Dap' nu fac parte din legea compensatiei ...Adam si Eva! ...mica si grasa eu inalt si slab...mere! dar cu prostia cum facem?! si urat ca ....putem s-o impartim? |
||
Fss_ssu Postat pe 9 Aprilie 2012 00:27 |
||
---|---|---|
Unde e discutia mea cu Q despre "slabit".Astia sterg asa cum i taie capu? | ||
Rotty Postat pe 9 Aprilie 2012 00:44 |
||
rotty, dap, cam asa sterg. Dar sa le uram o pereche frumoasa si desteapta.... sa le mai treaca supararea.... |
||
|
||
quasaria Postat pe 9 Aprilie 2012 00:46 |
||
Rotty Postat pe 9 Aprilie 2012 01:00 |
||
Am mai scris ceva dar nu s-a publicat.... | ||
Rotty Postat pe 9 Aprilie 2012 01:18 |
||
Noapte buna Q si la toti stergatorii...ca sa nu zic radiere | ||
Rotty Postat pe 9 Aprilie 2012 01:23 |
||
nb. uite cre' ca aici era subiectul despre diete: http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/16465/Vreau-sa-slabesc.html |
||
quasaria Postat pe 9 Aprilie 2012 01:34 |
||
Noh!....acolo am postat io' "ceva " despre ingrasat,mi-o raspuns ca am gresit topicu/o dat cu stergatoru in parbriz....s-o disparu Dap' tu, de ce vrei sa slabesti? Rotty, cu tine vb.! Da de unde pereche inteligenta?...si frumoasa /i-auzi ! Cu atatea cure de slabire/ le-o afectat tate'.... pai spune tu, na! |
||
Fss_ssu Postat pe 9 Aprilie 2012 07:56 |
||
Nea�a, v� spune Eva mic� �i...na, nu m� mai laud! Nu m� �terge�i, v� roooog!!!!!! |
||
Axl_22 Postat pe 9 Aprilie 2012 09:21 |
||
Neata mititico Q avea dreptate,cura era pe alt topic.Sunt o imprasriata Supy,sufletel vorbeai cu mine dar eu .Nu vreau sa slabesc,ci sa ma "purific".Si o sa fiu o pura....pur si simplu |
||
Rotty Postat pe 9 Aprilie 2012 09:33 |
||
�mpr�tiat� Io-s �ngr�m�dit� Mere? Bre, Sup�rici...io-s afectat� r�u nu de cura de sl�bire de �nc�lzirea aista global�. Eii na, �i frumoas� �i inteligent� �i cu bani da' di undi? |
||
Axl_22 Postat pe 9 Aprilie 2012 09:47 |
||
Care incalzire? ca aici e frig rau.Astia ne pacalesc asa sa cumparam tricouri si cand colo ne trebe pulover | ||
Rotty Postat pe 9 Aprilie 2012 09:57 |
||
Rotty, bancu'.. -De ce sunt tot mai mul�i pe verso (gay)? -P�i, �nc�lzirea global�. Era vb de perechi...na, �i io mi-am amintit. |
||
Axl_22 Postat pe 9 Aprilie 2012 10:01 |
||
Aha...! Am zis io ca-s imprastiata. Ma adun imediat dupa a doua cafea | ||
Rotty Postat pe 9 Aprilie 2012 10:04 |
||
Si tu plangi dupa el? Trebuia tu sa l parasesti pentru ca e prost. | ||
andradatudor80 Postat pe 9 Aprilie 2012 10:52 |
||
Bravo Andrutzo Ai adus topicu`pe calea hai buna ca noi l-am cam burzulit | ||
Rotty Postat pe 9 Aprilie 2012 11:10 |
||
Sup�rici, o fost �ters garbo nu-l vrea ca Adam. sau nu crede c�-i ur�t. | ||
Axl_22 Postat pe 9 Aprilie 2012 11:16 |
||
O fi prea slab ? | ||
Rotty Postat pe 9 Aprilie 2012 11:42 |
||
Dap' ce va faceti de petrecanie /aici bre? Ati trecut / la Crasma in dimineatza asta..oc'serv! Ia , Adunarea si lasati stergatorii sa-si accepte soarta!...ghini? Hei Yu!...incalzirea globala se produce la imperechere...stati linistite amu! ...cum facem imperecherea ii "Pritzina spuse-i Greacu'" 713 ...ii pro'fa! Zi fr.! Rotty , Purificare usoara! |
||
Fss_ssu Postat pe 9 Aprilie 2012 13:01 |
||
Rose ....iarta-l! ...uneori nu stie ce face darmite ce vrea! Frumuseta-mi ...e la loc ....de cinste si cu gropi, na! Sap' ...Cotu si piscotu..... nu ma cheama Adam si nici / tine Eva.... de asta nu-s p'orti de izbanda...o fost imperecheati odata ....si io' ce-o esit ! Dap cand vine o clasificare mai dura si mai pura, aiiii? Astept, aveti rabdare! |
||
Fss_ssu Postat pe 9 Aprilie 2012 13:07 |
||
Stai Suparici maica ca inca nu m-am apucat. Tare mi teama ca oi fi mai pura decat crinii | ||
Rotty Postat pe 9 Aprilie 2012 13:09 |
||
Ce-o ie�it? Sup�rici, Axl...Rose... spini...etc, deci PURIFICARE! M� duc s� omor �arpele! Io, iert...a�tept. |
||
Axl_22 Postat pe 9 Aprilie 2012 13:14 |
||
Iarta da`nu astepta prea mult. Si pe sarpe iarta-l numa daca are ochelari | ||
Rotty Postat pe 9 Aprilie 2012 13:23 |
||
Axl_22 Postat pe 9 Aprilie 2012 13:25 |
||
Ce-a patit fetita ??? | ||
Rotty Postat pe 9 Aprilie 2012 13:30 |
||
Nu percep ce-i cu �arpele? Un sg neuron �i �la-i chel, na. | ||
Axl_22 Postat pe 9 Aprilie 2012 13:34 |
||
De la: Rotty, la data 2012-04-08 03:43:48 Hai sa nu radem de necazu`omului Eu as vrea sa fiu slaba dar inca tot ma lupt cu colaceii... nu draga... tu nu vrei sa fi slaba... ci vrei sa nu fi grasutza... ! este o diferentza... !!!! si lui "slabiciunea" noastra: eu nu prea am inteles... unde esti slaba... la trup sau la minte ? pentru ca sunt barbati care pot sa paraseasca o nevasta... din ambele motive !!!! (nu sunt rau... doar nu sunt bun !!! |
||
barboneli Postat pe 9 Aprilie 2012 13:34 |
||
Axl,sarpele era ala al lui Barboneli din povestea cu vioara Da`io tot nu stiu de avea ochelari sau era totusi omida...cu ochelari? | ||
Rotty Postat pe 9 Aprilie 2012 13:39 |
||
Ma duc cu catzelu la plimbare Poate gasesc eu sarpele si i pun ochelari O zi buna in continuare va doresc | ||
Rotty Postat pe 9 Aprilie 2012 13:54 |
||
"Axl,sarpele era ala al lui Barboneli din povestea cu vioara Da`io tot nu stiu de avea ochelari sau era totusi omida...cu ochelari?" Rotty... ce s-a intamplat ? cine crezi tu ca mai intra (in afara de noi doi... la topicul ala cu: Nu-l mai suport, caut otrava sa-l omor"... sau ucid, nu mai tin minte) acolo ? nici eu n-am inteles ce e cu sharpele... ? eu scrisesem ca un sharpe, fara ochelari... de aia nu a vazut ca nu era de fapt "omida"... dracia aia a "fostului" condamnat la omor... ! era doar "pana" lui.... ! |
||
barboneli Postat pe 9 Aprilie 2012 13:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Membri noi | 802 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:26 |
Caut un cardiolog pediatru dedicat (din Bucuresti) | 1 | De la: Daleen 31 Martie 2009 11:12 |
indragostita | 135 | De la: LILO 20 Noiembrie 2009 16:14 |
|
||
ajutati'ma:( | 3 | De la: krystyna17 9 Ianuarie 2012 15:30 |
.....am nevoie de un dictionar....:D | 12 | De la: crys14 21 Decembrie 2009 10:05 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară