Am nevoie de un mare ajutor din partea voastra, un mic sfat cv orice imi va prinde bine chiar si criticile...sunt intr-o situatie in care nu stiu pe ce drum sa apuc, am 23 de ani sunt intr-o rel la distanta cu o fata de 26 de ani in proces de divort cu copil si in viatza mea a aparut cineva nou, o fata de 15 ani. Nu stiu ce sa fac nu vreau sa o inshel pe cea cu care sunt dar astazi am fost la un pas sa o fac...imi pierd increderea in ea pt ca de multe ori spune cv si nu face sau promite si intoarce lucrurile cum vrea ea. Problema mea e ca cea de 15 ani e virgina si nu as vrea s-o marchez pe viatza s-o nenorocesc sau cn stie ce....dar nu stiu incotro s-o iau va raspund la orice intrebare daca sunt critici la adresa mea nu va opreste nimeni orice e binevenit pentru mine | ||
Alecsx Postat pe 27 Mai 2012 04:01 |
||
---|---|---|
In mare incurcatura esti tu mai baiatule..... | ||
Rotty Postat pe 27 Mai 2012 09:21 |
||
Prietene imi pare rau ,dilema ta are o solutie,renunta a mai scrie scenarii tampite Imaginatia ta denota ca ai o problema grava in ceea ce priveste discernamantul Misto era daca fata era in clasa "0"(exista o mai mare sansa sa fie virgina) iar femeia sa fie din Ouagadugu Fi barbat nene,defloreaza "capra neagra" si fi Robert Redford pentru femeia din departari |
||
|
||
quark_said Postat pe 28 Mai 2012 09:46 |
||
Bine bine...si asta nu ar insemna sa insel?... | ||
Alecsx Postat pe 28 Mai 2012 11:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
prea multa durere | 164 | De la: badbadkitty 14 August 2010 21:44 |
MONOGAMIA-UN VIS ?! | 46 | De la: kyra 24 Iulie 2009 23:22 |
Tradare dubla | 62 | De la: crisa_27 25 Mai 2011 14:41 |
|
||
Celebrul m-a inselat sau nu...? | 1 | De la: garbo_501791 19 Februarie 2020 16:32 |
infidelitate | 82 | De la: quark_said 25 Septembrie 2010 00:14 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară