De la: caleidoscop, la data 2012-05-27 14:34:18 ...de aceea nu pot zambi, poate esti mai rece, mai distanta si nu pui asa mult suflet cum pun eu, insa ce e de facut pe mai departe?.... sau poate mi-am luat-o mai rau ca tine si m-am obisnuit sa ma redresez. Acum, sincer vorbind, sa fii nefericit e mult mai obositor decit sa schimbi ceva. SIgur, poti sa alegi - poate chiar sa iti placa - si sa fii tot timpul drama queen... iar motive se gasesc, de la incalzirea globala pina la crimele de la stiri sau faptul ca atunci cind erai mica ti-a mincat pisica papagalul... In general romanii au o placere anume de a-si sublinia problemele: ex. saracie. Da, saracie, sint de acord: ce e de facut in cazul asta? Sau "guvernul e de vina" - ok, e de vina, din nou - ce e de facut? La concret, hai sa mergem si sa facem. Daca nu, la ce foloseste sa te jelesti non stop?!?! Sau "lumea e rea" - fine, du-te in alta parte unde e una mai buna! Sa baltesti asa intr-o mare de nefericire nu mi se pare o chestie utila, nici placuta - mie, cel putin - asa ca, da, probabil am ceva mai putina intelegere pt lucrurile astea. Intelegere si dpdv rational, nu numai empatic - ma depaseste atitudinea asta de perpetua salcie plingatoare. Nu ma refer la tine, n-o lua personal - discut de tipuri umane, nu de anumite persoane. |
||
quasaria Postat pe 27 Mai 2012 16:06 |
||
---|---|---|
sunt o luptatoare convinsa...altfel nu as fi reusit in viata...insa trecutul ma marcheaza. | ||
caleidoscop Postat pe 27 Mai 2012 16:27 |
||
...vad asta ca mersul pe bicicleta : m-o imbrancit,am cazut, ma ridic,ma scutur si ma urc din nou pe bicla chiar daca am luat o tranta si imi continui mersu .... ma uit in jur sa vad cine mi-o facut branci :)...sigur, ca doar nu oi lasa , asa la voia intamplarii si .....gata ,m-am redresat, ce atatea bocite?..... nici daca m-am julit nu bocesc ....ete na,m-o vazut jos,ii mai dau si satisfactie?....sa-si puna pofta-n cui l-o mai lasa, sa-i mai dea branci :)) |
||
|
||
Fss_ssu Postat pe 27 Mai 2012 16:32 |
||
...mentalitate diferita de a vedea lucrurile!....ce comparatie?! | ||
caleidoscop Postat pe 27 Mai 2012 16:37 |
||
De la: suparatu_, la data 2012-05-27 16:32:46Providenta !!!, as putea spune. |
||
caleidoscop Postat pe 27 Mai 2012 16:43 |
||
da, cam ca in exemplul cu bicla... Ma ridic repede de pe jos sa ma duc dupa el/ea.... sa vedem care cade data viitoare... si tot asa... :-) Un fel de hopa mitica. Aici recunosc ca am eu o problema, ca nu renunt nici cind ar trebui. |
||
quasaria Postat pe 27 Mai 2012 16:45 |
||
v-am raspuns....PROVIDENTA....stiu sa cedez cand e cazul insa alta -i chestia....quasaria, ai primit mess-ul?...sa ramana doar intre noi, fetele! | ||
caleidoscop Postat pe 27 Mai 2012 16:56 |
||
Ap' daca vrei sa fii mereu echilibrata....na, ce sa-ti fac?!....roata ii "ROTUNDA" dar se face si 8 cand nu te-astepti....no? nop...treaba cu"hopa miti(ti)ca"....ii cu plumb la Pampers =)) ...poti s-o pui in cap, ca tot in cour revine..... Ia ia-o usor si mai renunta la "nocivele " ce te macina . si sa vezi cum zambesti....altfel :) |
||
Fss_ssu Postat pe 27 Mai 2012 17:01 |
||
De la: suparatu_, la data 2012-05-27 17:01:01Ap' daca vrei sa fii mereu echilibrata....na, ce sa-ti fac?!....roata ii "ROTUNDA" dar se face si 8exact, gandit corect!...hai ca-mi placi...deci in subconstientul meu exista ceva ...incerc sa indepartez acel ceva!...pe moment functioneaza insa, mai departe...ce ma fac?...sa vina Stefan cel Mare sa spuna el cum o facut cu turcii.... |
||
caleidoscop Postat pe 27 Mai 2012 17:30 |
||
...si apoi cu siguranta voi zambi! | ||
caleidoscop Postat pe 27 Mai 2012 17:31 |
||
pe vremea aia nu erau pampersi.... plumb nu stiu daca oi fi avut, tot ce se poate...:-))) Pina la urma, toti purtam dupa noi diverse, important nu e sa incerci sa scapi de ele, ci sa le utilizezi in avantajul tau. |
||
quasaria Postat pe 27 Mai 2012 17:37 |
||
daaa ,daca alergi fuga :)...da ce te faci daca are un avataj de de 1000 m si mai ai de alergat ,50 m...ha?...te-o invins "ceva-ul cela" ?....si ramai cu buza unflata si nici de zambit nu iti mai arde.....laaasa ca stiu eu! c .....scop....matali cam trenezi ,bag seama....da nu-i treaba mea....:) X, daca dau IGNOR...ci'are ? |
||
Fss_ssu Postat pe 27 Mai 2012 17:56 |
||
faci cum crezi tu ca-i mai bine, oricum mersi, ai, ati fost o companie placuta duminica aceasta, inclusiv quasaria....nu am inteles ce ai vrut sa spui ca "matali cam trenezi...." | ||
caleidoscop Postat pe 27 Mai 2012 20:31 |
||
caleidoscop, da, merci, o iau ca pe un compliment. Ti-am raspuns la mes. Nici eu nu am inteles exact care dintre noi cica treneaza...si ce... da' daca treneaza... na, asta e... |
||
quasaria Postat pe 27 Mai 2012 20:51 |
||
bine ca nu ne pierdem trena!!! | ||
caleidoscop Postat pe 2 Iunie 2012 16:44 |
||
De la: caleidoscop, la data 2012-05-21 20:54:11...Puteti zambi mereu?...o prietena mi-a sugerat ca-mi sta mai bine atunci cand zambesc!...voi ce spuneti, puteti sa zambiti asa , la comanda? cum?! sa zambesc asa tot timpul? ca tuta-n balci? nu stapanesc aceasta abilitate a ipocriziei |
||
adeline Postat pe 7 Iunie 2012 15:40 |
||
asta vroiam sa zic si eu da' nu mi-a iesit expresia.... | ||
quasaria Postat pe 7 Iunie 2012 15:45 |
||
am stat si m-am gandit daca sa zic expresia originala , dar imi puteam lua ban de la admini | ||
adeline Postat pe 8 Iunie 2012 16:09 |
||
Cum sa mai pot zambi cand din februarie nu am mai intrat pe forum!!! | ||
sora_ilsi Postat pe 10 Iunie 2012 13:24 |
||
Nu mai stiu cum se activeaza bulina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
sora_ilsi Postat pe 10 Iunie 2012 13:28 |
||
bulina... ne-a cam parasit intre timp. La mine mai apare doar pe profil, in rest.... |
||
quasaria Postat pe 10 Iunie 2012 13:31 |
||
Ce se intampla cu bulina? Cand se activeaza cand se dezactiveaza?! | ||
sora_ilsi Postat pe 10 Iunie 2012 13:32 |
||
Of...toate merg prost pe lumea asta... | ||
sora_ilsi Postat pe 10 Iunie 2012 13:34 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Parodontitele marginale cronice progresive | 19 | De la: garbo_446242 13 Septembrie 2017 10:05 |
Fetelor,am 17 ani,si am auzit si eu intamplator de marirea sanilor cu tinctura de marar | 11 | De la: garbo219886 9 Decembrie 2015 10:54 |
stii cati microbi sunt in bucatarie?! | 79 | De la: alinapopa1969 21 Septembrie 2011 09:08 |
|
||
cancer de plamani | 83 | De la: garbo001222 10 Noiembrie 2014 15:37 |
Recomandare medic hematologie bun în Timisoara | 2 | De la: garbo_481100 16 Februarie 2018 18:41 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural