RECUNOSTI CA TI-AI INSELAT SOTUL?

De la: Rotty, la data 2014-06-15 14:14:44
De la: Axl_R, la data 2014-06-15 13:16:13
De la: garbo163619, la data 2014-06-15 12:26:56cuasaria, sau cum iti zice?! .... ia spune tu, fata cuminte...te-ai maritat fecioara si nu stii la viata ta decat pe barbac-tu.? sau esti fecioara ...scuze, nemaritata, ai incercat n barbati pan-acu... cati iubiti ai avut, fata cuminte??

Năşico, iote o vin't şi popa!

lol, mi-a scapat popa asta....
Auzi miss, in afara de faptul ca esti dislexica, pentru ce anume te intereseaza cu citi si-a tras-o fiecare? Faci vreo statistica, ceva? Sau doar te depaseste diferenta dintre a insela si a face sex?
quasaria
Postat pe 15 Iunie 2014 15:57
De la: barlogea, la data 2014-06-15 15:55:32Topic interesant, ha, ha, ha!
Prin urmare... nu va inteleg si asta din cauza ca vecina de la 4 si cea de la 1, spun ca-s "al Naibii de bun". Insa conform teoriilor voastre as fi rau!?! Cat despre moralitate... cine-o fi inventat si asta? Aaaaaaa, cu siguranta vreun (o) frustrat (a). Inteleg, uneori strugurii nu-s tocmai copti!

Ooo, da! Şi de mine, tăt satu'.

Sau nu ajunge vulpea, da' zâce că-i sătul.
Axl_R
Postat pe 15 Iunie 2014 16:19
sau i s-au strepezit dintii da' zice ca-s dulci... na, de politete!
quasaria
Postat pe 15 Iunie 2014 16:32
Sunteți niște „copile” nevinovate ! Nu vă cer să recunoașteți. dar majoritatea covârșitoare , din cele căsătorite vorbim , că altfel nu putem vorbi despre înșelat soți , ne-am înșelat soții . Când l-am cunoscut nu mai eram virgină, în timpul prieteniei cu el am făcut sex și chiar dragoste cu cine a vrut hormonul meu , de când sunt căsătorită , la fel fac sex sau dragoste din același motiv , adică atunci când vrea hormonul meu și vă jur că voi face la fel în continuare ori de câte ori se va ivi ocazia. Atâta doar că îi selectez , nu o fac decât dacă este deosebit iar bărbați deosebiți și disponibili sunt suficienți . O să spuneți că sunt o ușuratică sau chiar mai vulgar , curvă . Nu mă supăr , puteți să mă catalogați cum doriți . I-am spus și soțului de multe ori că mă întâlnesc cu un bărbat și s-ar putea să fac sex cu el dacă merită. M-a avertizat că dacă voi avea necazuri să nu îi cer ajutorul că nu o să capăt. Mă simt f bine și cu el chiar mă satisface , dar ceea ce nu se spune este că femeia se hrănește cu energia universală și înflorește captând această energie printr-un portal numit O R G A S M . Am o vârstă înaintată dar arăt cu 20 de ani mai tânără tocmai din acest motiv , atunci când simt nevoia , dacă nu este lângă mine sau nu are chef , obțin orgasmul de la altul . Este bun si cel obținut prin mijloace proprii , dar cel natural este cel mai indicat. ATENȚIE ! TOT CE AM SCRIS AICI ESTE UN PAMFLET, DAR MAJORITATEA DINTRE NOI SE REGĂSESC ÎN ACEASTĂ POVESTIOARĂ. AȘA CĂ DACĂ NU VĂ PLACE , NU MAI DESCHIDEȚI ACESTE SUBIECTE, CARE DE ALTFEL SUNT FOARTE EDUCATIVE. ORICE FEMEIE, A ÎNȘELAT ÎNȘEALĂ ȘI VA ÎNȘELA ! ORICE BĂRBAT , A ÎNȘELAT , ÎNȘEALĂ ȘI VA ÎNȘELA ! NICI O FEMEIE ȘI NICI UN BĂRBAT NU VA MURI PÂNA NU VA ÎNȘELA MĂCAR O DATĂ ! CĂ VREȚI SĂ RECUNOAȘTEȚI NEAPĂRAT ÎNSEAMNĂ CĂ AVEȚI O PROBLEMĂ CU SOFTUL. DACĂ SUNTEȚI SLABE , ATUNCI NU MAI ÎNȘELAȚI, DAR DACĂ HORMONUL BATE NEURONUL , NU TREBUIE SĂ RAPORTAȚI NEAPĂRAT!
La cât mai multe orgasme , dragele mele!
garbo228511
Postat pe 15 Iunie 2014 16:33
''DACĂ SUNTEȚI SLABE , ATUNCI NU MAI ÎNȘELAȚI''

Eşti tare!
Axl_R
Postat pe 15 Iunie 2014 16:43
dusa cu pluta!
Eu ma declar alien. Si exact ce vrea hormonul meu fac, numai ca n-am de ce sa stau cu cine nu vrea hormonul respectiv. Deci n-am de ce sa insel pe nimeni. Any issue?

Bineinteles ca barbati deosebiti si disponibili sint - si atunci de ce sa te feresti de acel unul care nu e suficient de "deosebit" sa te satisfaca? Alegeri, tanti pamflet! Curajul sa alegi!

Si btw, faptul ca i-ai spus si a acceptat nu inseamna ca inseli.
quasaria
Postat pe 15 Iunie 2014 17:25
"tare" ca piatra dintr-o ploae imaginara )))))))

...ei, experiente chimice, amestec de fluide, obtinerea energiei contra cronometru.....si cine bate recordul(la viteze) ala o are.
Fss_ssu
Postat pe 15 Iunie 2014 17:53
quasaria are dreptate , legea iti ofera aceasta posibilitate , daca ai incercat totul pentru a ti salva casnicia si nu a functionat exista posibilitatea divortului..Ce viata e aceea in adulter si minciuna ? Da, iesi dint o casnicie cu fruntea sus si nu ca o fiinta abjecta, sa nu folosesc alt cuvant .. Am citit lucruri care ma infiora de a depretul, din ce cauza isi inseala sotii sau sotiile, .." ca e mai mult plecat", ca se plictisesc", ca a intalnit iubirea"..dar chiar nu aveti nicio rusine? Astea sunt motive de a divorta?? Ce exemplu dati copiilor vostri? Imperiul Roman, cat de puternic si de sfidator era, a pierdut tocmai in privinta moralitatii, desfraului..Auziti sfaturi de la psiholog, pentru ca relatia sa aiba condiment e bine sa va gasiti un alt partener, daca se poate sex in 3 . astfel relatia sa si recapete acel impuls de la inceput..Hei lasa ma,..Sau alte sfaturi , unul mai "destept ca altul...Intr o casnicie care se destrama ambii sunt de vina..Asa sa fie ? .Daca unul se satura de bine si i sclipesc ochii dupa altii , tu partenerul nevinovat esti in aceeasi culpa?. Trist , e practic imposibil sa ti mai gasesti sufletul pereche, un om de calitate , moral , in zilele acestea...
garbo_401523
Postat pe 15 Iunie 2014 18:59
Legea îţi oferă posibilitatea să divorţezi mai repede, dacă acc. din culpă comună. Atât.
De cele mai multe ori, vinovatul/a e cel/cea, care nu vrea divorţu'.

Axl_R
Postat pe 15 Iunie 2014 19:08
"RECUNOSTI CA TI-AI INSELAT SOTUL?" parca asta era topicul ?! sau ma insel... ori nu aveti ce sa spuneti pt ca sunteti numai fete sfinte pe aici...vreti sa ajungeti in rai, va sa zica........ vaaaai....ce pacatoasa mai sunt!!! ... sa-mi cer iertare???...dar mie imi place asa...
garbo-mira
Postat pe 15 Iunie 2014 20:13
Sfinte, păcătoase. Altceva?

Duminica ce vine, mai stau aici, poate apar fete dornice să se spovedească.

Axl_R
Postat pe 15 Iunie 2014 20:22
nope, "fecioare"
Fss_ssu
Postat pe 15 Iunie 2014 20:30
De la: Axl_R, la data 2014-06-15 20:22:38Sfinte, păcătoase. Altceva?

Duminica ce vine, mai stau aici, poate apar fete dornice să se spovedească.

m-am conformat topicului... daca nu il vazui mai demult.. s-a intamplat astazi... mare pacat, mai ales ca-i duminica... dar io fata sincera ce sunt...am spus. ce sa fac, acu?! dati cu pietre...
garbo-mira
Postat pe 15 Iunie 2014 20:54
io nu dau, apreciez "sinceritatea", credeam ca o disparut precum caprioarele dar vad ca tu si Ingerasu' duceti mai diparte stacheta !
Fss_ssu
Postat pe 15 Iunie 2014 21:02
Bravo tie, e pacat sa treci prin viata fara sa traiesti o dragoste pasionala, in care sa gasesti tot ceea ce iti doresti!
CATI
Postat pe 15 Iunie 2014 21:16
De la: Fss_ssu, la data 2014-06-15 21:02:55 io nu dau, apreciez "sinceritatea", credeam ca o disparut precum caprioarele dar vad ca tu si Ingerasu' duceti mai diparte stacheta !

doar atat... nu mai mult...
garbo-mira
Postat pe 15 Iunie 2014 21:23
Da,as recunoaste,sa-i cada bine.
garbo162553
Postat pe 15 Iunie 2014 21:44
adica cu alte cuvinte: tu te simti bine, si i-o spui privindu-l in ochi?
No! nu-i corect!
Fss_ssu
Postat pe 15 Iunie 2014 23:26
De la: Fss_ssu, la data 2014-06-15 23:26:32adica cu alte cuvinte: tu te simti bine, si i-o spui privindu-l in ochi?
No! nu-i corect!

corect e Dumnezeu...
garbo-mira
Postat pe 15 Iunie 2014 23:40
di uni stii, l-ai vazut?

Io ma impac mai ghini cu "sfintii"....di aia nu ma mananca

NB!
Fss_ssu
Postat pe 15 Iunie 2014 23:45
Buna seara,
Ai procedat foarte corect, in opinia mea. Singuratatea in doi e f greu de suportat si creaza vulnerabilitate.Iar atunci cand apare iubirea... E oaza de care cel insetat are nevoie. Amandoi ati dat dovada de intelepciune si ati continuat viata asa cum ati dorit. Nu conteaza ce zic cei din exterior. Doar voi contati.
Si, aviz amatorilor, nu raspund la replici. ;)
Michelle_P
Postat pe 16 Iunie 2014 00:08
De la: Fss_ssu, la data 2014-06-15 23:45:06di uni stii, l-ai vazut?

Io ma impac mai ghini cu "sfintii"....di aia nu ma mananca

NB!

nu prea si vedi ca ti impaci cu sfintii..ii nu ti plac ca nu esti cuminti
ingerasulcumintesiluptator
Postat pe 16 Iunie 2014 00:09
De la: Fss_ssu, la data 2014-06-15 20:30:54nope, "fecioare"

pai di undi ficioare daca li stresati ca sa stia tati la ficundat
Postat pe 16 Iunie 2014 00:13
Felicitari ....
auroraaurora
Postat pe 16 Iunie 2014 10:54
Esti extrem de frustrata si absolut inutila in paginile acestui forum. Partea buna a lucrurilor e ca ma amuz teribil. Spui numai prostii nici macar tu nu crezi in ceea ce scrii.
garbo_381763
Postat pe 16 Iunie 2014 12:44
nu mai folosi cuvinte din astea grele pt tine cum sint "democratia" si "civilizatia", handicapato, ca habar n-ai ce sint alea! Democratia inseamna tocmai ca n-ai nevoie de minciuni sfruntate, vita! Si da, ai dreptul sa faci ce vrei - ia asuma-ti-l! Mai oracai daca e sa recunosti ce faci?
Traim intr-o lume care invata sa ACCEPTE - accepta inclusiv preferintele pentru acelasi sex, si sint oameni carora le e mult mai greu sa vorbeasca despre cine sint si ce prefera cu adevarat, si totusi o fac! Si o fac in numele democratiei, gasca handicapata! Asta nu o sa pricepi niciodata, tu si neamul tau de cartite: ca poti sa ai verticalitatea iti asumi alegerile si sa le sustii, acum chiar nu mai ai de ce sa minti pe nimeni! Asta inseamna civilizatie, nu gunoiul tau de sub pres!

Detalii aici > http://www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/16809/RECUNOSTI-CA-TI-AI-INSELAT-SOTUL/RECUNOSTI-CA-TI-AI-INSELAT-SOTUL-pagina-10.html#ixzz34nHwEcl4
Follow us: @GarboRo on Twitter | Garbo.ro on Facebook

Esti extrem de frustrata si absolut inutila in paginile acestui forum. Partea buna a lucrurilor e ca ma amuz teribil. Spui numai prostii nici macar tu nu crezi in ceea ce scrii.

Detalii aici > http://www.garbo.ro/comunitate/forum/post_reply/16809.html#ixzz34nHzlxSO
Follow us: @GarboRo on Twitter | Garbo.ro on Facebook
garbo_381763
Postat pe 16 Iunie 2014 12:46
De la: garbo_381763, la data 2014-06-16 12:44:20Esti extrem de frustrata si absolut inutila in paginile acestui forum. Partea buna a lucrurilor e ca ma amuz teribil. Spui numai prostii nici macar tu nu crezi in ceea ce scrii.
si tu esti o intretinuta si inculta pt ca habar nu ai de nimic,,doar sa fii rautacioasa,,sa fii invidioasa..sa te conplaci in rahat si vrei ca si altii sa fie ca tine
Postat pe 16 Iunie 2014 12:48
De la: ingerasulcumintesiluptator, la data 2014-06-16 12:48:36
De la: garbo_381763, la data 2014-06-16 12:44:20Esti extrem de frustrata si absolut inutila in paginile acestui forum. Partea buna a lucrurilor e ca ma amuz teribil. Spui numai prostii nici macar tu nu crezi in ceea ce scrii.
si tu esti o intretinuta si inculta pt ca habar nu ai de nimic,,doar sa fii rautacioasa,,sa fii invidioasa..sa te conplaci in rahat si vrei ca si altii sa fie ca tine

vaca incaltata si imbracata
Postat pe 16 Iunie 2014 12:50
Lumi,
dar, daca el s-ar fi apropiat de alta femeie, tot asa de nonsalant ai mai fi vorbit...urat si rusinos gestul tau, nu meriti sa ai un sot langa tine...sincer !
Problemele se rezolva prin comunicare in familie si nu in afara ei, mare greseala ai facut,ca sa nu mai spun ca nuai nici un Dumnezeu !!! Valentin
garbo045732
Postat pe 16 Iunie 2014 13:17
lol....
Merci irina, nu mai e nevoie sa o injur eu pe vaca incaltata... presupun!
quasaria
Postat pe 17 Iunie 2014 06:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
accept realitatea ma sacrific pt copilasul meu ca alta solutie nu este 128 De la: garbo107781 20 Martie 2010 18:51
barbatii care fac copii cu femei diferite 108 De la: AMELYY 18 Octombrie 2009 11:03
Red rose.....masajul erotic=infidelitate? 22 De la: tutankhamon 9 Iulie 2009 12:12
nu stiu cu care sa raman 41 De la: garbo_384967 13 Noiembrie 2013 23:56
ce ne dorim de la viata? 43 De la: caleidoscop 13 Iulie 2012 15:04
Setari Cookie-uri