Fara cafea ,fara tutun.....aer și miscare...... http://www.youtube.com/watch?v=HMigfitM7FE&feature=related |
||
VOIAJOR Postat pe 25 Iunie 2012 05:50 |
||
---|---|---|
Doua articole excelente, nunul despre cum sa slabesti si al doilea despre cum sa iti mentii greutatea http://personalitatea.com/tine-te-de-dieta http://personalitatea.com/mentine-ti-greutatea-dupa-dieta |
||
Alexandra_David_1 Postat pe 6 Februarie 2013 10:29 |
||
nu cred ca acele pastile sunt o solutie; mai bine faci niste sport si ai grija ce mananci si cum combini alimentele | ||
|
||
adeline Postat pe 6 Februarie 2013 23:25 |
||
In orice caz....trebuie sa ai multa vointa sa poti sa renunti la mancare.Si cred ca in special pt cei care iubim sa gatim.Sunt in a doua zi in care am grija ce mananc....asa ca o sa ma inspir din sfaturile de pe acest forum.Succes tuturor care intra in hora! |
||
crissti Postat pe 7 Februarie 2013 07:28 |
||
Sotul meu a slabit 25 de kg. -e adevarat ca a fost grav bolnav,operat de 8 ori in 4 luni....dar acum urmeaza un tratament alimentar dat de un nutritionist pe baza analizelor lui...si plimbaze de 2 ori/zi cate 1-1,2 ora linistit si fara a cara plase sau greutati.A dat intr-o singura luna,in acest fel 3 kg. Trebuie sa ajunga pana in toamna la 80 kg. sa mai poata sa i se faca o noua{speram si ultima..}interventie chirurgicala... Incercati sa slabiti din vointa ..nu din necesitate!!E mai placut!! Eu mai folosesc pt slabire si masaj saptamanal,masaj de relaxare...si slabesc si am o pliele fina,faca celulita si-un corp de invidiat-ma pregatesc pt. mare!!Puup! |
||
elisabeta_boia Postat pe 7 Martie 2013 09:41 |
||
E bine ca ai o parere buna despre tine....numai ca standardele difera. Depinde ce intelege fiecare prin "corp de invidiat"....... | ||
Rotty Postat pe 7 Martie 2013 11:01 |
||
Adica..ma pot invidia d-nele de acceasi varsta cu mine...care au prob. cu greutatea...cu aspectul fizic....Eu nu concurez cu cele de 20-30 de ani... Imi cunosc ..locul...Si daca mie imi place cum arat..nu-mi pasa d Hai...ca ai priceput tu ce-am vrut eu sa zic,puuup! |
||
elisabeta_boia Postat pe 7 Martie 2013 20:21 |
||
Am priceput,sigur ca da ...Doar ti-am zis ca-i bine ca ai o parere buna despre ... Da-i mai departe cu sportul ca numa` ce zici ca pleci la mare ... Seara de seara sa ai | ||
Rotty Postat pe 7 Martie 2013 20:51 |
||
Azi am urcat la munte!! Jos in oras..primavara=vara..zi mununata!sus la munte:soare,cald dar...inca zapada! Si desi mi-am luat cizmele...zapada apoasa mi-a intrat peste cizme,uda la picioare{am avut ciorapi de schimb..},in maieu-cald,cald!Am facut si-un pic de plaja.. nu m-am indurat sa culeg brandusele care din loc in loc unde zapada se topise..erau ..."covor' !! A fost o zi superba=cu 2 ore de sala de gimnastica!!! Calcam incet pe zapada..dar piciorul mi se afunda in zapada apoasa!Abia reuseam sa-mi scot piciorul...cadea celalalt....am facut 1 ora pana la cabana..cale ce altadata o faceam in 10 minute! Greu,ff. greu drumul pe zapada afanata,umeda...noroc ca era FFF cald,nu vant si senin! Intr-un cuvat....CURA de SLABIRE am facut azi!!Plus bronzul-primul pe anul acesta,plus frumusetea reintalnirii cu MUNTELE=O ZI de NEUITAT !!! Si v-am invitat-dar nimeni nu a venit,am urcat-ca de obicei-singura!! Cizmele??Si acum sunt la uscare...Eu?Un dus,o masa copioasa,un somn buuun si sunt ca "noua" !!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 20 Aprilie 2013 22:23 |
||
Foarte multe solutii si infuzii pentru slabit dar cea mai buna solutie este ceaiul de psarica tzigancii. Are rezultat imediat Try it! | ||
PerfectStranger Postat pe 5 August 2013 11:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vreau sa slabesc ,cine intra in hora ? | 41 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:52 |
Poti s aiubesti dar sa fi indragostita de altul? | 12 | De la: garbo_415874 29 Ianuarie 2017 18:08 |
Se da la sotul meu | 21 | De la: garbo_1663 19 Mai 2012 20:02 |
|
||
nu-l mai suport, cu ce sa-l otravesc | 245 | De la: raluca12 18 Septembrie 2018 19:49 |
Iubirea ca o marfa ! La mezat ! | 45 | De la: dor72_ 12 Mai 2012 11:25 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară