ok... o sa bag chiar doi.... cu placere !!! si ardeii tai s-au inrosit... asa ca azi, maine ii culeg sa-i pun la uscat !!!! |
||
barboneli Postat pe 5 Octombrie 2012 15:06 |
||
---|---|---|
Ma bucur Vrea cineva chec cu crema de ciocolata ? ... Sa nu ziceti ca nu am intrebat |
||
Rotty Postat pe 5 Octombrie 2012 19:03 |
||
Noapte buna prieteni http://www.youtube.com/watch?v=0Wv3Ya9nskA&feature=related |
||
|
||
Rotty Postat pe 5 Octombrie 2012 21:30 |
||
NB! http://www.youtube.com/watch?v=_MKX2rhpHhU |
||
Axl_R Postat pe 5 Octombrie 2012 21:51 |
||
noapte buna !!! maine voi servi o bucara din deliciosul chec.....eu tocmai am terminat dulceata de chismis( struguri fara samburi)...un deliciu...pacat ca nu am cum sa-ti trimit !!! | ||
ladyDY Postat pe 5 Octombrie 2012 21:52 |
||
Neata ! De asa o dulceata chiar ca sunt curioasa Tre sa fie super Roze(cum zice EU_)...asta e pentru tine,in loc de ceai .Ala vine mai tarziu http://www.youtube.com/watch?v=OzHYwmQ3iGE |
||
Rotty Postat pe 6 Octombrie 2012 07:28 |
||
Sa nu fiti cuminti pana ma intorc ....Azi facem clatite Fug la trebi |
||
Rotty Postat pe 6 Octombrie 2012 08:39 |
||
oooooooooo! ia! ...la clatit'...viu si io ....tu spala ghini....;)) Lady, am si io dulceata di boabe de struguri nu ti mai lauda, a mea ii din aia albi....a ta, di care ii? ...sa mi dai si mie daca ii din aia negri, ce?.... ai mancat tat checu'?? nu mai este :(:(.....PFF....!nu ramane nica, tat haleste.... :( laaasa, sa-ti fie de bine!:) Rotty(cica) ...invart io clatitele, vrei? ....da, mai dupamasa ......:) Pt. SoaRe!:) |
||
Fss_ssu Postat pe 6 Octombrie 2012 12:24 |
||
Normal ca mai pe dupamasa Asa ca desert,ca vreau azi sa fac o paparaie cu costitza si gogonele de la SoaRe ....Putin picante | ||
Rotty Postat pe 6 Octombrie 2012 12:29 |
||
A mers perfect cu costitza | ||
Rotty Postat pe 6 Octombrie 2012 15:21 |
||
'' Pt. SoaRe!:) '' Pt Fecioru' R, mul�am. http://www.youtube.com/watch?v=24zRC8DaXF0 |
||
Axl_R Postat pe 6 Octombrie 2012 15:51 |
||
Si io | ||
Rotty Postat pe 6 Octombrie 2012 15:57 |
||
Aici este!!! Buan ziua,gazda,...buna ziua,musterii,Rotty,...este gata meniul?Mi-e foame,..vin de pe drum,...am mancat doar cateva mere!!! Niste flori pentru gazda! C-asa-i frumos! |
||
The_rock_flower Postat pe 7 Octombrie 2012 14:54 |
||
Scuze draga mea,dar eram la cratita si nu te-am auzit intrand Inca doua minutele si e gata | ||
Rotty Postat pe 7 Octombrie 2012 15:06 |
||
Ah...Uitasem Ce vrei sa bei la masa ? Un vin alb demisec merge ? ....Sau o bere ?....Am si apa | ||
Rotty Postat pe 7 Octombrie 2012 15:09 |
||
Nu-i nimic,Rotty,...ma asez la o masa,...ma dor picioarele,...te astept citind revista,pe care o am la mine!!!!Mmmm,ce arome vin dinspre bucatarie,....miroase bine,..dar ai nevoie de ajutor cumva,...este cam tarziu,si-acum vor veni clientii infometati!!! | ||
The_rock_flower Postat pe 7 Octombrie 2012 15:10 |
||
O apa plata,te rog,Rondy,...si mai tarziu,..un pahar cu vin alb ,sec sa fie,..este potrivit dupa cascavalul pane!!! Multumesc pentru ospitalitate!Si putina muzica... http://www.trilulilu.ro/muzica-blues/superbe-melodi-din-suflet-pentru-suflet |
||
The_rock_flower Postat pe 7 Octombrie 2012 15:13 |
||
Daca nu vine lume,papam noi tot ....sau ducem mai spre seara la crasma Acolo sigur se mananca si farfuriile dupa vreo doua-trei pahare cu oaresce Uite am facut si cartofi prajiti...azi e Duminica,nu calculam calorii | ||
Rotty Postat pe 7 Octombrie 2012 15:14 |
||
Esti buna gospodina,si prevazatoare pe deasupra!! Multumesc pentru portia imbelsugata,...si pentru cartofii prajiti,..auzi,dar niste mujdei de usturoi nu ai?? Stai langa mine,...sa mancam impreuna,..pana vin obisnuitii zilei!!Ce-ai mai facut astazi??? Tot cu treaba,nu? | ||
The_rock_flower Postat pe 7 Octombrie 2012 15:20 |
||
Tocmai am facut un mujdei din ala cu smantana....m-ai vazut ? Sincer,am profitat ca s-a inseninat putin si am mutat o floare pe care o cumparasem din mila,intr-un ghiveci mai mare |
||
Rotty Postat pe 7 Octombrie 2012 15:35 |
||
Am nas de copoi!!! Am simtit putin miros!!! Multam!!! Iubesti florile,..de esti asa grijulie...inseamna ca locuiesti la curte,nu? Florile sunt simbolul frumusetii! Drept multumire pentru mujdei,...poftim: http://www.trilulilu.ro/muzica-diverse/melodii-nemuritoare-superbe-superbe-ascultati-cu-s |
||
The_rock_flower Postat pe 7 Octombrie 2012 15:42 |
||
Asta nu a intrat la mine. De la Trilu nu intra toate Da. locuiesc la curte si am si o mica gradinuta cu multe flori si condimente....pasiunea mea,pe langa animale. Poti linistita sa vezi la mine la poze...daca vrei. |
||
Rotty Postat pe 7 Octombrie 2012 15:49 |
||
Am vrut sa pup fetele.... dar vad ca se dedau la mujdei Hai ca le pup oricum Glumesc, fetele |
||
GHEISA_ Postat pe 7 Octombrie 2012 15:49 |
||
Gheisa uite pupici cu mujdei ...Pute ? | ||
Rotty Postat pe 7 Octombrie 2012 15:50 |
||
Sunt anesteziata complet | ||
GHEISA_ Postat pe 7 Octombrie 2012 15:52 |
||
Buna ,Gheisa fara mujdei de usturoi,... acum,...ai!!!!Sezi langa noi,...Rotty,...serveste-o si pe Gheisa din bunataturile pregatite de tine!! Hai,noroc si la mai mare!!! | ||
The_rock_flower Postat pe 7 Octombrie 2012 15:55 |
||
Fetele....desfac o sampanie sa spalam mujdeiul ....Punem de-o barfa ? | ||
Rotty Postat pe 7 Octombrie 2012 15:57 |
||
Adevarul e ca usturoiul e sanatos....pt.sanatate Unele pareri zic ca ar fi si ...afrodisiac | ||
GHEISA_ Postat pe 7 Octombrie 2012 15:59 |
||
Nu ai desfacut-o pana acum? Sa curga sampania,si...sa punem de una mica,...ca in facultate,..ne intalneam ,...grupul nostru de harnicute,si da-i,..da-i..daca nu tocam toate cele,... Uite paharul meu,...umple-l,Rotty,...mi-e sete .... | ||
The_rock_flower Postat pe 7 Octombrie 2012 16:00 |
||
Cu placere 18 Gheisa ...o trebuit sa zici asa tare de ce mancam azi usturoi ? ...nu ca am avea nevoie,dar..... |
||
Rotty Postat pe 7 Octombrie 2012 16:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
euro | 8 | De la: akupcso_yaho_com 21 Noiembrie 2009 20:24 |
cazare delta dunarii Sulina | 13 | De la: iasomia 14 Octombrie 2010 17:18 |
Studiu de piata pt bautorii de whisky | 190 | De la: tutankhamon 27 Noiembrie 2009 21:32 |
|
||
De ce suntem imbecili in lumea virtuala? | 58 | De la: duchess1 6 Februarie 2014 13:19 |
multumesc!! | 6 | De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 22:00 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural