De la: Rotty, la data 2012-09-02 09:47:27Asta vreau sa fac azi ...Barbo serveste lasa ca nu-i bai tu.... treci la fustitza si gata.... ! |
||
barboneli Postat pe 2 Septembrie 2012 10:12 |
||
---|---|---|
De la: GHEISA_, la data 2012-09-02 10:12:18De la: Rotty, la data 2012-09-02 10:01:55Ok, atunci de la tine taiem sosul si frisca ...deseara juma` de ora fitness stai linistita... ca oasele nu patesc nimic... cu muschii o sa fie problema, poate..... ! |
||
barboneli Postat pe 2 Septembrie 2012 10:14 |
||
Fustitza ??? Pe frigul asta ? Numa` daca aprindem focul in semineu. Asa....o ora doua pana se mai incalzeste afara... | ||
|
||
Rotty Postat pe 2 Septembrie 2012 10:21 |
||
Buna dimi si buona domenica, oameni buni! Ati dormit bine? Si eu...Dati si voi o cafeluta? | ||
Luna_in_capricorn Postat pe 2 Septembrie 2012 10:34 |
||
Neata Luna Cafea a facut Barbo destula Ia cauta ca tre sa mai fie... | ||
Rotty Postat pe 2 Septembrie 2012 10:38 |
||
Ceai? Dulcea�� de c�p�uni, p�ine pr�jit�...mc! |
||
Axl_R Postat pe 2 Septembrie 2012 10:51 |
||
Fac io acum doua cesti sa beau cu tine Macese sau menta ? De mure nu-i buna? Tre sa desfac ala de capsuni ? |
||
Rotty Postat pe 2 Septembrie 2012 10:55 |
||
Compot C�p�uni am zis! | ||
Axl_R Postat pe 2 Septembrie 2012 10:58 |
||
Munca grea cu oama asta de dimineata ....Ok...desfac borcanul.Da painea sa fie alba sau integrala ? | ||
Rotty Postat pe 2 Septembrie 2012 11:00 |
||
Integral� cu semin�e. A� vrea �i un pahar de... s� m� dreg. | ||
Axl_R Postat pe 2 Septembrie 2012 11:02 |
||
De menta sau de prune ? Da numa` un pahar ,ca la al doilea te deregi de tat si apoi io cu cine mai vorbesc ? | ||
Rotty Postat pe 2 Septembrie 2012 11:06 |
||
M����iiii, ceai de flor�rie/aprozar. Zg�rc�! Ia vb cu je! |
||
Axl_R Postat pe 2 Septembrie 2012 11:10 |
||
...Da te-ai muncit nu gluma ...Deabia astept sa ne punem la masa... | ||
Rotty Postat pe 2 Septembrie 2012 12:23 |
||
A doua seamana cu a mea Dupa asa o masa copioasa cred ca o sa dorm un pic .... | ||
Rotty Postat pe 2 Septembrie 2012 13:17 |
||
ce va mai imbuibati.... si va plangeti ca nu va incap hainele...oalio va tzuc, iubitilor, am citit tot p-aci( ) fetiscano, cand te-oi chema io la raport.... om videa noi shini a si di vina Li, io azi am placinta cu coade si tort cu crema de iaurt...racoros si fortifiant...o crema mai simpla nici ca se poate ( si se poate aseza si cu piscoturi, sa nu mai faci blat, zic) in rest...am fost ca tot crestinul.... acum sunt putin pe acasa ( am renuntat la proiect, oricum era sigur pentru octombrie...asa ca am decis sa raman la ala ) e o zi prea calda pe gustul meu si sa stii Li, pe mine de la must ma doare capul....(o fi de la picioarele alora...ca io una, nu prea suport sa-si bage cineva picioarele.... ) Luna, cu mare drag, oricand doresti, orice...(am citit mai devreme povestea ta si mi-e greu sa imi inchipui ca eu as fi rezistat atat de bine cum ai facut-o tu heartbit ( sau cum prilej iti spui) mi-a fost dor de tine si de acizii tai....poate vorbim rotty, iarta-ma , nu vreau sa te simti exclusa ...eu am intrat cam rar si nu am apucat sa ma obisnuiesc cu prezenta ta.... |
||
dor72_ Postat pe 2 Septembrie 2012 13:25 |
||
...buna duminica la toata lumea! ...ati deschis un restaurant in lipsa mea...sa va fie de bine... ...interesant meniu...atentie la pepene cu branza ca ingrasa mai rau decat pepene cu paine....in plus aduce mult colesterol... |
||
daria_ Postat pe 2 Septembrie 2012 13:28 |
||
Daria, numai moartea si taxele sunt sigure pe lume... macar sa fim satui ori de bine, ori ( Doamne pazeste) de rau.... |
||
dor72_ Postat pe 2 Septembrie 2012 13:30 |
||
Vai Daria acuma zici ? Dupa ce m-am imbuibat ? ...Da lasa ca spalam cu o palinca si trece Dor nu ma simt....Da`nu c-as fi nesimtita... Barbo asta face treaba tare buna pe aici ca ober meister. Ma gandesc sa-l iau asociat da` sa nu-i zici... |
||
Rotty Postat pe 2 Septembrie 2012 13:33 |
||
Barbonli,cam multa frisca azi ..in rest ,toate bune , numa' pofta sa fie .. si o duminica frumoasa si cu soare sa avem ! |
||
flordavis Postat pe 2 Septembrie 2012 13:45 |
||
macar aici ne potrivim...nici io...nu prea ma simt, deh...e chestie de perceptie pana la urma... stii ca-n bancu'ala cu directotu'.... Vine directorul la masa de pranz si ii zice neveste-si - Draga. am de azi o secretara noua. Si vine la serviciu cu o fusta cu "atata" mai scurta decat fusta ta...nu ca ma deranjeaza dar stii ce mult conteaza? A doua zi, la fel: -Draga, secretara asta noua face cafeaua cu " atata" mai buna decat o faci tu...nu ca ma deranjeaza dar stii ce mult conteaza? A treia zi, vine directorul la masa de pranz, nici urma de mancare iar nevasta-sa statea relaxata in balcon , cu o tigara in mana: -Draga, zice nevasta-sa , tocmai am facut sex cu vecinu de langa noi. O are mau lunga cu "atata" decat a ta....nu ca ma deranjeaza dar stii ce mult conteaza? iar cu Li ( Barbo), stai linistita...nu pot sa ii ascund nimic |
||
dor72_ Postat pe 2 Septembrie 2012 13:48 |
||
...nu zic decat in targ si la gara | ||
daria_ Postat pe 2 Septembrie 2012 13:49 |
||
De la: daria_, la data 2012-09-02 13:49:35...nu zic decat in targ si la gara ...dorulet, buna rau ...breee....decand nu am mai vizitat garbo, am uitat ca trebuie sa dau pe "modifica"daca vreau sa sterg sau sa adaug ceva |
||
daria_ Postat pe 2 Septembrie 2012 13:51 |
||
aaaaa, mecir. scuza-ma ca nu ma simt coplesita de compliment aud asta mereu |
||
dor72_ Postat pe 2 Septembrie 2012 13:53 |
||
Stiam ca ma pot baza pe voi | ||
Rotty Postat pe 2 Septembrie 2012 13:59 |
||
ok, dor-ulet... atunci nu ma zic comliment... doar asta pentru tot.... ... hai. cu doua e mai bine totusi... .... | ||
barboneli Postat pe 2 Septembrie 2012 15:01 |
||
modestule....roiesc femeile in jurul tau de zici ca esti....Keanu Reeves ( mno, ma rog, asta imi place mie...da' numa dupa Patrick Swayze - Dumnezeu sa il odihneasca) si tu...hai ca si cu 2 a fi bine.... si...mai lasati mancarea si iesiti la aer...si zburdati...ca pe mine ma apuca indigestia numa' cand va aud cat vorbiti despre mancare mai bine la crashma...macar acolo e doar de baut rotty, stiam eu ca stii |
||
dor72_ Postat pe 2 Septembrie 2012 15:07 |
||
Pauz�...PUBLICITATE �i la Cr�m� m�nc�m...d'alea mai ''u�oare''. |
||
Axl_R Postat pe 2 Septembrie 2012 15:14 |
||
pentru digestie usoara http://www.youtube.com/watch?v=J74W59T99ZM&feature=related |
||
Eugenia_ Postat pe 2 Septembrie 2012 16:14 |
||
Multumesc EU_ mai ales ca am motait o ora... | ||
Rotty Postat pe 2 Septembrie 2012 16:31 |
||
rottycica si eu is prospat trezita | ||
Eugenia_ Postat pe 2 Septembrie 2012 16:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
La Historia - El Comandante in centrul vechi | 11 | De la: alfheim 18 Mai 2011 10:44 |
PROPUNERE : O INTALNIRE REALA A CELOR DIN BUCURESTI | 504 | De la: cinezee 14 Februarie 2010 15:10 |
Buna Romanie... | 14 | De la: LILO 3 Septembrie 2009 10:11 |
|
||
Cateva idei pt organizarea unui bal al francofoniei | 1 | De la: naomi 7 Aprilie 2010 12:19 |
multumesc!! | 6 | De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 22:00 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural