Buna dimineata ! Am aparut si eu la cafea Dragii mei,multumesc pentru urari si torturi Barbo nu am fost inca cu cainii,ca inca dorm....inclusiv jumatatea mea |
||
Rotty Postat pe 21 Octombrie 2012 09:30 |
||
---|---|---|
ok... mu problema... ziua-i mare... !!! continuam cu glumele... !!!! Nu stiu ce si ma fac, domnule doctor. Casatoria mea a intrat intr-un impas. - Cum asa? - Pai, sotia mea nu ma poate suferi cand sunt beat, iar eu n-o pot suferi cand sunt treaz... Maria si Ion la aniversarea celor 25 de ani de casatorie.... La un moment dat, in timpul mesei festive, Maria ii adreseaza lui Ion o mica intrebare, soptita la ureche: - Auzi, ma' Ioane, acuma zi-mi si mie ce gen de femei iti plac tie: cele frumoase sau cele inteligente? Fara a sta prea mult pe ganduri, Ion ii raspunde, tot soptit: - Niciunele dintr-astea doua, tu Marie!... Stii bine ca io te iubesc numa' pe tine !.... Diferenta dintre stres, teama, panica: STRES: nevasta e gravida. TEAMA: amanta e gravida. PANICA: amandoua sunt gravide. Sotul intra in pat si-i sopteste sotiei la ureche: - �Sunt fara chiloti� Sotia: -�Lasa-ma sa dorm, maine am sa-ti spal o pereche. Sotul vine acasa seara putin cam vesel. Nevasta ii pune farfuria cu mancare in fata, el o vede, si o arunca pe geam. Nevasta cand il vede, ia masa si o arunca si pe asta pe geam. - Ce faci nebuno? De ce ai aruncat masa? - Pai, am crezut ca vrei sa mananci in gradina ! Sotia plecata in deplasare isi suna sotul: - Ce face pisica? - A pierit! - Aoleu, nemernicule! Nu puteai sa imi dai vestea putin mai delicat?! De exemplu, ca e pe acoperis si intamplator a cazut� - OK ! - Ce face mama ? - E pe acoperis !� Proaspat casatorit isi trece numarul sotiei in telefon: Prima data: viata mea Dupa 2 ani: sotia Dupa 5 ani: acasa Dupa 10 ani: hitler Dupa aniversarea casatoriei de argint: numar gresit !!! http://youtu.be/YhqceoKFZj4 |
||
barboneli Postat pe 21 Octombrie 2012 09:47 |
||
Neatzaa O cafelutza daca a mai ramas si pt mn -neagra si fara zahar | ||
|
||
nu_sunt_nimeni Postat pe 21 Octombrie 2012 09:48 |
||
Neata July Serveste-te ca este destula. A facut Barbo Eu ma amuz copios de bancurile astea | ||
Rotty Postat pe 21 Octombrie 2012 09:52 |
||
Buna dimineata...ce-mi citesc ochii,Rotty? La multi ani...sa va iubiti si sa fiti sanatosi toata viata voastra!! Sa va fie viata ...nectar ...cu bucurii si realizari!!! Buna dimineata,Gheisa,Jjuly!!!! Barbo...ca de obicei...m-ai facut sa rad...multam!!!!Te salut!!! Astazi ...ce avem in meniu...si in planul artistic??? |
||
The_rock_flower Postat pe 21 Octombrie 2012 10:15 |
||
" Astazi ...ce avem in meniu...si in planul artistic ??? " pai uite ce artistic o sa fie... noi o lasam pe Rotty sa serbeze in liniste si romantic impreuna cu "jumatatea"... si noi mergem la o terasa si ne imbatam de bucurie... ! iar tu... ptr. ca am auzit ca ai voce frumoasa... o sa ne canti si o sa ne dansezi pe masa... !!! ce zici ce program artistic avem... ? |
||
barboneli Postat pe 21 Octombrie 2012 10:23 |
||
Multumesc Rock Azi avem friptura de vitel la tava ,cartofi cu rozmarin si sos de vin rosu ....Inca nu stiu ce salata o sa fac... |
||
Rotty Postat pe 21 Octombrie 2012 10:24 |
||
Rotty...la asemenea bunatati,merge salata de castraveti murati....sa pui cateva cuburi de gheata in castronul cu salata...si daca se poate...mai arunca niste marar tocat..pe deasupra!!! Si sa aveti pofta la tot!!!Petrecere frumoasa!!! | ||
The_rock_flower Postat pe 21 Octombrie 2012 10:28 |
||
Barbo..nu stiu de unde ai auzit...ca am voce frumoasa...caci asa este..dar nu stiu sa dansez...dar facem astfel...eu cant...si tu dansezi pe masa...de fericirea lui Rotty...ce spui...batem palma???? De muzica ...cine se ocupa???? | ||
The_rock_flower Postat pe 21 Octombrie 2012 10:31 |
||
Buna idee...Prajitura de ciocolata am facut-o ieri...azi mai fac placinta cu branza ....Va servesc cand e gata | ||
Rotty Postat pe 21 Octombrie 2012 10:31 |
||
Cred ca de muzica te ocupi tu azi draga mea | ||
Rotty Postat pe 21 Octombrie 2012 10:32 |
||
Placinta cu branza.....o sa fie potrivita ...cu multe stafide si aroma de vanilie....eu astept placinta!!!! Sa fiu responsabila cu muzica....nu este randul lui Barbo...poate el are mai mult succes cu musteriii de astazi??? |
||
The_rock_flower Postat pe 21 Octombrie 2012 10:37 |
||
O sa fiu si eu pe aici. Gata cu musafirii ca mi-a ajuns aseara si juma` din noapte .....Sau mai stii cine apare iarasi ??? | ||
Rotty Postat pe 21 Octombrie 2012 10:44 |
||
Maiiiii...da` unde s-a ascuns July ? Mai adineaori sedea langa mine.. | ||
Rotty Postat pe 21 Octombrie 2012 10:45 |
||
Musafirii neasteptati sunt cei mai savurosi!!!! Jjuly??????Nu stiu unde s-a dus....cand am intrat...nu era langa tine...nu ai observat plecarea ei...caci erai intoarsa cu spatele la ea!!! | ||
The_rock_flower Postat pe 21 Octombrie 2012 10:47 |
||
Hmmmm.... Poate a fugit sa vada ce face ala micu... | ||
Rotty Postat pe 21 Octombrie 2012 10:50 |
||
De la: The_rock_flower, la data 2012-10-21 10:31:33 Barbo..nu stiu de unde ai auzit...ca am voce frumoasa...caci asa este..dar nu stiu sa dansez...dar facem astfel...eu cant...si tu dansezi pe masa...de fericirea lui Rotty...ce spui...batem palma???? De muzica ...cine se ocupa???? batem... de ce nu... batem pe amandoua partile... ! dra atunci, trebuie sa avem o masa de marmura... butuc ceva, ca eu mi-s greu !!! muzica... ? eu ma pricem mai mult la muzica de ascultat... nu de dansat pe masa... dar vedem noi ! dar ceva mai tarziu... sa fie gata masa. apropo... a mai ramas ceva in damigeana aia... ? cum... AER doar... ??? nasol..... !!! Rotty... ce zici de salatele astea... merge ? http://download2.dreamstime.com/dreamstimezoom_17272643.jpg?imageid=17272643&forcepass=4b3d16e1836aeea0d863de0e0c73d165 http://download2.dreamstime.com/dreamstimezoom_17369695.jpg?imageid=17369695&forcepass=5ec872e0685d289470d801c099d9ce38 |
||
barboneli Postat pe 21 Octombrie 2012 10:53 |
||
Uauuuuu.... Le vreau pe amandoua Imi plac mult salatele... | ||
Rotty Postat pe 21 Octombrie 2012 10:56 |
||
Barbo...s-a facut..am o cariera de marmura in vecinatate..taman buna sa facem o masa pentru tine!!!! Poti manca linistit!!! Si damigeana...uite-o langa masa..este aproape plina...nu s-a baut cine stie ce ...asteapta ...cuminte colindatorii!!!! Gasim noi si muzica...petrecere sa fie ...si veselie!!!! Imi plac salatele propuse...arata "misto"!!!! | ||
The_rock_flower Postat pe 21 Octombrie 2012 10:58 |
||
Azi o sa "atentez" si io la damigeana aia... Poate o sa dansez cu Barbo pe masa | ||
Rotty Postat pe 21 Octombrie 2012 11:19 |
||
Numai beutura avetzi in cap (mai bn decat dureri ca mine)O zi frumoasa dragii mei..eu plec cu piticii pa-pa | ||
nu_sunt_nimeni Postat pe 21 Octombrie 2012 11:31 |
||
Rotty...damigeana este langa tine...tine-o aproape....si ne mai dai si noua din ea...acte un strop...si-om vedea cu dansul..ce se alege de el...cred ca o sa dansam cu totii...la gramada...ca-i bun rau vinul!!! Jjuly...iti pastram si tie vinisor...mergi cu piticii la aer...si ne citim mai incolo!!!! Relaxare placuta!!! |
||
The_rock_flower Postat pe 21 Octombrie 2012 11:36 |
||
De la: jjulyeta, la data 2012-10-21 11:31:31Numai beutura avetzi in cap (mai bn decat dureri ca mine)O zi frumoasa dragii mei..eu plec cu piticii pa-pa inca nu avem... e inca in damigeana... !!! dar si cand o sa incepem s-o "usuram"... plimbare placuta... !. |
||
barboneli Postat pe 21 Octombrie 2012 11:40 |
||
Pa July....distractie placuta Rock,io zic sa incepem ca trece ziua si damigeana tot plina e |
||
Rotty Postat pe 21 Octombrie 2012 11:41 |
||
ok fetilii... sunt ale voastre ! o data, de doua ori... pac ! licitatia s-a incheiat... ! |
||
barboneli Postat pe 21 Octombrie 2012 11:43 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=_gUSpMC2oU8&feature=related |
||
Rotty Postat pe 21 Octombrie 2012 11:45 |
||
http://youtu.be/SKdVq_vNAAI |
||
barboneli Postat pe 21 Octombrie 2012 11:50 |
||
Gata,Rotty..adu damigeana!!! Barbo....vino langa noi...macar sa ne sprijini la nevoie!!! http://www.youtube.com/watch?v=eM8Ss28zjcE&feature=related Sa inceapa ...nebunia!!!! |
||
The_rock_flower Postat pe 21 Octombrie 2012 11:54 |
||
http://youtu.be/iDUALk_U8WY |
||
barboneli Postat pe 21 Octombrie 2012 11:56 |
||
Io deja dansez cu paharul in mana....Ma vezi ? | ||
Rotty Postat pe 21 Octombrie 2012 11:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
BUna lume.... | 8 | De la: tutankhamon 30 August 2009 23:16 |
CARNAVAL de ziua indragostitilor | 41 | De la: reyya 23 Februarie 2010 22:35 |
euro | 8 | De la: akupcso_yaho_com 21 Noiembrie 2009 20:24 |
|
||
se poate? | 45 | De la: daniilia 15 Noiembrie 2011 16:31 |
Regretele voastre((: | 204 | De la: zambila 10 Noiembrie 2009 12:41 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural