RESTAURANT

Te ajut,Rotty...cum o pot face??? Hai sa ne organizam...si sa pornim treaba!!!
The_rock_flower
Postat pe 29 Octombrie 2012 16:52
Miha, mi-e dor de �ur�a cu miros de r�nta�. Am crizanteme albe. Tre s� merg la timiteu.
Pauz�

Axl_R
Postat pe 29 Octombrie 2012 17:02
Axl_r...ce este aceea ...surta???
The_rock_flower
Postat pe 29 Octombrie 2012 17:05
Ax... ....ok.
Rock ...surta e sortz (de bucatarie)
Rotty
Postat pe 29 Octombrie 2012 17:14
Of...greu cu stalcirile de cuvinte...nu le prea pricep!!!Sort de bucatarie...clar si la obiect!!Miros de rantas...am inteles...chiar daca nu gatesc cu rantas...mai mult innabusit sau fiert la abur!!!
The_rock_flower
Postat pe 29 Octombrie 2012 17:20
Nu sunt stalciri de cuvinte. Este dialect.
Rotty
Postat pe 29 Octombrie 2012 17:26
Acum am inteles..nu stiu dialectele din zonele de origine...eu sunt bucuresteanca get-beget...aici nascuta...crescuta si toate cele...nu sunt experta in dialecte...scuze daca am fost inoportuna!!!
The_rock_flower
Postat pe 29 Octombrie 2012 17:29
Nici o problema Mai io tre sa ma "invart" putin pe aici prin bucatarie ....Mai bag cate un ochi....
A....si io sunt ardeleanca jet-bejet ....
Rotty
Postat pe 29 Octombrie 2012 17:32
as face eu curatenie....doar ce am sosit de la servici...mananc si apoi te ajut !!! sa spun ca mi-am revenit !!!! lesin de ras ...mare este gradina domnului...
ladyDY
Postat pe 29 Octombrie 2012 18:17
lady, te frec la tample cu otet parfumat!!!!
Eugenia_
Postat pe 29 Octombrie 2012 18:29
vreau...da imi pui si flori la tampla ... cred ca voi sta la intrare sa mi se arate BI/CI....la cate clone..... ..
ladyDY
Postat pe 29 Octombrie 2012 18:44


Pietricico, �i mie-mi place mai mult cu slobozitur�! Promit s� nu mai st�lcesc! Merg direct la :BZ!
Axl_R
Postat pe 29 Octombrie 2012 18:51
ladyDY
Postat pe 29 Octombrie 2012 18:57
De la: garbo_5862, la data 2012-10-29 15:30:40
De la: barboneli, la data 2012-10-29 15:13:06

ok, asa e ! masura folosita insa in tarile anlo-saxone... ! dar eu nu m-am referit la... cati metri patrati ai tu..... ci la:

�CRU^2, -�, acri, -e, adj. Care are gustul caracteristic al oțetului, al l�m�ii etc.; care provoac� o reacție gustativ� astringent�; (despre gust) ca al oțetului, al l�m�ii etc. 2. Fig. Moroc�nos, ursuz, sup�r�cios; r�ut�cios; sup�rat, m�hnit.






bine, ma DEX-ule. specialistul in muraturi.ce-ti mai face clona thor??????????vad ca si heartbit a luat-o la sanatoasa. miine ii facem de trei zile.


eu nu stiu de ce tot ma intrebi pe mine de clona... de thor, de care mi-e dor un pic, ca scria frumos si compunea si mai frumos... ca eu nu-s persoana potrivita ! si ce-ti pasa tie de clonele altora ? vad ca=l urnaresti pe Bit... ti-o fi dor de el, te pomini ??? dar aici e restaurant... aici poti sa intrebi de un sos bun, de o tocanita buna, de orice alt fel de mancare sau bautura... ! dar de clona ? ce vrei sa ne dea afara Rotty... ???
barboneli
Postat pe 29 Octombrie 2012 18:58
Axl_r...daca iti place cu "slobozitura"...atunci vorbeste asa...o sa ma straduiesc sa inteleg ce spui!!! Si eu merg la ...BS!!!

Buna seara,Eugenia,LadyDY,Barbo!!! Barbo ...ai venit cu mana goala...nik cafea...nik bautura...nik "potol"...ca sa ne potolim foamea de seara??
The_rock_flower
Postat pe 29 Octombrie 2012 19:10
mancaruri pe alese....cartofi copti cu unt, gulas, varza, curcan afumat, muschi de porc, lactate...bomboane, inghetat...asa ca luati de poftiti...daca nu...asta este !!!
ladyDY
Postat pe 29 Octombrie 2012 19:14
100 g zeama de lamaie, intinsa cu cutitul pe un pat de apa plata
Eugenia_
Postat pe 29 Octombrie 2012 19:18
Eu vreau curcan afumat...multumesc,LadyDY!!! Ati mancat ...vreodata.... curcan copt in foi de varza murata?
The_rock_flower
Postat pe 29 Octombrie 2012 19:20
Eu vreau curcan afumat...multumesc,LadyDY!!! Ati mancat ...vreodata.... curcan copt in foi de varza murata?
The_rock_flower
Postat pe 29 Octombrie 2012 19:20
De la: The_rock_flower, la data 2012-10-29 19:20:09 Eu vreau curcan afumat...multumesc,LadyDY!!! Ati mancat ...vreodata.... curcan copt in foi de varza murata?

nuuuuuu n-am mancat...cei de la Angst doar afumat au...in seara asta am cumparat in drumul spre Universitate
ladyDY
Postat pe 29 Octombrie 2012 19:22
dRumul aceal...este plin cu de toate observ...cum te-ai strecurat printre lucrarile din zona???Cam dificil...cu atatea cumparaturi!!!Trebuia sa strigi...eram la o aruncatura de bat...pe Brezoianu...veneam numaidecat sa te ajut!! !Daca vrei sa afli reteta respectiva...spune-mi si ti-o voi da...este un festin culinar...curcanul umplut si facut in foi de varza!!!
The_rock_flower
Postat pe 29 Octombrie 2012 19:31
Seara buna fetele
nu_sunt_nimeni
Postat pe 29 Octombrie 2012 19:32
Buna,Jjuly...bine ai venit!!! Ce faci,cum te mai simti...facem conversatie...pana vine Rotty??
The_rock_flower
Postat pe 29 Octombrie 2012 19:36
eiiiiiii daca stiam... lucrez prin zona....iar unul din drumuri duce pe langa BNR si in drum este magazinul Angst...si da daca doresti imi poti da reteta....nu dau inapoi de la preparate culinare...
ladyDY
Postat pe 29 Octombrie 2012 19:42
Seara buna ! Am venit Fetele... Tot fug cu cratita cu fasole peste drum....
Rotty
Postat pe 29 Octombrie 2012 19:47
a ramas goala cratita bre
Eugenia_
Postat pe 29 Octombrie 2012 19:49
Tocmai am observat
Rotty
Postat pe 29 Octombrie 2012 19:52
July,Rock....am ramas cu ceapa de la Lady
Rotty
Postat pe 29 Octombrie 2012 19:55
;))

aripi de las la voi!
sper sa nu faca curent
Eugenia_
Postat pe 29 Octombrie 2012 19:55
Fii atenta aici.....se ia una bucata curcan...se spala si se lasa la scurs...intr-un vas se pune ceapa taiata solzisori...se caleste fara sa se arda....separat se oparesc ciuperci...in apa cu putina sare....stii asta....dupa ce se oparesc...se scurg....se taie feliute subtiri ...dupa care se pun in vasul in care este ceapa tocata...se amesteca usor...se inabusa cu ceapa...punand putina zeama de carne....dupa care se ia vasul de pe foc.Se adauga mirodenii...dupa gustul fiecarei gospodine...ce are la indemana!!Eu pun si feliute de portocale n compozitie...dar nu este obligatoriu!!!Se ia curcanul...si se incepe umplerea lui....dupa care se aseaza in tava de cuptor...poti sa cosi burta curcanului sau nu...caci se acopera ...complet...cu foi de varza murata...si se potriveste focul la cuptor.Coacerea curcanului necesita timp suficient cat sa fie patruns!!!Pe masura ce foile de varza se usuca si se ard...se inlocuiesc cu altele noi...si tot asa...pana cand ...la incercarea cu furculita...carnea curcanului se patrunde!!!Se scoate curcanul din cuptor..se indeparteaza foile...se taie usor...in portii...punand si din umplutura...fiecarui degustator!!Se serveste cu orice fel de acreala...si cu un pahar de vin rosu!!Pofta buna!!!
The_rock_flower
Postat pe 29 Octombrie 2012 19:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
bacalaureat 2011-dezastru 109 De la: aida71 26 Octombrie 2011 11:27
valoarea unei femei ..., Cat de mult o apreciati pe femeia care va este alaturi? 48 De la: garbo_19362 30 Ianuarie 2014 23:40
Buna Romanie... 14 De la: LILO 3 Septembrie 2009 10:11
Lume,lume! Va invit la botez! 290 De la: eladaela 9 Octombrie 2009 19:33
sunt fericita! 95 De la: daria_pet 10 August 2009 22:43
Setari Cookie-uri