In general nu cred in vise. Insa exista situatii in care visele se adeveresc |
||
deea89 Postat pe 1 Aprilie 2012 20:26 |
||
---|---|---|
Pai atunci stai si acumuleaza.Na,si unde e problema? | ||
Rotty Postat pe 1 Aprilie 2012 20:32 |
||
Siiii....Ce are coada vacii cu stampila primariei? | ||
|
||
Rotty Postat pe 1 Aprilie 2012 20:33 |
||
assaaa...si?...Rotty are dreptate....care-i legatura cu prefectura??? | ||
Cristina_Adler Postat pe 3 Aprilie 2012 16:08 |
||
nu cred ca "se adeveresc": cred ca in somn iti faci..."defragmentarea discului " , si e normal sa apara in vis secvente din chestii care te preocupa in realitate. | ||
quasaria Postat pe 8 Aprilie 2012 02:24 |
||
De la: deea89, la data 2012-04-01 20:26:00In general nu cred in vise. Insa exista situatii in care visele se adeveresc Poate ca se adeveresc unele vise din categoria celor visate cu ochii deschisi :) ... pentru cei ce nu contenesc sa isi urmeze un ideal indiferent de piedici , dar revenind la subiect ... stiai ca visele sint o soapta a subconstientului ( binenteles ca nu toate se incadreaza aici ) ? Emotiile pozitive sau negative , anumite experiente din trecut sau chiar dorinte la care te gandesti pe parcursul zilei , sau chiar cele inconstiente , se oglindesc in aceste imagini . Dimineti in care te poti trezi mult mai relaxat , sau contrar , agitat prin prisma impactului pe care l-a avut un vis asupra constientului ,acesta fiind o simpla adiere din virtual . Interpretarea in sine este fara sens , pura fantezie atunci cand se exagereaza spunand ca se va intampla nu stiu ce ... Interpretarea reala , este poate , in a incerca sa te cunosti mai bine , in profunzime , de exemplu ce iti trezeste anxietate sau spre ce te conduce un anume gand pe care in prealabil nici macar nu l-ai analizat neconstientizandu-l ... Au fost persoane care au scapat de anumite traume , cu ajutorul psihologilor binenteles , exact prin analiza atenta a viselor raportate la temperaqmentul si viata lui prezenta si din trecut , descoperind astfel o experienta din copilarie ce isi lasase amprenta adanc ascunsa undeva in subconstient ... si exemplele ar putea continua . Omul este chiar pentru el insusi un mister facand deseori greseala de a subestima sau contrar de a se supraestima in raport cu identitatea reala cu care s-a nascut . |
||
AngeloBluLdy Postat pe 17 Aprilie 2012 01:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum sa resuscitez relatia? | 28 | De la: fleurdelis 13 Martie 2010 08:58 |
am nevoie de ajutor... | 5 | De la: iasomia 3 Februarie 2010 11:27 |
Cuvantul care demoleaza. | 57 | De la: zambil 2 Decembrie 2010 08:42 |
|
||
tratament pentru somn | 30 | De la: garbo_1567 26 Mai 2012 00:31 |
Program de afiliere | 2 | De la: yanyacharberet 22 Octombrie 2009 11:15 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice