trasaturile barbatului infidel

De la: garbo222840, la data 2012-05-27 12:40:11Se pare ca subiectul in discutie a aprins spiritele... Oare ce inseamna a insela?
A-ti atins numai latura sexuala a problemei. si daca este asa...de ce se ajunge la " a insela"
Sa aveti o zi senina in suflet, afara ploua si e trist...vorba lui Bacovia

Buna ziua tuturor...cum este un topic .imi permit sa mi dau si eu o parere ... desi sunt tanara,mica...(23 anisori) ..am trecut si eu prin asta cu tatal copilului meu... nu am sa detailez aici" moartea caprioarei..." ..insa cum spunea si persoana pe care am citat o s a atins in discutie doar caracterul sexual al problemei,,insa daca stam putin stramb si gandim drept..nu ne am putea pune o intrebare ,."daca ar avea acasa absolut TOT ce si doresc ar mai face asta??" pt k pana la urma nu se rezuma doar la sex totul..poate are o nevoie..o dorinta ,,,care nu i este indeplinita..si aici ma refer la pshic..sustinere,,,si alte cele....Nu incerc sa le gasesc scuze celor ce fac asta insa sa fim seriosi,,,ceva undeva ..da cu plus ... Poate nu gandesc suficient de matur insa...un cuplu are suisuri si coborasuri...si nicioadata nu va fi mereu totul roz cum nu exista printese nici printi...
" sa ai curajul sa spui nu..sa ai curajul sa spui da...sa stii sa urci cand altii te coboara...sa te ridici cand altii te doboara...sa poti sa razi cand inima iti plange..ASTA I ARTA DE A INVINGE!"

o DUMINICA placuta cu maxim de sanatate si implinire in toate tuturor si celor care lucreaza azi...(asemeni mie..:)..) o coffeee buna...
Iryna_Iry
Postat pe 27 Mai 2012 12:56
bravo, si eu l-am prins pe ex-ul si l-am parasit.adica am divortat si am plecat cu un copil de 15 ani . Am un sot acum super si ma felicit ptr, el sint fericita
Claudia_Stefan_1
Postat pe 27 Mai 2012 15:52
iubiteilor eu va spun din propria experienta,,nimeni si niciodata un barbat sa-u o femeie nu inseala nu tradeaza decat daca au un motiv. de ce vreti sa vedeti barbatul sau femeia care este infidela???va rog ganditiva logic??daca primesti ceia ce oferi niciodata nu calca nimeni in pacat..pentru astfel de concluzii sa incercam sa vedem si durerea celor care sufera enorm dupa urma unor mici sau mari probleme de necesitate!!toti suntem motivati atunci cand o facem........fara motiv sau fara o explicatie nimeni nu este infidel!!!!daca are dragoste si tot ce-si doreste de la partener nu cred ca va fi cumva tentat de a fi infidelelitate...ca si exemplu as putea enumera foarte multe cauze::ori este bonlav(a),ori betiv(a)dependent(a)de alcool sau alte vicii care celalalt nu le accepta...sau igiena nu exista,,si lista ar putea continua........fiti un pic mai logici inainte de a va da cu presupusul.
garbo080088
Postat pe 27 Mai 2012 15:59
Dupa 20 de ani, intr-o noapte mi-a fost dat sa aud cum domnul sot ii spune altei femei cat de mult o iubeste. Ce credeti ca am facut? A doua zi am scris actiunea de divort, am semnat amandoi cu de comun acord si pa.... Dupa doua luni puicuta si-a luat zborul...si iarasi a ramas, pa... Dupa... a inceput sa-mi faca curte sa ne impacam. Nu mi-ar mai trebui nici de sosete...chiar daca in 20 de ani am dus-o foarte bine impreuna, eram exemplu pentru vecini. Dar daca domnul sa indragosti, am considerat ca e mai bine sa-l las liber, asa este corect. Nimeni nu are dreptul sa tina pe cineva cu forta langa el. Sunt fericita, nu am cazut in depresie, nu mi-am taiat venele...va salut.
niulia
Postat pe 27 Mai 2012 16:09
Stii de ce inseala barbatii?pt ca femeile nu toate sunt mai rele decat ei eu sunt maritata si trec printr o situatie unde am cunoscut asfel de femei care insista tot mai mult la barbati insurati aia liberi nu le plac msma lor de usuratice si vrem barbati fidelii cand tara este plina de asfel de specimene
garbo272587
Postat pe 27 Mai 2012 16:12
Invatati oameni buni sa scrieti corect romaneste ,bun ca la sentimentalisme si cacaturi sunteti experti
g67926
Postat pe 27 Mai 2012 16:13
Dar cum iti dai seama ca sotie ca,sotul tau este GAY?sau mai bine zis face sex si cu barbatii?
garbo006071
Postat pe 27 Mai 2012 16:23
cind iubesti cu adevarat nu poti sa inseli chiar daca vrei, in caz contrar da pt. ca organismul nostru are nevoie de niste endorfine pt. a functiona bine si sa ne fereasca de depresii.,'daca iubire nu e nimic nu e'.
auryca
Postat pe 27 Mai 2012 17:15
trasaturile barbatului infidel? Sunt universale! Dar conteaza? Conteaza sa fii alaturi de el in orice conditii, daca tii la confortul lui, chiar si sexual! Dragostea e cu totul altceva! Si daca e indragostit? Trebuie ajutat, cu rabdare, pana la sfarsit...Mai important este sa nu ne inselam pe noi insine. Eu am facut aceasta greseala si ma aflu acum, dupa 25 de ani, in postura in care timpul s-a intors inapoi pentru mine si impotriva mea. Suntem cu totii oameni, Dumnezeu "inchide ochii" cand inselam.Oare de ce ne atribuim noi rolul de judecator, cand inselam sau suntem inselati? Nimic nu e fara voia lui Dumnezeu! Face parte din destinul nostru, nimic nu este intamplator.De aceea trebuie sa acceptam si momentele mai putin placute din viata noastra. Suntem liberi, nu?
garbo276816
Postat pe 27 Mai 2012 18:44
bineinteles...trebuie ajutat... sa isi puna strangul de git. Sa nu se mai chinuie cu atitea dileme. Na, saracul: sufera....
quasaria
Postat pe 27 Mai 2012 19:27
De la: g67926, la data 2012-05-27 16:13:22Invatati oameni buni sa scrieti corect romaneste ,bun ca la sentimentalisme si cacaturi sunteti experti

�i dac� �tiu s� scriu corect, nu m� mai �n�eal�?
Axl_R
Postat pe 27 Mai 2012 19:49
De la: joulie, la data 2012-05-23 13:18:20De vina este testosteronul, principalul hormon masculin. Dupa varsta de 20 de ani, nivelul acestui hormon scade in corpul barbatilor. Aceasta scadere se manifesta si prin scaderea pasiunii.
Coborarea nivelului de testosteron poate provoca si alte complicatii, cum ar fi depresia, atacul de cord si chiar dementa. Solutia petru ca nivelul testosteronului sa revina la valori mai mari este ca barbatii sa traiasca noi experiente in compania altor femei.
Cercetatorii afirma ca pana si flirtul cu o femeie atragatoare poate creste nivelul testrosteronului in corpul barbatilor. In cateva minute, testosteronul creste cu aproximativ 14 procente. Problema apare cand unii barbati confunda testosteronul cu dragostea si regreta ulterior deciziile luate.

ca bine ai zis..mai ales ultima fraza!
Capshor
Postat pe 27 Mai 2012 22:11
De ce aruncati cu pietre in barbati, mai intai analizati-va pe voi, observati-va si dupa aceea judecati, daca aveti dreptul Divin,,,
Infidelitatea reprezinta pentru acel OM lipsa de credinta din Dumnezeul din el , lipsa de respect si de credinta in persoana din fata lui din familia lui din anturajul lui etc.
Infidelitatea reuseste sa distruga una dintre atributele de baza ale unei relatii: increderea,,,,,
Ifidelitatea este daruita cu toata dragostea de acele forte intunecate ca sa distruga un cuplu sa distruga o familie, ea se bucura nespus de mult cand vede oameni mefericiti.
Psihiatrii sustin ca infidelitatea poate fi un semnal de alarma asupra unei vieti de cuplu nefericite.
Esti infidela sau infidel daca doar te gandesti la alt barbat sau femeie ?
Unde incepe si unde se termina de fapt infidelitatea ?
Cel mai mare DUSMAN al omului este Mintea lui, mintea care turuie in capul lui toate ajunsurile si neajunsurile creeate in decursul vietii.
Deci in momentul in care OMUL va creea o Armoniea complecta intre Corpul mental, Corpul vizual, Corpul fizic si Corpul spiritual ,,, va disparea infidelitatea si toata rautatea din intreaga lui fiinta. O sa fie doar armonie, iubire si o pace fara limite in intreaga lui fiinta si pe intreaga Planeta Pamant.
Dupa voia divina si vointa voatra Dumnezeul nostru Creator sa va daruiasca o iubire infinita si dragoste de viata alaturi de cei dragi.
GHEORGHITA
Postat pe 28 Mai 2012 11:22
.....l-ai parasit in 3 sec....dupa 2 ani?
Ai stat atata cu ....ochii beliti?
pai, draga mea, inteleg. NU AI AVUT TIMP SA IL CUCERESTI, asta e=)))))))))))))))))
jjeni_ro
Postat pe 28 Mai 2012 16:51
barbatii mai inseala,dar oare femeile?????ele ce fac?????barbatii inseala pe ora,femeile pe secunda/???da asa este ,..convingeti-va singuri./e
garbo086921
Postat pe 28 Mai 2012 19:35
misto articol... desi partea cu tente amazoniene e oarecum exagerata: sau oi avea eu o doaga in minus, da' zau ca stind asa si asteptind sa vina tramvaiul/metroul/avionul, nu mi-a venit niciodata sa sar la beregata vreunuia care trecea prin fata mea, doar ca l-am vazut ca e viu si misca: nici la propriu, nici la figurat... Nu ma simt deloc ogar. Aia au instincte de vinator bine dezvoltate: si poarta lesa. SI botnita.

Iar daca dl. are deficit de adrenalina sint solutii si mai eficiente: bunjee jumping, parapanta. Daca il arunca iubitoarea consoarta din avion din cind in cind, nu cre' ca mai prezinta vreun deficit - nici macar daca i se deschide ...parasuta.
quasaria
Postat pe 28 Mai 2012 20:14
Atata adevar ....! SUPER..aI PERFECTA DREPATE..! Portetul cel mai complet si complex al barbatului infidel..Este clar ca acel barbat nu-si iubeste nici sotia nici amanta ,el o inseala si pe amanta....Se inseala pe el insasi.Dar, noi tragem concluzii iar, "specimenele astea" "trag" mai departe fara jena ..pisica de coada fara a reusi sa schimbam noi optica lor de viata .... Eu sunt mic nu stiu numic....
garbo218901
Postat pe 28 Mai 2012 22:37
eu, daca imi permite'ti, propun o alta explicatie : NImeni nu apartine Nimanui, sau Toti apartinem Tuturor !
fortelion
Postat pe 29 Mai 2012 20:56
garbo....816,"Dumnezeu nu inchide ochii",exista o zi de judecata pentru toti acei care pacatuiesc: "Iata ,Eu vin curand si rasplata mea este cu Mine sa dau fiecaruia dupa fapta lui".
In final ,doar libertatea de alegere ne apartine ,cui sa ii slujim, lui Dumnezeu sau pacatului .
Iar in legatura cu subiectul topicul ,parerea mea este ca nu ajungem sa inselam daca iubim cu adevarat.
Si imi permit sa spun "funia impletita in trei ,nu o poate rupe nimeni "!Daca la baza unei relatii de casnicie ,exista Mantuitorul ,nu sunt sanse sa esueze.
Principiile lui Dumnezeu sunt demne de luat in seama !
Numai bine!

ica2
Postat pe 30 Mai 2012 01:15
Ma adresez celor care administreaza acesta dezbatere de pe forum
Saptamina trecuta am scris cateva randuri(in legatura cu acest subiect) in care o intrebam pe Quasaria de ce o sicaneaza pe Printesa_jo. Chiar daca nu este de aceeasi parere cu ea...nu trebuie sa o insulte. Printesa i-a aratat ca este o adevarata ...printesa si i-a raspuns manierat. DE CE nu a fost postat acest comentariu?????
gavril
Postat pe 3 Iunie 2012 09:35
De la: garbo_1322, la data 2012-05-08 16:34:39de curand am citit un articol interesant cum ca trasaturile fetei pot determina caracterul unui barbat si, mai mult, daca el insala sau nu. voi ati auzit ceva de asta?

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=3a5zPm-pqEY
VOIAJOR
Postat pe 10 Iunie 2012 16:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
De ce exista amantele?? 376 De la: KNIGHT_31 18 Septembrie 2010 00:32
intrebari 66 De la: Melanie 27 Octombrie 2009 18:40
Fosta lui sotie este cea mai buna prietena a lui 25 De la: garbo_1155 11 Aprilie 2012 20:36
infidelitate 82 De la: quark_said 25 Septembrie 2010 00:14
Trairi 29 De la: albastrea14 13 Octombrie 2014 16:17
Setari Cookie-uri