Buna dimineata, doamnelor! ma scoateti din sarite! ![]() calde,tandre,afectuoase....ce sa mai vorbim despre personalitate!!!! smecherie multa...insinuante..obraznice...inocente?... ![]() scurta povestire despre pisici. ma intorc acasa,de la scoala (trecura de atunci vreo 35 de ani)....tatal meu , aduna cioburi....ma mir!...tata si matura!....''cineva'',trecuse pe langa ''mostenirea'' de la stra-bunica...si pentru ca n-a avut loc destul,si-a facut!...mostenirea,zacea tandari,iar tata aduna de zor!....si dupa ce ma mai mir eu asa,pret de vreun minut,intreb:stergi urmele ca sa nu observe mama? iar tata raspunde:ach,nu...mi-e teama sa nu se taie asta mica la labute!!!! ![]() iar aia mica , privea ,usor smechereste....mama a aflat mult mai tarziu..s-a necajit un pic , a luat in brate ''agresoarea'',i-a facut morala...si-a mai iubit-o vreo 18 ani.... |
||
Cristina_Adler Postat pe 30 Martie 2012 09:41 |
||
---|---|---|
Neata Cristina ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 30 Martie 2012 09:54 |
||
Buna dimineata , Rotty!...ei.hai . nu te ofensa! de cand ma stiu,in casa noastra a fost..menajerie....pisici,catei,pesti,purcelusi de guineea,arici,iepure... pe vremea cand fiica-mea era mica,voia sa salveze tot!...mi-a adus acasa un pui de arici pe care l-am hranit cu pipeta...ooofff...apoi am adus eu un pui de pisica,slab si plin de purici...si tot assa...familie de ticniti!!!!! ![]() dar,nu-mi pare rau!... |
||
|
||
Cristina_Adler Postat pe 30 Martie 2012 10:18 |
||
Nu ma ofensez draga mea. ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 30 Martie 2012 10:27 |
||
Acest topic este cu saci de purici? ![]() Hahaha! L�sa�i-i s� vin� la miineee!!! ![]() |
||
Thor_again Postat pe 30 Martie 2012 10:32 |
||
Nu cu purici ca i-am deparazitat. ![]() |
||
Rotty Postat pe 30 Martie 2012 10:35 |
||
Nu vrei un motan alb?Ca il trantesc de toti peretii de-mi mai murdareste geamul. ![]() |
||
Rotty Postat pe 30 Martie 2012 10:42 |
||
Rotty, te-am v�zut asear� pe la "mine". Po�i s� mergi acum, am reparat clipul �i i-am �nlocuit imaginile pentru care a fost blocat. Se poate auzi bini�or acum. ![]() Hahaha!!! Motan? Noup! Eu nu iubesc pisicile. Nici nu le ur�sc, dar lumea pe aici �tie opinia mea: sunt par�ive �i nerecunosc�toare. ![]() A, dac� �mi d�deai un samoyed, un huski, un golden retriever, poate mai st�team la negocieri. ![]() |
||
Thor_again Postat pe 30 Martie 2012 10:43 |
||
Ok.Incerc. ![]() Golden retriever nu am,iar pe rotty nu il dau ca imi pierd numele de pe forum. ![]() |
||
Rotty Postat pe 30 Martie 2012 10:47 |
||
Pe rotty po�i s� �i-l �ii, zilnic am de-a face cu un �nc�p���nat din �sta la job. Da' �l iert, c� e b�tr�n �i nici nu e al meu. ![]() |
||
Thor_again Postat pe 30 Martie 2012 10:57 |
||
La capitolul "incapatanare"ai dreptate.Are noroc ca-l iubesc.Cat despre caracterul pisicilor si acolo iti dau dreptate,ca am doua dar ce sa fac?Si ele imi sunt drage.Eu accept pe cei din jurul meu cu calitati si defecte. | ||
Rotty Postat pe 30 Martie 2012 11:04 |
||
interessant comentariu Thor!...se pare ca exista o incompatibilitate intre majoritatea barbatilor si feline!! ma luminezi???...care-i motivul???..nu de alta..da' io's batrana si bolnava..... |
||
Cristina_Adler Postat pe 30 Martie 2012 11:46 |
||
Cristina, cel pu�in �ntre mine �i feline nu exist� incompatibilit��i. Doar �ntre mine �i o anumit� specie de feline ![]() Ce mai e de luminat? Nu e un motiv anume, e doar obseva�ia empiric� derulat� pe parcursul a c�teva zeci de ani. Prefer c�inii, mai ales c� am �i lucrat cu ei vreo 15 ani ![]() |
||
Thor_again Postat pe 30 Martie 2012 11:58 |
||
na gut!...observatie empirica...derulata....usw.. spune concret !..ce nu-ti place la pisici!!!??? |
||
Cristina_Adler Postat pe 30 Martie 2012 12:02 |
||
Nimic! Sunt courve! Sunt prea capricioase pentru nervii mei! Te joci cu ele c�nd au chef, nu c�nd ai chef. Dac� nu le bagi �n seam� c�nd vor, e belea! Dac� le bagi �n seam� c�nd nu vor, ��i dau cu flit. Am zis clar mai �nainte c� sunt par�ive �i nerecunosc�toare. Le mai accept c�nd sunt pui. ![]() Tu vrei s�-mi faci vreo anamnez�? ![]() ![]() |
||
Thor_again Postat pe 30 Martie 2012 12:06 |
||
nu prea vreau sa-ti fac anamneza!.... nu de alta,dar nu ma pricep...sigur,sunt capricioase,iti dau cu flit!! parsive si nerecunoscatoare!! ok...si putin cam courve!!.... vorbim aici despre pisici sau despre femei????.... ![]() cam multe in comun , nu crezi?? ![]() |
||
Cristina_Adler Postat pe 30 Martie 2012 12:16 |
||
Cristina, femeile sunt femei, pisicile sunt pisici, courvele sunt courve. Sigur, ultima specie se g�se�te �i �n r�ndul femeilor, �i �n r�ndul pisicilor, dar s� nu generaliz�m. Eu unul nu cad �n p�catul �sta -al generaliz�rii. ![]() Ce, b�rba�i par�ivi, nerecunosc�tori, courve nu ai �nt�lnit? ![]() |
||
Thor_again Postat pe 30 Martie 2012 12:20 |
||
Nu ma pot supara ca am ascultat muzica buna si am spirit senin. ![]() |
||
Rotty Postat pe 30 Martie 2012 12:39 |
||
Nu sunt in Romania,deci trec la urmatoarea,daaaa si ai dreptate.La munca,nu la intins mana. ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 30 Martie 2012 12:53 |
||
Rotty!!..te pot ajuta la treaba?...intre noi sunt doar vreo 300 de km....in 3 ore,daca nu-i Stau...am ajuns... ![]() tsch��! |
||
Cristina_Adler Postat pe 30 Martie 2012 14:40 |
||
![]() ![]() ![]() Thor stiu ca nu-ti plac pupicurile..dar meriti ptr. ca DA ai dreptate!!Daca ai citit ce-am scris eu in numele pisicilor"adorabile" vezi ca-ti dau ,indirect ,dreptate..dar tot..le IUBESC!! ![]() ![]() ![]() Si acumun mic ...Dictionar Pisicesc: Insomnie-inabilitatea de a putea dormi mai mult de 20 de ore/zi !! Loialitate-Sa locuiesti cu aceeasi fiinta mai mult de 6 saptamani!! Stresss-O stare caracteristica doar altor..creaturi..! Pasare-Mancare cu aripi dar fara a fii conserva! Tantar-Un dragon mic si vicios! Caine-Tot un fel de tantar,urias si cu par..! Constienta-Acel interval plicticos dintre doua somnuri! Mancare-ceva ce trebuie primit la fiecare30 de minute! Iubire-Un sentiment pe care,sincer,nu-l poti nutri decat..pentru tine! Cutie-Un posibil portal catre utopie,care trebuie explorat si pazit! munca-O activitate facuta de oameniptr. a mentine confortul pisicilor! Umilinta-Nu cunoastem...definitia! ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 30 Martie 2012 18:59 |
||
Buna betty ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 30 Martie 2012 19:05 |
||
Si azi o cugetare a unei pisici : Pe masura ce voi imbatrani,voi prinde tot mai putini soareci.Ma voi juca din ce in ce mai putin.Voi dormi zi si noapte. Atunci vei simti nevoia sa ma iubesti mai mult! ![]() ![]() Miaaau!! ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 31 Martie 2012 11:23 |
||
Neata Betty ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 31 Martie 2012 11:33 |
||
Sa nu-mi mai murdareasca nimeni geamul? ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 31 Martie 2012 12:39 |
||
Bine ai venit Liliana. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 1 Aprilie 2012 13:26 |
||
Tomi draga esti un dulcic. ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 1 Aprilie 2012 13:38 |
||
Am inteles (in sfarsit) de ce Schnuri tot venea si se mieuna pe langa mine,in ciuda castronasului plin cu carnita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 1 Aprilie 2012 17:30 |
||
![]() Daca ai pisica, ai sa-nveti sa torci; ai sa-nveti sa mangai dar sa nu te-ntorci. Ai sa stii pregeti daca e nevoie dar sa ai curajul sa faci ce nu-i voie. Daca ai pisica, stii deja, prea bine, Ca cel ce iubeste vine el la tine; ![]() ![]() |
||
_Cristina_Criss_ Postat pe 1 Aprilie 2012 20:50 |
||
Criss... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 1 Aprilie 2012 20:53 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cafeneaua prietenilor | 1165 | De la: Mihaa_kidz 4 Noiembrie 2010 12:18 |
Cafenea de primavara | 13637 | De la: ovidiu42 27 Februarie 2015 20:38 |
cafeneaua cu miros de primavara | 5395 | De la: oniac22 13 Martie 2011 20:54 |
|
||
ce pretuiti voi cel mai mult pe lumea asta ...? | 74 | De la: garbo_19362 30 Ianuarie 2014 23:46 |
Casa de toleranta | 126 | De la: Allegra 28 Mai 2012 23:28 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9