Cu marar !!!......e sanatos... .....sfecla nu,mersi | ||
Rotty Postat pe 4 Iunie 2012 21:14 |
||
---|---|---|
N-ai storc�tor... | ||
Axl_R Postat pe 4 Iunie 2012 21:18 |
||
Recunosc....Altfel luam si io macar vreo doua randuri... | ||
|
||
Rotty Postat pe 4 Iunie 2012 21:25 |
||
Rotty iar ai tensiunea ridicata ii buna zeama de sfecla , daca nu ai storcator....sa-ti cumperi ....eti na placinta cu urda si marar ii buna rau ....da nu vreau:( imi fac eu ,am reteta si nu tz-o dau 8-> |
||
Fss_ssu Postat pe 4 Iunie 2012 21:29 |
||
Iar tre sa stau cu mana si piciorul atarnate de lustra ? ....sau aia nu era pentru tensiune... | ||
Rotty Postat pe 4 Iunie 2012 21:37 |
||
exact asa tre' sa stai ....da tz-o fost ghini ?! | ||
Fss_ssu Postat pe 4 Iunie 2012 21:46 |
||
Mi-o fost ghini...pana s-o rupt lustra si mi-o cast in cap.... ...acum am cucui | ||
Rotty Postat pe 4 Iunie 2012 21:49 |
||
....pun compresa cu sfecla ? | ||
Rotty Postat pe 4 Iunie 2012 21:51 |
||
oileu!...da pune si rondele de ceapa si cartofi ...is tot legume ...da face ghini... numa' ghinioane ai te-ai nascut la 7 luni? |
||
Fss_ssu Postat pe 4 Iunie 2012 22:06 |
||
Sare,piper ?...ceva? ...Io m-am nascut in August,si zice in calendar ca e luna a 8-a ...or fi gresit aia ??? | ||
Rotty Postat pe 4 Iunie 2012 22:11 |
||
Io la 8 luni, luna a 8-a...deci 8->...%%- | ||
Axl_R Postat pe 4 Iunie 2012 22:22 |
||
Din cate stiu eu daca numeri de la Pesti pan'la August ...is 7 luni....fals daaa, de asta ai ghinion ....daca numeri de la Balanta - August ...oho.... te-o nascut la 11 luni esti supradotata... tre' sa mai faci cucuie ... . |
||
Fss_ssu Postat pe 4 Iunie 2012 22:23 |
||
....11 luni? ....bine ca m-o dat afara ca de mai stateam mult,ma faceam elefanta... | ||
Rotty Postat pe 4 Iunie 2012 22:28 |
||
mno...te faceai girafa ....de aici si tendinta de tensiune crescuta....daaa da acu' esti ghini? |
||
Fss_ssu Postat pe 4 Iunie 2012 22:50 |
||
Nemaipomenit... ...multzam de sfaturi | ||
Rotty Postat pe 4 Iunie 2012 22:56 |
||
Acum daca tot am stat cu ghiveciul de legume pe cap si agatata de lustra,ma duc sa dorm ca am obosit.... Somnic usor sa avem |
||
Rotty Postat pe 4 Iunie 2012 23:19 |
||
noapte bunicica ! | ||
Fss_ssu Postat pe 4 Iunie 2012 23:20 |
||
Eu incerc sa mananc cat mai sanatos si natural. Si ca organismul meu sa functioneze normal, mananc cat mai des Iaurt Bifidus Natura. Sanatos si gustos. | ||
Katy_sefa Postat pe 5 Februarie 2013 12:00 |
||
Atat! Am zis! | ||
magdabeauty Postat pe 5 Februarie 2013 12:06 |
||
De la: Rotty, la data 2012-06-04 21:51:03....pun compresa cu sfecla ? NU ! sfecla chiar e bine s-o mananci.... si fiarta si facut salata, adica rasa si cu putin ulei de masline si otzet..... !!! e grozava ! la cucui.... nu cu cui de 16... dar cu o lama de cutzit pus imediat pe el, pe cucui.... ajuta sa nu mai creasca ! |
||
barboneli Postat pe 5 Februarie 2013 12:28 |
||
De la: Katy_sefa, la data 2013-02-05 12:00:19Eu incerc sa mananc cat mai sanatos si natural. Si ca organismul meu sa functioneze normal, mananc cat mai des Iaurt Bifidus Natura. Sanatos si gustos. Am inteles,nu tre sa urlii pe toate topicurile Am vazut cu totii ca e reclama,nu te mai agita. |
||
Rotty Postat pe 5 Februarie 2013 13:53 |
||
Barbo,las` ca o fost buna si pentru cucui........la sfecla ma refer O trecut. | ||
Rotty Postat pe 5 Februarie 2013 13:54 |
||
deci mararul iti place... !!! bravo ! Crema de branza cu marar Categoria Aperitive Ingrediente - Crema de branza cu marar 500 g branza feta ( bulgareasca) 1 legatura marar sare piper 2-3 lg smantana Mod de preparare - Crema de branza cu marar Am folosit branza feta bulgareasca dar se poate folosi orice fel de branzica doriti pe care am amestecat-o cu marar tocat cat mai fin smantana, sare si putin piper alb ! Crema de branza delicioasa Categoria Aperitive Ingrediente - Crema de branza delicioasa 2 cani branza de vaci 2 linguri smantana 2 linguri lapte 1 lingura unt 2 fire ceapa verde cateva fire de patrunjel cateva fire de marar 1/2 lingurita tarhon sare piper. Mod de preparare - Crema de branza delicioasa Toci ceapa marunt si o amesteci cu branza de vaci scurba bine. Adaugi smantana, laptele, untul moale si mixezi pana cand amestecul devine ca o crema. Pui peste compozitia de branza tarhonul, patrunjelul si mararul tocate marunt si condimentezi cu sare si piper, dupa gust. O poti servi simpla sau cu garnitura de legume proaspete. Pofta buna! Crema de branza Categoria Aperitive Ingrediente - Crema de branza sare marar ceapa 2 buc branza de vaci 500-600g smantana 200-300g Mod de preparare - Crema de branza Branza se pune intr-un vas si se sfarma un pic cu furculita, apoi se adauga smantana si se amesteca pana devine o pasta. Apoi se pune ceapa (poate fi folosita si ceapa verde)taiata marunt,sarea si mararul tocat si el la randul lui. Este usor de pregatit sui se poate folosi si la ouale umplute pe post de umplutura. Pofta buna....!!! Rulouri cu crema de branza Categoria Aperitive Ingrediente - Rulouri cu crema de branza 10 felii sunca de praga pentru crema de branza: 350 gr branza de vaci o lingura unt piper marar in cantitate mai mare sare(eu sincer am pus putina vegeta ca i-a dat un gust mai bun) gogosar rosu Mod de preparare - Rulouri cu crema de branza Feliile de sunca trebuie sa fie taiate cat mai subtire. Branza o frecam bine cu o furculita. Adaugam untul si amestecam pana devine ca o pasta. Punem si piperul cu sarea. Mararul il spalam,indepartam cozile si il tocam foarte marunt. Il punem peste branza si omogenizam bine. luam cate o felie de sunca. Punem cate o lingura de crema de branza,apoi o intindem cu un cutit. Rulam bine si prindeam cu o scobitoare. Asa procedam cu toate rulourile. Deasupra fiecaruia asazam si o feliuta de gogosar. Sunt delicioase !!!!! (Ai grija sa nu mananci si scobitoarea.... !!!!!) Ardei umpluti cu crema de branza la cuptor Categoria Aperitive Ingrediente - Ardei umpluti cu crema de branza la cuptor 5 ardei (eu am avut 3 capia si 2 grasi) 250 g branza de vaci 250 g telemea de vaca 2 oua 2-3 linguri cu smantana ulei de masline marar uscat busuioc uscat cimbru uscat sare, piper Mod de preparare - Ardei umpluti cu crema de branza la cuptor Taiem capacelele la ardei, ii curatam de seminte si nervuri , ii spalam si ii lasam la scurs. Separat preparam crema de branza: amestecam branza de vaci cu telemeaua data prin razatoare apoi adaugam ouale, smantana,mararul,cimbrul,busuiocul si amestecam bine.Se obtine o pasta cremoasa.Condimentam cu sare si piper si amestecam bine. Umplem ardeii cu crema de branza,astupam cu capacelele , ungem fiecare ardei in parte cu ulei de masline,ii asezam intr-un vas de yena si dam la cuptor pentru circa 15-20 min. Lasam sa se racoreasca si servim cu smantana. Ardei gras umplut cu branza Categoria Aperitive Ingrediente - Ardei gras umplut cu branza Ardei gras, branza (telemea sau branza de vaci), sare, marar, rosii Mod de preparare - Ardei gras umplut cu branza Se spala ardeii si se taie pe lung in jumatati, dupa care pregatim crema de branza cu verdeata. Se freaca branza cu putina sare si cu mararul. Dupa ce am pregatit crema de branza incepem sa umplem jumatatile de ardei cu crema de branz si la sfarsit ii ornam cu felii de rosii. Timp de preparare: 15 minute minute Complexitate: redusa Aperitive din rosii cu branza Categoria Preparate pentru ocazii speciale Ingrediente - Aperitive din rosii cu branza 4 rosii ( si mai multe in functie de numarul mesenilor ) 300 g branza de vaci 1 legatura de marar 2 linguri unt sare piper Mod de preparare - Aperitive din rosii cu branza Faramitezi branza de vaci, pui sare si piper dupa gust, adaugi untul si le freci pana devin ca o crema. Tai mararul marunt, il adaugi in compozitia pe care o dai la rece pentru 10 minute. Speli rosiile, le tai rondele si le lasi sa se scurga. Asezi apoi o rondea de rosie, un strat de branza, rosie, branza si rosie, reconstituind astfel fiecare rosie. In varf, ca oricarui turnulet, un " steag " din cateva fire de marar e cel mai potrivit. Crema de branza O crema de branza care poate fi servita ca aperitiv pe paine, sau cu care se poate umple o rulada aperitiv, sau rosiile scobite de miez. Ingrediente: 200 g branza de vaci, 3-4 linguri de smantana, 50 g unt, sare, patrunjel verde tocat. Se amesteca mai intai branza cu sarea si cu unt, apoi se adauga smantana si se omogenizeaza bine. La urma se pune si patrunjelul tocat. pofta buna... !!!!! |
||
barboneli Postat pe 5 Februarie 2013 22:15 |
||
daca mai faci si niste scovergi sau clatite si le ungi cu crema aia de branza cu marar ... ioi mananci pana iti sar nasturii de la pantaloni si de la camasa...! | ||
heartbit Postat pe 5 Februarie 2013 23:29 |
||
paine am, mancare nu mai trebuie... cu atatea sortimente de branza...da sincer acum, e bine de stiut si de urmat | ||
jeje2011 Postat pe 5 Februarie 2013 23:32 |
||
Apoi numai branza si iar branza ? http://img1.imagehousing.com/1/97df77d1a45d021f8684827bec5071dc.jpg ....asa,acum mai merge |
||
Rotty Postat pe 6 Februarie 2013 08:44 |
||
o lamaie decojita, 1/2 cup alune (nuci, migdale, caju, macadamia etc - crude), 1/2 pahar apa si sirop de agave sau miere dupa gust - bagate la blender citeva minute, iese un pudding de lamaie...yamiii...:-)) idem - trei banane decojite si feliate + congelate + esenta de lamaie - blender la viteza ice citeva minute, yamyyy inghetata de vanilie :-) Etc. Nu sint tot timpul raw dar as putea sa fiu, mi se pare cel mai misto stil culinar. |
||
quasaria Postat pe 6 Februarie 2013 08:50 |
||
Asta suna bine. Io nu am sirop de agave... pot sa pun ahorn daca nu vreau miere ? Buna Q |
||
Rotty Postat pe 6 Februarie 2013 08:57 |
||
n-am idee ce e ala...da' daca indulceste si e natural, poti sa pui. | ||
quasaria Postat pe 6 Februarie 2013 09:04 |
||
E siropul ala ce-l folosesc americanii la micul dejun pe placintele lor tipice. Cred ca "Maple Syrup" i zice.... Si reteta cu banane e super,mai ales ca eu le cam fac concurenta maimutelor la consumul de banane. |
||
Rotty Postat pe 6 Februarie 2013 09:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cum sa-ti accepti defectele!!!.... | 43 | De la: fleurdelis 7 Iulie 2010 23:07 |
apa | 29 | De la: garbo_8013 2 August 2013 00:41 |
Hemoroizi | 25 | De la: garbo_459988 16 Februarie 2018 10:38 |
|
||
stresul ingrasa? | 29 | De la: tomaioana 13 Iulie 2011 13:34 |
Din putul gandirii Garbo - Top Five | 392 | De la: All_right 31 Octombrie 2010 19:27 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară