Dap' nu fac parte din legea compensatiei ...Adam si Eva! ...mica si grasa eu inalt si slab...mere! dar cu prostia cum facem?! si urat ca ....putem s-o impartim? |
||
Fss_ssu Postat pe 9 Aprilie 2012 00:27 |
||
---|---|---|
Unde e discutia mea cu Q despre "slabit".Astia sterg asa cum i taie capu? | ||
Rotty Postat pe 9 Aprilie 2012 00:44 |
||
rotty, dap, cam asa sterg. Dar sa le uram o pereche frumoasa si desteapta.... sa le mai treaca supararea.... |
||
|
||
quasaria Postat pe 9 Aprilie 2012 00:46 |
||
Rotty Postat pe 9 Aprilie 2012 01:00 |
||
Am mai scris ceva dar nu s-a publicat.... | ||
Rotty Postat pe 9 Aprilie 2012 01:18 |
||
Noapte buna Q si la toti stergatorii...ca sa nu zic radiere | ||
Rotty Postat pe 9 Aprilie 2012 01:23 |
||
nb. uite cre' ca aici era subiectul despre diete: http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/16465/Vreau-sa-slabesc.html |
||
quasaria Postat pe 9 Aprilie 2012 01:34 |
||
Noh!....acolo am postat io' "ceva " despre ingrasat,mi-o raspuns ca am gresit topicu/o dat cu stergatoru in parbriz....s-o disparu Dap' tu, de ce vrei sa slabesti? Rotty, cu tine vb.! Da de unde pereche inteligenta?...si frumoasa /i-auzi ! Cu atatea cure de slabire/ le-o afectat tate'.... pai spune tu, na! |
||
Fss_ssu Postat pe 9 Aprilie 2012 07:56 |
||
Nea�a, v� spune Eva mic� �i...na, nu m� mai laud! Nu m� �terge�i, v� roooog!!!!!! |
||
Axl_22 Postat pe 9 Aprilie 2012 09:21 |
||
Neata mititico Q avea dreptate,cura era pe alt topic.Sunt o imprasriata Supy,sufletel vorbeai cu mine dar eu .Nu vreau sa slabesc,ci sa ma "purific".Si o sa fiu o pura....pur si simplu |
||
Rotty Postat pe 9 Aprilie 2012 09:33 |
||
�mpr�tiat� Io-s �ngr�m�dit� Mere? Bre, Sup�rici...io-s afectat� r�u nu de cura de sl�bire de �nc�lzirea aista global�. Eii na, �i frumoas� �i inteligent� �i cu bani da' di undi? |
||
Axl_22 Postat pe 9 Aprilie 2012 09:47 |
||
Care incalzire? ca aici e frig rau.Astia ne pacalesc asa sa cumparam tricouri si cand colo ne trebe pulover | ||
Rotty Postat pe 9 Aprilie 2012 09:57 |
||
Rotty, bancu'.. -De ce sunt tot mai mul�i pe verso (gay)? -P�i, �nc�lzirea global�. Era vb de perechi...na, �i io mi-am amintit. |
||
Axl_22 Postat pe 9 Aprilie 2012 10:01 |
||
Aha...! Am zis io ca-s imprastiata. Ma adun imediat dupa a doua cafea | ||
Rotty Postat pe 9 Aprilie 2012 10:04 |
||
Si tu plangi dupa el? Trebuia tu sa l parasesti pentru ca e prost. | ||
andradatudor80 Postat pe 9 Aprilie 2012 10:52 |
||
Bravo Andrutzo Ai adus topicu`pe calea hai buna ca noi l-am cam burzulit | ||
Rotty Postat pe 9 Aprilie 2012 11:10 |
||
Sup�rici, o fost �ters garbo nu-l vrea ca Adam. sau nu crede c�-i ur�t. | ||
Axl_22 Postat pe 9 Aprilie 2012 11:16 |
||
O fi prea slab ? | ||
Rotty Postat pe 9 Aprilie 2012 11:42 |
||
Dap' ce va faceti de petrecanie /aici bre? Ati trecut / la Crasma in dimineatza asta..oc'serv! Ia , Adunarea si lasati stergatorii sa-si accepte soarta!...ghini? Hei Yu!...incalzirea globala se produce la imperechere...stati linistite amu! ...cum facem imperecherea ii "Pritzina spuse-i Greacu'" 713 ...ii pro'fa! Zi fr.! Rotty , Purificare usoara! |
||
Fss_ssu Postat pe 9 Aprilie 2012 13:01 |
||
Rose ....iarta-l! ...uneori nu stie ce face darmite ce vrea! Frumuseta-mi ...e la loc ....de cinste si cu gropi, na! Sap' ...Cotu si piscotu..... nu ma cheama Adam si nici / tine Eva.... de asta nu-s p'orti de izbanda...o fost imperecheati odata ....si io' ce-o esit ! Dap cand vine o clasificare mai dura si mai pura, aiiii? Astept, aveti rabdare! |
||
Fss_ssu Postat pe 9 Aprilie 2012 13:07 |
||
Stai Suparici maica ca inca nu m-am apucat. Tare mi teama ca oi fi mai pura decat crinii | ||
Rotty Postat pe 9 Aprilie 2012 13:09 |
||
Ce-o ie�it? Sup�rici, Axl...Rose... spini...etc, deci PURIFICARE! M� duc s� omor �arpele! Io, iert...a�tept. |
||
Axl_22 Postat pe 9 Aprilie 2012 13:14 |
||
Iarta da`nu astepta prea mult. Si pe sarpe iarta-l numa daca are ochelari | ||
Rotty Postat pe 9 Aprilie 2012 13:23 |
||
Axl_22 Postat pe 9 Aprilie 2012 13:25 |
||
Ce-a patit fetita ??? | ||
Rotty Postat pe 9 Aprilie 2012 13:30 |
||
Nu percep ce-i cu �arpele? Un sg neuron �i �la-i chel, na. | ||
Axl_22 Postat pe 9 Aprilie 2012 13:34 |
||
De la: Rotty, la data 2012-04-08 03:43:48 Hai sa nu radem de necazu`omului Eu as vrea sa fiu slaba dar inca tot ma lupt cu colaceii... nu draga... tu nu vrei sa fi slaba... ci vrei sa nu fi grasutza... ! este o diferentza... !!!! si lui "slabiciunea" noastra: eu nu prea am inteles... unde esti slaba... la trup sau la minte ? pentru ca sunt barbati care pot sa paraseasca o nevasta... din ambele motive !!!! (nu sunt rau... doar nu sunt bun !!! |
||
barboneli Postat pe 9 Aprilie 2012 13:34 |
||
Axl,sarpele era ala al lui Barboneli din povestea cu vioara Da`io tot nu stiu de avea ochelari sau era totusi omida...cu ochelari? | ||
Rotty Postat pe 9 Aprilie 2012 13:39 |
||
Ma duc cu catzelu la plimbare Poate gasesc eu sarpele si i pun ochelari O zi buna in continuare va doresc | ||
Rotty Postat pe 9 Aprilie 2012 13:54 |
||
"Axl,sarpele era ala al lui Barboneli din povestea cu vioara Da`io tot nu stiu de avea ochelari sau era totusi omida...cu ochelari?" Rotty... ce s-a intamplat ? cine crezi tu ca mai intra (in afara de noi doi... la topicul ala cu: Nu-l mai suport, caut otrava sa-l omor"... sau ucid, nu mai tin minte) acolo ? nici eu n-am inteles ce e cu sharpele... ? eu scrisesem ca un sharpe, fara ochelari... de aia nu a vazut ca nu era de fapt "omida"... dracia aia a "fostului" condamnat la omor... ! era doar "pana" lui.... ! |
||
barboneli Postat pe 9 Aprilie 2012 13:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
In viata nimic nu e intamplator | 21 | De la: garbo_1505 1 Februarie 2014 17:09 |
ce ne pasa de cei de laga noi,noua sa ne fie bine!bunul crestin... | 19 | De la: luptatoareacurajoasa 3 Mai 2010 23:00 |
Cafeneaua virtuala | 13 | De la: after 10 Septembrie 2009 09:14 |
|
||
Anunt pentru apartinatori de cartela vodafone valabila! | 18 | De la: quasaria 9 Iunie 2010 22:05 |
Sa continue relatia cu el sau nu? | 157 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:30 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn