Buna! Doamnelor...si domnilor, prin plimbarile mele virtuale pe diverse siteuri, am gasit un mesaj de la o pacienta. Sunt curioasa ce are, insa sarmanei, nu-i raspunde nimeni. Pana acum are 500 de vizualizari, niciun raspuns. Cum stiu ca aici avem si doctori dar si oameni trecuti prin multe, doresc sa va arat mesajul ei, poate aveti voi o parere. Deci, mesajul este urmatorul: "Buna ziua! Inca din timpul sarcinii, de prin luna a 3-a, mi-a aparut o mica formatiune pe frunte. In prima faza o simteam la palpare, ca pe un cos aflat sub piele. In decursul a 4 ani aceasta formatiune a crescut, este situata sub piele, are o forma usor ovala, tare, fixa, nu este mobila si creste in continuare, acum avand dimensiunea primei falange a degetului opozabil. Medicul de familie mi-a indicat sa fac un set de radiografii iar medicul ce le-a interpretat a zis ca nu este o acumulare de calciu, ca formatiunea nu adera la os si mi-a indicat un consult la un chirurg, la care nu am ajuns. Pe masura ce aceasta formatiune a crescut au aparut si anumite siimptome care-mi dau de gandit: dureri foarte mari de cap, voma si o alterare a vederii (pe care nu o pot pune musai pe aparitia acestui `cucui in evolutie` deoarece am astigmatism miopic compus, miopie forte), ameteli, pierderi de echilibru, scadere in greutate, uneori imi pierd concentrarea. Nu m-am lovit anterior aparitiei acestei formatiuni. M-ar interesa sa stiu cam ce ar putea fi...sa incerc sa ma pregatesc pentru raspunsurile pe care mi le va da medicul chirurg. Va multumesc anticipat si astept raspunsurile Dvs. " Vreau sa stiu ce parere aveti din 2 motive: 1. Sa-i dau si ei o parere, ca nu i-a raspuns nimeni!:) 2. In parc intalnesc un baietel de 5 anisori care pare sa aibe o problema similara... mamica are 3 copii mititei, cel de 5 ani este cel mai mare, si din nefericire trateaza problema cu o usoara... relaxare...ma gandeam sa aflu catre ce medic (tip de medic) sa o directionez...ce sa mai, s-o bat la cap sa duca baiatul la doctor! |
||
Coriss_2938 Postat pe 22 Mai 2012 10:51 |
||
---|---|---|
mmmda.... !!!! ma mir ca ai asa curiozitati..... chiar daca aici pe forum sunt si persoane care care ar corespunde, cum spui... "ca aici avem si doctori dar si oameni trecuti prin multe"... eu nu vad legatura la ce ai scris, cu a da raspunsuri aiurea si necompetente !!!!!! un doctor nu o sa-si dea cu parerea pana nu vede cucuiul, il pipaie, ia o biopsie, recomanda un CT (nu stiu cum se numeste la voi....) etc. !!!! ca daca ar face asa ceva... ar fi iresponsabil si nu doctor cu adevarat ! eu stiu ca poate sa fie si o conglomeratie sau "adunatura" de grasime... se intampla... dar tot la un medic in carne si oase trebuie sa se duca sa controleze... ! ce e asa greu ?! aici pe forum, poate sa primeasca raspuns la: "cine barfeste mai mult"... "cine inseala mai mult"... pentru asta nu trebuie doctori !!!! da, si eu cunosc oameni trecuti prin multe pe aici... de exemplu banui ca vreo 3-4 au fost si la inchisoare.... au trecul oceanul inot... sau au relatii extraconjugale..... ! si... ????? crezi ca ar putea ajuta persoana in cauza ? NU ! mai trebuie sa adaug ceva ca sa ma'ntelegi ????? | ||
barboneli Postat pe 22 Mai 2012 12:51 |
||
Barbo, am intrebat si eu, n-am dat cu parul!:)) | ||
|
||
Coriss_2938 Postat pe 22 Mai 2012 14:14 |
||
nici eu... !!!! | ||
barboneli Postat pe 22 Mai 2012 17:29 |
||
un dermatolog nu cred ca s ar supara daca ar malformatia.sincer m as duce la oncologie daca m am exprimat corect.mie mi plac doctori doar la tv,sunt asa de dragutei si emana atata bunatate..........mie nu mi sunt dragi spitalele.Multa sanatate tuturor! | ||
crissdiana Postat pe 26 Mai 2012 16:18 |
||
Asa este, niciun medic nu-ti poate raspunde aici. Se fac analize, se fac examinari de specialitate apoi se pune un diagnostic si se stabileste metoda terapeutica. Asa ca, indicatia este sa o vada urgent un medic de specialitate. Sa nu neglijeze nici astigmatismul cu miopia (sa respecte controalele) si nici testul B. Papanicolau (examen pe care ar trebui sa-l facem toate femeile anual) | ||
garbo_1763 Postat pe 26 Mai 2012 16:25 |
||
Primul si cel mai comod si ieftin pas este medicul de familie.El recomanda ce-i de facut mai departe,totul e ca persoana respectiva sa accepte ca fiul ei trebuie sa fie vazut de un medic.Nu | ||
printesa_jo Postat pe 26 Mai 2012 16:47 |
||
la medic se trateaza asa ceva nu pe forum | ||
adeline Postat pe 29 Mai 2012 09:23 |
||
am vb cu mamica baietelului...au fost la medic si cica ar fi un cheag de sange (?) datorat unei lovituri anterioare (l-a lovit surioara cu o jucarie in cap acum ceva vreme). Cica trebuie operat, insa o vor face abia dupa ce face pustiul 6 ani, adica la anu'. Pusei si eu mana, de curiozitate, e un guguloi moale si mobil...o fi lipom...sau altceva...bine ca fusera la doctor. Cat despre cealalta situatie, in continuare urmaresc postul pe celalalt forum (medical) si inca nu i-a raspuns nimeni. |
||
coris_2938 Postat pe 29 Mai 2012 11:51 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
CUMPERI MEDICAMENTE CONTRAFACUTE? | 15 | De la: tutankhamon 23 Februarie 2010 22:59 |
diabetul zaharat | 1 | De la: garbo019870 17 August 2009 09:20 |
Concediu medical pentru 1 zi | 11 | De la: zambila 4 Noiembrie 2010 09:26 |
|
||
cistita intarzie ciclul menstrual? | 4 | De la: Astridutzu 29 Iunie 2011 17:59 |
Recomandare medic hematologie bun în Timisoara | 2 | De la: garbo_481100 16 Februarie 2018 18:41 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară