vreauuuuuuuuuu si ...si..... | ||
ladyDY Postat pe 16 Octombrie 2012 20:33 |
||
---|---|---|
Ai luat suc de grapefruit,Rotty...stiam eu ...ca esti grijulie...si nu uiti nimic!!!Pai...sa torn in pahare,nu? Voi vreti? Rotty..te omenesc putin timp...caci incepe meciul....si nu pot pierde asemenea lupta...Romania-Olanda!!! | ||
The_rock_flower Postat pe 16 Octombrie 2012 20:34 |
||
Toarna Rock...Merge cu lichiorul pe care il beau cu Lady Ei ce sa zic...HAI ROMANIA ! |
||
|
||
Rotty Postat pe 16 Octombrie 2012 20:36 |
||
Uraaaaaaaaaaaaaa...as merge pe un meci egal...dar mi-e teama ...ca vom incasa ceva goluri...olandezii au jucatori de goluri...si atacanti buni...nu se compara nationalele...dar vom vedea!!!! Am turnat...beti acum...curge pe gat.... | ||
The_rock_flower Postat pe 16 Octombrie 2012 20:39 |
||
Rotty...ma pregatesc penru vizionarea meciului...o seara frumoasa si noapte buna!!!! Traiasca Romania!!!! |
||
The_rock_flower Postat pe 16 Octombrie 2012 20:51 |
||
Noapte buna si tie si vizionare placuta | ||
Rotty Postat pe 16 Octombrie 2012 21:03 |
||
Am lasat pe bufetul cald ficatzei cu ceapa si mamaligutza....pe masa sunt gogonele si castraveti murati.....poate mai intra vreun trecator flamand Vinul e la frigider,iar eu sunt in living la TV. Daca e nevoie de ceva,strigati. |
||
Rotty Postat pe 16 Octombrie 2012 21:27 |
||
as strigaaaaaaaaa...dar nu pot....miau ...miau...miau... vizionare placuta !!! | ||
ladyDY Postat pe 16 Octombrie 2012 21:31 |
||
Lady ma uit la o comedie ...e draguta dar sper sa nu adorm... | ||
Rotty Postat pe 16 Octombrie 2012 21:51 |
||
eu mai am un pik si ...pik...pik....noapte buna !!! | ||
ladyDY Postat pe 16 Octombrie 2012 22:00 |
||
Noapte buna Lady ... | ||
Rotty Postat pe 16 Octombrie 2012 22:14 |
||
Neata buna prieteni Mai intai cafeluta de dimineata si apoi om mai vedea...Zi frumoasa la toti . |
||
Rotty Postat pe 17 Octombrie 2012 07:55 |
||
buna dimineata Rotty... si celor care apar dupa harnicutzii de noi... !!! cum se face ca Rotty e intodeauna prima de dimineata si ultima la culcare...??? trebe neaparat sa ne spuna secretul... !!! http://claudiasofron.files.wordpress.com/2012/09/cafeaua-de-dimineata.jpg http://2.bp.blogspot.com/-K_fS3OamZ3w/TcUxnNZyHII/AAAAAAAACyk/B-D8ulQV6KQ/s1600/DSC07028.JPG http://1.bp.blogspot.com/_4rsFRpWC6N4/TDu7nm7tFMI/AAAAAAAAFyU/w249YDI9MJg/s1600/poze+mamas+1108.jpg si ptr. cine vrea cafeaua la pat... stiu ca lui GHEISA ii place.... http://beforeandafterbrides.files.wordpress.com/2010/10/24oct.jpg o zi minunata sa aveti... !!! |
||
barboneli Postat pe 17 Octombrie 2012 08:58 |
||
Neata Barbo ...Secretul ? Uite la asta tre sa ma gandesc | ||
Rotty Postat pe 17 Octombrie 2012 09:09 |
||
...Da` cafea cu pic lapte nu ai ? Sau un esspreso machiato....ceva ? | ||
Rotty Postat pe 17 Octombrie 2012 09:11 |
||
Neatza..Miha,Barbo..Alina si cine mai zaboveste pe aici..o si o si un | ||
nu_sunt_nimeni Postat pe 17 Octombrie 2012 09:17 |
||
Neata July Gata cu cafeaua si ...Pap ceva si ies cu cutzii ca-i tarziu. Ma doare rau spatele... | ||
Rotty Postat pe 17 Octombrie 2012 09:23 |
||
Buna dimineata,Rottyyyyyyyyyyyy,Barboooooooooooooo,Jjulyyyyyyyyyyyyy.....am venit urmand mirosul cafelei pregatite....o zi frumoasa...va las cateva prajiturele cu ciocolata...placinta cu mere .si niste pere!!! Sa aveti pofta la ele...si sa va simtiti minunat astazi!! Barbo...si mie imi place cafeluta ....servita la pat!!! |
||
The_rock_flower Postat pe 17 Octombrie 2012 09:24 |
||
Si eu am dureri de spate de vre-o 2 ani...am facut o rezonanta electromagnetica si mi-a gasit si sus si jos la coloana un inceput de hernie discala..Cred ca durerile groaznice pe care le am eu de cap ..vin de la coloana..Poate sa fie?¿ Vreau raspunsuri | ||
nu_sunt_nimeni Postat pe 17 Octombrie 2012 09:27 |
||
Rock neata fato . Io iau o bucata de placinta | ||
Rotty Postat pe 17 Octombrie 2012 09:28 |
||
Da July de la coloana pot sa vina .Si eu am aceeasi problema. Cand nu ma doare zona lombara,ma doare cea cervicala si invers .....sa nu mai zic de cap... | ||
Rotty Postat pe 17 Octombrie 2012 09:31 |
||
Te rog...serveste cat doresti...are multa scortisoara!!! Ai grija cu durerea de spate...ce diagnostic ti-au pus medicii...suferi de hernie de disc..ai dureri lombare? | ||
The_rock_flower Postat pe 17 Octombrie 2012 09:34 |
||
Alina..ceva de Discopatie degenerativa in L4-L5 si L5-S1..asta era anul trecut,deci acum 1 an fix P.s Si mai este ceva care eu nu inteleg C3-C4,C4-C5 si C5-C6 arata pierdere de semnal in T2 |
||
nu_sunt_nimeni Postat pe 17 Octombrie 2012 09:39 |
||
As inclina..mai mult ...spre migrene ,dar poate fi si influenta herniei de disc!!!Intreaba medicul,Jjuly!!! |
||
The_rock_flower Postat pe 17 Octombrie 2012 09:43 |
||
Rock io vreau sa merg la alt medic ,ca ala la care am fost mi-a zis doar ca am o spondiloza usoara...Ha ha ....de lombara se face ca ploua si nu ma trimite la nici o investigatie serioasa. Cert e ca ma doare pana in picior ,de ma ia cucu.... | ||
Rotty Postat pe 17 Octombrie 2012 09:51 |
||
Au facut astia experiente cu mine,cu toate pastilele existente..si tot nu imi trece durerea de cap..sunt zile in care ma urc pe pereti de durere .Dar zilnic durerea o am..chiar daca ma trezesc acum..sau ... | ||
nu_sunt_nimeni Postat pe 17 Octombrie 2012 09:54 |
||
Jjyuly...este vorba de discurile intervertebrale...cele punctate ...sunt afectate..deci...si zona respectiva...!!! Trebuie sa ai grija de sanatate...astfel de afectiuni.....trebuie tinute sub control....afecteaza mobilitatea omului..si aceasta ..pe termen lung!! | ||
The_rock_flower Postat pe 17 Octombrie 2012 09:54 |
||
Sunt discurile intersomatice | ||
nu_sunt_nimeni Postat pe 17 Octombrie 2012 09:58 |
||
Fetele..stiti ce ma irita cel mai tare la pagina asta?¿Ca nu se actualizeaza singura | ||
nu_sunt_nimeni Postat pe 17 Octombrie 2012 10:03 |
||
Rotty...spondiloza este o boala urata....care aduce durerile atroce de cap....cred ca stii ..ca nu este vindecabila..in plus de asta...se mosteneste in familie!O conditie obligatorie este sa nu dormi pe perna...si salteaua patului...in care dormi ...trebuie sa fie mai tare..decat cele obisnuite!!!Medicul iti poate da tratament medicamentos pentru tratatrea spondilozei...mai precis...pentru calmarea durerilor...dar exista si tratament pe baza de plante...exista farmacii de asemenea profil in Germania?Pentru durerea lombara...conteaza sa ai niste investigatii la dosar...radiografii ....numai in baza lor...se va acorda tratament!!!Analgezicele...antiinflamatoarele...mare grija in administrarea lor...caci au reactii adverse si contraindicatii...astfel de dureri se trateaza ...dar sunt recidivante...fiind catalogate drept "pe viata"....fizioterapia ajuta foarte mult...dar numai la indicatia medicului!!! |
||
The_rock_flower Postat pe 17 Octombrie 2012 10:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
BUna lume.... | 8 | De la: tutankhamon 30 August 2009 23:16 |
imi prinde bine un sfat | 253 | De la: ancanca 24 August 2009 19:13 |
alina | 29 | De la: Dor_marunt 28 Noiembrie 2009 09:19 |
|
||
Zebra Caffe s�rb�torește ziua b�rbatului | 1 | De la: Veenman 8 Martie 2011 15:55 |
'Super party Club "Sub Scena" - in incinta Cafe-Teatrului Godot ' | 1 | De la: Ioanaaaaaaaa 15 Martie 2011 00:33 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural