dupa ce m-a parasit pentru ca sunt slaba, sau prea slaba, fostul meu s-a trezit ca ma iubeste si ca ma vrea inapoi...cica. sunt atat de confuza... adica m-a umilit in ultimul hal, si acum se trezeste ca nu poate sa traiasca fara oasele mele, te pomeni..... eu inca il iubesc si el promite ca o sa se schimbe...dar..... nu stiu daca pot sa il cred......... trebuie sa aleg: ratiune sau inima? | ||
garbo_1567 Postat pe 25 Aprilie 2012 14:52 |
||
---|---|---|
Poate nu a mai gasit alta si la prostituate costa ,asa ca se multumeste cu tine | ||
CAVALER Postat pe 26 Aprilie 2012 05:36 |
||
Cavaler..esti"rau'..nu cavaler... dar ai..dreptate... | ||
|
||
elisabeta_boia Postat pe 26 Aprilie 2012 21:27 |
||
oamenii nu se schimba fundamental - nici din dragoste, nici din altceva. Alege inima, macar o sa regreti mai putin. | ||
quasaria Postat pe 26 Aprilie 2012 21:52 |
||
Partial, se schimba,dar nu dureaza....alege cu ce iti functioneaza mai bine! Succes! |
||
Fss_ssu Postat pe 27 Aprilie 2012 00:00 |
||
Intodeauna este bine sa iti asculti si inima eu te sfatuiesc sa ii mai dai o sansa dar totusi de ce te-a lasat dak se intoarce din nou la tine. Eu cred k ar trebui sa ii mai dai o sansa | ||
garbo_2530 Postat pe 29 Aprilie 2012 19:19 |
||
Mi s-a intamplat in adolescenta sa traiesc ceva similar. Alte vremuri, dar sa zicem ca iubirea-i la fel, indiferent de generatii. S-a schimbat radical. Si mi-a marturisit dupa ceva timp ca, de fapt, abia a doua oara, m-a descoperit cu adevarat, abia a doua oara s-a indragostit de mine. Eu cred ca dragostea te schimba, in sensul ca numai cand iubesti esti ...... sa zicem, bun. Diferenta dintre el si ... el o face doar existenta sau inexistenta iubirii. Nu stiu in cazul tau care-i adevarul Tu ar trebui sa poti simti diferenta. Daca intr-adevar este o diferenta majora, atunci merita o sansa. Dar la primul gest in care redevine badaranul de dinainte, lasa-l definitiv. Inseamna ca totu-i o minciuna. |
||
Anubis Postat pe 29 Aprilie 2012 20:08 |
||
Da...interesanta chestie.E ca la alabala portocala...nu e iubirea...uite iubirea!! Buna seara la toata lumea! |
||
walkiria Postat pe 29 Aprilie 2012 21:06 |
||
Buna seara, la toata Walkiria....:);) :)) |
||
eu_geminy Postat pe 29 Aprilie 2012 21:15 |
||
De la: eu_geminy, la data 2012-04-29 21:15:51Buna seara, eiii....am salutat respectuos pe toata lumea...dar stiam ca ma pot baza pe tine la un raspuns!:)) |
||
walkiria Postat pe 29 Aprilie 2012 21:33 |
||
e drept ca pe mine nu se poate baza chiar oricine, Walky...;) :)) |
||
eu_geminy Postat pe 29 Aprilie 2012 21:38 |
||
deci...sunt bazata.... | ||
walkiria Postat pe 29 Aprilie 2012 21:40 |
||
de parca nu stiai de atatia (si atatia) ani...:D nu garbo ne-a facut pe noi::P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 29 Aprilie 2012 21:41 |
||
De la: eu_geminy, la data 2012-04-29 21:41:59de parca nu stiai de atatia (si atatia) ani...:D pai stiam....de aceea am si zis! |
||
walkiria Postat pe 29 Aprilie 2012 21:45 |
||
Nu Garbo ne-a facut, ai zis Ci alta fuse conjunctura Traim in falsul Paradis Visand cu ochii si cu gura Din sufletul inveninat De arcul unui Cupidon Cuvinte noi azi am creat Ca sa raspund la ton cu ton Tupeul nu e interzis Si mai injur atunci cand pot Alunec prin trezii si vis Si versuri de iubire scot Cu soarta vreau ca sa ma bat In viata scurtului etern Chiar daca este un pacat Cuvintele ce le astern Ma iarta Doamne ca sunt rau Si ca iubesc si ca mai scriu O fac pastrand numele Tau Atata vreme cat sunt viu E demon ea, m-a parasit Asa se-ntampla uneori Pe altul poate a gasit Sa ii aduca seara flori Pe Garbo vin atunci plangand Si neputinta mea o strig Imi simt o coasta sangerand Si parca s-a facut cam frig |
||
garbo_1713 Postat pe 30 Aprilie 2012 19:05 |
||
Draga mea, in dragoste revenirea poate fi benefica sau poate sa te duca intr-o situatie si mai disperata, mai rea decat ca cea in care deja ai fost... umilita. Tu esti singura care ar trebui sa stie daca il mai vrea pe fostul. Dar, din cate inteleg eu, tu esti care il iubeste, nu el pe tine. Deci, cine ar trebui sa se schimbe din dragoste, ca nu inteleg intrebarea? |
||
dihoritza Postat pe 30 Aprilie 2012 21:10 |
||
De la: suparatu_, la data 2012-04-27 00:00:47Partial, se schimba,dar nu dureaza....alege cu ce iti functioneaza mai bine! corect. |
||
si_totusi Postat pe 30 Aprilie 2012 22:04 |
||
Nu cred "Si". Daca nu ii functioneaza nimic? Pe unde scoti camasa? | ||
garbo_1713 Postat pe 1 Mai 2012 16:28 |
||
Oamenii sunt diferiti.Cu totii iubim diferit.trebuie insa sa cautam sa vedem daca ne complacem cu modul in care cel langa care ne facem viata ne iubeste.Daca modul in care el ne-o arata ne face fericiti,atunci merita efortul de a incerca.Daca insa ne doare,inseamna ca nu suntem compatibili. | ||
trandafir1 Postat pe 3 Mai 2012 16:29 |
||
oamenii se schimba din dragoste dar numai cand exista dragoste din partea amandurora,ceea ce nu vad in cazul vostru,adica l-a pleznit brusc dragostea dupa ce te umilise???stiu ca in cazul unor parteneri ce se iubesc,unul dintre ei ,cel care e mai predispus la greseli se poate schimba in bine invatand si preluand din perceptiile si conduita celuilalt de viata.in sensul asta se pot schimba in bine oamenii din dragoste. | ||
venizigoldplated Postat pe 3 Mai 2012 17:31 |
||
Sigur c� da. Io c�nd m� �ndr�gostesc, �mi vine tot timpu' s� sp�l vase. Altfel le las cu s�pt�m�nile �n chiuvet�. | ||
Axl_R Postat pe 3 Mai 2012 18:26 |
||
ladyDY Postat pe 3 Mai 2012 18:55 |
||
mda. Eu spal masina. Toata ziua spal masina. Si daca nu e murdara, cum trec pe linga o benzinarie, cum mai bag masina la sapunit o data...:-))) |
||
quasaria Postat pe 3 Mai 2012 18:56 |
||
X... te-ai inoit? ...parca era prastie ultima data. A! tie iti place sapunita..... Sara fr.! |
||
Fss_ssu Postat pe 3 Mai 2012 19:30 |
||
deocamdata nu, vorbeam asa, de obiceiurile din ultimii 30 de ani...:-))) Acu' nici n-am de ce sa spal masina. |
||
quasaria Postat pe 3 Mai 2012 19:48 |
||
din dragoste sau nu, oamenii isi mai schimba nadragii bre pentru ca e curata masina, nu Q |
||
Eugenia_ Postat pe 3 Mai 2012 19:54 |
||
adica? :-)))) | ||
quasaria Postat pe 3 Mai 2012 20:03 |
||
ghici ciuperca ce-i | ||
Eugenia_ Postat pe 3 Mai 2012 20:08 |
||
Floricico....daca nimeresti in stana de oi si te-nhata ciobanestii ,vezi tu ca schimbi si Chilotii ...si iti ma pune si fortat roatele in functiune,de-o iei la sanatoasa, in couru gol ..../ ma gandeam eu,ca-i din perioada ultimilor 30 de ani e ...dar nu-i prea veche? |
||
Fss_ssu Postat pe 3 Mai 2012 20:14 |
||
merci pt sfat, am sa merg numa pe asfalt |
||
Eugenia_ Postat pe 3 Mai 2012 20:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
efectele societatii actuale-dezumanizarea,nebunia,sinuciderea... | 74 | De la: ingerasulluptator 7 Iulie 2011 16:46 |
Dumnezeu si rautatea oamenilor | 232 | De la: ramonabambache 5 Septembrie 2011 09:48 |
Nu reusesc sa ma adaptez | 28 | De la: garbo_1505 29 Decembrie 2012 14:47 |
|
||
VA ROG AJUTATIMA | 218 | De la: Roxi234 9 Octombrie 2009 21:30 |
Relatie de 4 ani... | 58 | De la: joanna22 27 Mai 2011 19:33 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural