RESTAURANT

De la 21 de oi ? Vrei sa fac poc ? Am papat un picuț de dimineata , asa cat de la 1,5 oi.
Rotty
Postat pe 29 Aprilie 2014 12:25

nu draaaga... !!! ia nu mai sta la soare fara ceva pe cap... vad ca nu-ti prieste si nu intelegi ce vreau sa spun ! nu tu sa mai mananci... sa ne dai si noua pentru amiaza ??? farshteist ? auzi la ea.... tot ea sa manance de la toate oile... !!!! cucu !
barboneli
Postat pe 29 Aprilie 2014 12:31
Cucu-bauuu.... Eu am papat de la 1,5 oi , iar restul pana la 21 de oi , punem aici in camara sa avem .
Rotty
Postat pe 29 Aprilie 2014 12:37

aha... egoistilor !!! ce era daca ne dadeati si nou niste coji mai groase din cateva rottycele... (roti, pe romaneste...) de branza ? ramaneati flamanzi ? tu oricum pleci maine de acolo... puteai sa ne dai, mie si lui bucura, portia ta ! ma gandeam la blugii tai doar... sa nu te mai stranga asa de tare !!!
barboneli
Postat pe 29 Aprilie 2014 12:43
Si de stiu ca umblu in trening cu 5 marimi mai mari , tot pap branza cu pricina.
Te-ai retras cu banana ?
Rotty
Postat pe 29 Aprilie 2014 14:05
De la: barboneli, la data 2014-04-29 12:23:47

uite si amiaza... ! meniu oriental. sper sa-i placa si lui bucura, fata cu ochii multicolori !

http://www.christiantour.ro/blog/wp-content/uploads/2012/05/tapas.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-rl2g_S5oDpw/T3JMV_vusBI/AAAAAAAAAOg/2S6gRZYiyvU/s1600/DSC03835.JPG

asta e la sfarsit... si pentru o digestie buna...

http://zambetsisanatate.ro/wp-content/uploads/2012/05/bunatati-infinitea-terasa.jpg

pofta buna !

Acum mai iau si de aici o porție , uite asa de ciuda...
Rotty
Postat pe 29 Aprilie 2014 14:06
Ti-am zis eu, Rotty, ca esti mai mult ca perfecta! Si numai daca citesti "satena cu ochi verzi" si deja vezi o femeie frumoasa, cu vino-incoace! Sunt curioasa daca baiatul seamana cu tine, ca ai mei aduc mai mult cu mine, desi tatal lor este un tip foarte decorativ, nimic de zis:))
Barbo, eu pun urda la borcan cu putina sare, pt ca altfel se altereaza usor, si o pastrez asa la frigider, ca sa nu merg la piata in fiecare zi. Iar peste iarna o pun la congelator si scot numai cat imi trebuie pt ziua respectiva. Tare buna e!
M-ai intrebat cum a fost la munte si nu ti-am raspuns. A fost fain de tot ca am prins vreme foarte buna, cu mult soare. Un coleg al meu si-a facut o cabana undeva la munte pe un teren mostenit de la un mos de-al lui. Si la cabana asta a lucrat el, cu mana lui, de cate ori a putut, incat are si etaj acum. In afara de baza, care e din pietre, in rest e numai din lemn. A izolat-o cu nu stiu ce material, ca sa nu se produca incendii si e numai buna de primit oaspeti. Numai ca nu are curent electric, ci lampa cu gaz, ca pe vremea bunicii! Da' ce zic eu aici, ca bunica avea electricitate. Nici nu are de unde trage curent, ca-i izolat rau, dar nici nu vrea. Iar paturile au saltele din fan, nu din puf. Si sunt acoperite cu pleduri mitoase de oaie, care mai si zgarie, dar noaptea sunt faine tare, pt ca e frig chiar si vara, iar ele tin numai bine de cald.
A captat un izvor printr-o teava si ii aduce apa pana la un sopru din spate. Apa umple niste "coparseie" cum glumeste el, adica niste butoaie mari, unde se face dus sau baie.:)
Colegul e cam de o varsta cu mine, dar dupa ce a umblat prin toata lumea asta, a invat tot ce a crezut el ca are nevoie - a mers si in India unde a trait cam ca MIrcea Eliade in anii '20, dorind sa ajunga un initiat - s-a intors acasa... Dupa o vreme s-a insurat cu o femeie frumoasa si desteapta, si dupa ce a mai trecut un timp, a facut si copii. De asta eu am baieti de insurat:)) iar el unul la gimnaziu si copil in clasa 0 -cum se lauda cel mic. Si colegul vrea sa se intoarca la Natura si odata cu el ne mai intoarcem si noi, cand ne invita.:)) Stiu cu siguranta ca nu citeste Garbo, ca altfel nu aveam eu curaj sa scriu de el pe aici. Nu ca m-ar bate, dar face niste farse...care ustura!
bucura
Postat pe 29 Aprilie 2014 15:12
Bucura , merci. Fiul meu chiar seamana cu mine la ochi , dar 1,85 inaltime .
Hai sa trecem la branza . Pe aici ,ciobanul iti da casul , iar gospodina casei framanta branza , pe care o conserva , ori la borcan , cu sare , ori (mai nou) la congelator.
Rotty
Postat pe 29 Aprilie 2014 15:52
De la: bucura, la data 2014-04-29 15:12:15Ti-am zis eu, Rotty, ca esti mai mult ca perfecta! Si numai daca citesti "satena cu ochi verzi" si deja vezi o femeie frumoasa, cu vino-incoace! Sunt curioasa daca baiatul seamana cu tine, ca ai mei aduc mai mult cu mine, desi tatal lor este un tip foarte decorativ, nimic de zis:))
Barbo, eu pun urda la borcan cu putina sare, pt ca altfel se altereaza usor, si o pastrez asa la frigider, ca sa nu merg la piata in fiecare zi. Iar peste iarna o pun la congelator si scot numai cat imi trebuie pt ziua respectiva. Tare buna e!
M-ai intrebat cum a fost la munte si nu ti-am raspuns. A fost fain de tot ca am prins vreme foarte buna, cu mult soare. Un coleg al meu si-a facut o cabana undeva la munte pe un teren mostenit de la un mos de-al lui. Si la cabana asta a lucrat el, cu mana lui, de cate ori a putut, incat are si etaj acum. In afara de baza, care e din pietre, in rest e numai din lemn. A izolat-o cu nu stiu ce material, ca sa nu se produca incendii si e numai buna de primit oaspeti. Numai ca nu are curent electric, ci lampa cu gaz, ca pe vremea bunicii! Da' ce zic eu aici, ca bunica avea electricitate. Nici nu are de unde trage curent, ca-i izolat rau, dar nici nu vrea. Iar paturile au saltele din fan, nu din puf. Si sunt acoperite cu pleduri mitoase de oaie, care mai si zgarie, dar noaptea sunt faine tare, pt ca e frig chiar si vara, iar ele tin numai bine de cald.
A captat un izvor printr-o teava si ii aduce apa pana la un sopru din spate. Apa umple niste "coparseie" cum glumeste el, adica niste butoaie mari, unde se face dus sau baie.:)
Colegul e cam de o varsta cu mine, dar dupa ce a umblat prin toata lumea asta, a invat tot ce a crezut el ca are nevoie - a mers si in India unde a trait cam ca MIrcea Eliade in anii '20, dorind sa ajunga un initiat - s-a intors acasa... Dupa o vreme s-a insurat cu o femeie frumoasa si desteapta, si dupa ce a mai trecut un timp, a facut si copii. De asta eu am baieti de insurat:)) iar el unul la gimnaziu si copil in clasa 0 -cum se lauda cel mic. Si colegul vrea sa se intoarca la Natura si odata cu el ne mai intoarcem si noi, cand ne invita.:)) Stiu cu siguranta ca nu citeste Garbo, ca altfel nu aveam eu curaj sa scriu de el pe aici. Nu ca m-ar bate, dar face niste farse...care ustura!

buna seara tarzie... la toata lumea ! mersi bucura pentru povestea de la munte, ma bucur ca te-ai simtit bine acolo din toate puctele de vedere. si eu stiu cum se face branza de burduf si daca as face-o, as pune-o in loc de coaja de copac sau stomac de oaie sau din ce-o fi, in sticla de la Cola, bine indesata iar cand vreau sa mananc, o pot taia ca felie cu "sticla" cu tot, adica plasticul. dar n-am cas. pot sa fac si asta ca lapte de capra sau oi avem si aici, iau direct de la o ferma. am cheag dar sintetic. am si reteta. am facut o data camd 1kg., am muncit mult si nu a iesit ca in romania. am un frgider special pentru vinuri, mic, l-am luat ca sa tin acolo branza care trebuie sa stea la fermentat. frigiderul raceste pana la 18 grade. pentru ca este pentru vin. dar ca sa iasa branza de burduf buna, trebuie facuta dintr-o cantitate mare de lapte, nu de gradul 2-3 Litrii. ci de la 15 in sus. ori eu aici n-am conditii. asa ca rabd pana ajung in romania si acolo imi fac plinul. nu atat cu branza cat cu urda de munte !
da, am si eu prieteni care au construit ca prietenul tau. mai mult sau mai putin exact. bine ca ai, aveti, unde sa va retrageti in natura... ! ok, sper si eu ca nu citeste pe garbo... nu ca te bate, dar nu inteleg ce-s alea farse care ustura... !
cu gandul la urda de munte... va spun si eu noapte buna ! pe maine... !
barboneli
Postat pe 29 Aprilie 2014 22:10
De la: Rotty, la data 2014-04-29 15:52:10 Bucura , merci. Fiul meu chiar seamana cu mine la ochi , dar 1,85 inaltime .
Hai sa trecem la branza . Pe aici ,ciobanul iti da casul , iar gospodina casei framanta branza , pe care o conserva , ori la borcan , cu sare , ori (mai nou) la congelator.

noapte buna si tie... acum nu esti sefa esti Rottycell ! ia sa te vad, ca gospodina casei, o sa faci si tu ceva branza ? ok, pana atunci eu iti spun noapte buna. maine sa zburzi o data cu toata ferma... si sa ai zi frumoasa !
barboneli
Postat pe 29 Aprilie 2014 22:14
Am dormicit o postate de 2,5 hectare :sml-ashamed0asa ca nu-i nimica , maine is ca noua...
Noapte buna acum... ...Iarasi...
Rotty
Postat pe 29 Aprilie 2014 23:12
Neata !

http://assets.sport.ro/assets/foodstory/2013/03/28/image_galleries/1873/cafeaua-la-ibric-este-cheia-longevitatii-studiu_size1.jpg

Am facut cafeaua !!!
Rotty
Postat pe 30 Aprilie 2014 07:13

neata ! ok, acum ai si tu ocazia sa ne treduci ce ai scris aseara... singurul lucru care l-am inteles a fost "maine is ca noua" ! de ce... ieri ai fost veche ? in fine... veche-noua azi nu ploua !!!

http://www.v3wall.com/wallpaper/1680_1050/1006/1680_1050_20100607041226290721.jpg

am incercat in fiece dimineata sa-i pregatesc lui Cel o cafea calda si buna ca ea... dar din anumite motive, vad ca ne-a ocolit ! sper ca e totul bine la ea si poate azi apare cu pupicii ei pe care noi trebuie sa-i prindem din zbor....

http://www.v3wall.com/wallpaper/1680_1050/1006/1680_1050_20100607041219392158.jpg

si ceaiul lui bucura o asteapta cu nerabdare...

http://www.v3wall.com/wallpaper/1920_1200/1006/1920_1200_20100611102632231343.jpg

acum sa vedem ce facem cu sefa... a inceput de ieri sa vorbeasca o limba necunoscuta mie... ma intreb ce fel de cafea sa-i pregatesc... ? una tare, una cu leacuri, una de larevedere... zau ca nu stiu ?! ia sa vedem noi pe aici ce avem prin sertare.....

http://www.v3wall.com/wallpaper/1920_1200/1006/1920_1200_20100601094021532787.jpg

Misu azi e cam agitat... cred ca simte ca maine ii vine ma-sa... in fiece dimineata parca ma intreba ce-i cu ea, unde e ea... si eu, ca sa-i spun ? i-am aratat pe harta cam pe unde e... a stat si a privit-o dar nu sunt sigur ca am reusit s-o faca sa inteleaga...
barboneli
Postat pe 30 Aprilie 2014 07:26
Lasa Barbo ca nu mai traduc. Ai ințeles esențialul. Neața buna , acum beau cafeaua. Si a lui Cel , ca-i pacat sa se raceasca.
Rotty
Postat pe 30 Aprilie 2014 07:32

ok... asta e principalul, ca azi esti ca 9... pardon... ca noua !!! ce miros de fan imprastii... si de prospetime... numai de la pantoful stang vine un miros ciudat... nu-i nimic, il stergi in iarba....

azi m-am gandit sa pregatesc piftie. uite asa... !

http://www.v3wall.com/wallpaper/1680_1050/1006/1680_1050_20100618092525342091.jpg
cu salata cu tot, avem un mic dejun mare... !
si ca sefa sa ramana inca o zi in atmosfera de la tara....

http://www.v3wall.com/wallpaper/1680_1050/1006/1680_1050_20100618092541553315.jpg

barboneli
Postat pe 30 Aprilie 2014 07:38
Tu crezi ca am dormit cu calul ?
Rotty
Postat pe 30 Aprilie 2014 07:47

eu nu cred nimic... eu sunt mic nu stiu nimic... ! dar de ce cu calul... e fan in hambar peste tot... si probabil ai adormit sus, unde e fanul curat... cert e ca ai o aroma de fan ca o tarancuta !
barboneli
Postat pe 30 Aprilie 2014 07:51
Se simte pana acolo ?
Rotty
Postat pe 30 Aprilie 2014 07:59

da. ai grija sa-ti scoti paiele alea... sa nu te-ntepe mai tarziu ! azi ce faci... mergi la pascut cu vaca si calul ?
barboneli
Postat pe 30 Aprilie 2014 08:16
Merg imediat sa dau la porci si la gaini. Nu merg cu calul nicaieri , ca tre sa-mi fac bagajul.
Rotty
Postat pe 30 Aprilie 2014 08:22

ok... si asta trebuie, stiu... ! bine ca macar ai avut ceva clipe de destindere pe acolo. drum bun. la cat sa te asteptam la gara ?
barboneli
Postat pe 30 Aprilie 2014 08:36
Tu asteapta linistit la gara , ca io vin cu avionul . daca te gandesti sa mergi totusi la aeroport , sa stii ca ajung pe la ora 7 si ceva ora locala.
Rotty
Postat pe 30 Aprilie 2014 08:39
Barbo am aparut ! cu pupici !
Rotty pup si pe tine fata frumoasa ! mi-ai baut cafeaua !!!
am cam rezolvat ce aveam ! intr-un fel ca sa zic !
mai bucatar sef piftie dimineata !??
e de curcan ?
Celtic_Frost
Postat pe 30 Aprilie 2014 08:44
Neata Cel Lasa ca-ti face Barbo alta , ca oricum se racea.
Rotty
Postat pe 30 Aprilie 2014 08:47
De la: Celtic_Frost, la data 2014-04-30 08:44:27Barbo am aparut ! cu pupici !
Rotty pup si pe tine fata frumoasa ! mi-ai baut cafeaua !!!
am cam rezolvat ce aveam ! intr-un fel ca sa zic !
mai bucatar sef piftie dimineata !??
e de curcan ?

de rata ! bine ai venit Cel... plangeam de dor, dar pe ascuns sa nu ma vada sefa....
barboneli
Postat pe 30 Aprilie 2014 08:53
De la: Rotty, la data 2014-04-30 08:47:49Neata Cel Lasa ca-ti face Barbo alta , ca oricum se racea.

as vrea eu sa-i fac alta cafea, dar nu mai tin minte reteta... !!! asa ca-i fac un ceai...

http://www.v3wall.com/wallpaper/1680_1050/1007/1680_1050_20100718092118241997.jpg
barboneli
Postat pe 30 Aprilie 2014 09:01
Asa Cel, treci la cura de sanatate. Sa-ti dau o lingurița cu polen ? Tocmai mi-am cumparat alaltaieri.
Rotty
Postat pe 30 Aprilie 2014 09:09

da, e plin de cetateni care vand polen in borcanele, stau prin paduri, pe la marginea soselelor... o dara mi-am luat si eu polen din asta. si tot atunci, m-a certat o albina: "de ce ne luati polenul nostru... nai avem nevoie de el sa ne crestem puii... voi aveti laptele de mama si mai tarziu tot felul de mezeluri si branzeturi, noi nu !!! polenul nu e pentru oameni ! nu aveti voi enzimele alea ca sa-l asimilati." de atunci, eu nu mai iau.
barboneli
Postat pe 30 Aprilie 2014 09:19
Pe mine nu m-o certat nimeni , nici macar vanzatorul. Deci , prin urmare io-l asimilez.
Rotty
Postat pe 30 Aprilie 2014 09:25

ok. uite ce-ti trimit eu ca sa nu fi in stres ca nu ajunge....

http://www.v3wall.com/wallpaper/1920_1200/1007/1920_1200_20100712095551304082.jpg

barboneli
Postat pe 30 Aprilie 2014 09:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cu colinda.... 10 De la: Iryna_Iry 28 Aprilie 2013 09:36
SUNT ATIT DE SINGUR K A-MI AUD BATAILE INIMII 31 De la: tutankhamon 21 Noiembrie 2009 12:20
CAFENEAU DE VARA '' NE MUTAM AFARA '' PE TEREASA 6 De la: michela1 3 August 2009 14:47
Taratele de grau 20 De la: alex2007 18 Mai 2010 07:58
Casa de toleranta 126 De la: Allegra 28 Mai 2012 23:28
Setari Cookie-uri