Noi conducem lumea,oamenii sunt sclavii nostri...Suntem independente,mandre,arogante...si cu toate acestea,ffff simpatice!!Trebuie sa recunoasteti...Suntem...adorabile!! ![]() ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 18 Martie 2012 09:10 |
||
---|---|---|
Si pline de personalitate.Schnuri (de ex)mananca impreuna cu rotty din acelasi castron dar Blaky nu.E prea mandru. | ||
Rotty Postat pe 18 Martie 2012 09:21 |
||
![]() Sunt negru, dar am o cravat� alb� �i �osete albe. ![]() |
||
|
||
Axl_22 Postat pe 18 Martie 2012 09:22 |
||
Neata Axl si tie Dum-Dum.Esti frumos dupa descriere ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 18 Martie 2012 09:24 |
||
Betty a fost super ideea cu topicul despre pisici.Au si cateii loc pe aici ca sa nu mai deschidem unul extra? ![]() |
||
Rotty Postat pe 18 Martie 2012 09:28 |
||
Torc si toata amaraciunea dispare. Ma "pisicesc" si incruntarea devine zambet . Ma joc si lumea ta se umple de voiosie , Si in schimb nu cer decat 2 mese pe zi... SI TOATA DRAGOSTEA TA!!! ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 18 Martie 2012 09:36 |
||
Cateii mei convietuiesc in buna pace cu pisi,deci la noi tema e doar una.Si sa vezi ce le mai apara rotty pe pisi lui cand vine cate un motan din vecini pus pe harta... ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 18 Martie 2012 09:37 |
||
De la: Rotty, la data 2012-03-18 09:28:29Betty a fost super ideea cu topicul despre pisici.Au si cateii loc pe aici ca sa nu mai deschidem unul extra? Merci,sigur ca incap si cateii...doar sunt BUNI PRIETENI cu ..pisicutele!!! ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 18 Martie 2012 09:37 |
||
Stii ca dupa operatie Blaky a stat tot timpul cu mine in pat?Statea pur si simplu langa mine si ma veghea.Cum sa nu-l iubesc?Cum sa nu-l rasfat?Mi-a fost mai credincios ca un caine ![]() |
||
Rotty Postat pe 18 Martie 2012 09:42 |
||
Mama mea are o pisica PUPY nu e de rasa,dar e o dulce....si spune{mama} ca atunci cand o doare ceva,Pupy se aseaza pe locul dureros,il simte..si sta acolo pana trece durerea! ![]() ![]() Cei care nu iubesc pisicutele-si sunt si de aceia destui,spun ca pisica iubeste tot ce e anormal,si dupa ce se normalizeaza miscarea organului bolnav,nu-i mai place normalitatea si pleaca...Dar oricum ar fii..e CLAR ,PISICILE pot vindeca!! ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 18 Martie 2012 09:53 |
||
Ai dreptate.Blaky isi face tocmai somnul de frumusete in living,iar Schnuri in dormitor,moment propice sa pun mancare la pasarele. ![]() |
||
Rotty Postat pe 18 Martie 2012 10:26 |
||
Din varful urechilor pana-n varful cozii Un pisic nu cere decat: "Iubiti-ma,va rog," Trebuie sa ma iubiti-sunt un pisoias! ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 18 Martie 2012 23:44 |
||
Ne intindem lenese in lumina soarelui inca somnoros,ne ascutim gherutele pe scoarta unui copac suparat ca l-am deranjat,necajim putin catelul inca netrezit si asa incepe inca o zi frumoasa si plina de noi experiente ![]() |
||
Rotty Postat pe 19 Martie 2012 08:56 |
||
rasturnam vasul cu laptic, furam prosopul din baie, ne razbunam pentru ignorul de dimineata (ce-i cu atata graba pe voi??) si ne facem 'manichiura' pe geam! la urma, chiar pe hol si in loc de pupici si urari de 'spor la treaba' rupem ciorapii lu`mami (yessss!!) | ||
ufishor Postat pe 19 Martie 2012 11:52 |
||
normal, doar nu vrei amintire de dimineata? | ||
cri_cat Postat pe 19 Martie 2012 11:58 |
||
dupa cum vad, doar eu am matza cuminte. Doarme cat dorm eu, se joaca cand am chef de joaca (daca nu are chef .. isi face ![]() Dimineata, uneori, vine si ma pupa pe nas. Ei .. cu musafirii, e altceva. Face urat tare la alte pesoane care intra in casa. Deci sunt protejata si de hoti. ![]() |
||
cri_cat Postat pe 19 Martie 2012 12:02 |
||
cri, norocoaso! ;) dar si bubu e cuminte, programul de divertisment face parte din atributiile lui, atata tot... |
||
ufishor Postat pe 19 Martie 2012 12:08 |
||
ar trebui sa le facem cunostinta, o sa iasa o prietenie platonica de toata frumusetea ![]() |
||
cri_cat Postat pe 19 Martie 2012 12:10 |
||
![]() ![]() Va multumesc ,ca aveti rabdare cu ele. ![]() |
||
Fss_ssu Postat pe 19 Martie 2012 12:53 |
||
simt cand nu e ceva in regula. Mitzi, atunci cand ma doare capul si stau cu capul pe perna, se incolaceste in jurul capului meu si sta acolo pana imi trece durerea de cap. | ||
cri_cat Postat pe 19 Martie 2012 12:58 |
||
Pe langa ca sunt doctori buni,sunt si companioni de nadejde.La plimbarea de seara cu cainii,vin intotdeauna si pisi cu noi.Mai ales Schnuri care se plimba mindru "cot la cot" cu rotty. ![]() |
||
Rotty Postat pe 19 Martie 2012 19:32 |
||
Acum pupacescpe DUM-DUM -a lui Axl; ![]() pupacesc pe SCHNURI si BLAKY a lui Rotty; ![]() ![]() pupacesc pe BUBU a lui Ufisor; ![]() pupacesc pe TIGRU a lui mama lui Suparatu; ![]() pupacesc pe MITZI a lui Cri_Cri ![]() Si lor,numai LOR le dedic urmatoarele:" Sunt o alcatuire care o sa-ti topeasca inima!" "Tot ce va cer este sa ma iubiti macar pe jumatate cat ma iubesc eu insumi!" "Cu cat mai multa dragoste primeste o pisica,devine cu atat mai simpatica!""Daca legile Evolutiei se vor dovedi exacte de-a lungul vremii,atunci oamenii vor atinge perfectiunea-adica vot deveni....PISICI!" ![]() ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 19 Martie 2012 21:42 |
||
![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 19 Martie 2012 21:48 |
||
Buna seara ce faceti??/ citeam ce ati scris aici despre pisicutze si catelusi si ma gandesc ca tare mi ar mai place si mie unul..insa am bebele mic de 3 ani .stiu ca sunt anumite rase care se pot lua chiar si in asemenea situatie doar ca nu stiu exact cum se numesc...daca aveti vreo idee...va multumesc anticipat ![]() ![]() ![]() |
||
Iryna_Iry Postat pe 19 Martie 2012 21:53 |
||
Scuze LADY micuta si alba,si pufoasa..te pupacesc si te frec pe burtica si sub botic,ma ierti?Frumoaso!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 19 Martie 2012 21:54 |
||
Na...Acum ca m-i i-ai pupacit nu mai vor sa stea in casa. Iar umbla toata noaptea prin iarba uda,iar dimineata vin tantosi si se urca in pat. ![]() |
||
Rotty Postat pe 19 Martie 2012 22:08 |
||
Betty...multumita...multumita !!! ![]() Rotty...apai ce ai vrea...sa stai toata ziua ...sa-ti rugineasca masina de spalat ...sa o tii de bibelou???!!! ![]() ![]() |
||
ladyDY Postat pe 19 Martie 2012 22:27 |
||
Spal ca la concurs ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 19 Martie 2012 23:08 |
||
Cateii sunt Catei !! Pasarile sunt Pasari !! Pisoii sunt..ZEI !! Aminteste-ti trecutul-vremile acelea de aur cand vechii egipteni ii tratau pe stramosii tai ca pe ZEI.Si voi trebuie sa pretindeti,ba chiar sa insistati in acest sens,aceeasi DEVOTIUNE !!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 19 Martie 2012 23:12 |
||
Noapte buna la toti mieuneii. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 19 Martie 2012 23:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
RESTAURANT | 31679 | De la: garbo_19362 8 Octombrie 2019 19:48 |
reprezentanti Avon | 1 | De la: cris_roxa85 5 Mai 2009 15:08 |
euro | 8 | De la: akupcso_yaho_com 21 Noiembrie 2009 20:24 |
|
||
nico | 17 | De la: garbo048253 22 Ianuarie 2010 21:10 |
Bataie cu zapadaaaaaaaaa! | 136 | De la: arco_iris 29 Decembrie 2014 15:17 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9