Cand te ai despatit sigur ai avut un motiv intemeiat acum gandeste te ca ai un alt motiv intemeiat sa renunti la ceea ce a fost pentru ca e un copil la mijloc care nu are nici o vina si nu tb sa plateasca pt greselile altora | ||
luluta_g27 Postat pe 21 Aprilie 2012 23:31 |
||
---|---|---|
Daca e fata rea, ar putea sa se razbune si apoi sa-l lase balta... Oricum cred ca tipul merita sa sufere un pic. Se pare ca-si dorea o femeie care deja avea succes, nu a avut rabdare ca sa traiasca timpurile cand o sa aiba succes si cea pe care a parasit-o. Dar mai bine il lasi in plata Domnului, o sa-l pedepseasca atunci cand ii este lumea mai draga...Si pana la urma cati copii nu se nasc ca sa intareasca casnicii slabe si care sunt scosi la inaintare pentru a demonstra o fericire care poate nu prea exista? Asta se vede mai tarziu...Eu am ajuns la un stadiu la care nu mai cred ca toate poleielile sunt adevarate ... Cauta-ti drumul tau in viata. | ||
alina02 Postat pe 22 Aprilie 2012 08:03 |
||
Lasa timpul sa decida , stiu ca rabdarea este unul din cele mai apasatoare lucruri , dar de asa ceva ai tu nevoie acum . | ||
|
||
garbo181553 Postat pe 22 Aprilie 2012 10:10 |
||
nu fii egoista ai vrut cariera acum vrei si fostul sot nu e corect fata de el de sotia lui si de copilul lui lasal in plata Domnului si cauta iubirea in alta parte sigur o vei gasi . |
||
garbo004484 Postat pe 22 Aprilie 2012 12:46 |
||
aberatii sint toate justificarile astea ca "nu trebuie sa faci ceva pentru ca sufera altcineva" - so? Mai bine suferi tu, ca te-ai nascut maica tereza... | ||
quasaria Postat pe 22 Aprilie 2012 13:09 |
||
Din punctul meu de vedere, ar trebui sa considere ca este mai buna decat nevasta , plodul, viitoare neveste , viitori plozi la un loc... Ar trebui sa stii ca iepurii nasc multi pui , numai ca tot iepuri, leul naste un leu... Cauta-ti un barbat pe masura, trebuie sa fie pe undeva, lasa iepurii sa se inmulteasca... | ||
alina02 Postat pe 22 Aprilie 2012 13:20 |
||
Si asta e adevarat. Cea mai buna razbunare fata de femeia unui barbat care o inseala este sa o lasi/incurajezi sa si-l pastreze, asa defect cum e. Sa mai lupte un pic, sa se mai minta un pic, sa mai spere un pic, ca speranta moare ultima - si timpul trece... |
||
quasaria Postat pe 22 Aprilie 2012 13:24 |
||
Pai da, normal, acum e bun ca-l are alta. La inceput era doar al ei ... neinteresant deci. Stii cum este, ce ai - nu iti mai place, ce n-ai iti place al naibi..... Oricum da dovada de imaturitate. Nu te joci de-a casatoria .. si mai ales atunci cand este vorba si de un copil.... |
||
garbo246613 Postat pe 22 Aprilie 2012 14:32 |
||
Sa mai faca vreo doi, poate se maturizeaza spaland scutece. | ||
garbo_1713 Postat pe 22 Aprilie 2012 15:08 |
||
Eu cred ca iubesti doar amintirea barbatului de care ai fost indragostita cindva.Faptul ca nu ti-ai refacut viata (din punct de vedere sentimental), iti da dreptul intr-o oarecare masura sa spui ca ai ramas ancorata in trecut. Daca ar fi sa iti dau un sfat, desi nu sunt chiar in masura (eu consider ca doar persoanele care te cunosc foarte bine pot sa iti dea sfaturi pertinente) as spune sa iti amintesti de ce v-ati despartit. Asa o sa gasesti si raspunsul la ceea ce trebuie sa faci. Iti doresc zile senine si multa dragoste impartasita! |
||
Marinela0001 Postat pe 22 Aprilie 2012 15:38 |
||
TU NU FACI PARTE DIN VIATA LUI. AI DIVORTAT. De fapt, te roade faptul ca el are o familie si tu nu. Acum faci tot ce este posibil sa-i strici viata. El nu se uita la tine, el nu te vede, ai tu fantezii. Ai fost egoista cind ai divortat, dar macar FII DEMNA ACUM si nu da inapoi in viata pe care singura ti-ai ales-o. Ocupa-te de viata ta asa cum te-ai ocupat cind ai divortat si cauta-ti un alt barbat. Mult succes, iar de acesta sa nu te atingi nici in gind, nici in fapt. Ai pierdut - de buna voie - orice drept de a face parte din viata lui. |
||
Popeea Postat pe 22 Aprilie 2012 17:14 |
||
stiu cum e...........adica noi n-am fost casatoriti, diferenta e ca acum eu am un copil iar el la fel, dar cand ne-am revazut totul s-a intors cu susu-n jos eu zic ca iubirea e un risc maxim si uneori merita sa risti dar grija mare sa nu-i ranesti pe altii |
||
garbo187807 Postat pe 22 Aprilie 2012 19:18 |
||
ceea ce ai vazut tu acum la el, adica felul in care te priveste nu e dragoste, este poate o unda de nostalgie, ati fost sot si sotie patru ani, nu e putin lucru, dar nu te imbata cu apa rece, nu te mai iubeste, mai ales ca are o sotie actuala si un copil, care deloc nu e putin lucru, nimeni nu-si risca fericirea, linistea pentru altceva ce poate sa duca la un nou divort si apoi la altul, daca recidivati? sincer cred ca ti se pare doar ca esti indragostita de el , din nou, doar pentru ca ai descoperit cat de singura esti tu. el are ceea ce nu ai tu, o familie, un copil. poate doar te intrebi cum ar fi sa fii tu in locul actualei lui sotii sa ai un copil....etc.. parerea mea este ca ar trebui sa iti vezi de viata ta fara el, cauta un altul neaparat singur cu care sa iti intemeiezi o familie sa ai un copil, mult succes sper sa fii realista altfel vor rezulta mai multe victime inclusiv tu. dar si in priviinta asta sunt sceptica nu cred ca ar risca din nou pentru tine. |
||
cristal_mihaela Postat pe 23 Aprilie 2012 18:37 |
||
1399, da' sa il iubesti pe fostul si nu pe actualul, dar sa traiti impreuna in minciuna, nu e un mare compromis care va genera efecte in timp? Pana la urma, conteaza daca si fostul te mai iubeste si daca va mai doriti o viata impreuna. Sfaturi nu se pot da, tu stii cel mai bine ce e de facut. | ||
dihoritza Postat pe 23 Aprilie 2012 20:50 |
||
nu a mers o data asa ca de ce ar merge a doua oara? ma gandesc ca ti se pare mai atractiv deoarece a reusit sa isi construiasca o familie, lucru care tie iti lipseste... | ||
al_ma Postat pe 24 Aprilie 2012 10:54 |
||
daca v`ati despartit,inseamna ca asa a trebuit sa se intample....live goes on.... asa ca lasa trecutul in urma si bucura`te de prezent... | ||
iustina21 Postat pe 25 Aprilie 2012 20:40 |
||
Poate ca vrea sa traiasca o ultima amintire fierbinte. | ||
garbo_1713 Postat pe 26 Aprilie 2012 21:06 |
||
deja devine obositoare redundanta "el are familie si tu nu, sac, sac". El "si-a refacut viata si tu nu, sac, sac". Si-o pune cineva problema ca poate femeii asteia ii place UN BARBAT ANUME, nu ideea de mariaj pe care posibil nici sa nu dea doi bani? Iar in ce priveste "refacutul", sa inteleg ca s-a spart vaza daca a plecat posesorul de, si trebuie dusa repede si lipita? Viata se rezuma la o hartie buna de sters la fund, de fara ea e "stricata", sau ce? |
||
quasaria Postat pe 26 Aprilie 2012 21:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
mi-a facut vraji ca sa ma desparta de sot! | 59 | De la: Jojolin 21 Februarie 2018 04:05 |
vreau sa ma insor! | 64 | De la: grigoo 3 August 2014 06:20 |
INTREBARI | 41 | De la: garbo020614 14 Februarie 2010 19:28 |
|
||
Ce-ai schimba daca ai mai fi inca odata mireasa? | 40 | De la: bunicuta_creta 22 Octombrie 2012 20:38 |
Vand/inchiriez rochie de mireasa colectia gala gold 2010 | 1 | De la: garbo173095 21 Octombrie 2010 18:38 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară