un sfat ?

faptul ca "nu esti tu dispusa sa va despartiti, pur si simplu" nu inseamna ca nu v-ati despartit. Tot pur si simplu.

Mai ai putin si ne faci crize si noua.
quasaria
Postat pe 27 Aprilie 2012 18:58
regret foarte mult pt cuvintele zise ..si ma doare ca peste 2 sapt e si ziua lui si nu pot sa fiu alaturi
romanov_ella
Postat pe 27 Aprilie 2012 21:32
nu e vb doar de ce s-a intamplat ultima oara, a fost doar cireasa de pe tort. se vede ca esti f acaparatoare, obositoare. probabil demult vroia sa iasa din relatie si nu stia cum. acum a fost doar momentul oportun. ai demnitate si nu te agata de ceva care nu mai merge.
MARILENA_25
Postat pe 28 Aprilie 2012 08:48
**Acei ochi, mereu care nu se vad se uita**!!Consoleaza te!E departe!Cauta ti unul din orasul tau! A fost, a trecut si gata!!
Jojolin
Postat pe 28 Aprilie 2012 09:29
scuza ma dar cand am fost ocupata cu altele mi a facut repros ca sunt indiferenta cu el ..acum tu imi zici ca sunt obositoare poate dar sa nu uit ca eu totusi sunt indragostita de el ..si totusi simt ca undeva inauntrul lui mai simte ceva ..ca nu iti trec sentimentele intr-o saptamana jumatate iar cu ochii care nu se vad se uita , dar cunosc proverbul dar chiar si dupa 3 luni cand nu ne-am vazut pt ca eu eram cu probleme si teste si examene in facultate si eram si certati nu sa stins nimic ...bn ca atunci nu mi-a zis adio ca acum
si cand eu am vrut sa ne despartim la fel cu smsuri sa nu l las ,
situatia sa alterat intre noi in momentul cand am inceput sa ascult oamenii care ma intorceau impotriva lui si aveam incredere in ei mai mul decat in el ...iar acum regret asta si acum chiar mi a crescut increderea in el
si am ajuns sa cred ca inchide bn pt ce iam zis si pt faptul ca nu suporta sa ma auda dar si pt ca eu cred ca daca am vorbi ..s-ar razgandi in decizia lui ..pt ca asta s a mai intamplat ..eu eram si poate inca mai sunt singura lui slabiciune
romanov_ella
Postat pe 28 Aprilie 2012 12:15
ella, pe mine m-ar deranja foarte tare sa aiba cineva atitudinea pe care o ai tu, si sint convinsa ca si pe tine te-ar deranja. Daca de la tine lucrurile se vad ca "tu esti inca indragostita" si "nu esti dispusa sa va despartiti", de la el se vad altfel: nu vrea sa vorbeasca cu tine. Punct. De ce , cum, si ce istorie ati avut e irelevant acum.
Nu cred ca ai nici un drept sa obligi pe cineva sa interactioneze pe tine daca nu vrea. N-ai avea dreptul asta nici macar daca i-ai fi nevasta si ati avea 10 copii impreuna: nu te vrea, e decizia lui si trebuie sa o respecti. Daca revine asupra ei, te va cauta el. daca nu, e chestiune de demnitate si de respectarea drepturilor celuilalt. Probabil ai noroc ca e un tip civilizat. Am vazut madame impinse inapoi pe scari cu un shout in cour la propriu, tot pentru ca "ele nu acceptau" - si pina la urma, la modul cel mai injositor pentru ele, dar tot au acceptat.
E foarte bine sa fii perseverenta, dar pina la a trece peste vointa altcuiva, doar pentru ca tu vrei, si nu te intereseaza ca el iti transmite clar ca nu mai vrea.
quasaria
Postat pe 28 Aprilie 2012 12:56
Sa-ti vezi de viata ta si......sa inveti din greselile tale!!!Sfatul meu...si atat!!!Succes!
mitiduk
Postat pe 29 Aprilie 2012 17:32
quasaria nu vorbi in numele altora
daca as vedea ca ca persoana care mia gresit ma cauta si imi da smsuri ..as analiza situatia toata de 1 an sa vad daca se merita sa las sa se duca tot pe apasambetei sau sa incerc sa vad si lucrurile bune si eventual sa i mai dau o sansa
asta as face daca as vedea un baiat cu "atitudinea mea "
romanov_ella
Postat pe 2 Mai 2012 01:08
da sa invat din greseli ...mai exact sa nu mai cred ce zice lumea ..cand sunt intr - o relatie
romanov_ella
Postat pe 2 Mai 2012 01:10
aha. Asta ai face daca ai vedea unul care un intelege ca nu vrei sa vorbesti cu el si , daca ii inchizi, te suna de pe alt numar, pentru ca el "nu e dispus sa renunte" si nu da doi bani pe faptul ca tu nu vrei sa il auzi?
Misto.... uite ca au si stalkerii astia succesele lor.... :-)))
quasaria
Postat pe 2 Mai 2012 01:19
uuuuaaaauuu ti-ai dat arama pe fata sau cum naiba se zice de la inceput grav asta e acum a vazut bietul de el cu cine are de-a face si s-a speriat acum esti singurica si iti dai seama ce ai pierdut e unu la unu el e un las si tu prea guresa nepotriveala de caracter asta e viata
garbo133521
Postat pe 8 Mai 2012 11:33
daca nu il contactezi putin timp,cam o luna,va putea uita ce ai zis,si fiind calm,va veti putea impaca.
daniilia
Postat pe 12 Mai 2012 22:33
Dupa ce l-ai injurat,l-ai jignit.l-ai facut albie de proci,el nu mai doreste sa te vada si sa vorbeasca cu tine?Ce nerecunoscator,ce odios ,ce meschin personaj,trebuia sa astepate macar sa-l si palmuiesti,ptr.ca tu de,erai nervoasa si prin urmare puteai face tot ce-ti trecea prin cap,el fiind obligat sa te ierte,nu-i asa?Rasfatul are si perioade cand trebuie platit,asa cum ti se intimpla tie acum sa te inveti minte pe viitor,desi nu cred.Ar trebui sa inveti ca un om ,ramine un om,nu-l poti manevra tu dupa cum doresti,mai ales nu-l poti jigni si insulta la infinit se satura si pleaca intr-un final.Barbatii insa nu sunt dusmanosi si daca nu a gasit o consolare in bratele vreunei prietene,se va intoarce la tine cu siguranta.
garbo265966
Postat pe 17 Mai 2012 15:31
Am vazut varsta ta foarte frageda (daca este reala) , nu prea stiu cam ce varsta sa-i consider lui. Dupa cum se comporta as zice ca e baiatul mamei si nu s-a rupt cordonul omilical intre ei!!!!! Vizita la rude....bla...bla....bla. Minciuni, numai minciuni.
Plecarea din oras cu serviciul nu este un motiv sa se ofileasca dragostea.
Vrajelile de genul : sunt ocupat, vaaaiiiacum sunt si mai ocupat....din ce in ce mai ocupat sunt doar praf in ochi, minciuni!

Intrebarea mea este ce iubesti la el? Comportamentul asta de mojic?
Pentru ce te umilesti?
Mai uita-te si tu in stanga...in dreapta ...si vezi ce gasesti?

adeline
Postat pe 17 Mai 2012 16:28
SPUI C� EȘTI STUDENT�?( la o facultate particular� desigur) . Dec�t s� �i dai telefoane sau sms �fostului� ia GRAMATICA LIMBII ROM�NE ȘI STUDIAZ-O,AI S� G�SEȘTI LUCRURI INTERESANTE �N EA PE CARE �NC� NU LE-AI DESCOPERIT.�SEX �NU G�SEȘTI �N EA ,C� DE IUBIRE ȘI DRAGOSTE NU POATE FI VORBA LA TINE.IERTARE dac� am fost prea DUR�.
garbo203525
Postat pe 17 Mai 2012 16:31
De ce trebuie sa te injosesti atat in fata unui barbat?Ti-ai cerut scuze,l-ai sunat a fost de-ajuns.Crede-ma nu se merita sa decazi atat in fata lor.Te pup
kkrisstina
Postat pe 18 Mai 2012 09:02
De la: adeline, la data 2012-05-17 16:28:26Am vazut varsta ta foarte frageda (daca este reala) , nu prea stiu cam ce varsta sa-i consider lui. Dupa cum se comporta as zice ca e baiatul mamei si nu s-a rupt cordonul omilical intre ei!!!!! Vizita la rude....bla...bla....bla. Minciuni, numai minciuni.
Plecarea din oras cu serviciul nu este un motiv sa se ofileasca dragostea.
Vrajelile de genul : sunt ocupat, vaaaiiiacum sunt si mai ocupat....din ce in ce mai ocupat sunt doar praf in ochi, minciuni!

Intrebarea mea este ce iubesti la el? Comportamentul asta de mojic?
Pentru ce te umilesti?
Mai uita-te si tu in stanga...in dreapta ...si vezi ce gasesti?

cordonul ombilical* (am mai spus si repet, scriu in mare viteza si am o tastatura in care ar trebui sa bat ca sa functioneze toate tastele - asa ca mai dau rateuri)
adeline
Postat pe 18 Mai 2012 15:36
Un sfat,ai cerut ,nu?? Poarta-te mai DEMN,fii mai MANDRA..NU TE UMILI!! Pt. ca umilinta e ceea ce faci tu ...tinandu-te dupa el!! Barbatul e ca UMBRA..daca fugi de ea-fuge dupa tine; daca fugi dupa ea..fuge de tine!!
Si ..scuza-ma ..la cum te-ai purtat cu el...si eu sa fii fost in locul lui...iti dadeam cu IGNORE!!!
elisabeta_boia
Postat pe 18 Mai 2012 20:30
buna.....da e varsta mea reala ...NU SUNT LA O FACULTATE PRIVATA ...
va multumesc pentru sfaturi... nu pot sa renunt la el ...din mult motive bune..nu este un barbat de lasat ..iar cei care i-am intalnit in urma lui ...nu s eridica nici macar la nivelul degetului sau mic ..si multe calitati pe care eu le vreau ei nu le au ..iar da..am fost o adormita ca s anu zic altceva si m-am lasata dusa de val ...
de ziua lui am incercat sa merg la el ..insa i-am comunicat prin alt numar asta , o colega , si el a raspuns ca nu este in oras si daca eu merg acolo e problema mea ..si motivul pentru care el s a despartit de mine pentru ca eu ..mereu am facut ce mi a trecut prin cap ...(dar el nu stie ca niciodata nu am plecat sau facut ceva fara sa stie )
iar de ziua mea care a fost luni ..el a fost primul care mi -a dat sms si mi a zis la multi ani ...i am mai dat sms u ri dar nimic ..si da ..il vreau inapoi si vreau s ail conving ca m am schimbat si maturizat si NU MAI VREAU JOCURI SI COPILARII CA PANA ACUM

DECI SMSUL CUM AR TREBUI SA IL IAU ?
SI NU E GENUL CARE SA MEARGA SA SE CULCE IMEDIAT CU ALTA ..SI DACA O FACE ..MAJORITATEA SUNT TARFE ..SI ARE O EXPERIENTA ...
romanov_ella
Postat pe 23 Mai 2012 15:45
El "nu e de lasat". Dar poate el considera ca esti tu de lasat - din moment ce te-a lasat, nu??
Ce e neclar in asta? Omul ala ti-a dat papucii si tu tot insisti ca nu accepti. Nu trebuie sa accepti tu. Nu iti cere nimeni voie...
Ti-a dat sms de ziua ta ca sa nu fie mitocan, dupa o relatie de ceva timp sa te ignore. Asa isi dau oamenii care se cunosc, sa stii :-)

In ce priveste alternativele... ma faci sa rid..:-)) "Majoritatea sint tirfe" - si restul? :-)) Care nu constituie majoritatea?
Sau crezi ca esti singura femeie de care se poate atasa?
quasaria
Postat pe 23 Mai 2012 18:32
Daca ti a dat numai SMS-ul de felicitare si apoi nu a mai raspuns mie imi este foarte clar ce s-a intamplat, tie nu?
Tu poti sa crezi ce vrei si sa fabulezi cat cuprinde , dar atitudinea lui este foarte clara si nu lasa loc de presupuneri sau de interpretari.
adeline
Postat pe 24 Mai 2012 16:10
fata draga, lasa omul sa respire. I-ai sufocat cu mesaje , cu jicniri ,lasa-l , ca nu se mai intoarce la tine..E militar.....In fiecare misiune cite o fata...adio , s-a terminat. gaseste-ti altul.
Nu mai fa crize ca nu rezolvi nimic.
garbo044707
Postat pe 25 Mai 2012 14:17
va inteleg ce ziceti ...
dar sa va zic un lucru ...in aceasta relatie eu am pus suflet si m-am indragostit de el ...dupa 5 luni ...cand el era deja de mine...nu zic nu ..ma iubit ..zic ca ma iubit pt ca acum nu sunt in adancul lui sa vad cum este ...si am examene...de cand am terminat o cu el ...eu nu pot sa ma concentrez total la invatat ...ma ignora ok ...cu sms nu pot sa incetez ...pt ca il vreau inapoi ....da unele sunt parasute altele mai versate ca mine si se port cu diplomatie ...si pot sa il atraga mai usor mai ales ca el ca si mine a avut minunata stare de la despartire ..eu v am cerut un sfat ...nu pareri ...daca puteti sa il dati bine daca nu ..o zi buna ..stiu ! ca aveti dreptul sa comentati ...
stiu ca el nu vrea s amai stie d emine pt ca eu am vb ca o bleguta pt ca am fost influentata " de oameni inteligenti si prietene f.bune" care nu suport ca altii sa fie fericiti
dar intr-o luna si ceva ..nu pot spune ca m-am maturizat f.tare ..dar am realizat ca daca vrei o relatie buna ...da dracului lumea ...ma scuzati ca zic asta dar asa este
da, este ofiter , o misiune o fata ..oare ? toti sunt asa ? ma indoiesc ..si de ce sa se duca cu altele cand avea acasa tot ce avea nevoie...a avut si liniste pt ca eu nu m-am comportat asa in fiecare zi ..
romanov_ella
Postat pe 26 Mai 2012 10:40
il vreau inapoi prin orice mijloc...
si am un avantaj micut...el ma iubit ...si nu cred ca niste sentimente adevarate ...dispar complet si iremediabil intr o luna de zile
romanov_ella
Postat pe 26 Mai 2012 10:42
va multumesc pt sfaturi ......poate daca faceam tot ce mi se recomanda ...ma abtin
insa va anunt ca eu si cel cu care m-am certat ne-am impacat....la revedere
romanov_ella
Postat pe 7 Iunie 2012 23:05
Foarte bine.Sa fii fericita....dar nu uita ca tu ne-ai cerut sfatul noua, nu am intrat noi cu forta in viata ta,asa ca fii...civilizata ca nu-i frumos sa fii ironica.....acum viseaza in continuare , mai dureaza pina vei cobori cu picioarele pe pamint.....
garbo044707
Postat pe 10 Iunie 2012 14:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce face un barbat care se gandeste la... viitor? 158 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:38
m-am indragostit de fratele fostului meu prieten:P help:D 25 De la: persidadamian 15 August 2009 14:34
credeam c� fac bine. dar mi-am f�cut r�u mie 102 De la: garbo001386 10 August 2011 10:28
Cine sa ii mai inteleaga ???? 29 De la: fitze_21 8 Decembrie 2009 12:34
nepotrivire de caracter si totusi impreuna de 28 ani 66 De la: quasaria 25 Noiembrie 2009 08:16
Setari Cookie-uri