Subiectul e foarte simplu: mama minte imprejurul fiicei din dorinta de a o apara. De cine? De ce? Cuvintele sint extraordinar de dure - are 2 copii (nu ii are), e divortata (nu a fost niciodata casatorita), barbatul vietii ei e frumos, destept si cu bani multi, cit mai multi!!!! Minciunile sint la tot pasul imprejurul fetei. Relatiile ei sociale devin tot mai limitate tocmai din cauza faptului ca tot ce face e monitorizat si contabilizat la milimetru de mama. Tristetea din sufletului acelei femei e nemarginita si e tot mai greu de suportat. Ce poate face? Nu are curaj sa ceara ajutor imprejurul ei nimeni nu o crede!!! Egoism? Voi ce credeti? |
||
garbo206643 Postat pe 5 Aprilie 2012 11:48 |
||
---|---|---|
sa isi ia bocelutza sa se duca. E majora si vaccinata, cordonul ombilical s-a rupt demult. Daca accepta situatia asta, nici macar nu e de compatimit.... |
||
quasaria Postat pe 5 Aprilie 2012 11:55 |
||
stai ca io nu pricep!!! cum adica:e divortata si n-a fost niciodata casatorita????? are 2 copii...ba nu-i are!!! sincer,nu cred nimic..pentru ca nu inteleg nimic...daca-ai fi mai coerenta....mi-asi da silinta.... |
||
|
||
Cristina_Adler Postat pe 5 Aprilie 2012 12:42 |
||
Noh!...eu inteleg asa : mama are doi copii/ cu unu cu multi bani,foarte multi bani(deci ii amanta deee?)Si ca unu din copii, ii fica/ care o educa din rasputeri sa nu ajunga ca ea(mama) Daca poate /poate,nu...shusaua Io fi ajungand doi ...nu mai vrea.... altii! Monitorul ii instrumentu' de educatie |
||
Fss_ssu Postat pe 5 Aprilie 2012 13:17 |
||
sint minciunile pe care mama le spune imrejurul fetei | ||
garbo206643 Postat pe 10 Aprilie 2012 14:37 |
||
daca asta e ultimul mod de a rezolva problema...cert e ca o cale de mijloc nu prea e si multe vorbe bune sau normale nu prea sint...e adevarat ca rautatea e un punct de vedere dar uneori e iadul cu tot cu rezerve!!!!!!!!!!!!! | ||
garbo206643 Postat pe 13 Aprilie 2012 09:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Suspectata | 10 | De la: garbo_475101 8 Octombrie 2017 19:11 |
Pareri | 5 | De la: garbo_479975 11 Ianuarie 2018 17:38 |
Copilul meu de 15 ani a avut o tentativa de sinucidere | 63 | De la: garbo_452574 6 Septembrie 2016 21:40 |
|
||
despre soacre si cumnate ... | 19 | De la: garbo_456957 24 August 2018 15:00 |
test :varsta biologica | 24 | De la: Mihaela_Tudora_1 6 Iulie 2013 04:57 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară