RESTAURANT

stiu ca tu esti cuminte frau sef
vivacedonna
Postat pe 3 Februarie 2014 14:24
Deseara fac si un foculetz zdravan , poate ne ratacim pe aici Acum ma urnesc si eu la drum .
Rotty
Postat pe 3 Februarie 2014 14:33
poate ma ratacesc pe aici, dar foarte tirziu
vivacedonna
Postat pe 3 Februarie 2014 14:40
Sper sa nu dorm (iarasi) la tv
Rotty
Postat pe 3 Februarie 2014 14:43
De la: Axl_R, la data 2014-02-03 07:50:32Las' de azi mă numesc Mutulică.

Da, ai obosit de-atata vorbarie?! tu, fa economie de cuvinte si lasa
analfabetii sa vb. ca de aia se intelege ca cucu-n gura si nasu-n cour pe forumu' asta!

rotty, nu gura "o ai buna" ci nasul il ai prost tacand, nu te mai faci bine. si stii de ce? confunzi comunitatea cu gasca voastra
pitiTa_
Postat pe 3 Februarie 2014 16:24
Pita, vb lungă...
Vorba scurtă şi la obiect e mult mai utilă.
Iar aici, îi mai bine să tac.

Credeam că m-ai depăşit! S-o stricat ceva?
Ia, semnalizează!
Axl_R
Postat pe 3 Februarie 2014 16:38
"saracia", si-o poarta fiecare cum poate oricum.
O fi ea tacerea ta de aur cumva? sau ti-e lene sa si vb.?
eu, mai asa, "un roman" daca nu altfel

pitiTa_
Postat pe 3 Februarie 2014 16:47
Credeam că româncă!
Axl_R
Postat pe 3 Februarie 2014 16:55
pfffai!
Normal ca-s romanca, de peste 3 generatii din cate stiu, nu-i locul potrivit sa-ti povestesc. scz.

caut topicul potrivit!
pitiTa_
Postat pe 3 Februarie 2014 17:00
"Iar aici, îi mai bine să tac."

Vorbeste finutzo , ca io ascult.
Rotty
Postat pe 3 Februarie 2014 17:04

imbarligare?!
pitiTa_
Postat pe 3 Februarie 2014 17:07
Încercam să explic Pitei ceva.
Stric atmosfera.

Mai bine tăceam. Io şi explicaţia.
Axl_R
Postat pe 3 Februarie 2014 17:09
Care atmosfera ? ar fi trebuit sa deschid de mult geamul sa aerisesc , dar nu rezolv decat ca intra frigul .
Rotty
Postat pe 3 Februarie 2014 17:11
ei, te doare! cheama-ti amicul de pahar sa-ti puna lemne "pe foc"
singura nu dovedesti.

Axl_R, v-ati si cumetrit?
pitiTa_
Postat pe 3 Februarie 2014 17:22
PitiTo , ce ai tu cu viata mea ? Nu te-am deranjat , nu te-am jignit. Fa te rog bine si vezi-ti de ale tale , iar pe mine ocoleste-ma asa cum fac si eu cu tine. Multumesc anticipat.
Rotty
Postat pe 3 Februarie 2014 17:38
De la: Rotty, la data 2014-02-03 17:38:24PitiTo , ce ai tu cu viata mea ? Nu te-am deranjat , nu te-am jignit. Fa te rog bine si vezi-ti de ale tale , iar pe mine ocoleste-ma asa cum fac si eu cu tine. Multumesc anticipat.

intr-o "demisie" se specifica motivul si semnatura eventual si data.

intrebarile sunt verbale, in caz ca nu ai tinere de minte(nici matale)
iti amintesc: ai jignit, m-ai deranjat cu insinuari nejustificate, esti neprietenoasa desi ai multi prieteni pe hartie, nu faci diferenta intre
suferinta si luatul la per*pu*e desi tu personal suferi, efectele incurajarii cu stalcirea limbii romane sunt dezastruoase, ......mai vrei? Nu sunt acele nr. co 07 si 62 in coada si alte aberatii insirate si sustinute de "gasca" pe forum.Findca m-ai intrebat fr. ti-am raspuns in mica parte.
In completare: sunt pitiTa(pseudonim in caz ca nu stii) si ce ma deranjeaza cel mai tare este faptul ca slutiti limba romana si chiar daca sunteti plecati din tara aruncati cu venin, noroi si alte alea in virtual pt. neglijentele voastre dand vina ca nu mai vb. limba.Nu e asta motivul sau cauza.
Cine a stiut vreodata sa scrie cuvintele cat de cat corect va sti pana la batranete in caz ca nu se sluteste.
Nu pot sa fiu indiferenta la asa ceva, imi place sa servesc masa la restaurant din cand in cand chiar si singura, care-i problema?
pitiTa_
Postat pe 3 Februarie 2014 18:05
i*
poate-l pui unde lipseste!

cine se grabeste? are o de la mine, sau ?!
pitiTa_
Postat pe 3 Februarie 2014 18:27
Hai marsh de aici ca nu au ramas oase de la amiaza ...Acum par mai prietenoasa ?

Rotty
Postat pe 3 Februarie 2014 19:15
De la: Rotty, la data 2014-02-03 19:15:44Hai marsh de aici ca nu au ramas oase de la amiaza ...Acum par mai prietenoasa ?

Nu "pari", esti
mai dezaxata! hai! ori mars! hotaraste-te, doar cunosti limbajul "cateilor"!

sau lasa-ma nu ma lasa?

nu tin sa-mi aglomerez stomacul cu "mancaruri stricate", sa ai pofta!
pitiTa_
Postat pe 3 Februarie 2014 19:30
De la: pitiTa_, la data 2014-02-03 18:05:57
De la: Rotty, la data 2014-02-03 17:38:24PitiTo , ce ai tu cu viata mea ? Nu te-am deranjat , nu te-am jignit. Fa te rog bine si vezi-ti de ale tale , iar pe mine ocoleste-ma asa cum fac si eu cu tine. Multumesc anticipat.

iti amintesc: ai jignit, m-ai deranjat cu insinuari nejustificate, esti neprietenoasa desi ai multi prieteni pe hartie, nu faci diferenta intre
suferinta si luatul la per*pu*e desi tu personal suferi, efectele incurajarii cu stalcirea limbii romane sunt dezastruoase, ......mai vrei? Nu sunt acele nr. co 07 si 62 in coada si alte aberatii insirate si sustinute de "gasca" pe forum.Findca m-ai intrebat fr. ti-am raspuns in mica parte.
In completare: sunt pitiTa(pseudonim in caz ca nu stii) si ce ma deranjeaza cel mai tare este faptul ca slutiti limba romana si chiar daca sunteti plecati din tara aruncati cu venin, noroi si alte alea in virtual pt. neglijentele voastre dand vina ca nu mai vb. limba.Nu e asta motivul sau cauza.
Cine a stiut vreodata sa scrie cuvintele cat de cat corect va sti pana la batranete in caz ca nu se sluteste.
Nu pot sa fiu indiferenta la asa ceva, imi place sa servesc masa la restaurant din cand in cand chiar si singura, care-i problema?

absolut nici una ! poftiti va rog... cu ce va putem servi ? avem tocanita de indiferenta cu garnitura de plictiseala si compot din fructul oprit... ! doriti acum sau doriti inainte un aperitiv de suflet amar ? avem aperitiv si mai amr... dar nu prea se asorteaza cu rochia lui natale prea decoltata, totusi. nu va faceti griji... avem si trusa de perim ajutor. luati loc la masa va rog !
barboneli
Postat pe 3 Februarie 2014 19:30
Buna Barbo. M-ai uimit cu meniul
Te uiti putin pe soba ? Am pus la fiert niste vin

http://www.codrosu.ro/wp-content/uploads/2011/12/vin-fiert-cu-zahar.jpg

...sa nu dea in foc .
Rotty
Postat pe 3 Februarie 2014 19:33

seara buna persoane onorate ! atmosfera placuta pe aici, ma bucur ca am ajuns la timp... ! chiar simteam nevoia de putina relaxare. sincer va spun... ! iau si eu un aperitiv sau ce naiba e... totul e sa aiba peste 45%... ! gheata mai avem Rotty ?sau ai folosit-o pe toata cu tantii Piti ?

http://diplomatickitchen.files.wordpress.com/2012/04/campari-soda-finished-last-set-001.jpg

si castravetii astia ce cauta aici ? iar s-a jucat Misu pe tava de legume ?
barboneli
Postat pe 3 Februarie 2014 19:36
De la: pitiTa_, la data 2014-02-03 19:36:12
De la: barboneli, la data 2014-02-03 19:30:53
De la: pitiTa_, la data 2014-02-03 18:05:57

absolut nici una ! poftiti va rog... cu ce va putem servi ? avem tocanita de indiferenta cu garnitura de plictiseala si compot din fructul oprit... ! doriti acum sau doriti inainte un aperitiv de suflet amar ? avem aperitiv si mai amr... dar nu prea se asorteaza cu rochia lui natale prea decoltata, totusi. nu va faceti griji... avem si trusa de perim ajutor. luati loc la masa va rog !

tu chiar esti natie de Jidan nebun!

da ! va deranjeaza cumva ? daca da, va putem comanda un taxi inainte sa faceti o criza de astma... ! aveti servetelele in stanga !
barboneli
Postat pe 3 Februarie 2014 19:38
Nu stiu Barbo , ca nu am fost pe faza....Gheata este destula...Cu cine sa o folosesc ? Nu e nimeni aici inafara de mine si Misu...
Rotty
Postat pe 3 Februarie 2014 19:38

ai dreptate... am stat prea mult cu banana probabil si inca nu mi-am revenit... am halucinatii !!! servesti cu mine un paharel ?
barboneli
Postat pe 3 Februarie 2014 19:41
Pregateste-mi si mie unul ca ma intorc in cateva minutzele
Rotty
Postat pe 3 Februarie 2014 19:43
De la: Rotty, la data 2014-02-03 19:33:53Buna Barbo. M-ai uimit cu meniul
Te uiti putin pe soba ? Am pus la fiert niste vin

http://www.codrosu.ro/wp-content/uploads/2011/12/vin-fiert-cu-zahar.jpg

...sa nu dea in foc .

am draga, am... dar e un miros ciudat aici... cred ca cineva a pus mana pe plita sa se racoreasca...
barboneli
Postat pe 3 Februarie 2014 19:43
De la: Rotty, la data 2014-02-03 19:43:04 Pregateste-mi si mie unul ca ma intorc in cateva minutzele

in cateva minutzele... ? asta cat inseamna, ca eu stiu sa numar doar pana la 9... !?
barboneli
Postat pe 3 Februarie 2014 19:44

uite ca ti-am pregatit Rotty... am dezinfectat paiul... n-ai grija !

http://3.bp.blogspot.com/_2Vl1RPal_Ms/TQiwfpoeQkI/AAAAAAAADCo/1j72TvHx0dg/s1600/12122010140.jpg
barboneli
Postat pe 3 Februarie 2014 19:46
De la: barboneli, la data 2014-02-03 19:46:54

uite ca ti-am pregatit Rotty... am dezinfectat paiul... n-ai grija !

http://3.bp.blogspot.com/_2Vl1RPal_Ms/TQiwfpoeQkI/AAAAAAAADCo/1j72TvHx0dg/s1600/12122010140.jpg

esti tu infect, nu poti sa dezinfectezi nimic.

ma intreb: le-ai dorit moarte profesorilor in anii de scoala?!

pitiTa_
Postat pe 3 Februarie 2014 19:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs 1 De la: garbo_ela 25 Noiembrie 2009 15:23
Lume,lume! Va invit la botez! 290 De la: eladaela 9 Octombrie 2009 19:33
Horoscopul iubirii 14 De la: si_totusi 21 Ianuarie 2010 13:17
Voi ce ati face.. 54 De la: garbo_464798 21 Mai 2017 16:28
CAFENEAU DE VARA '' NE MUTAM AFARA '' PE TEREASA 6 De la: michela1 3 August 2009 14:47
Setari Cookie-uri