M-am uitat aseara la meciul de box cu Lucian Bute,mare pacat a pierdut in fata unui adversar mult mai prost la minte ,dar cu mult mai rezistent si puternic ca el.Am vazut multe femei frumoase si destepte la meci ,atat in sala cat si la televizor,de ce oare are acest sport dur,atatea admiratoare ale sexului frumos? | ||
garbo265966 Postat pe 27 Mai 2012 02:47 |
||
---|---|---|
Da` tu vezi asa de la distanta desteptaciunea?? Femeile alea destepte sclipeau asa intr-un mod aparte ? | ||
Rotty Postat pe 7 August 2012 16:16 |
||
Buna, Rotty! Cum nu?! Nu este el... Super_Man?! La cata experienta are cu femeile inteligente si feminine... Le citeste din poza, daramite la tv?! Totusi...27.05?! Si ne-am gasit noi sa-l readucem la viata... |
||
|
||
Ophiuchus Postat pe 7 August 2012 16:26 |
||
Hey Ophi Pai nu e chiar asa "vechi". Eu vazusem topicul dar nu am citit cu atentie pana acum . Era pe vremea invaziei de topicuri a lui 966 | ||
Rotty Postat pe 7 August 2012 16:32 |
||
Ophiuchus Postat pe 7 August 2012 16:34 |
||
Eu una URASC boxul si luptele...Dar eu nu-s ..nici frumoasa si nici ...desteapta ca ..pipitele alea din tribuna... | ||
elisabeta_boia Postat pe 7 August 2012 22:26 |
||
Si nici...fotbalul... Chiar asa de ciudata mi-s?? | ||
elisabeta_boia Postat pe 7 August 2012 22:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce parere aveti despre intrepretarea..Ca romanii sunt un popor necivilizat,,din cauza ca sunt nemultumiti,,fata de nemtii care sunt un popor de ipocriti | 6 | De la: Axl_22 19 Noiembrie 2011 14:46 |
Relatiile prin intermediul internetului.Credeti in ele? | 131 | De la: tusi_Oli 21 Noiembrie 2011 14:49 |
Daca esti cumsecade si pocait si iti merge bine,,,trebuie sa ai grija cu cine te impretenesti....Pt ca daca te impretenesti cu oameni rai s-ar putea ei sa faca sa nu iti mai mearga asa bine | 2 | De la: ingerasulluptator 9 Noiembrie 2011 11:17 |
|
||
Barbatilor li se pare mult..Ca teebuie sa faca cadouri femeilor..De 8 martie,de craciun | 23 | De la: luptatoareacurajoasa 13 Mai 2010 18:50 |
ajutor prietenesc! | 1 | De la: allexanndrra 20 Iulie 2009 20:51 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri