RESTAURANT

neatza GHEISA... mersi mult ! nu, nu-s mofturos... si de la tine, primesc si cu filtru si fara filtru... !!!
barboneli
Postat pe 27 Octombrie 2012 09:05
Buna dimineata,Rotty,Gheisa,Barbo...bine v-am gasit!!!!! Gasesc o cafeluta la voi? Un weekend frumos...la toata lumea!!! Bar Barbo...multam pentru floricele!!!Zi curata si linistita sa ai!!!
The_rock_flower
Postat pe 27 Octombrie 2012 09:05
Neata Rock,Ghe...
Am facut eu o gramada de cafea ,bine ca ai venit ca riscam sa o beau eu pe toata Lui Barbo mi-a fost "teama" sa-i ofer,ca zicea ca azi nu are voie sa faca nica nica....deci, sta.
Rotty
Postat pe 27 Octombrie 2012 09:10
Multam,Rotty...stiam ca tu esti baza in restaurant.... sa bem atunci...uite..am adus chec si placinta cu carne...calda....de-abia ce am cumparat-o de la patiserie...v-o promisesem !!!Cine doreste...poate sa serveasca...pofta buna sa aveti!!!
The_rock_flower
Postat pe 27 Octombrie 2012 09:14

mmmda... ai dreptate Rotty, dar stii tu... nimeni nu e perfect ! sunt un ateu... indoit cu apa ! si in plus, asta e o tara plina numai cu evrei... in afara de romanasii veniti la lucru si ramasi pe ici pe colo !
eu nu "ascult" de cuvantul Domnului... dar ascult de cuvantul lui Domnu Moritz de vizavi, sau de Domnul Rubishtein de alaturi... etc. si din respect pentru ei, care "asculta" de cuvantul Domnului... fac pauza de shabbath... ! adica nu dau muzica tare, nu tai cu drujba, nu tai iarba cu masina ci o rup fir cu fir... dar de mancat e voie... !!! si inca cum... !!!
barboneli
Postat pe 27 Octombrie 2012 09:18
Buna dimineata fetele cochetele

Ce ziceti, azi avem noi grija de Barbo ?? Il indopam ca ....pe gascan
GHEISA_
Postat pe 27 Octombrie 2012 09:21
De la: Rotty, la data 2012-10-27 09:10:18Neata Rock,Ghe...
Am facut eu o gramada de cafea ,bine ca ai venit ca riscam sa o beau eu pe toata Lui Barbo mi-a fost "teama" sa-i ofer,ca zicea ca azi nu are voie sa faca nica nica....deci, sta.

Mersi Rocky... !

Rotty... nu trebuie sa-ti fie teama... pentru ca tu, daca mergi la biserica si nu la sinagoga, ai voie sa lucrezi azi... maine nu, dar maine iti fac eu cafeaua daca vrei... !!! asa ca-mi oferi sau nu... eu tot iau una !!!
barboneli
Postat pe 27 Octombrie 2012 09:22
De la: GHEISA_, la data 2012-10-27 09:21:24Buna dimineata fetele cochetele

Ce ziceti, azi avem noi grija de Barbo ?? Il indopam ca ....pe gascan

aaaoleu... ! vai de ficatul meu, cu voi... !!!! dar numai o zi... merge !!! mersi !
barboneli
Postat pe 27 Octombrie 2012 09:24
Gheisa ...il "indopam"...cum sa nu...numai sa stea cumintel!!!!
The_rock_flower
Postat pe 27 Octombrie 2012 09:34
Barbo e frumos ceea ce faci...ma refer la respectul fata de vecini.....Si sa sti ca eu nu merg la biserica. Eu cred in existenta divina nu in preotime. Nu trebuie sa merg in biserica sa ma rog.....o fac acolo unde ma simt mai aproape de Dumnezeu.....In fine....sa trecem la lucruri lumesti,cum ar fi placinta cu carne de la Rock...
Rotty
Postat pe 27 Octombrie 2012 09:40
Asa,asa...am portionat-o...va asteapta ...calda si frumos mirositoare...mancati...nu va sfiiti deloc...este pentru toata lumea...iata...v-am adus si suc proaspat de mere in combinatie cu pere...!!! Barbo...cinste tie ...pentru respectul acordat oamenilor!!!!
The_rock_flower
Postat pe 27 Octombrie 2012 09:46
Acum pap....nu vorbesc
Rotty
Postat pe 27 Octombrie 2012 09:52
adevata, uneori vecinii sunt mai aproape decat rudele, mai la indemana, pentru o mana de ajutor, pentru o vorba buna.... pentru un pahar de vin
GHEISA_
Postat pe 27 Octombrie 2012 09:53
La masa nu se vorbeste...adevarat,Rotty...pofta mare!!! Si eu infulec...dar ma si vorbesc...nu am astampar deloc!!!!!

Gheisa...ce ai spus de paharul cu vin...parca merge dupa placinta...un strop de leac batranesc....Barbooooooooooooo...unde este licoarea???????
The_rock_flower
Postat pe 27 Octombrie 2012 09:57
Deja ? Aoleoooo.....si io care aveam de gand sa muncesc prin casa ...Oi fi avand mai mult spor dupa ???
Rotty
Postat pe 27 Octombrie 2012 10:04

unde-i furtunul ???

http://www.daciccool.ro/images/stories/Dacicool/Bloguri/Corcova/Butoi%20si%20pahar%20de%20vin%20rosu.JPG
barboneli
Postat pe 27 Octombrie 2012 10:04
Io aduc pahareeee.....
Rotty
Postat pe 27 Octombrie 2012 10:07
Neatzaaa feteleee!!!! Miha..mai ai si pt mine o si o ?¿Barbo...tampita sarbatoare..nu ai u voie sa faci nika nika nika
nu_sunt_nimeni
Postat pe 27 Octombrie 2012 10:09
Rotty..si eu trebuie sa fug la cumparaturi..am un Dumitru in familie...se lasa cu balamuc mare!!!Dar ...o sa mai intru pe aici..asa....cate un pic...sa mai vorbim cate ceva!!! Sporesti viteza de lucru...dupa ceva licori binecuvantate!!!

Barbo...uite furtunul langa tine...clateste-l nitel...si da-i bataie..este uscat gatul...!!!
The_rock_flower
Postat pe 27 Octombrie 2012 10:09
Asa cu noaptea in cap va apucatzi de beuta?
Pana diseara o sa ajungetzi MELC MELC
nu_sunt_nimeni
Postat pe 27 Octombrie 2012 10:11
Buna dimi,Jjuly....bine ai venit la placinta...si la vinisor de la Barbo!!!!

Rotty...ai adus pahariliiiiiiiii????Curge vinu' pe jos...sari cu pahareliliiii!!!Barbo...fii atent...nu risipi bunatate de vinisor!!!! Gheisa...unde ai fugit...vino-ncoa...degrab'!!!! (Daca ar sti lumea...ca nu pun gurita pe alcool...dar las' ca-i bine...ramane secret total!!! )
The_rock_flower
Postat pe 27 Octombrie 2012 10:13
Am vazut ce vin a adus Barbo cam negru puterea ursului
GHEISA_
Postat pe 27 Octombrie 2012 10:19
Aicia sunt ! Tin paharele
Neata July
Rotty
Postat pe 27 Octombrie 2012 10:23
Am vazut si eu,Gheisa...da' numa' petere sa avem...si treaba mere cu spor...sau sporuri...apai...sa curga in pahare....puterea!!!

Fetele,baiet de baiet,Barbo...sunt strigata ...tre' sa plec al cumparaturi...revin mai tarziu...printre picuri de distractie...va imbratisez pe toti...zi faina tuturor!!!! Sa nu beti tat vinu...ca dati de belea cu mine...zau!!!!
The_rock_flower
Postat pe 27 Octombrie 2012 10:23
Sa ai spor Rock ....Doar nu crezi ca bem tot butoiul...
Rotty
Postat pe 27 Octombrie 2012 10:25
Vai de mine...gresii nitel...

putere...la...scuze,dragutilor....

Rotty...tine bine paharele...iata cum curge ...in pahare ...frumuseata de vinisor...hai noroc de noroc...aveti grija de voi...pa!!!
The_rock_flower
Postat pe 27 Octombrie 2012 10:25

fetilii vesele... beti cu masura... dar tot... ! am plecat si eu la pepiniera sa ne luam flori de iarna (la noi). panslute, gura leului, verbena, marar, patrunjel, coriandru... etc. !!!

pupici !
barboneli
Postat pe 27 Octombrie 2012 10:30
http://www.youtube.com/watch?v=thF0MMHOroI&feature=related
GHEISA_
Postat pe 27 Octombrie 2012 13:47
La cine maica ? ....La Barbo ?
Rotty
Postat pe 27 Octombrie 2012 15:02
Vai nu ,pacatele mele Am gresit topicul, trebuia pe cel ,, te iubesc pentru ca... ''
GHEISA_
Postat pe 27 Octombrie 2012 15:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
bux 3 3 De la: yanyacharberet 10 Octombrie 2009 10:17
cafeneaua trei cirese, doua piersici si un gratar..... 11457 De la: SAL 27 Ianuarie 2012 14:39
�Bucatarasul cel dibaci� ne dezvaluie secretele sale 1 De la: Veenman 24 Martie 2011 22:43
ce veti lasa? 40 De la: daniilia 28 Aprilie 2013 09:27
Beer revolution!! 2 De la: wife 11 Noiembrie 2009 12:39
Setari Cookie-uri