eu una asa cred | ||
ingerasulluptator Postat pe 17 Martie 2012 21:16 |
||
---|---|---|
oamenii nu incurajeaza,bunul simt si curatia sufleteasca si corectitudinea... De aceea nici nu exista. cand intalnesc un om curat la suflet.....da sunt oameni curati la suflet,,dar sunt naivi din pacate....sunt descurajati de anturaj.. |
||
ingerasulluptator Postat pe 18 Martie 2012 21:21 |
||
putini oameni s-au implicat pt evolutia valorilor morale si respectul intre oameni...pt ca pt aceasta nu primesti bani...muncesti dar esti raplatit spiritual,pt munca si eforturile pe care le depui. Depui efort psihic muncesti,dar nu esti apreciat si eforturile tale nu sunt apreciate de oameni... Dar in schimb esti raplatit spritual,,si Dumnezeu te raplateste prin faptul de a avea o minte puternica,,care stie sa deoseabeasca ce este bine si ce este rau. |
||
|
||
ingerasulluptator Postat pe 18 Martie 2012 21:26 |
||
asa Irinuca, lasa lumea sa vorbeasca ... | ||
cri_cat Postat pe 18 Martie 2012 21:32 |
||
....si eu cred asa ! Dap...da-mi voie te rog frumos!....moralitatea nu sta numa in chilotzi s-au In pantaloni....oamenii mai pot fi dezbracati uneori, fara voia lor ...dar sa ne rugam! Doamne ajuta! |
||
Fss_ssu Postat pe 18 Martie 2012 21:32 |
||
....aaaa nu ciar asa flacarico! Omu se strofoaca sa lege si el 3 cuvinte....si altii le ignora...nu se poate exprima mai clar ,profund,adanc si patrunzator,...nuuu? Trebuie rumegata,disekta bine problematik asta...zic io'! |
||
Fss_ssu Postat pe 18 Martie 2012 21:37 |
||
ei da, ai venit exact unde era mai mare nevoie de tine. Ce zici Irinuca de avatarul suparatului? |
||
cri_cat Postat pe 18 Martie 2012 21:38 |
||
ai schimbat iara avatarul, nu mai are Irina la ce se uita ... pentru ea l-ai pus nu? la care om te referi ? daca ai ceva sa-mi zici, zi-i cu vorbele tale |
||
cri_cat Postat pe 18 Martie 2012 21:42 |
||
De la: suparatu_, la data 2012-03-18 21:37:41 ....aaaa nu ciar asa flacarico! dap, asa este promit ca disec diseara problema. aaa, scuze ca te-am "plouat" aseara ! |
||
cri_cat Postat pe 19 Martie 2012 11:27 |
||
...nu-i bai!...ploaie?! ....face bine si vine... ea de la Doamne -Doamne... ..dap, ce ne-am face fara ea? ...cresc florile,legumile, zarzavaturile si adapa flacarico, adapa animalutele precum elefantii...si micile / gingase insecte ,buburuza iote'na....nui' Si spala flacarico ploaia: de pacate, /fata/spate/peste....... nevoile oamenilor sunt multe si pretutindeni....noh,Irinuk ....nu ocup locu'....decat stii tu unde /cand o fii timpul! O zi insorita si mult luminata ,sa avem! |
||
Fss_ssu Postat pe 19 Martie 2012 12:12 |
||
da, o zi insorita ! dar ce ai facut ochii aia mari , sa o vezi mai frumoasa? ziua.. |
||
cri_cat Postat pe 19 Martie 2012 12:20 |
||
...nu,...sa se vada ca am! | ||
Fss_ssu Postat pe 19 Martie 2012 12:27 |
||
Unde-s mai , ca eu nu-i vad? | ||
SAL Postat pe 19 Martie 2012 12:39 |
||
Irino, mai sintetizeaza si tu titlul topicului. Altfel ajungem sa citim doar titlu si nu mai e nevoie sa citim postarea. | ||
SAL Postat pe 19 Martie 2012 12:41 |
||
da...si ne sar ochii... | ||
ufishor Postat pe 19 Martie 2012 12:53 |
||
dap ' cum?.....trec intai / la teatru si p'orma / la cimitir ....ala asteapta....pana inchide ochii bre...unde ai vazut ca sare ce-i broasca?..... aia, ii nepasatore si r. rau..... |
||
Fss_ssu Postat pe 19 Martie 2012 13:07 |
||
Eu am gasit de multe ori ajutor in rugaciunile mele. Cateva sfaturi in legatura cu rugaciunea puteti gasi aici http://cumfacsa.ro/filozofie-religie/cum-sa-te-rogi | ||
garbo_12007 Postat pe 12 Martie 2013 23:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
o Noua dieta | 42 | De la: garbo_9816 15 Decembrie 2012 18:39 |
Ah,Internetul! | 8 | De la: cinezee 21 August 2009 00:49 |
am nevoie de un sfat | 97 | De la: avocat_divort 23 Aprilie 2010 11:16 |
|
||
CE FACI LA 37 DE ANI ATUNCI CAND MAMA TA PE CARE O IUBESTI ENORM,ITISPUNE CA NU TE MAI IUBESTE | 74 | De la: tutankhamon 19 Octombrie 2009 00:01 |
Increderea in sine. | 8 | De la: mss_x_8 11 Iulie 2009 22:49 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice