Va pup fetele cochete! ![]() ![]() Sunt in trecere, beau fuguta o cafesito buna, merci fain. Fug dupa un pitic si va regasesc la pauza de masa pe la 12...13 la unii. PS Nu am nici motan in plus la inventar, doar al meu ce se gudura si plange ca nu sunt acasa cu el. Nu am nici urma vinului alb de la frigider....o fi la polu' nord direct la copca.....nu am nici pe Barbo. Nush ce-oi fi salvat io aseara cu elicopteru' ala, dar totusi credeam ca era Barbo....MAi, pe cine salvai totusi? Daca o fo Grizzly? ![]() Fug, peste o ora revin la povestea de amiaz, sa mi-o puneti la microunde sa ramana calda! ![]() ![]() ![]() |
||
__16__ Postat pe 24 Ianuarie 2014 12:10 |
||
---|---|---|
Spor sa ai ![]() ![]() Valabil pentru amandoua ![]() |
||
Rotty Postat pe 24 Ianuarie 2014 12:11 |
||
da... am venit, dar mai bine mai tarziu decat niciodata... nu-i asa Rotty ? ![]() ![]() ![]() http://www.anuntuldeiasi.ro/pic/15354a.jpg eu am venit si voi ati plecat... suntem ca luna si soarele... uneori ! ma bucur insa ca sunteti bine si vesele de dimineata... sper sa fie asa pana la orele mici ale noptii ! de viva si edel, nu ma mira ca inca mai puneau tara la cale... pe la orele alea ! ![]() ![]() ![]() pauza de pranz spuneti... exista si asa ceva... ? ok, dar ca sa nu ma acuzati ca va infometez... pregatesc ceva pentru voi.... http://www.mancare.ro/upl/photos/www_mancare_ro_6030.jpg http://sanatate.bzi.ro/public/upload/photos/291/pranz.jpg http://www.blogculegume.ro/wp-content/uploads/2012/07/Piure-de-Fasole-cu-Tarhon.jpg http://dragospirnog.ro/wp-content/uploads/2013/01/Tapas-in-Barcelona.jpg http://blog.conilkindergarten.ro/wp-content/uploads/2014/01/CutestFood_com_tumblr_laaj83ddc51qdbftoo1_5001.jpg pofta buna.... |
||
|
||
barboneli Postat pe 24 Ianuarie 2014 12:47 |
||
No ziua buna! ![]() Merci Barbush ca ai aparut. Data viitoare sa setezi secretara sa ne instiinteze de disparitii de astea misterioase. Pai, se poate? Sa ne lasi sa ne sfarmam capetele si sa nu stim dom'le pe cine salvaram aseara? ![]() Merci de mancare, io deja am terminat de papat: Gratar de porc cu paste albe si ridichi natur. Sunt la desert si la o cafea cu voi. Cine e cu mine? Dau o cafea, carte noire, nu am alta marca. ![]() ![]() ![]() |
||
__16__ Postat pe 24 Ianuarie 2014 13:20 |
||
poveste de ..... ? | ||
jeanette40 Postat pe 24 Ianuarie 2014 13:23 |
||
De la: jeanette40, la data 2014-01-24 13:23:21poveste de ..... ? Indiferent. Eu ma prezint la adunare. Cine mai vine? ![]() |
||
__16__ Postat pe 24 Ianuarie 2014 13:29 |
||
Jeanette io as indrazni sa propun un subiect, dar nu vreau sa excludem pe nimeni povestind despre tampeniile mele. Dar stii, tampeniile mele pot parea bazaconii pentru voi, insa in functie de ceea ce decid asupra lor(a tampeniilor cu care poate v-as plictisi,) depinde viitorul familiei mele. Actualmente as fi vrut sa va rog pe cei care sunteti parinti, indiferent ce varste au copiii vostri, am vrut sa va cer parerea despre problema ce am abordat-o ieri, cu sexualitatea la copii in scoli, incepand cu varsta de 5 ani. PEntru ca sistemul ....a devenit lege in unele tari, canada si Elvetia si risca sa o aprobe francezii. Deci....cine se opune legilor, pe langa ca e roman, iti dai seama ca va avea repercursiuni. Oricum vor fi urmari negative: daca nu copii traumatizati cica in scopul prevenirii abuzurilor, riscam ca opunandu-ne, noi, parintii, sa fim pedepsiti legal...Iar daca mai multe tari UE aproba legea, va afecta curand si Romania, vrem nu vrem....Deci.... Cine e pentru subiect si cine se opune? ![]() |
||
__16__ Postat pe 24 Ianuarie 2014 13:33 |
||
De la: __16__, la data 2014-01-24 13:29:48De la: jeanette40, la data 2014-01-24 13:23:21poveste de ..... ? cred ca si eu o sa vin... cu speranta ca o sa vina toata lumea... ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 24 Ianuarie 2014 14:04 |
||
Sunt şi ridichi artificiali? Povestea asta cu legea...pe mine să nu contaţi! |
||
Axl_R Postat pe 24 Ianuarie 2014 14:09 |
||
De la: __16__, la data 2014-01-24 13:33:56Jeanette io as indrazni sa propun un subiect, dar nu vreau sa excludem pe nimeni povestind despre tampeniile mele. Dar stii, tampeniile mele pot parea bazaconii pentru voi, insa in functie de ceea ce decid asupra lor(a tampeniilor cu care poate v-as plictisi,) depinde viitorul familiei mele. eu unul nu ma opun si nu aprob, ma refer la lege... pentru ca nu o cunosc in intregime. dar subiectul nu ma deranjeaza daca poate sa ajute pe cineva. sti 16... chstile astea trebuie privite mai pe larg si cu profunzime... multe chestii care par la prima vedere o tragedie sau o greseala, sau dovedit bune. intelegi ce vreau sa spun. e mai bine o pregatire data de oameni care se pricep, mai mult sau mai putin, decat ca pregatirea sa se faca pe ascuns, prin internet si fara un control, a parintilor foarte ocupati sau cadrelor de specialitate. eu nu cunosc amanuntele din legea voastra sau a celorlalte tari... dar pe undeva intuiesc ca e mai bine. multe chestii prind mult mai bine la copii de varsta mai mica, decat dupa ce sunt deja derutati de ce vad pe net. si sti ca acolo e o debandada completa. |
||
barboneli Postat pe 24 Ianuarie 2014 14:13 |
||
Merci Barbush. Stii, este vorba sa explice copiilor incepand cu varsta de 5 ani ce inseamna ca cineva sa profite de ei in scopuri cu canotatii sexuale. Deci, evident ca, folosindu-se de niste papusi/manechini...habar nu am, vor arata copiilor nostri cum o femeie dar si un barbat pot sa . profite de ei si ca in cazul in care se vor situa in anumite situatii sa alerteze autoritatile. Ideea in sine pare buna. DAR nu e prea devreme 5 ani? Copilul meu inca nu scrie si nu citeste bine dar va avea notiunile sexualitatii impregate . Rolul meu de parinte este sarit, sunt exclus ca si autoritate. Eu, in ziua respectiva, cerand defapt sa cunosc cand vor avea loc ''lectiile'', nu imi duc copilul la scoala, pe propria raspundere. Cum sa le explice totusi la copii, minori, chestii de genul? Da, internetul ascunde multe. De noi parintii depinde daca ne uitam copiii in fata calculatoarelor, a tabletelor, conectati la net samd. Cred ca schim tara pana la urma. Fug din Europa. nici in Canada nu merg.... Ma duc intr-o tara musulmana... ![]() |
||
__16__ Postat pe 24 Ianuarie 2014 14:49 |
||
Stie cineva ce inseamna ridichi natur? ![]() ![]() Da' iaurt natur? ![]() Explicati-i si Axelei, va rog, ca face totul ca sa imi testeze capacitatile de permisibilitate. ![]() ![]() Axl de la tine nu cer nik.... chiar nik..... ![]() ![]() |
||
__16__ Postat pe 24 Ianuarie 2014 14:55 |
||
Ok, pe deseara! Zi frumoasa tuturor! ![]() ![]() |
||
__16__ Postat pe 24 Ianuarie 2014 15:04 |
||
...Vreau si eu zi frumoasa ,dar la mine ninge si este ger cumplit. | ||
Angela_1 Postat pe 24 Ianuarie 2014 15:14 |
||
Te pomeneşti că te-ai supărat? Axelei... ![]() Eşti f sensibilă _16_! ![]() ![]() |
||
Axl_R Postat pe 24 Ianuarie 2014 15:50 |
||
De la: jeanette40, la data 2014-01-24 13:23:21poveste de ..... ? ............... din coltul meu de lume spun istorii nebune. petrec o iarna ca-n povesti fara turturi la feresti. ....................... Donna V. |
||
vivacedonna Postat pe 24 Ianuarie 2014 17:56 |
||
De la: __16__, la data 2014-01-24 14:49:12Merci Barbush. Stii, este vorba sa explice copiilor incepand cu varsta de 5 ani ce inseamna ca cineva sa profite de ei in scopuri cu canotatii sexuale. Deci, evident ca, folosindu-se de niste papusi/manechini...habar nu am, vor arata copiilor nostri cum o femeie dar si un barbat pot sa . profite de ei si ca in cazul in care se vor situa in anumite situatii sa alerteze autoritatile. Ideea in sine pare buna. DAR nu e prea devreme 5 ani? Copilul meu inca nu scrie si nu citeste bine dar va avea notiunile sexualitatii impregate . Rolul meu de parinte este sarit, sunt exclus ca si autoritate. Eu, in ziua respectiva, cerand defapt sa cunosc cand vor avea loc ''lectiile'', nu imi duc copilul la scoala, pe propria raspundere. Cum sa le explice totusi la copii, minori, chestii de genul? sezi ghine unde esti acum... pe scaun ma refer si asculta ! ai pus mai multe probleme in aceasi oala... si cred ca sunt in stare sa-ti explic 2-3 din ele. o sa ia timp si o sa plictisim si pe unii de aici care au venit sa bea ceva sau sa pape ceva sau sa cante ceva (asta e groaza mea dintodeauna.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 24 Ianuarie 2014 18:24 |
||
De la: barboneli, la data 2014-01-24 14:13:00De la: __16__, la data 2014-01-24 13:33:56Jeanette io as indrazni sa propun un subiect, dar nu vreau sa excludem pe nimeni povestind despre tampeniile mele. Dar stii, tampeniile mele pot parea bazaconii pentru voi, insa in functie de ceea ce decid asupra lor(a tampeniilor cu care poate v-as plictisi,) depinde viitorul familiei mele. Li, poti sa-i explici, eu ii explic, dar atita timp cit o ia personal si ca o ''timpenie'' adusa familiei ei nu cred ca va intelege. copilul meu stia efectiv cum decurg nasterile la 2 ani. daca pe ai ei ia crescut in ideea ca barza ia adus, atunci... c'est la vie |
||
vivacedonna Postat pe 24 Ianuarie 2014 18:27 |
||
De la: vivacedonna, la data 2014-01-24 17:56:21De la: jeanette40, la data 2014-01-24 13:23:21poveste de ..... ? ok... urmatoare istorie nebuna vreau s-o aud si eu... ! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 24 Ianuarie 2014 18:28 |
||
Li, a deschis un subiect in public, tu il dosesti acum? ![]() |
||
vivacedonna Postat pe 24 Ianuarie 2014 18:29 |
||
nu ! dar am auzit murmure prin sala... si ma gandeam... dar poate ca nu ma gandeam bine. tu sti ca eu tin la parerea ta... dar unde este 16... ca nu o vad prin sala ? ![]() |
||
barboneli Postat pe 24 Ianuarie 2014 18:43 |
||
asteapta ca apare ea. eu astept vinul. am chef... de chef ![]() ![]() |
||
vivacedonna Postat pe 24 Ianuarie 2014 18:48 |
||
De la: Angela_1, la data 2014-01-24 15:14:58...Vreau si eu zi frumoasa ,dar la mine ninge si este ger cumplit. buna Angela... nu fi trista, dar si gerul asta e bun la ceva ! omoara microbii... ajuta ca coacerea si gustul fructelor... la bulbii care vor inflori la primavara. am citit in ziar ca prin unele locuri in Romania, au aparut niste ghiocei timizi... ! ![]() |
||
barboneli Postat pe 24 Ianuarie 2014 18:48 |
||
De la: barboneli, la data 2014-01-24 18:28:14De la: vivacedonna, la data 2014-01-24 17:56:21De la: jeanette40, la data 2014-01-24 13:23:21poveste de ..... ? mai asteapta un pic, acum o tes ![]() ![]() |
||
vivacedonna Postat pe 24 Ianuarie 2014 18:49 |
||
De la: vivacedonna, la data 2014-01-24 18:48:27asteapta ca apare ea. eu astept vinul. ok hamuda... am angajat si o cantareata pentru tine... cantaret, n-am gasit.... ![]() ![]() http://moarasm.files.wordpress.com/2011/09/dsc_0112.jpg |
||
barboneli Postat pe 24 Ianuarie 2014 18:50 |
||
eu ma gandeam ca se spune o poveste de dor si de inima albastra .....ce draq , doar incepu week-endul asta ... altfel ..daca faceti dezbatere publica , ce sa zic ....iote stau cumintica ici pe fotoliu ![]() ospatar ......o busuioaca de Bohotin , daca se poate Viva , Li va poftesc la masa mea |
||
jeanette40 Postat pe 24 Ianuarie 2014 18:54 |
||
http://youtu.be/JmBswF6yE-w ca ma bantuie acum ... |
||
jeanette40 Postat pe 24 Ianuarie 2014 18:57 |
||
mersi jeanette, povestim si de dor ![]() si eu am un dor ...ce ma bintuie ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Vm7cVysiy8g |
||
vivacedonna Postat pe 24 Ianuarie 2014 19:08 |
||
De la: barboneli, la data 2014-01-24 18:50:40De la: vivacedonna, la data 2014-01-24 18:48:27asteapta ca apare ea. eu astept vinul. lasa ca am gasit eu daca tu nu ai vrut sa-mi aduci un lautar sa-mi cinte de inima albastra ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Vm7cVysiy8g |
||
vivacedonna Postat pe 24 Ianuarie 2014 19:12 |
||
ok. toata, cu pene cu tot, e a ta !!! si ea si el.... ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 24 Ianuarie 2014 19:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Poftiti,va rog,la cafeneaua mea!Cafeneaua celor indragostiti de viata! | 796 | De la: Tabitta 7 Iunie 2020 12:12 |
Snack Bar cu program: LA TREI TzATzE NATAFLETzE! | 74 | De la: clippy 23 Decembrie 2009 19:49 |
Zebra Caffe cheama traditia martisorului in haine moderne | 1 | De la: Veenman 28 Februarie 2011 10:07 |
|
||
ce pretuiti voi cel mai mult pe lumea asta ...? | 74 | De la: garbo_19362 30 Ianuarie 2014 23:46 |
lucrare licenta | 4 | De la: nazirra 17 Noiembrie 2009 00:05 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9