am ramas insarcinata dar am hepatita B cronica. sunt purtatoare sanatoasa, deci viremia este mica, transaminazele sunt normale, dar as vrea sa aflu (ceva ce doctorii se abtin sa spuna) daca: 1. pot sa nasc normal sau infectez copilul? deci cezariana? 2. care sunt riscurile pentru copil? 3. care sunt riscurile pentru mine? multumesc... sunt dezamagita de doctori... :( |
||
garbo_1474 Postat pe 9 Mai 2012 17:54 |
||
---|---|---|
...draga mea...sunt mama de 3 luni a unei fetite ....eu am hepatita b,purtator sanatos......sarcina a decurs bine...fetita e sanatoasa,am nascut-o normal..i s-a dat la nastere un vaccin...ea nu are nimic...asa ca nu intra in panica...am o sora in romania care la fel..are doi copii si ei nu sunt infectati....si inca ceva din prima clipa cum am nascut mi-a pus-o la piept asa ca ....stai linistita..vorbeste cu medicul care iti urmareste sarcina...este vaccin care il protejeaza pe copil...dar in timpul sarcini e ok...asa mi-au explicat mie aici medicii...numai bine si sarcina usoara... | ||
Abigail Postat pe 19 Mai 2012 00:39 |
||
Eu am doi copii nascuti natural, alaptati. Cel mare nu are nimic, cea mica are doar 8 luni si deci nu i-am facut inca analizele (care se fac la un an) dar sunt convinsa ca nu a luat virusul. Si eu sunt purtatoare sanatoasa, viremie mica, o am de muuulti ani. Trebuie doar sa iti cumperi imunoglobulinele speciale anti hbs care se fac copilului la nastere si apoi sa urmezi pt cel mic schema speciala de vaccinare 0-1-2-12 luni. Mai am o prietena in aceeasi situatie cu doi copii frumosi si sanatosi nascuti prin cezariana (dar din alte motive) si alaptati. Deci fruntea sus si bucura-te de sarcina. A, totusi ar trebui ca pe perioada sarcinii sa fii supravegheata si de un infectionist. | ||
|
||
garbo279232 Postat pe 30 Mai 2012 07:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
steriletul si sarcina | 4 | De la: TATUSILVIA 24 Aprilie 2009 17:36 |
SEX LIFE - Spune si povestea ta ..!! | 1 | De la: shivashante 21 Februarie 2009 19:14 |
ANTICONCEPTIONALE SI O EVENTOALA SARCINA? | 1 | De la: cassandra895 31 Iulie 2009 17:38 |
|
||
banii de bona | 2 | De la: pinicuta 18 Iulie 2009 23:11 |
Infertilitate? | 5 | De la: garbo258759 9 Ianuarie 2012 11:18 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice