RESTAURANT

Ce frumos ! Sper ca am loc la geam...
Rotty
Postat pe 30 Aprilie 2014 09:33

daca nu, iti faci ! il iei pe ala de langa geam de guler, deschizi geamul si il arunci afara... eeiiii... !!!
barboneli
Postat pe 30 Aprilie 2014 09:38
Ba mai bine il inchid in wc_u.
Rotty
Postat pe 30 Aprilie 2014 09:50
Ma duc sa culeg flori , ca vad ca am ramas singura pe aici.

http://img3.dreamies.de/img/69/b/u2176jr0ilu.jpg
Rotty
Postat pe 30 Aprilie 2014 10:09

e... uneori mai ramai si singura, la propiu doar... unde sunt flori mai frumoase... acolo sau acolo... la tine acasa ? intreb si eu prosti, ca florile sunt frumoase peste tot. pana si la mine. apropo, o sa postez cateva. poza care ai pus-o e frumoasa... nu prea stiu la ce sa mai uit, la flori sau la tine.... ?
barboneli
Postat pe 30 Aprilie 2014 11:26
Ei , pana la urma am admirat florile si am cules lucerna pentru porci. Tot am reusit sa fac ceva util. Acum am luat pauza de cafea si ma documentez un pic in ce priveste polenul si propolisul.
Rotty
Postat pe 30 Aprilie 2014 11:42

tu mereu faci ceva util... pauza placuta si cheama 2-3 albine sa te ajute la documentare, ca daca citest ce scriu unii oameni care au interese... nu ajungi la rezultat bun. multi recomanda, o multime cumpara si ia, nimeni nu stie, nu are cum sa stie ce se intampla cu el cand ajunge in noi ! la pole si propolis ma refer. eu am vorbit o data cu un biolog, sora lui nepotu'... am aflat chestii noi de la ei, spun ei ptr. ca institutul asta se ocuma cu cercetari in domeniu. din partea mea poti sa-l papi, vorba aia, se bea azi si suc di iarba ! dar eu cu un taur, nu vreau sa ma intalnesc ca sa ma certe... ! apropo, ceaiul de lucerna este foarte bun. la porci insa nu tine asa ca mai bine le dai lucerna asa cum se gaseste acolo pe camp.

http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/remedii-naturale/lucerna-face-minuni-pentru-organismul-tau-1138421

binenteles ca si aici se exagereaza... ca sa convinga pe sceptici ca nu suntem vite... dar e bun sa bei. tratament, este altceva. intai trebuie sa suferi de ceva, nu din dragoste acolo nu ajuta... si pe urma sa bei cu masura si sa sti contraindicatile. sunt si din alea !
barboneli
Postat pe 30 Aprilie 2014 11:58
buna la toata lumea....
leealeo
Postat pe 30 Aprilie 2014 12:09
Zi frumoasa ca pe la mine, tuturor! Pt ca urmeaza pranzul si saptamana trecuta m-am facut de rusine si v-am lasat sa muriti de foame, azi avem: bors de loboda dres cu ou si cu leustean tocat pe deasupra - dedicatie speciala pt Barbo; pilaf de rata (adevarata, din gospodarie) cu friptura aferenta alaturi si cu salata de castraveciori murati sau salata de marole, ridichi si ceapa verde, la alegere; desertul este tot la alegere, respectiv clatite cu dulceata de visine sau capsune (ca numai din astea mai am) si placinta rulata cu branza. Daca nu va place, nu am ce va face, ca eu meniul nu-l schimb. Pofta buna!
bucura
Postat pe 30 Aprilie 2014 12:15
Mie imi place meniul , doar ca placinta o pap mai tarziu. Merci Bucura , acum chiar ca mi-e foame.
Buna Leea. Hai sezi aici langa mine sa mancam pana nu se raceste.
Barbo , stai ca citesc imediat si despre lucerna.
Rotty
Postat pe 30 Aprilie 2014 12:20
Cand poti, te rog Barbo sa dezvolti un pic subiectul despre produsele stupului, ca ma intereseaza. Ce ziceai ca ai aflat de la biologul de la nu stiu ce institut?
bucura
Postat pe 30 Aprilie 2014 12:24
De la: leealeo, la data 2014-04-30 12:09:09buna la toata lumea....

buna si tie Lili... care din ei e al meu... ?
barboneli
Postat pe 30 Aprilie 2014 12:25
De la: bucura, la data 2014-04-30 12:15:44 Zi frumoasa ca pe la mine, tuturor! Pt ca urmeaza pranzul si saptamana trecuta m-am facut de rusine si v-am lasat sa muriti de foame, azi avem: bors de loboda dres cu ou si cu leustean tocat pe deasupra - dedicatie speciala pt Barbo; pilaf de rata (adevarata, din gospodarie) cu friptura aferenta alaturi si cu salata de castraveciori murati sau salata de marole, ridichi si ceapa verde, la alegere; desertul este tot la alegere, respectiv clatite cu dulceata de visine sau capsune (ca numai din astea mai am) si placinta rulata cu branza. Daca nu va place, nu am ce va face, ca eu meniul nu-l schimb. Pofta buna!

buna bucura... !!! esti teribila, ti-a mai spus asta cineva ? ori ai memorie buna ori citesti ganduri... ! ma refer la loboda ! pe mine numai asta ma intereseaza... pot sa iau 2 portii jumate ? sarumana ! bine ca ai specificat chestia cu dedicatia... ca eu n-am degand sa dedic la nimeni din portia mea de bors de loboda !
barboneli
Postat pe 30 Aprilie 2014 12:31
Barbo ! Toata ciorba ai mancat-o !
Bucura , eu vreau sa fac o cura cu polen si propolis. Mi-am cumparat de aici ca in Germania nu am gasit.
Rotty
Postat pe 30 Aprilie 2014 12:35
De la: bucura, la data 2014-04-30 12:24:57 Cand poti, te rog Barbo sa dezvolti un pic subiectul despre produsele stupului, ca ma intereseaza. Ce ziceai ca ai aflat de la biologul de la nu stiu ce institut?

ok bucura... cu toate ca nu prea am ce sa dezvolt, asta mi-a explicat persoana fara sa intre in explicatii stintifice ca sa n-o bat... ! mai ales ca e si ruda cu noi... ! am discutat in principiu de reclamele la tot felul de produse apicole si cat adevar e in ele. sau mai bine zis cata greutate au in vindecarea anumitor chestii la OM ! si care e influienta autosugestiei, etc. adevarul e ca eu nu vreau sa conving pe nimeni de eficianta lor sau neeficianta in masura reclamelor... asa ca nu prea as vrea sa-mi fac dusmani pe aici... iti dai seama ca daca o sa inceapa sustinatorii cu exemplele lor ca matusa ei a luat asta si s-a vindecat sau ca vecinul ala mustacios manca cu lingura polen de i-au inceput sa-i creasca aripioare... etc. pot sa-mi cupar deja franghie si sapun ! si cand o sa mai lenevesti in gradina la umbra cu cardul de animale in jur si in pantaloni scurti s o sa ai chef sa discutam... e ok ! tdea era ca totul trebuie luat cu proprtie... mai mica sau mai mare.
barboneli
Postat pe 30 Aprilie 2014 12:47
De la: Rotty, la data 2014-04-30 12:35:01 Barbo ! Toata ciorba ai mancat-o !
Bucura , eu vreau sa fac o cura cu polen si propolis. Mi-am cumparat de aici ca in Germania nu am gasit.

v-am avertizat ! eu ciorba de loboda nu cedez ! doar farfuria goala !
cred ca polen se gaseste asa pe toate drumurile in anumite regiuni insa, numai in Romania. eu nu am vazut asa ceva in alte tari din Europa si am circulat mult prin ele si nu numai pe autostrade ! propilis altceva. s-au descoperit urme de antibiotica care ajunge pentru cosurile de pe fata tinelor albine. , nu la diatamai omul... !
barboneli
Postat pe 30 Aprilie 2014 13:05
Lasa ca o sa vad eu ce efecte are , dar daca e asa cum scrie , n-o sa ma mai recunosti asa o sa intineresc.
Rotty
Postat pe 30 Aprilie 2014 13:14
De la: barboneli, la data 2014-04-30 12:31:08
De la: bucura, la data 2014-04-30 12:15:44 Zi frumoasa ca pe la mine, tuturor! Pt ca urmeaza pranzul si saptamana trecuta m-am facut de rusine si v-am lasat sa muriti de foame, azi avem: bors de loboda dres cu ou si cu leustean tocat pe deasupra - dedicatie speciala pt Barbo; pilaf de rata (adevarata, din gospodarie) cu friptura aferenta alaturi si cu salata de castraveciori murati sau salata de marole, ridichi si ceapa verde, la alegere; desertul este tot la alegere, respectiv clatite cu dulceata de visine sau capsune (ca numai din astea mai am) si placinta rulata cu branza. Daca nu va place, nu am ce va face, ca eu meniul nu-l schimb. Pofta buna!

buna bucura... !!! esti teribila, ti-a mai spus asta cineva ? ori ai memorie buna ori citesti ganduri... ! ma refer la loboda ! pe mine numai asta ma intereseaza... pot sa iau 2 portii jumate ? sarumana ! bine ca ai specificat chestia cu dedicatia... ca eu n-am degand sa dedic la nimeni din portia mea de bors de loboda ! cascat cum sunt am uitat sa pun... ciorba ! scuze...

http://2.bp.blogspot.com/_TURebJ57zpc/S8n2MycvDqI/AAAAAAAAANA/xN0zikuyebA/s1600/DSCF7434.JPG

barboneli
Postat pe 30 Aprilie 2014 13:14
De la: Rotty, la data 2014-04-30 13:14:03Lasa ca o sa vad eu ce efecte are , dar daca e asa cum scrie , n-o sa ma mai recunosti asa o sa intineresc.

de asta imi era frica... vezi tu !!!! doar la minte ai sanse....
barboneli
Postat pe 30 Aprilie 2014 13:15
Rotty
Postat pe 30 Aprilie 2014 13:24
Cred ca Barbo s-a retras cu banana , asa ca tre sa fac singura gratarul.

http://assets.sport.ro/assets/foodstory/2013/05/27/image_galleries/2320/carnea-la-gratar-cancerigena-iata-care-e-verdictul-dat-de-medici_size1.jpg

Rotty
Postat pe 30 Aprilie 2014 14:41
De la: Rotty, la data 2014-04-30 09:33:08 Ce frumos ! Sper ca am loc la geam...

pe dinafara... ia uite ce mult loc ai !
barboneli
Postat pe 30 Aprilie 2014 16:03
Am bilet pe dinauntru spre dezamagirea ta.
Rotty
Postat pe 30 Aprilie 2014 16:09

aha... atunci e perfect ! ca si eu am pe dinauntru... si daca nu ma insel, avem locuri alaturate ! sti cumva sa joci sheptic ?

pai eu te-am lasat sa faci bagajul si tu... tu faci gratarul... !!!
barboneli
Postat pe 30 Aprilie 2014 17:05
Pai am facut gratar , ca ne era foame. Deabia acum merg sa fac bagajul.
Rotty
Postat pe 30 Aprilie 2014 18:50
Sper ca stinge Barbo lumina , ca io ma duc la somn. Noapte buna.
Rotty
Postat pe 30 Aprilie 2014 20:04

da sefa... stinge Barbo... stinge lumina, stinge si o pulpa din frigider... aia cu gust indian... mai stinge si juma din tort ca tot se strica daca mai sta noaptea asta... as stinge si jumatea aia de litra ce a ramas in sticla aia cu Campari... dar sunt deja ametit... asa ca o las acolo. poate vrea Misu... o s-o intreb... !!! noapte buna Rotty... si drum bun, lin, si cu privelisti frumoase... ! vezi ca imdeiat dupa ce o luati la stanga acolo la 10000 metri sau picioare... o luati pe calea laptelui... !!! peisaj mirific... ! daca e inca intuneric afara, deschizi geamul si faci cu blitzul... ! daca nu deschizi geamul, blitzul nu ajunge sa faca afara... se opreste in geamul dublu... ! hai... somn usor si plutitor...
barboneli
Postat pe 30 Aprilie 2014 21:15

traiasca ziua de 1 Mai. si cu toate ca, cafeaua nu era chir bautura proletarului... eu beau o cafea...

http://www.v3wall.com/wallpaper/1920_1200/1006/1920_1200_20100601094122255893.jpg

o zi frumoasa sa aveti...

barboneli
Postat pe 1 Mai 2014 06:59
buna de dimineata ! pupicii de dimi !
beau si eu eu cafea ! Barbo mancare nu ai ? nu a mai ramas nimic prin frigider ?
azi sarbatorim prin munca ! sapam ceapa daca putem !!
ieri a plouat cu spume si bulbuci ! si a tunat si a fulgerat ! sigur vine vara !
o zi cu soare sa fie pentru toti !
Celtic_Frost
Postat pe 1 Mai 2014 07:13
Neata buna ! Sunt cam obosita dupa (doar ) doua ore de somn si vreo trei de drum , dar o cafea tot beau cu voi.

http://www.evidero.de/wp-content/uploads/2012/10/Kaffee-III-726x408.jpg

Va -icesc de acasuca.
Rotty
Postat pe 1 Mai 2014 10:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cafea 147 De la: garbo_387603 3 Martie 2014 09:22
Concurs 1 De la: garbo_ela 25 Noiembrie 2009 15:23
cu colinda.... 10 De la: Iryna_Iry 28 Aprilie 2013 09:36
RESTAURANT 31679 De la: garbo_19362 8 Octombrie 2019 19:48
Inima albastra 714 De la: dor72_ 23 Octombrie 2011 01:18
Setari Cookie-uri