Mi-ee este foarte frica sa nasc natural dar toata lumea ma bate la cap sa fac asta pt ca e mai bine pt sanatatea mea si a copilului meu. povestile despre nasterile naturale sunt de groaza... si totusi...cineva mi-a spus ca daca nasti prin cezariana, sistemul copilului imunitar nu va fi la fel de bun si ca cicatricea care ramane pe uter poate sa dea in cancer in timp. voi ce stiti? cine a trecut prin asta si imi poate da un sfat? multumesc. |
||
garbo_1708 Postat pe 6 Aprilie 2012 20:47 |
||
---|---|---|
Mai este un topic, caut�! | ||
Axl_22 Postat pe 6 Aprilie 2012 21:34 |
||
Eu te sfatuiesc sa nasti natural intradevar este dureros dar nu se compara cu durerea de dupa cezariana care este mai dureroasa ,eu am nascut natural si in citeva zile eram ca noua ,la cezariana vei avea dureri mai mult timp si nu ai voie sa ridici nimic greu si intradevar este mult mai sanatos sa nasti pe cale naturala .Fi curajoasa ca nu are de ce sa iti fie frica e ceva ce trece repede |
||
|
||
garbo166530 Postat pe 16 Aprilie 2012 20:32 |
||
apropo nu te mai lua dupa povestile de groaza sint femeii care nu au deloc dureri la nastere depinde de la o persoana la alta ,daca ar fi sa mai nasc o data as lua aceasi decizie sa nasc natural cu toate ca am avut dureri ,o sa uiti de toate durerile cind o sa iti ti ingerasul in brate iti doresc o nastere usoara | ||
garbo166530 Postat pe 16 Aprilie 2012 20:39 |
||
1708, decizia cea mai buna este in functie de evolutia sarcinii: consulta-ti medicul. Eu am nascut imediat, fara dureri, cu epidurala, si dupa citeva ore ma plimbam prin spital... nici n-am apucat sa ma prind ce s-a intimplat. Dar in situatia in care copilul e mare sau sint probleme (i.e. cordon ombilical infasurat, pelvian, etc), e mai buna cezariana. In plus, efortul copilului e foarte mare in timpul nasterii naturale. |
||
quasaria Postat pe 16 Aprilie 2012 21:22 |
||
am trecut prin doua nasteri,si la prima mi-era si mie frica,dar nu trebuie. am nascut usor,am avut patru dureri,moderate. tipetele din filme sunt povesti. eu zic sa vezi pe internet nasteri in direct,si iti va trece frica,care este de la neinformare,din nestiinta. medicii spun ca e mai bine natural,pentru ca se reface si corpul taiu mai repede,si pentru bebe e mai bine,in primul rand ptr sistemul respiraor. nu te stresa,relaxeaza-te,si sa stii ca daca mergi pe jos,si faci in general si putina treaba prin casa,ca sa fii activa,va fi foarte usor. putin,incet,fara sa obosesti. in a doua faza a nasterii,cea cu impinsul,daca impingi cand vine durerea ,ea trece. vei fi mandra de tine,daca vei naste natural. daca medicul tau zice sa nasti natural,nu te mai stresa de loc,informeaza-te de pe net,sastii dinainte ce trebuie sa faci,si gata. e o experienta minunata,nasterea naturala,nu o vei uita. cezariana iti rapeste toate amintirile,legate de nastere. d |
||
daniilia Postat pe 24 Aprilie 2012 05:29 |
||
Este preferabil sa apelam la cezariana pentru a ne proteja vederea. | ||
IleanaAdrianaStan Postat pe 29 Aprilie 2012 09:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
DOAMNE ..IAR PETE | 10 | De la: ion_cristina 11 Decembrie 2009 01:34 |
Cat costa o nastere normala?Cat se da la medic si cat la moasa? | 29 | De la: tundemaci 8 Februarie 2014 21:21 |
gauri in ureche pentru cercei | 1 | De la: sweet_lacry 12 August 2009 23:26 |
|
||
caut bona serioasa cu experienta | 7 | De la: moniq_ 24 Iunie 2010 10:18 |
cum sa procedez | 16 | De la: adi27 25 Septembrie 2010 22:52 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară