De la: __16__, la data 2014-01-23 15:50:32De la: barboneli, la data 2014-01-23 15:45:14De la: __16__, la data 2014-01-23 15:41:00Olanda , Belgia, Germania Franta....vor fi inghitite de ape....Indiferent cine va fi la perioada respectiva pe teritoriu si indiferent de ce limba vor vorbi, vor disparea, in cazul in care nu cumva se vor fi mutat pe vreo alta planeta descoperita si asa mai departe. stiam ca nu e melodia ta... ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 23 Ianuarie 2014 15:59 |
||
---|---|---|
Eu am doar poezii...ale mele... Cu compus de muzica ....nu ma am cu notele muzicale si cu portativele... ![]() ![]() www.youtube.com/watch?v=-DV5mBT4rPk History of modern OMD |
||
__16__ Postat pe 23 Ianuarie 2014 16:04 |
||
Ce este cu ceea ce apare sub avatarele voastre, referitor la ''intrebari'' si clasament? ![]() |
||
|
||
__16__ Postat pe 23 Ianuarie 2014 16:15 |
||
De asta ziceam... SCOR INTREBARI 364 puncte locul 30 din 1414 vezi top Adica vrea sa zica ....sunt si jocuri pe aici? ![]() |
||
__16__ Postat pe 23 Ianuarie 2014 16:21 |
||
Ptiu ca nici nu am remarcat ca ramasesei singura in restaurant. No, ia sa ma pun io sa curat pe aici si sa pun de o cafea si de ceva bun si cald si dulce pentru cei ce vor veni dupa ce voi pleca eu. ![]() Stiu: Las carte noire facuta , sper sa nu fie prea tare..... Las niste gogosi pripite ca nu am avut timp sa framant aluatul din cauza ca facui pe DJu'...... le pudrez cu zahar si vanilie.....Ei, am facut si de regim, pentru sefa Rotty, sper sa i se potriveasca dieta Dukan, ca de acolo m-am inspirat in fabricarea gogosilor cu tarate de grau si de ovaz in loc de faina alba.....pusei stevia(indulcitor natural) in loc de zahar.....asa.... si mai las si reteta de budinca sau de lapte de pasare? Hmm...greu de decis, dar tre' lapte, oua, zahar/stevia, vanilie si foc si instrumente de gatit si mixer sau macar un tel.... Da' mai bine vi le zic pe mai tarziu, la intoarcere! Seara faina lumile paralele! Va pup cu drag! ![]() |
||
__16__ Postat pe 23 Ianuarie 2014 16:29 |
||
Si va mai las ceva, munca de capricorn...Elvis fu capricorn.... ![]() www.youtube.com/watch?v=Wb0Jmy-JYbA See you later! ![]() |
||
__16__ Postat pe 23 Ianuarie 2014 16:31 |
||
ioiiiiiiiiiiii ce mai muncira-ti pe ziua de astazi!!!... ![]() |
||
ladyDY Postat pe 23 Ianuarie 2014 16:49 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=rHzoJOBl_jM | ||
Axl_R Postat pe 23 Ianuarie 2014 16:50 |
||
De la: __16__, la data 2014-01-23 16:29:01Ptiu ca nici nu am remarcat ca ramasesei singura in restaurant. No, ia sa ma pun io sa curat pe aici si sa pun de o cafea si de ceva bun si cald si dulce pentru cei ce vor veni dupa ce voi pleca eu. ![]() ![]() Mai , dar eu nu tin nici o cura de slabire ca n-am nevoie ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 23 Ianuarie 2014 17:11 |
||
De la: ladyDY, la data 2014-01-23 16:49:54ioiiiiiiiiiiii ce mai muncira-ti pe ziua de astazi!!!... Mai ales io ! ![]() ![]() Buna Lady ...gata treaba pe azi ? ![]() |
||
Rotty Postat pe 23 Ianuarie 2014 17:13 |
||
De la: Axl_R, la data 2014-01-23 16:50:38http://www.youtube.com/watch?v=rHzoJOBl_jM http://31.media.tumblr.com/c7ef88d56c20098018b1c85b069384a1/tumblr_mwbcx5S5cU1saeshio1_500.gif Comon beibi... ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 23 Ianuarie 2014 17:15 |
||
Li ne pune la regim vrei nu vrei ![]() cafeaua? ![]() ![]() |
||
vivacedonna Postat pe 23 Ianuarie 2014 17:18 |
||
doar ce am sosit de la serviciu, trebuie sa plec la doftoricit, hranit si pus pempers,..... ![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 23 Ianuarie 2014 17:19 |
||
Lady , nu te invidiez deloc . ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 23 Ianuarie 2014 17:23 |
||
fuuuuuuuuuuuggggggggggiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...si eu o voi lua din loc!!! ![]() |
||
ladyDY Postat pe 23 Ianuarie 2014 17:25 |
||
No bine ca fugiti pe cand am revenit io! ![]() Nu-i bai, mai pui niste Elvis, de va place.... Io asfi muncit azi mai mult, dar gripa m-a raspusnitel si am anulat una -alta. Plus ca ploaia nu ma lasa sa stiu de e zi ori noapte... Si afara ploua ploua si inca nu e ora noua....Va place Paula Seling? ![]() www.youtube.com/watch?v=ybS1VejWqKY www.youtube.com/watch?v=pQXFPFsEitw ....nu mai e mult pana in luma lui marte.... ![]() |
||
__16__ Postat pe 23 Ianuarie 2014 17:33 |
||
Rotty.... colesterolul este subiect controversat. Se spune ca daca este ereditat si este maricel, nu este atat de periculos decat daca te nasti cu el in limite normale si urca vertiginos la o varsta. Doc meu de familie de aici, spune ca atunci devine de cautat hibele, cand colesterolul ajunge sa se dubleze fata de limitele obisnuite ce le aveam inainte. Io, fie intr-un ceas bun, il am ok. Mananc carne, e cea mai buna leguma pentru mine, ![]() ![]() No, amu, Rotty, depinde valorile colesterolului, iar francezii sunt mai permisivi in ceea ce priveste standardele, la fel este o marja in plus acceptata si glicemiei si altora. ![]() ![]() |
||
__16__ Postat pe 23 Ianuarie 2014 17:40 |
||
De la: __16__, la data 2014-01-23 17:40:52Rotty.... colesterolul este subiect controversat. Se spune ca daca este ereditat si este maricel, nu este atat de periculos decat daca te nasti cu el in limite normale si urca vertiginos la o varsta. Doc meu de familie de aici, spune ca atunci devine de cautat hibele, cand colesterolul ajunge sa se dubleze fata de limitele obisnuite ce le aveam inainte. Io, fie intr-un ceas bun, il am ok. Mananc carne, e cea mai buna leguma pentru mine, Eu stiam ca pestele are cea mai buna carne, pe urma puiul, vita si porcul. Cam asa... Important este sa mananci de toate in cantitati limitate si sa nu te indesi cu slanina si untura. |
||
adina_garbo_11032 Postat pe 23 Ianuarie 2014 17:49 |
||
Adina, imi place pestele, in special somonul. Dar recent am vazut un reportaj dupa care mi s-a urat de peste. Daca ai vedea dupa ce pestele este dezosat industrial si se face fileul, carnea macra, toate resturile se macina si se reutilizeaza ca hrana pentru pestii din crescatorii. Deci risca, de exemplu, un somon sa manance pastrav sau viceversa, astfel se nasc mutanti de pesti care ajung in farfuriile noastre. Io, de atunci, ma gandesc de doua ori inaunte sa mananc peste. ![]() Bine ca mai sunt curcani si pui.....in principiu sanatosi, apoi 'om vedea pe viitor cum 'om manca shtevii! ![]() |
||
__16__ Postat pe 23 Ianuarie 2014 17:59 |
||
Andre , la mine e ereditar....de mai bine de 15 ani , imi iese mare dar eu tot nu-s grasa , sunt mega activa , iar la mancare si io votez cu puiul , curcanul si alea de prin apa ....dar Barbo insista sa fac regim , asa ca vezi ce-mi gateste ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 23 Ianuarie 2014 18:15 |
||
De la: Rotty, la data 2014-01-23 18:15:07Andre , la mine e ereditar....de mai bine de 15 ani , imi iese mare dar eu tot nu-s grasa , sunt mega activa , iar la mancare si io votez cu puiul , curcanul si alea de prin apa ....dar Barbo insista sa fac regim , asa ca vezi ce-mi gateste Aha.... conteaza pe mine, il provoc la un concurs de muzica si in acest timp tu papi tocanita de pui belit de piele cu pireu de cartofi in care este smantana si unt de ambele cu grasime zero. Desert avem....lapte de pasare...da' stai sa gasesc o solutie sa degresez ouale! ![]() Stiuuuuuuuuuuuuuuu pun un galbenus si patru albusuri....si ingros cu tapioca sau cu maizena.... Ei? ![]() |
||
__16__ Postat pe 23 Ianuarie 2014 18:21 |
||
![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 23 Ianuarie 2014 18:27 |
||
sa renunti tu Rotty la asa bunatate de mazare gatita de Barbo ....special pentru tine ![]() io zic ca nu se face ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 23 Ianuarie 2014 18:27 |
||
Stai ca lipsesc cateva minute sa incerc daca merge aspiratorul ce l-am cumparat azi ... | ||
Rotty Postat pe 23 Ianuarie 2014 18:27 |
||
Nu renunt Jeanette , am mai zis ca o iau cu mine la parau sa trag dupa ratze ![]() ![]() Sara buna ![]() |
||
Rotty Postat pe 23 Ianuarie 2014 18:29 |
||
De la: Rotty, la data 2014-01-23 18:27:04 Maizena este amidon de porumb, folosit sa ingroase sosurile, supele samd. Se foloseste in preparate calde si/sau reci. |
||
__16__ Postat pe 23 Ianuarie 2014 18:32 |
||
De la: __16__, la data 2014-01-23 16:15:47Ce este cu ceea ce apare sub avatarele voastre, referitor la ''intrebari'' si clasament? in primul rand iti multumesc ptr. OMD-urile noi si minunate ! si pe asta l-am pus la video. da, stiu, nu e al tau... ! ![]() ![]() ![]() chetia aia ce apare acolo e un fel de clasament... primesti puncte daca raspunzi la niste intrebari... nu prea sunt sigur ce fel de intrebari ! eu am raspuns la intrebari puse de useri, unele complet aiurea altetele normale... si vad ca mi s-au inmultit punctele ! deci probabil ca de la alea mi se trage ! daca primesti nu stiu cate multe puncte, primesti o excursie in Israel cu juma de pret... sau o masina cu jumate din cea ce trebuia sa aiba (roata de rezerva o primesti oricum...) ! dar nu sunt sigur ! mai intreaba pe Rotty sau axl... ele e spetzialiste ! ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 23 Ianuarie 2014 18:40 |
||
De la: __16__, la data 2014-01-23 16:21:22De asta ziceam... sincer... nu stiu decat ca este "turca" si " leapsha pe ouate"... mai mult nu stiu de jocuri ! ![]() |
||
barboneli Postat pe 23 Ianuarie 2014 18:47 |
||
Merci Andre de explicatie ![]() |
||
Rotty Postat pe 23 Ianuarie 2014 18:47 |
||
Nu cunosc nici turca si nici leapsa pe ouate...adica bâza vrea sa zica? ![]() Nu ai de ce, Barbush, oricand cu placere! ![]() |
||
__16__ Postat pe 23 Ianuarie 2014 18:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce pretuiti voi cel mai mult pe lumea asta ...? | 74 | De la: garbo_19362 30 Ianuarie 2014 23:46 |
buna ziua | 35 | De la: nazirra 28 Septembrie 2009 14:32 |
La multi ani ! Urari de toate cele de la forumisti catre forumisti ! | 81 | De la: barboneli 2 Ianuarie 2014 21:02 |
|
||
veni vara frumushailor! sau veni vidi duca-se? | 56 | De la: garbo034012 6 Ianuarie 2010 01:28 |
barbat scorpion femeia leu | 6 | De la: quasaria 17 Noiembrie 2009 00:34 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9