Sotul meu nu ma mai suporta

Ce ai face daca el, intr-o buna-zi, ti-ar arata un comportament in oglinda? Adica sa-ti faca el exact ceea ce tu ii faci numai fiindca esti prea alintata si prea respectata? Hm??? Gandeste-te!
Si crede-ma, sa stii ca o asa reteta chiar functioneaza! Sotul meu e TAUR si stiu despre ce vorbesc!
Daca nu-l mai vrei, spune-i iar daca-l iubesti...arata-i!
Isis45
Postat pe 28 Mai 2012 13:03
Incearca sa cunosti pe tine mai intai ,sa vezi un de gresesti,rezolva greselile tale si apoi discutati ca doi oameni maturi si promiteti-va unul altuia ca nu o sa mai faceti ceea ce il deranjeaza pe celalalt.
garbo_3898
Postat pe 28 Mai 2012 15:10
De la: garbo_1713, la data 2012-04-19 15:43:17Viata nu este numai asa cum o vezi tu Quasaria. Adevarul este dincolo de noi.

am mult prea multe argumente ca sa te contrazic!
chiar daca Q este asa dura si categorica, de multe ori are dreptate si in afara de asta e si destul de sincera!
am sa-ti comentez doar ultima propozitie.
Adevarul este in noi! daca vrem sa ne mintim, atunci el o sa fie dincolo de noi si traind in minciuna tot dincolo de noi o sa fie adevarul. atat timp cat suntem sinceri cu ceilalti, dar mai ales cu noi, adevarul o sa fie in noi!
heartbit
Postat pe 28 Mai 2012 15:59
...si pentru berbeaca colerica,
zici ca vezi rosu in fata ochilor?!
pai hotaraste-te, ori esti berbeaca, ori esti taur? sau ai dat in boala vacii nebune... si risiti sa devii oaie capie?
in fine, dincolo de acest preludiu verbal, gandeste-te daca ti-ar face el ceea ce-i faci tu, de ti-ar conveni si apoi gandeste-te cate iti suporta el si daca merita ceea ce-i faci?
s-ar putea intr-o zi sa-si dea seama (daca nu si-a dat cumva) ca nu il meriti si ca poate avea parte de-o viata linistita si afectuoasa fara sa suporte ceea ce-i faci tu, evident cu alta femeie!
te-ai simti bine...? daca da, atunci lasa-l liber si nu-i mai chinui viata.
vezi in perioada crizelor sa nu bagi degetele in priza, ca nu esti veioza, oricat ti-ar sticli ochii in cap!
heartbit
Postat pe 28 Mai 2012 16:04
De la: garbo_1713, la data 2012-04-19 15:43:17Viata nu este numai asa cum o vezi tu Quasaria. Adevarul este dincolo de noi.

Da, the truth is out there..:-))
http://www.youtube.com/watch?v=V8ynOPMNqUk

X files nu le-am mai vazut demult - in rest, "viata" in sine e o chestiune abstracta, imaterie - nu e nicicum anume, nu face nimic concret ea, viata. Iar aici vorbim de lucruri concrete.
quasaria
Postat pe 28 Mai 2012 16:08
NU ZODIA ESTE DE VIN�,CI COMPORTAMENTUL T�U .CONTROLEAZ�-TE,AUTOCONTROLUL ESTE FOARTE IMPORTANT .ESTE POSIBIL S� FIE VORBA CHIAR DE O PROBLEM� MEDICAL� (�ncep�nd de la orice dereglare de GLAND�,de probleme cu sistemul nervos,etc).Toate acestea trebuie analizate țin�nd cont de mai mulți factori:v�rst�(�n copil�rie cum te comportai?),familie(ai liniște al�turi de cei dragi?),profesional,financiar (ești mulțumit� cu ceea ce ai realizat p�n� �n prezent?), stabilitate,etc.
garbo203525
Postat pe 28 Mai 2012 18:24
Da, ai drepte nici cu al tau.
garbo224050
Postat pe 29 Mai 2012 15:35
Q, imi place "X file". Iar tu, te rog sa ma ierti faci parte din aceasta comedie umana ca si noi toti. De aceea este mai greu sa observi adevarul din interior.Sau in sfarsit sa fii obiectiva cand vorbesti despre el.
garbo_1713
Postat pe 29 Mai 2012 19:23
evident... Toti sintem limitati, pina la urma. Modul in care sa zicem ca te poti orienta mai bine in "comedia umana" nu e judecind: e in functie de ce simti. Pentru ca ratiunea actioneaza in functie de informatii - iar informatiile invariabil sint incomplete. Iar atunci cind mintea spune una si inima alta, de cele mai multe ori mie mi s-a intimplat ca ultima sa fi avut dreptate, in final.... si impotriva oricarei logici aparente...:-)
quasaria
Postat pe 29 Mai 2012 19:40
si eu sunt berbec si nu sunt asa de orgolioasa, iti recomand sa ai grije ce faci si cum vorbesti cu sotul sau prietenul, pentru ca mai devreme sau mai tarziu o sa iti faci rau cu mana ta. Fii diplomata si eleganta, si bine inteles calma si credema ca vei reusi sa detii controlul absolut la toate
garbo_457653
Postat pe 18 Octombrie 2016 18:03
De la: garbo_1474, la data 2012-03-29 16:56:41
Eu sunt berbec, sunt colerica si ma supar incredibil de repede si reactionez foarte urat. nu imi ia mult pana ma calmez, pana cand imi trece starea si pana cand nu mai vad rosu in fata ochilor, dar e foarte neplacut pentru cei din jur. mai nasol e ca iau si decizii proaste cand ma supar asa repede, spun chestii negandite,,, jignesc. sotul meu mi-a spus ca deja nu mai imi suporta toanele... Help!?

Sensibili mai sunt sarmanii barbati..
Maria802
Postat pe 11 Mai 2018 16:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum sa-mi ajut prietena? 46 De la: Cristina_Crissy_1 16 Martie 2013 15:42
Casatorie 1 De la: garbo_497965 2 Martie 2019 00:26
cam cat ii firul de sandwich cu dragoste??? 38 De la: fleur_de_lis 9 Octombrie 2009 19:48
copii 1 De la: garbo221763 4 Septembrie 2011 15:42
Aranjamente de flori naturale sau de flori artificiale la nunta? 18 De la: sisirustik 27 Octombrie 2009 23:56
Setari Cookie-uri