Nu am mai scris de mult pe forum. Mai exact de doi ani. In vremea aceea treceam printr-o despartire trista. voi m-ati ajutat,judecat, care cum a inteles. Dar vremea a trecut,ranile s-au vindecat,viata si-a reluat cursul. Am muncit mult sa imi fac un rost printre straini. Acum ma simt acasa aici. Am invatat limba,mi-am facut prieteni, colegii de servici ma apreciaza. Si , cel mai important, fetelor, maine e ziua cea mare. Ne casatorim. Tara asta frumoasa dar rece, m-a adoptat. Voi purta un nume tipic norvegian . Am ditamai nodul in gat.... Sper ca va fi bine. Trebuie sa fie bine. Viata nu a fost blanda cu mine dar am sperat mereu in happpy end. sau happy beginning.... Oricum,acum ca ma simt mult mai puternica , vreau sa revin si sa va multumesc pentru sprijinul dat atunci cand totul parea pierdut. Sorina |
||
sorinara Postat pe 17 Mai 2012 09:10 |
||
---|---|---|
Felicitari!! ![]() ![]() ![]() Important este sa ai incredere in tine.....doamna din Norvegia... ![]() |
||
constance Postat pe 17 Mai 2012 09:36 |
||
Mersi! Increderea vine odata cu evenimentele fericite, care se lasa uneori atat de mult asteptate..Aveti incredere in voi si iata ca astfel de evenimente se intampla. | ||
|
||
sorinara Postat pe 17 Mai 2012 10:50 |
||
Ce fain! Bravo, felicitari! Tine cu dintii de starea pe care o ai acum, nu o risca cu nimic! Ce frumos...:) | ||
Coriss_2938 Postat pe 22 Mai 2012 11:11 |
||
Felicitari! Casa de piatra si o viata plina de impliniri! Cred ca imi aduc aminte de postarile tale pt ca si eu treceam printr-o situatie similara atunci. Viata n-a fost cu mine chiar atat de darnica dar sunt recunoscatoare si fericita pt tot ce am realizat pana acum si pt ca-s sanatoasa. si cred si eu mai departe in happy end! ![]() ![]() |
||
garbo010448 Postat pe 22 Mai 2012 12:14 |
||
felicitari! | ||
adeline Postat pe 22 Mai 2012 16:08 |
||
Casa de piatra si multa multumire sufleteasca ![]() ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 22 Mai 2012 19:32 |
||
NUMAI BINE,MULT� S�N�TATE ȘI TOATE CELE DE FOLOS SUFLETULUI. | ||
garbo203525 Postat pe 22 Mai 2012 19:33 |
||
Esti o curajoasa,p luptatoare,o invingatoare BRAVOO !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
elisabeta_boia Postat pe 22 Mai 2012 23:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
HBV - relatie/casatorie | 8 | De la: unknown_user 15 Iunie 2015 08:32 |
ARANJAMENTE FLORALE | 1 | De la: laura33c 27 Mai 2012 20:02 |
Ma simt foarte singura | 51 | De la: garbo_1304 7 Decembrie 2012 19:34 |
|
||
ma simt singura intr-o casatorie de 12 ani | 34 | De la: garbo_1108 29 August 2016 18:41 |
mi-a facut vraji ca sa ma desparta de sot! | 59 | De la: Jojolin 21 Februarie 2018 04:05 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9