puteti iubi virtual pe cineva crede-ti in asa ceva??? | ||
hermosa20 Postat pe 29 Mai 2012 23:25 |
||
---|---|---|
nu crede-m. ![]() |
||
quasaria Postat pe 29 Mai 2012 23:28 |
||
Nici in gluma!!! ![]() |
||
|
||
elisabeta_boia Postat pe 30 Mai 2012 23:29 |
||
![]() |
||
jeanette40 Postat pe 30 Mai 2012 23:37 |
||
daaaaaaaaa........afirm cu tarieeeeeeeee......nici nu-ti imaginezi cum e sa strangi in brate...nimic...si...cata fericire iti provoaca asta.... ![]() ![]() ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 30 Mai 2012 23:41 |
||
![]() ![]() |
||
quasaria Postat pe 30 Mai 2012 23:49 |
||
ca multe alte topice.....deschise asa...din lipsa de ocupatiune...sau doar...pur si simplu sa se-nghesuie lumea la datu` cu parerea...ca tot e moca...a-ti etala...nimicu`...a mai deschis si ea unu...ca doar...alta treaba...ce-ar avea? ![]() sau...dreaq mai stie...i-o place cu...pixelii...vb ta!!! ![]() |
||
ovidiu42 Postat pe 31 Mai 2012 01:07 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Rotty Postat pe 31 Mai 2012 08:25 |
||
Neata rasfatzatule... ![]() |
||
Rotty Postat pe 31 Mai 2012 09:32 |
||
Da' ce ave�i bre? Dac� din 24 de ore, cel pu�in 10 st�/m pe net-de voie, sau nevoie-c�nd s� mai aib� omu' timp de iubire d'aia ''normal�''? ![]() Aici te dai mare �i tare �i mumoas�...na...�i asta e... ![]() Socializ�m, iubim, facem cump�r�turi pe net... |
||
Axl_R Postat pe 31 Mai 2012 11:35 |
||
e, de cumparaturi va rog sa nu va luati... ![]() Mi-ar fi taaare incomod sa imi plimb eu cocoasa de Notre Damme si sacosa cu iaurt prin magazine.... ![]() |
||
quasaria Postat pe 31 Mai 2012 12:29 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
nazdravana Postat pe 31 Mai 2012 17:44 |
||
N�zdr�vano, io am vb f serios. �i, da mai suntem �i ipocri�i... ![]() |
||
Axl_R Postat pe 31 Mai 2012 17:53 |
||
tocmai, cred ca sintem mai putin ipocriti decit offline. | ||
quasaria Postat pe 31 Mai 2012 18:15 |
||
De la: Axl_R, la data 2012-05-31 17:53:39N�zdr�vano, io am vb f serios. Axl ,eu nu am nominalizat pe nimeni si nici nu dau cu pietre ca nu poci ci doar am avut si yo ceva de spus si nici nu am zis ca tu nu vb serios ,ptr ca ....si eu am vb foarte serios ,iar referitor la ipocrizie ,sti si tu ca asa ceva exista si mai ales aici in acest virtual .. ![]() ![]() ![]() |
||
nazdravana Postat pe 31 Mai 2012 18:17 |
||
N�zdr�van�, io nu m-am sup�rat ![]() ![]() Dac� nu-i c�me�a ta n-o lua pe tine! Asta-i o vb a�a... ![]() |
||
Axl_R Postat pe 31 Mai 2012 18:23 |
||
De la: Axl_R, la data 2012-05-31 18:23:54N�zdr�van�, io nu m-am sup�rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
nazdravana Postat pe 31 Mai 2012 18:53 |
||
Ce zici de un duo virtual? ![]() ![]() ![]() |
||
Axl_R Postat pe 31 Mai 2012 19:07 |
||
De la: Axl_R, la data 2012-05-31 19:07:12Ce zici de un duo virtual? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
nazdravana Postat pe 31 Mai 2012 19:13 |
||
Altfel comutam pe alt canal, sau ce? Sintem captivi in asta oricum, asa ca mai bine consideram ca merita. |
||
quasaria Postat pe 31 Mai 2012 20:03 |
||
virtuala si iubire,cel mult poti sa-i oferi unei femei melodii de dragoste ,flori virtuale ,in special femeilor care au deziluzii in dragoste,sa te risti este o problema daca esti casatorit ,holtei poti trece la mii de aventuri de pe virtual in realitate,este o faza periculoasa din viata. | ||
VOIAJOR Postat pe 1 Iunie 2012 14:26 |
||
De la: VOIAJOR, la data 2012-06-01 14:26:59virtuala si iubire,cel mult poti sa-i oferi unei femei melodii de dragoste ,flori virtuale ,in special femeilor care au deziluzii in dragoste,sa te risti este o problema daca esti casatorit ,holtei poti trece la mii de aventuri de pe virtual in realitate,este o faza periculoasa din viata. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
nazdravana Postat pe 1 Iunie 2012 19:19 |
||
.. ce suflet bun... ![]() Ia sa imi review inboxu', sa vad daca sa imi pling de mila sau.... ![]() |
||
quasaria Postat pe 1 Iunie 2012 19:42 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
nazdravana Postat pe 1 Iunie 2012 20:12 |
||
N�zdr�vano, te-am �ntrecut. Io iubesc �i b�rba�ii c�s�tori�i �i holteii, cu ochi c�prui �i cu ochi alba�trii. ![]() ![]() |
||
Axl_R Postat pe 1 Iunie 2012 20:33 |
||
este greu cu dragostea pe net..pt ca practic o femeie sau un barbat.ceea ce este mai rar ca barbatii sa ie asa naivi,pt ca ei seduc femeile naive,pt ca barbatii se conidera vanatori si ca au dreptul sa incerce si daca femeile inghit galusca inseamna ca ca este o femeie usoara,,asa gadesc barbatii,practic asa o cred de mici,pt ca nimeni nu s-a ocupat de educatia lor ci practic barbatii au copiat gandirea unii la altii,,,de mici. si apoi este greu ca femeie sa iti deschizi inima unei persoane care practic nu ii poti verifica expresia...barbatii se pot controla pt ca sunt maiestri in smecherii pt ca de mici copiii le-au praciticat si de aceea au devenit asa maiestri.pe femei barbatii nu le-au lasat de mici ca sa gandeasca ca sa le poata manipula ei mai bine.gandire diabolica. ca sa te implici sufleteste cu un barbat,,,necesita timp,,,si sa nu te lasi sedusa de el...ci mai intai verifica ce om este... |
||
ingerasulluptator Postat pe 1 Iunie 2012 22:00 |
||
De la: nazdravana, la data 2012-06-01 19:19:08De la: VOIAJOR, la data 2012-06-01 14:26:59virtuala si iubire,cel mult poti sa-i oferi unei femei melodii de dragoste ,flori virtuale ,in special femeilor care au deziluzii in dragoste,sa te risti este o problema daca esti casatorit ,holtei poti trece la mii de aventuri de pe virtual in realitate,este o faza periculoasa din viata. Virtual si eu iubesc blondele,satenele,roscatele si brunetele,femeie sa fie ca doar sunt barbat si trebuie sa-mi fac datoria,dar exceptie fac la cele casatorite,acolo este o problema. http://www.youtube.com/watch?v=HetA3l4Nh6U |
||
VOIAJOR Postat pe 1 Iunie 2012 23:23 |
||
offfff... ingeras... ! ce ma bucur ca te vad iar, virtual.... eu am fost in viata dinainte, mecanic shef de locomotiva... si "deraierile" erau groaza mea ! dar tu deraiezi la orice subiect... tema... sau idee ! toata cinstea ! chiar as spune ca te iubesc virtual... de-adevaratelea, cred ca mi-ar fi tare greu ! ![]() ![]() ![]() "este greu cu dragostea pe net..pt ca practic o femeie sau un barbat.ceea ce este mai rar ca barbatii sa ie asa naivi,.... pt ca ei seduc femeile naive,..... pt ca barbatii se conidera vanatori si ca au dreptul sa incerce si daca femeile inghit galusca inseamna ca ca este o femeie usoara,,... asa gadesc barbatii,... practic asa o cred de mici,pt ca nimeni nu s-a ocupat de educatia lor... ci practic barbatii au copiat gandirea unii la altii,,,de mici. si apoi este greu ca femeie sa iti deschizi inima unei persoane care practic nu ii poti verifica expresia...barbatii se pot controla pt ca sunt maiestri in smecherii.... pt ca de mici copiii le-au praciticat si de aceea au devenit asa maiestri.pe femei barbatii nu le-au lasat de mici ca sa gandeasca ca sa le poata manipula ei mai bine.gandire diabolica. ca sa te implici sufleteste cu un barbat,,,necesita timp,,,si sa nu te lasi sedusa de el...ci mai intai verifica ce om este..." practic, ai folosit cuvantul asta "practic" de patru ori... de era, practic, sa ametesc... ! ![]() in fine, raspuns la intrebarea topicului... al meu poersonal, NU CRED in iubire virtuala... practic ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 1 Iunie 2012 23:23 |
||
![]() ![]() ![]() M�i, asta-i iubirea virtual�. Tu m� pupi acolo, io simt aici... ![]() |
||
Axl_R Postat pe 1 Iunie 2012 23:27 |
||
atunci mai ia unu'..... ![]() ![]() |
||
barboneli Postat pe 1 Iunie 2012 23:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
comunicarea nonverbala | 431 | De la: alexxandra 23 Martie 2012 13:37 |
sex and the city! | 90 | De la: fleurdelis 5 Iunie 2010 17:39 |
Iubiri imposibile, iubiri de neuitat.... | 33 | De la: Sal_a_toi 19 August 2011 16:58 |
|
||
operatie....ajutor | 11 | De la: sora_ilsi 30 Noiembrie 2009 13:36 |
Mesaje | 5 | De la: Deliaaa 22 August 2018 16:05 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an