI8I/AAAAAAAAAd8/Gi2jLU5XSyI/s400/IMG_7393.jpg

Rotty
Postat pe 5 Ianuarie 2014 09:15
sa mai spuna careva ca nu suntem harnice!!! dar cei mai harnici sunt animalutele noastre...ne dau trezirea ...baaaa un latrat, ba un mieunat.....
lasa tu foameaaaaaa...astazi se tine post!!!
astazi, adica acuma am pus sa fac ciorba de ciocanele.... , dreasa cu smantana, oua si o leaca de usturoi,,,,miam,miam....
ladyDY
Postat pe 5 Ianuarie 2014 09:18
Ceee...??? Vrei sa nu ma mai aveti ?
Pe mine m-a trezit Misu la ora 6...ca de obicei. Vine si ma " piaptana" cu gherutzele prin par pana ma trezesc. E ca un desteptator....o sa incerc sa o programez
Rotty
Postat pe 5 Ianuarie 2014 09:21
este totusi bine de tine, Misu te trezeste frumos,...pilu' zgaraie tot ii iese in cale, alearga si unde mai pui...miauna!!!
ladyDY
Postat pe 5 Ianuarie 2014 09:24
si motanul meu imi zgirie in usa dar citeodata nu-l bag in seama sau ii dau drumul afara si ma culc la loc
daca nu-i bagat in seama imi face razboi in casa, incepe si se joaca cu mingiile
vivacedonna
Postat pe 5 Ianuarie 2014 09:25
Vai Lady...ar fi in pericol de moarte
Da Viva , asa face Schnuri (motanul) , dar pe la 2 noaptea....sa vezi ce mai bomban...
Rotty
Postat pe 5 Ianuarie 2014 09:29
Viva nu pot sa o dau pe lady afara, s-ar pierde....la bloc este mai dificil desi miauna ca vrea afara....o iau in brate si merg cu ea.....
Rotty..partea frumoasa din toata nebuneala este ca se uita sa vada daca o bag in seama sau nu.....
ladyDY
Postat pe 5 Ianuarie 2014 09:30
si al meu tot din bloc iese, dar sunt la parter
asa ca ii deschid balconul si iese
cind vrea inapoi miauna la usa peste vreo 2 ore
vivacedonna
Postat pe 5 Ianuarie 2014 09:32
Nu-s asa prostutze cum vrem noi sa credem Lady
Viva... Nemiloasa ce esti
Rotty
Postat pe 5 Ianuarie 2014 09:34

neata fetilii... ! miroase a praf de pusca pe aici... ! scandal... batai cumva... ? asa e Rotisor... am venit fara vanataie la ochi... poate doar cu o vanataie la inima ! ce cuie... de unde cuie... alea-s suruburi fato... su ru bu ri... cum poti sa le jignesti asa ? auzi la tine... cuie ! ma scuzi de deranj... azi e duminica dar maine promit ca termin treaba ! de fapt, toate m-ati intrebat ce anume mesteresc eu ? pai am spus clar ! fac schimbari. ce e in stanga bucatariei, mut in dreapta si viceversa. proiect grandios, sa nu radeti... !!! aragazul il las acolo unde e, ca sta langa un geam care mai e si spart... dar restul din ce e pe stanga, pe G cu masuta, cu scaunel si cafea cu tot, o iau si o mut pe dreapta, acolo nu e curent decat din ala electric... masa aia pentru taiat si impartit carnea merge si ea pe dreapta, cu butucul de taiat oase cu tot... poate cu ocazia asta gasesc si satarul ala japonez... si cu lada de cartofi, ceapa si ce mai e in ea la fel pe dreapta, dulapul cu portelanuri ramane in mijloc ca sa astupe gaura aia mare si urata din zid... iar restul, dulapul cu vase si cioburile din el, masinaria de facut must si dulapul cu conserve de peste, la stanga cu ele ! si asa mai departe. vezi sa nu-mi pierzi din suruburi ca nu mai am cu ce prinde dulapul ala cu bautura pe perete ! i ala vreau sa-l am la vedere... asa ca-l pun dupa usa, mai trag si eu o dusca fara sa ma vada cineva... ! noteaza-ti ca sa nu uiti... ca maine ma intrebi air ce mare mestereala face barbo in bucatarie... ?!!!! dar o cafea tot beau inainte sa tai lemne...

http://www.wallpapersonview.com/wallpapers/2/food_coffee-42.jpg

hai ca plec la lemne... il iau si pe roticel sa-mi tina de urat !
barboneli
Postat pe 5 Ianuarie 2014 09:39
apai daca ii dau drumul afara la cat aude, o pierd imediat si mai ales lasata singura!!! era tremura si sta cu caputul in piept ca si copii mici care se rusineaza cand mama lor se intalneste cu careva pe strada!!!
ladyDY
Postat pe 5 Ianuarie 2014 09:39
doar acum ca ploua dor sta pe balcon si se uita afara
nu iese sa-si ude labutele
vivacedonna
Postat pe 5 Ianuarie 2014 09:40
Barbo ! Tot cu stangu` in dreptu` o sa-mi dau pe aici Ok....su_bu_ru_bu-ri sa fie
Neata buna
Rotty
Postat pe 5 Ianuarie 2014 09:42
Vai Viva...ce simandicos ...Schnuri si-a facut deja plimbarea prin ploaie si a venit la mancare. Misu leneveste pe calorifer
Lady , pisi a ta e mai....altfel
Rotty
Postat pe 5 Ianuarie 2014 09:45

ete... cate fete s-au strans deodata... un snop intreg !!! las ca merg la lemne dupa... sa ma uit intai bine la dona... nu-mi vine sa cred ca e la ora asta aici !!! si inaca prima... direct din pat in pijama, aici... ! lady mereu e pe fuga... de aia e si in trening... ! frumos trening, nimic de zis... am crezut insa ca anul asta o sa-ti iei si tu unul nou... fara gaurelele alea de la tigara... !?? scuze, nu-i treaba mea... ! punem ceva pe masa sau va imprastiati pe la treburi ?
barboneli
Postat pe 5 Ianuarie 2014 09:45
De cand astept Barbo....Lady o vrut sa ma puna la post
Rotty
Postat pe 5 Ianuarie 2014 09:46
doar te-am facut atenta......
gara joaca, merg la treburi...o zi placuta!!!
ladyDY
Postat pe 5 Ianuarie 2014 09:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
:) 2 De la: tutankhamon 27 Noiembrie 2009 20:58
Lume,lume! Va invit la botez! 290 De la: eladaela 9 Octombrie 2009 19:33
Bataie cu zapadaaaaaaaaa! 136 De la: arco_iris 29 Decembrie 2014 15:17
Cafenea de primavara 13637 De la: ovidiu42 27 Februarie 2015 20:38
ce veti lasa? 40 De la: daniilia 28 Aprilie 2013 09:27
Setari Cookie-uri