am si eu o fetita de 6 luni are un hemangiom pe pleoapa stanga si va rog frumos ajutatima sfatuitima la ce medic bun sa ma duc va rog |
||
aless_aura Postat pe 18 Aprilie 2012 20:23 |
||
---|---|---|
e posibil sa ii treaca. Urmareste cum evolueaza, daca e din ce in ce mai sters nu e cazul de operatie, o sa dispara singur. | ||
quasaria Postat pe 22 Aprilie 2012 22:51 |
||
...treziti-va!...nu dispare niciodata, insa nu o sa mai creasca, probabil.!...sunt diverse tipuri....daca e sub piele ca o pata rosie, nu are de ce sa se teama!, nu speriati femeia! ...acel tip nu va mai creste, se va mari proportional cu inaltimea fetitei...marimea ochiului, daca e ochioasa sau va fi ....si hemangiomul va fi proportional cu marimea pleoapei. | ||
|
||
caleidoscop Postat pe 29 Aprilie 2012 22:47 |
||
dispare. Fie-mea a avut unul rosu si in relief pe frunte si i-a disparut dupa 4 ani. Dupa nastere mi-au propus sa o opereze si n-am vrut. | ||
quasaria Postat pe 29 Aprilie 2012 23:00 |
||
...la Bucuresti, Spitalul Marie Curie...sunt mai multi medici tineri fff. competenti!....medici chirurgi! | ||
caleidoscop Postat pe 2 Mai 2012 18:38 |
||
Nu dispar toate. Io am un hemangiom �n form� de trifoi cu patru foi. | ||
Axl_R Postat pe 2 Mai 2012 18:42 |
||
...sa-l pastrezi cu placere!......eu am unul in forma de petala unui trandafir, de culoare rosie, e super, e sub piele si nu deranjeaza....e talismanul meu, asa-i spun eu!....eu ma mandresc cu el! | ||
caleidoscop Postat pe 9 Mai 2012 08:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
javrele de companie | 0 | De la: 23 Aprilie 2010 14:01 |
cu sau fara prezervativ | 38 | De la: garbo_7980 23 Noiembrie 2012 23:34 |
Poti uita o mare dragoste???? | 70 | De la: giul1a 5 Iulie 2010 12:55 |
|
||
ajutor am nevoie de sfaturi | 38 | De la: daniilia 1 Martie 2011 21:21 |
semnele unghiilor | 22 | De la: Ciresica 12 Iulie 2010 05:26 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară