Buna Ziua! Am 27 de ani, putine riduri...ma confrunt cu un ten acneic, nu-mi mai trece cu nici un fel de crema, si as dori sa-mi explicati cum se pot trata ridurile si problemele acneice in acelasi timp? Multumesc | ||
ralucib Postat pe 28 Mai 2012 11:26 |
||
---|---|---|
Buna! Se rezolva nu te intrista! Si eu am avut o interventie, dar pentru riduri. Sfatul meu e sa mergi la un estetician bun, sa lasi saloanele de cartier... Eu ti-o pot recomanda pe doamna doctor Adina Alberts. Am fost la dansa si sunt foarte multumita si doamna doctor e o draguta. Uite poti sa suni la clinica sau sa intrebi pe forumul clinicii http://bit.ly/WuYmI6 si sigur te sfatuieste! Pupici :) | ||
garbo_11931 Postat pe 7 Martie 2013 10:48 |
||
Daca de la varsta asta vrei sa-ti faci lifting,ce naiba mai faci pe la 50 de ani.... | ||
|
||
Rotty Postat pe 7 Martie 2013 11:08 |
||
De la: garbo_11931, la data 2013-03-07 10:48:11Buna! Se rezolva nu te intrista! Si eu am avut o interventie, dar pentru riduri. Sfatul meu e sa mergi la un estetician bun, sa lasi saloanele de cartier... Eu ti-o pot recomanda pe doamna doctor Adina Alberts. Am fost la dansa si sunt foarte multumita si doamna doctor e o draguta. Uite poti sa suni la clinica sau sa intrebi pe forumul clinicii http://bit.ly/WuYmI6 si sigur te sfatuieste! Pupici :) Asta-i alta ageamie care-si face reclama pe forumuri? |
||
garbo_167 Postat pe 26 Mai 2013 14:17 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Epilarea definitiva cu tratamentul crema | 1 | De la: liana2010 1 Decembrie 2009 23:50 |
Produse cosmetice si bijuterii!! | 2 | De la: minna 3 Februarie 2010 09:52 |
Cum se trateaza corect, ACNEEA? | 24 | De la: caleidoscop 28 August 2016 16:57 |
|
||
Vreau sa apar in reclame tv asa cum apar unele vedete de la noi! | 15 | De la: caleidoscop 10 Decembrie 2016 12:31 |
Castiga unul dintre cele 10 premii oferite de SABON! | 251 | De la: Charma 27 Februarie 2012 11:35 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară