Buna, Are cineva copilul inscris la gardinita King George din Milirari? Locuiesc in apropiere si as dori sa-mi inscriu baietelul la aceasta gradnita. Daca aveti copilul la aceasta gradinitia va rog sa-mi spuneti parerea voastra despre conditii, educatoare..etc. Multumesc anticipat! |
||
Aliseb Postat pe 5 Aprilie 2012 12:43 |
||
---|---|---|
Buna, astazi am fost sa vizitam gradinita, mie una mi-a placut f mult, am avut ocazia sa vad si cum se comportau educatoarele cu piticii. Noi o sa mergem din septembrie la sediul dupa uverturii. | ||
garbo_6026 Postat pe 26 Iulie 2012 15:34 |
||
Buna,eu am avut 3 zile copilul inscris la aceasta gradinita.Am dus copilul perfe si dupa acect sanatos cu analizele la zii inclusiv exudat faringian,tin sa precizez ca a 3 zi a inceput sa verse si sa aibe febra peste 39,am fost la dr ne au internat de urgenta si am stat la perfuzii timp de 2zile a contactat din aceasta gradinita un microb,si nu sunt singurul caz cunosc m ai multe mamici care au avut aceeasi problema deci Atentie cu inscrisul la aceasta gradinita nu va bucurati va taxa e mica pt ca nu au deloc grija de copii personalul este necalificat ingrijitoarele bruscheaza copii iar mancarea este ordinara.Gradinita nu este acreditata e plina de microbi in gurpe sunt si 26 de copii cu o singura educatoare si ingijitoare nu exista transparenta in comunicarea oarinte educator totul e facut in asa fel spre a le merge lor bine afacerea nu in binele copilului.Cautati pe forumuri si vedeti mamici nemultumite cu copii internati in spitale,traumatizati de catre ingrijitoare ii scoate afara in incaltamintea de interior,nu i schimba cand transpira,deci intr un cuvant O GRADINiTA CARE MERITA EVITATA DACA VRETI SA AVETI UN COPIL SANATOS! | ||
|
||
garbo_7384 Postat pe 10 Septembrie 2012 16:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Gradinita 14 Sibiu | 1 | De la: esteticasibiu 12 Martie 2009 02:19 |
Meditatii Matematica clasele 5 - 12 si bacalaureat | 1 | De la: esteticasibiu 12 Martie 2009 02:23 |
grupa de gradinita pentru copii cu nevoi speciale | 1 | De la: AIPA 5 Martie 2012 23:24 |
|
||
meditatii la romana, italiana, franceza, engleza | 2 | De la: Ciresica 30 Mai 2010 04:56 |
BONA, calma, vesela,rabdatoare | 2 | De la: garbo074997 28 Iulie 2010 11:53 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice