de curand am cunoscut un tip care m-a fermecat...pur si simplu... ne intelegem bine, pot sa ii vorbesc despre absolut orice, e un tip decent, ma respecta...e frumos... e tot ceea ce mi-as fi dorit de la un barbat...sincer.... doar ca de curand, cand relatia noastra a inceput sa devina mai intima, mi-a spus ca are hepatita C... o are de cand era mic, deci nu e ca si cum a umblat cu nu stiu cine si a luat-o... ideea e ca imi place foarte mult de el, dar nu pot sa ma protejez de hepatita C. ce naiba fac?? mai e cineva aici care a trecut printr-o situatie atat de delicata? | ||
garbo_1399 Postat pe 9 Mai 2012 18:06 |
||
---|---|---|
Chiar acum c�teva zile vb cu un taximetrist care �mi povestea de un prieten care are aceasta boala de la 16 ani. Soția lui are si ea luat� de la el, bineinteles, dar spunea ca e in stare pasiva nu se manifesta. Copilul lui a mostenit boala p�rinților, are 25 de ani, si la fel e in stare pasiva. Omul datorit� unui stil de viața foarte echilibrat ( odihna regim, etc) a ajuns la v�rsta de 54 de ani. A lucrat numai program redus de 4 ore pt a putea avea repaosul cerut de boala. Acum am �nțeles ca exista metode mai bune de tratament, dar pe vremuri nu prea existau. G�ndește-te bine la ce �ți dorești, nu caut� sfaturi pe garbo. E viața ta si trebuie sa știi ce alegi. | ||
alba Postat pe 13 Mai 2012 17:09 |
||
Are hep C, deci e stigmatizat. Sunt f mul�i oameni purt�tori de virus f�r� s� �tie. �nainte de a da m�na cu el, �l trimit s� fac� testul pt antigen! |
||
|
||
Axl_R Postat pe 13 Mai 2012 19:14 |
||
Buna Nu e nici pe departe asa de infricosator. La cinci luni dupa ce eu si sotul meu ne-am mutat impreuna , in urma unor analize , am descoperit ca avea hapatita C . Tragedie mare pe atunci ! Dupa punctie , viremie si un tratament corespunzator cu interferon , virusul pana atunci activ , a devenit pasiv din prima luna de tratament. De atunci au trecut 6 ani , virusul C nu s-a mai reactivat si nici nu mi s-a transmis . Virusul C se transmite doar in proportie de 5% pe cale sexuala . Cel mai adesea se transmite prin sange. Asa ca nu te speria , sunt multi in Romania care sunt purtatori de virus C , fara a fi neaparat ca boala sa se transmita sexual . Sfatul meu este sa eviti sa folosesti aceeeasi trusa de unghii ca si el , sa eviti contactul cu sangele lui in cazul in care s-a taiat si ai si tu rani deschise., sa nu folosesti aceleasi aparate de ras ca si el . In cazul in care relatia voastra evolueaza si ajungeti sa aveti un copil , nu este obligatoriu ca si bebelusul sa mosteneasca hepatita C. Numai bine |
||
cristina_camelia Postat pe 24 Mai 2012 14:04 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
debut sexual | 95 | De la: KNIGHT_31 30 August 2010 00:04 |
Scirba sau noroc | 13 | De la: garbo_467746 25 Mai 2017 13:08 |
cum sa te vineci de o iubire interzisa | 333 | De la: ready_vivus 13 Decembrie 2009 22:04 |
|
||
metodele voastre de contraceptie | 3 | De la: charmelen 24 Februarie 2011 14:48 |
As putea sa fiu insarcinata? | 45 | De la: cricat2002 11 Iulie 2010 19:55 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice