Am vazut ca o pus bata langa pat... Cica aseara o intrat cineva in dormitor,da` cum era intuneric o gresit partea de pat si era sa se dea la el... Io am dormit bustean.... ...Da` am gasit niste flori tare faine... | ||
Rotty Postat pe 23 August 2012 14:08 |
||
---|---|---|
ii rost de bataie? hop si eu am o nuielusaaaaaa fermecata! | ||
Eugenia_ Postat pe 23 August 2012 14:11 |
||
EU_ draga mersic da` io nu stiu nica nica Am beiut ieri pre multa sampanie la chef | ||
|
||
Rotty Postat pe 23 August 2012 14:15 |
||
mai, pe mine m-ati uitat sub scara....mi-am tot refacut machiajul | ||
Eugenia_ Postat pe 23 August 2012 14:19 |
||
Bea �i tu c�t birui, m�i! EU_, da' c�nd ai ie�it drag�? Mam����, ce m� dor �elele, nu-i bine sub mas�! |
||
Axl_R Postat pe 23 August 2012 14:22 |
||
Io am trimis-o pe crasmaritza sa te caute,dar te-o fi confundat cu un manechin plin de rimel | ||
Rotty Postat pe 23 August 2012 14:23 |
||
de la balamuc ? era o galagie.... | ||
Eugenia_ Postat pe 23 August 2012 14:25 |
||
Pt fete, m� duc la trebi! �ncet-�ncet.... Oileuuuu! Ai fost acolo? |
||
Axl_R Postat pe 23 August 2012 14:27 |
||
am incurcat masura. oare? na, ma afund si eu in bucatarie. fetele |
||
Eugenia_ Postat pe 23 August 2012 14:30 |
||
Eu sunt gata afundata ...in frigider . Spor. |
||
Rotty Postat pe 23 August 2012 14:32 |
||
De la: Rotty, la data 2012-08-23 12:54:43De la: barboneli, la data 2012-08-23 10:10:15buna dimineatza... !!! siiii.... scuza-ma ca te intreb... tu pe toata lumea lasi sa-ti puna banii pe noptiera... sau doar pe unii... ???? sa zicem, da... sa zicem ca imi dai si mie voie... pot sa te acopar la loc cu paturica daca e nevoie... ca deja sunt dimnietile racoroase... ??? in fine.... am nevoie urgent de 1 litru de borsh... ca vrem sa facem ciorba de dovlecei... si ni s-a terminat borshul... !!! care are pe aici, asa ceva... ? multumesc anticipat.... da... ca lui ii pun bacshish mare in farfuria lui... si o sa ma lase... !!! de fapt eu am vrut doar sa am grija sa nu racesti... iar te-ai gandit, de data asta, la ce eu nu m-am gandit... !!!! poti sa pui inapoi noptiera... ca altfel, cum ajungi sa stingi veioza..... ???? Si in plus Rozwailerul tau e caine bun si nu musca... asa ai zis tu odata.... !!! |
||
barboneli Postat pe 23 August 2012 20:56 |
||
Veioza se stinge cand bat din palme sau fluier(nu a paguba) Rozwailerul nu musca , dar latra sa ma trezesc sa ma acopar daca e racoare ....si...dupa ce a infulecat un pui la cuptor,nu cred ca-l mai poti ademeni cu ceva ....Vezi ? nu am gandit nimic....fals. |
||
Rotty Postat pe 23 August 2012 21:06 |
||
Vaiii...Ce aratari... Neata Multu pentru cafei si mic dejun A fost bun,mai ales ca am dormit azi mai mult... |
||
Rotty Postat pe 24 August 2012 09:12 |
||
asa e... asta imi da sperante ca si Rotty al tau o sa ramana mut... de mirare sau spaima... ! glumesc... ! sa-ti fie de bine si sa-ti dea puteri ptr. ziua noua... !!! | ||
barboneli Postat pe 24 August 2012 10:47 |
||
Nici ariciul nu se sperie de aia... Daca nu crezi ,vezi la mine ce arici "fioros" am....in poza,iar seara vine la cina | ||
Rotty Postat pe 24 August 2012 11:32 |
||
a da.... ? vreau sa-l vad. la ce album l-ai pus pe fioros.... ? | ||
barboneli Postat pe 24 August 2012 14:20 |
||
La "Azi pt voi "...sau l-ai vazut deja ? | ||
Rotty Postat pe 24 August 2012 16:11 |
||
De la: Rotty, la data 2012-08-24 16:11:41La "Azi pt voi "...sau l-ai vazut deja ? da l-am vazut deja... !!! ce ochi de drac are... !!!! sa-i dai un pupic din partea mea... ador aricii ! |
||
barboneli Postat pe 24 August 2012 22:17 |
||
Vine imediat la "masa" si o sa-i zic... Si mie imi place...si incet-incet se invatza cu mine.... | ||
Rotty Postat pe 24 August 2012 22:20 |
||
buna dimineata... !!! fac putin zgomot sa ma pot trezi, sunt cam zoumbi... ! am visat un vis lung si greu... cica am fost la 3-4 nunti, nu mai tin minte exact... si culmea era ca eu eram mire la toate.... ! si am dansat la fiecare nuntasi am baut... nu, la "noaptea nuntii" n-am apucat sa ajung... ca m-am trezit slava domnului.... !eu am scris clar... dar in vis erau cam incalcite scenele.... ca in vise ! asa ca... era cineva mila de-o cafea mare cu putin laptic in ea... ? 2 lingurite de zahar. mersi.... o zi minunata sa aveti... ! m-am sculat si cu un ochi putin rosu... in vis nu m-am batut cu nimeni... cred ca Suzi mi-a tras un cot cand s-a intors spre mine... ea doarme uneori cu mainile sub cap ! da, stiu, nu e bine dar... ce e cu cafeaua aia...... | ||
barboneli Postat pe 25 August 2012 07:51 |
||
De la: barboneli, la data 2012-08-25 07:51:01buna dimineata... !!! fac putin zgomot sa ma pot trezi, sunt cam zoumbi... ! am visat un vis lung si greu... cica am fost la 3-4 nunti, nu mai tin minte exact... si culmea era ca eu eram mire la toate.... ! si am dansat la fiecare nuntasi am baut... nu, la "noaptea nuntii" n-am apucat sa ajung... ca m-am trezit slava domnului.... !eu am scris clar... dar in vis erau cam incalcite scenele.... ca in vise ! asa ca... era cineva mila de-o cafea mare cu putin laptic in ea... ? 2 lingurite de zahar. mersi.... o zi minunata sa aveti... ! m-am sculat si cu un ochi putin rosu... in vis nu m-am batut cu nimeni... cred ca Suzi mi-a tras un cot cand s-a intors spre mine... ea doarme uneori cu mainile sub cap ! da, stiu, nu e bine dar... ce e cu cafeaua aia...... Mai bine ca te-ai trezit !!! Cu cele 4 mirese te descurcai tu, banuiesc..... dar ce te faceai cu cele ....4 soacre ??!!!! |
||
GHEISA_ Postat pe 25 August 2012 08:19 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=bnVUvoH4Sik&feature=player_embedded .... am ras cu lacrimi desi nu stiu daca e de ras....sau de plans |
||
GHEISA_ Postat pe 25 August 2012 08:35 |
||
da... vorba ta... bine ca m-am trezit !!! dar sa stii ca miresele mele nu erau asa urate ca asta cu castravetele... !!! eu nu stricam un castravete ptr. ea.... doamne fereste-ma... !!! | ||
barboneli Postat pe 25 August 2012 08:51 |
||
Neata ! Am facut eu cafeaua Barbo eu cred ca ai luat una peste ochi de la Suzi ca ai vorbit in somn.... | ||
Rotty Postat pe 25 August 2012 09:14 |
||
nu e exclus...sa stii... ! cu toate ca ea nu e violenta..... ! dar daca m-a auzit ca ma jur sa traiesc cu ele pana.laaaa... de 3-4 ori, s-o fi shucariit si ea ! sarumana pentru cafea... te pricepi ! | ||
barboneli Postat pe 25 August 2012 09:58 |
||
Zi buna sa ai ...cu ochiul tau rosu Hai la cafenea la o barfa cu fetele... |
||
Rotty Postat pe 25 August 2012 10:03 |
||
cu ochiul meu rosu... ? ce... vrei sa faca misto de mine... ??? mai ales ca a incepul sa capete si putin culoarea vanata...... | ||
barboneli Postat pe 25 August 2012 10:21 |
||
Areti super.Vezi daca faci prostii......in vis ? | ||
Rotty Postat pe 25 August 2012 10:26 |
||
De la: barboneli, la data 2012-08-25 10:21:06 cu ochiul meu rosu... ? ce... vrei sa faca misto de mine... ??? mai ales ca a incepul sa capete si putin culoarea vanata...... Esti sigur ca nu e de la vreo soacra ??? |
||
GHEISA_ Postat pe 25 August 2012 10:29 |
||
Rotty Postat pe 25 August 2012 10:30 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
tchibo | 12 | De la: Helen29 26 Noiembrie 2009 18:53 |
salut prietenilor de pe acest site | 6 | De la: zambil 10 Iulie 2009 18:55 |
de ce nu mai este BULA ROZA DE LA FORUM? vreau explicatii | 9 | De la: daria_pet 30 Iulie 2009 00:54 |
|
||
ne aliem??? cu cine???tinem partea??? cui??? | 99 | De la: tutankhamon 21 Ianuarie 2010 14:05 |
Buna Romanie... | 14 | De la: LILO 3 Septembrie 2009 10:11 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural