RESTAURANT

ete... s-a trezit si sefa... eu credeam ca mai e nasul in fin, stiu ca-i place sa mai doarma si prin el !!! neata draga sefa... ma scuzi, dar a trebuit sa-mi revin cateva minute dupa ce am citit-o pe bucura... nu stiam ce caut in bucatarie ! dar mi-am revenit...

uite si cafeaua lui matale... acum ti-o torn si in ceasca... lapticul e deja in ea ! in ceasca ma refer...

http://www.v3wall.com/wallpaper/1920_1200/1006/1920_1200_20100604010420214256.jpg

ati vazut ce scurt ma tine sefa... draga de ea... !!!
barboneli
Postat pe 29 Aprilie 2014 07:23

acum si cafeaua mea o servesc... pana face socotelile sefa... numai dansa se atinge aici de bani... altfel iau foc ! la bani ma refer... ! dar asa cum e ea, cu gurita 22 pe 11,4... si tot mi-a fost dor de ea !!!

http://www.v3wall.com/wallpaper/1920_1200/1006/1920_1200_20100604010346150942.jpg
barboneli
Postat pe 29 Aprilie 2014 07:28

uite si ceaiul pentru care am primit deja acontul de multumiri...

http://www.v3wall.com/wallpaper/1920_1200/1006/1920_1200_20100601093321343191.jpg

si pana mai vad ce doreste sefa... va urez o zi minunata la toata lumea ! da, si la cine nu e de fata...
barboneli
Postat pe 29 Aprilie 2014 07:37
Barbo , hai sa te tzuc , ca mi-a fost dor de cafeaua ta.
era cat pe ce sa se raceasca , ca am iesit sa dau la porci si la pui mancare. Ce zici de mine ? Fermiera veritabila m-am facut de cand sunt la tara.
Rotty
Postat pe 29 Aprilie 2014 07:46

ei... daca tot ati disparut ca prepelitele in toate directile... am timp sa mai fac si ceva de papat... asta pana dispar si eu in toate directile.... !

http://www.v3wall.com/wallpaper/1680_1050/1009/1680_1050_20100905014007362519.jpg

http://www.v3wall.com/wallpaper/1600_1200/1009/1600_1200_20100905014017252421.jpg

http://www.v3wall.com/wallpaper/1680_1050/1007/1680_1050_20100728094325522213.jpg

http://www.v3wall.com/wallpaper/1680_1050/1007/1680_1050_20100728094319463427.jpg

http://www.v3wall.com/wallpaper/1680_1050/1007/1680_1050_20100728094348308324.jpg

gata... am disparut... dar imi las sortul si daca doriti ceva, spuneti lui si el ma cheama.... ! aproape... aproape seamana cu lampa lui Aladin, doar ca la sortul meu ii soptiti doar numele, pardon, prenumele vostru ! si treceti usor cu degetul peste insigna restaurantului....
barboneli
Postat pe 29 Aprilie 2014 08:04
De la: Rotty, la data 2014-04-29 07:46:36Barbo , hai sa te tzuc , ca mi-a fost dor de cafeaua ta.
era cat pe ce sa se raceasca , ca am iesit sa dau la porci si la pui mancare. Ce zici de mine ? Fermiera veritabila m-am facut de cand sunt la tara.

ei... erai tu ferma si fermiera si fermecatoare si formidabila... si inainte ! doar ca nu aveai asa multi porci de hranit in curte ! doar ceva carne de shnitele in congelator ! deci iti prieste aerul de ferma romaneasca ! ma bucur... uite ce culoare frumoasa ai prins la fata... cel putin acolo nu ai fularul pana sus ! asta zic de tine... !
barboneli
Postat pe 29 Aprilie 2014 08:08
Asa-i ca imi sta bine cu bujori in obrajori si cu cizme de cauciuc ?
Acum pap ceva repede din cele pregatite de tine si fug iute sa dau niste lucerna la cal. Asa-i de dragut (calul ) , ca l-as lua cu mine cand merg acasa.
Rotty
Postat pe 29 Aprilie 2014 08:12

aha... ai si cal... ? bravo. pai ia-l... si vi calare pe el acasa ! mai pe el calare, mai langa el alergare... faci si economie la biletul de avion si la blugi... ca sigur nu mai trebuie sa cumperi altii masura mai mare... !!!
barboneli
Postat pe 29 Aprilie 2014 08:15

ok, a venit si Haled la ferma mea... am o treaba scurta cu el... revin...
barboneli
Postat pe 29 Aprilie 2014 08:18
Ideea nu-i rea , dar din pacate am cumparat deja biletul de avion. Problema e ca pentru cal nu am bilet , asa ca trebe sa ramana aici saracutzul... ...si ce frumos i-ar fi stat in gradina la mine...
Spor la treaba Barbo , lasa ca stau eu pe aici in caz ca apare cineva.
Rotty
Postat pe 29 Aprilie 2014 08:22

mmda... i-ar fi stat bine lui in gradina si tie pe el... in plimbarile tale cu cateii !
dar lasa ca faci tu rost de altul de pe la tine din doitsh republik... ! gata dresat si cu toate cele trei clase primare ! tu gata, ai terminat treburile pe acolo ? ai fost multumita ?
barboneli
Postat pe 29 Aprilie 2014 08:51
Trebile le-am terminat oarecum. Mai mult nu pot face. Nu s-a rezolvat cum as fi vrut , dar....asta e. Birocratia de aici cam lasa de dorit. Acum sunt la tara la o verisoara. Viata de ferma nu gluma.
Rotty
Postat pe 29 Aprilie 2014 09:03
De la: barboneli, la data 2014-04-29 08:15:57

aha... ai si cal... ? bravo. pai ia-l... si vi calare pe el acasa ! mai pe el calare, mai langa el alergare... faci si economie la biletul de avion si la blugi... ca sigur nu mai trebuie sa cumperi altii masura mai mare... !!!

Barbo, or fi ochii mei mai colorati, dar sa stii ca sunt la locul lor, cam la ceiasi latitudine si longitudine, nu unul in frunte si altul in barbie!:))
Rotty, nu stiu daca ne-om fi intalnit la munte pt ca eu n-am o descriere a ta, dar era acolo o fata foarte draguta, cu inima mare , care isi impartea pachetul de merinde cu toti ceilalti. Tu sa fi fost? :))
bucura
Postat pe 29 Aprilie 2014 09:57
Nu eram eu . As fi impartit cu drag , dar nu aveam ce. In schimb , faceam eforturi considerabile sa nu alunec prin zapada coborand de pe Postavaru.
Rotty
Postat pe 29 Aprilie 2014 10:02
uite ca iar am uitat sa salut.
Neata Bucura
Rotty
Postat pe 29 Aprilie 2014 10:03

frumos ! ma refer la viata la tara si ferma... ! eu n-am avut parte de rude la tara... ca azi era ferma acolo ! ia intreaba... nu ma infiaza verisoara ta ? si ce fel de ferma e ? da... sunt sigur ca te simti mai bine aici cu porcii si gainile decat cu functionarii birocrati. dar de aia sunt ei acolo... cand scapi de ei sa ti se para viata cu mult mai frumoasa !!! sti povestea cu capra si rabinul, nu ? de fapt eu am auzit-o cu rabinul, ca de... aici stau, dar merge si cu popa. ca si el e baiat destept. la popa ma refer. in fine... ia cat mai mult aer in piept din asta de la tara... sa-l ai amintire si la tine. si fa rost si de ceva semninte de loboda rosie, sa nu te prind ca iei si de verde... , ca taman acum e bine de semanat ! daca eu am crescut aici in tara sfanta (???) loboda rosie si toamna si primavara... pe 4-5 metrii patrati, cred ca la tine e raiul lor !!! nu de alta, dar eu daca vin la tine in vizita si nu-mi dai ciorba de loboda chiar si in fiecare zi.... lasa ca-ti spun eu atunci ce-ti fac !!! da, imi place enorm. la ciorba ma refer. a fost o perioada prin anii '92 in sus, cand mergeam in romania "libera" uneori si de 2 ori pe an. toamna mereu si iarna spre primavara a doua oara. in bucuresti, mai stateam pe la cunostinte sau rydele lui Silviu si toti, dar toate de fapt, gospodinele, imi pregateau special ciorba de loboda... ! asa oameni minunati erau. iar borsul mergeam amandoi sa cumparam, ca sa putem bea jumate pe drum spre casa ! eu zic sa incerci si tu sa cultivi pentru o perioada, creste usor si nu e pretentioasa. iti dau eu retea daca n-o sti. ei... pe gratis, binenteles... !
barboneli
Postat pe 29 Aprilie 2014 10:09
De la: bucura, la data 2014-04-29 09:57:50

Barbo, or fi ochii mei mai colorati, dar sa stii ca sunt la locul lor, cam la ceiasi latitudine si longitudine, nu unul in frunte si altul in barbie!:))
Rotty, nu stiu daca ne-om fi intalnit la munte pt ca eu n-am o descriere a ta, dar era acolo o fata foarte draguta, cu inima mare , care isi impartea pachetul de merinde cu toti ceilalti. Tu sa fi fost? :))

buna bucura... ! ma bucur ca nu ai unul si-n barbie... pentru ca mie imi place sa apuc usurel fetele mai mici de inaltime de barbie, cand... ma uit in ochii lor ! asa ca m-ar fi incurcat un pic. sincer iti spun ca e ceva cu soarta mea asta... in afara de prima dragoste din scoala care avea 178,7cm. restul fetelor e care le-am cunoscut si... placut, erau de pana la 165cm. toate. inclusiv doamna, asta ca sa stai linistita.... ! am eu ceva cu... inaltimea asta. eu nu sunt foarte inalt, sa zicem mediu, am doar 184cm. tocmai bun de pivot la baschet !!! si nici una nu semana macar cu una... din pozele lui Picaso... ! dar intre noi sa ramana... imi plac numai din descriere deja ! la ochi ma refer.
barboneli
Postat pe 29 Aprilie 2014 10:21
Lasa ca loboda am si in Germania , nu trebuie sa o car de aici.
Nu-ti imagina cine stie ce ferma , e doar o gospodarie frumoasa la tara. Adica doi porci , gaini , pui , cal , caini....cam atat , ca oile sunt date la stana pe perioada verii.
Azi tre sa mergem sa semanam inca o tarla de vreo doua hectare cu porumb. lasa ca pozele o sa le vezi cand ajung acasa.
Rotty
Postat pe 29 Aprilie 2014 10:23
De la: Rotty, la data 2014-04-29 10:02:16Nu eram eu . As fi impartit cu drag , dar nu aveam ce. In schimb , faceam eforturi considerabile sa nu alunec prin zapada coborand de pe Postavaru.

ai fost tu pe Postavarul... ??? ai curaj, nu gluma dar ce cautai tocmai acolo ? dar se vede ca nu te pricepi... ma scuzi ! dar coboratul alunecand pe zapada, e o arta ! ti carma cu calcaiele... si ajungi inaintea tururor, jos ! poate uneori cu circa 173,8m mai departe de unde trebuia... dar e o placere sa "zbori" pe zapada ! mai nasol era daca nu era zapada... atunci sincer te sfatuiam sa iei telefericul. sper ca ai facut multe poze. abia astept sa le vad, vedem !
barboneli
Postat pe 29 Aprilie 2014 10:26
Cum adica ce cautam pe Postavaru ? M-am dus sa-mi tratez bronsita la inaltime.
De coborat , am incercat eu sa o fac pe jos , dar am renuntat si pana la urma tot la telecabina am apelat , ca altfel si acum tot pe acolo prin zapada eram.
Rotty
Postat pe 29 Aprilie 2014 10:37
De la: Rotty, la data 2014-04-29 10:23:38Lasa ca loboda am si in Germania , nu trebuie sa o car de aici.
Nu-ti imagina cine stie ce ferma , e doar o gospodarie frumoasa la tara. Adica doi porci , gaini , pui , cal , caini....cam atat , ca oile sunt date la stana pe perioada verii.
Azi tre sa mergem sa semanam inca o tarla de vreo doua hectare cu porumb. lasa ca pozele o sa le vezi cand ajung acasa.

lasa ca si asta e frumoasa daca e bine ingrijita. da, oile asa fac, stau vara la munte in sezlong si cu paiul in gura sorbind limonada... ! ah ce viata... ! si nea ciobanul face branza buna si imparte la fiecare dupa cate oi are. sti... eu in urma cu 4-5 ani, am descoperit intamplator la Moieciu, locul nostru de pelerinaj obligatoriu si prima statie dupa aeroport, o branza de care multi priceputi din prietenii mei din bucuresti habar nu aveau ! am fost la vecina lui tanti Venita (vezi la poze) sa iua branza de burduf facuta ca lumea, fara cartofi fierti in ea asa cum se vinde pe la margine de drum prin regiune. si findca au vazut ca ma pricem la branz, am mai luat si cas si telen=mea, mi-au mai dat asa cu sfiala si un altfel de branza. am gustat si pot sa va spun ca m-am indragostit de ea. la branza ma refer... ! avea un gust si o finete... cum n-am mai gustat in viata mea. nici nu e de mirare, eu crescut doar in Buc.. am ramas cu o mutra ca au si scos o farfurie sa-mi mai puna in ea. fara sa intreb cum ii zice, mi-a zis stapana, bunica, ca asta e Urda de Munte... ! o fi si numele frumos si atragator... dar barnza este extraordinara ! seamana la gust cu branza de burduf, dar e mult mai fina, nu e asa de sarata si mai ales ti se topeste in gura... ! are un gust pe care numai gustand poti sa apreciezi. nimeni nu-l poate descrie. bine inteles ca am luat o roata mare si groasa de 7-8cm. si nea ajuns 3 saptamani plus ca am mai dat pe ici pe colo si nimeni nu gustase din asa ceva. 2-3 au auzit de ea, dar nu au mancat. auzi tu... sa stai in romania si sa nu sti de asa branza ? am dus si la Buc. la intoarcere, in cutii de plastic special cumparate de la Metro, le-a placut la toata lumea. noi luam de obicei in prima "statie" branzeturi, vin de pe drum, paine si legume se gaseau toamna fara probleme pe unde treceam si cu asta ne plimbam pana plecam. adica mancam din ea si puneam la loc rosii, ceapa si painea. iar cum noi stateam numai la pensiuni si de obicei bune si cu oameni minunati care ne placeau, ne tineau branzeturile in frigiderele de la restaurant sau chiar in casa, cand mai erau mai pe sfarsite. da, sa nu uitati aceste nume: Urda de munte ! cum eu intreb ce si cum, mi s-a spus ca este o branza preparata din zerul de la casul din care se prepara brabza de burduf plus si ceva zer de la branza de burduf... asa cum se prepara si urda obisnuita. se pune pe foc si.... restul va spune badea Jabotinsky, de la stana din vale ! aici in tara poti sa gasesti ce vrei, doar ochi de om si branza de burduf, nu ! si nu stiu de ce, ca se importa din romania tot ce se cere. absolut tot. pana si leustean aduc pilotii, cumparat dimineata in nu'sh ce piata si lasat la aeroport aici la cine trebuie si dupa 1/2 ora e deja in piata de aproape ! in frigider si pe taraba. maaama ce pofta mi s-a facut de urda asta.....
barboneli
Postat pe 29 Aprilie 2014 10:50

da, bine ca ai apelat la ce trebuia sa te avem iar in mijlocul nostru aici... cu toate ca, d.p.d.v.al meu, acolo erai mai aproape de garbo decat mine... !
barboneli
Postat pe 29 Aprilie 2014 10:56
Ce pacat ca nu pot sa-ti trimit niste branza si niste urda. E o bunatate si fii sigur ca nu-i cu cartofi.
Rotty
Postat pe 29 Aprilie 2014 11:04
De la: barboneli, la data 2014-04-29 10:21:28

buna bucura... ! ma bucur ca nu ai unul si-n barbie... pentru ca mie imi place sa apuc usurel fetele mai mici de inaltime de barbie, cand... ma uit in ochii lor ! asa ca m-ar fi incurcat un pic. sincer iti spun ca e ceva cu soarta mea asta... in afara de prima dragoste din scoala care avea 178,7cm. restul fetelor e care le-am cunoscut si... placut, erau de pana la 165cm. toate. inclusiv doamna, asta ca sa stai linistita.... ! am eu ceva cu... inaltimea asta. eu nu sunt foarte inalt, sa zicem mediu, am doar 184cm. tocmai bun de pivot la baschet !!! si nici una nu semana macar cu una... din pozele lui Picaso... ! dar intre noi sa ramana... imi plac numai din descriere deja ! la ochi ma refer.

Vad ca ai cam aceeasi inaltime ca fiu-meu mai mic, dar esti mai mic ca fiu-meu mai mare!
Important ca esti bine, dar alta data sa nu mai scrii mesaje din alea ciudate, ca ieri, intelesu-ne-am?
Rotty, ma bucur ca toate-s bune la tine si ca printre atatea munci agricole, ai avut timp si de putina relaxare, fie ea si cu zapada.
O zi frumoasa, tuturor!
bucura
Postat pe 29 Aprilie 2014 11:06
Bucura , eu de fapt am venit cu trebi pe la birouri , iar acum am venit la tara la verisoara mea. Tot cu ea am fost si la munte. Pentru mine gospodaria si muncile agricole fac parte din relaxare.
Apropo de inaltime si eu tot 1,64 am. Dar satena cu ochi verzi.
Rotty
Postat pe 29 Aprilie 2014 11:17

aoleu... asta nu trebuia sa citesc.... !!! am stiut !!!
barboneli
Postat pe 29 Aprilie 2014 11:22
De la: bucura, la data 2014-04-29 11:06:24
De la: barboneli, la data 2014-04-29 10:21:28

Vad ca ai cam aceeasi inaltime ca fiu-meu mai mic, dar esti mai mic ca fiu-meu mai mare!
Important ca esti bine, dar alta data sa nu mai scrii mesaje din alea ciudate, ca ieri, intelesu-ne-am?
Rotty, ma bucur ca toate-s bune la tine si ca printre atatea munci agricole, ai avut timp si de putina relaxare, fie ea si cu zapada.
O zi frumoasa, tuturor!

am inteles ! ai dreptate.
mi-a placut dracia asta de exprimare: "intelesu-ne-am"... ! asa ceva n-am vazut de cand sunt... trebuie sa tin minte ! ii fac praf pe aici daca o spun printre noi romanasii... ! uneori ne mai prostim si noi si cand vorbim romaneste mai bagam cate ceva nou... ! m,ersi bucura ! dar cred ca o "pastila" din asta pe zi, e suficient pentru mine... altfel incep sa ma balbai ! intelesu-m-ai ? (am scris corect ? )
barboneli
Postat pe 29 Aprilie 2014 11:28
Da....de mancat nu mancam nimic de amiaza pe aici ? Asta pana nu-și ia Barbo banana.
Rotty
Postat pe 29 Aprilie 2014 12:07

oho... mai e pana atunci ! am facut poze la flori de la mine care au inflorit zilele trecute. cand spun zile puteti sa intelegeti si 17, de ex. ! pai ziceai ceva de branza ? gata, ai papat-o deja ?
barboneli
Postat pe 29 Aprilie 2014 12:17

uite si amiaza... ! meniu oriental. sper sa-i placa si lui bucura, fata cu ochii multicolori !

http://www.christiantour.ro/blog/wp-content/uploads/2012/05/tapas.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-rl2g_S5oDpw/T3JMV_vusBI/AAAAAAAAAOg/2S6gRZYiyvU/s1600/DSC03835.JPG

asta e la sfarsit... si pentru o digestie buna...

http://zambetsisanatate.ro/wp-content/uploads/2012/05/bunatati-infinitea-terasa.jpg

pofta buna !
barboneli
Postat pe 29 Aprilie 2014 12:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
reprezentanti Avon 1 De la: cris_roxa85 5 Mai 2009 15:08
Acesta adorabile PISICI !!!!! 140 De la: elisabeta_boia 8 Noiembrie 2012 20:59
La ciroza ecosez 503 De la: precizilla 23 Martie 2012 09:28
valoarea unei femei ..., Cat de mult o apreciati pe femeia care va este alaturi? 48 De la: garbo_19362 30 Ianuarie 2014 23:40
Inima albastra 714 De la: dor72_ 23 Octombrie 2011 01:18
Setari Cookie-uri