Buna seara am o problemutza...ca sa spun asa...odata cu venirea verii mi se inmultesc si pistruii...de la razele solare...desi folosesc crema zilnica cu masline verzi...naturala..tot s au inmultit...ce e de facut pt a nu se mai vedea asa pronuntat?? mentionez k am un ten deschis si sensibil ps : nu folosesc fonduri de ten si alte chestii de genul. multumesc anticipat pt raspuns! | ||
Iryna_Iry Postat pe 17 Mai 2012 21:08 |
||
---|---|---|
De la: Iryna_Iry, la data 2012-05-17 21:08:19Buna seara am o problemutza...ca sa spun asa...odata cu venirea verii mi se inmultesc si pistruii...de la razele solare...desi folosesc crema zilnica cu masline verzi...naturala..tot s au inmultit...ce e de facut pt a nu se mai vedea asa pronuntat?? mentionez k am un ten deschis si sensibil ps : nu folosesc fonduri de ten si alte chestii de genul. multumesc anticipat pt raspuns! Eu am reusit sa scap de petele maronii de pe fata dupa o batalie lungaaaaaaaaa(aprox.2ani).Am folosit toate cremele posibile pana am descoperit microdermoabraziunea.Am facut o singura sedinta la o clinica specializata si am scapat de chin.Mai folosesc si RETIN A(combin RETIN A cu o crema hidratanta-rezultate garantate) |
||
activplus2008activ Postat pe 22 Mai 2012 13:46 |
||
mie imi plac pistruii mei... :-)) Ii am de cind eram copil - e drept ca nu mai sint atit de pronuntati ca atunci, dar nu as renunta la ei. |
||
|
||
quasaria Postat pe 24 Mai 2012 17:36 |
||
sarut mana pt raspuns domanelor am sa incerc si asa...mie nu mi plac deloc...:((( si nu i vreau...mai ales ca am tenul mai alb.. | ||
Iryna_Iry Postat pe 27 Mai 2012 12:30 |
||
doamnelor duminica placuta si sanatate multa | ||
Iryna_Iry Postat pe 27 Mai 2012 12:30 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
FEMEILE ! DE ZIUA LOR,CIT DE ATENTI SUNT BARBATII ? | 7 | De la: IOANIDE 5 Martie 2012 19:54 |
De ce oare barbatii se comporta urat cu femeile si le considera proaste? Poate ca sunt prea tolerante si prea bune cu barbatii | 66 | De la: xenaluptatoareainimoasa 5 Noiembrie 2010 15:19 |
Declinul societatii! | 73 | De la: Elle2011 14 Ianuarie 2013 11:29 |
|
||
Doctor Ginecolog Bun in Galati | 3 | De la: buzeanicoleta 27 Septembrie 2012 14:04 |
Indragostita d un arab | 39 | De la: yanyacharberet 26 Octombrie 2009 21:11 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară